Scrisoare deschisa catre romani si liviu dragnea.

23 Ianuarie 2017, 14:37 | 5328 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Scrisoare deschisa catre romani si liviu dragnea.
Nu sunt pesedist, nu sunt nici basist si nici liberal, sunt un simplu roman nascut in Turnu Magurele si plecat de acolo in Bucuresti in urma cu 23 de ani. Sictirit pana peste cap de intreaga clasa politica, nu am mers la votul pentru alegerile parlamentare.
 
Am iesit totusi la Universitae si voi mai iesi, de ce? Sa protestez impotriva aberatiilor scornite de acest Liviu Dragnea (imi cer scuze ca nu-i pot scrie numele cu litera mare) si sa indemn romanii sa viziteze micul si amaratul orasel Turnu Magurele. Vor vedea ce a putut face acest asa numit politician din mai sus amintita localitate ca de altfel din intreg judetul Teleorman, vor vedea amaraciunea oamenilor si tristetea ce este la ea acasa.
      In respectiva localitate interlopii sunt liberi, cei ce au ucis oameni in accidente de masina sunt liberi, administratia orasului este corupta pana in maduva oaselor, politia este la mana tiganilor, iar de lipsa locurilor de munca si a investitorilor nu vorbesc.
De ce am amintit toate astea? Simplu! Mai sus numitul, avid de putere, isi inchipuie ca va face dintr-o tara ce a facut dintr-un judet, adica din Romania ce a facut din Teleorman si greseste capital.
      Se bate cu pumnul in piept pentru procentul de 45...46 la suta obtinut la parlamentare, dar uita ca prezenta la vot a fost de doar 39 la suta. Vreau sa stie, in caz ca aceasta mica scrisoare deschisa va publicata, ca noi, cei ce nu am votat, nu-l vom lasa sa-si faca de cap in Romania, nu-l vom lasa sa teleormanizeze Romania si ca legile acestei tari trebuie respectate, legi datorita carora trebuie sa ajunga acolo unde-i este locul avand in vedere infractiunile pe care le-a facut in atata amar de vreme cat si-a batut joc de un judet intreg, adica la inchisoare.
Am si o intrebare, doar una: domnule presedinte de psd, iti poti justifica averea?
 
Dan Nicolae - Bucuresti
Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
cucu pe 21 Martie 2017, 22:27
#9
pentru turnu cu stiri de ce nu dati nimic despre urmarirea din turnu
Urmărire ca-n filme pentru prinderea unui șofer. Acesta a ignorat semnalele polițiștilor de a trage pe dreapta și a încercat să se facă nevăzut. În urmărirea s-a a pornit atât echipajul de poliție cu pricina, cât și colegi ai acestora. În cele din urmă o autospecială de poliție i-a blocat drumul, iar fugarul a fost încolțit.



Polițiștii din Turnu Măgurele au trăit pe viu experiența filmelor de la Hollywood. Au plecat în urmărirea unui șofer fugar, iar pentru prinderea lui oamenii legii au apelat la colegi care i-au blocat calea de acces.
HAI LA LUPTA CEA MARE... pe 24 Februarie 2017, 20:24
#8
INTERNATIONALA SA CANTAM...
-NU-L VOM LASA SA FACA DIN ROMANIA CE A FACUT DIN TELEORMAN

-DISTRUGEREA A INCEPUT LA TURNU MAGURELE CU MOHANU NICOLAE,SI A CONTINUAT CU DANUT CUCLEA.

-IN TOATE COMUNELE DIN JUDET UNDE SUNT PRIMARI SI VICE-PRIMARI PSD, S-A DISTRUS TOTUL.

-COPIII VOR SA RAMANA IN ROMANIA UNITA, PENTRU CARE AU LUPTAT STRABUNICII SI BUNICII.

-VOM FACE O REVOLUTIE ADEVARATA DACA ESTE NEVOIE...
TARA CARE SI-A UCIS CONDUCATORUL... pe 15 Februarie 2017, 23:59
#7
SUNTEM DE RAS...SI DE PLANS...
Felcitari pentru articol...Dar, realitatea este si mai amara...La noi, se fura ca in codru... In zilele de pensii,

cei care au ramas, sunt pradati si jefuiti...Se intra in casele batranilor/batranelor, li se fura banii;daca se mai pot deplasa pentru mici cumparaturi,li se fura sacosele cu ce au cumparat. S-au taiat cu drujbele toti pomii din viile oamenilor,s-au furat bulumacii,sarmele,tot ce rodeste,atat de romi cat si de romani.S-au depozitat gunoaie pe terenurile oamenilor ca sa-i determine sa le paraseasca... E jale mare domnule...
fost Turnean pe 24 Ianuarie 2017, 09:26
#6
Alături de Dan Nicolae
Dan Nicolae atita timp cît 60% din pop**ația județului Teleorman munceste la cele două firme,tu cu cine vrei să voteze lumea?Nu înțeleg cum pot fi atit de creduli cu tot ce face PSD,atita timp cit ei trăiesc după o zi pe alta?Acel județ este monopolizat de PSD si gata.Trezirea si faceți ceva cu viitorul copiilor vostri.
Un oarecare din Turnu pe 23 Ianuarie 2017, 18:25
#5
Autorului articolului
Felicitări, domnule! Nu știu cine sunteți, dar ați descris cu cea mai mare precizie realitatea din acest amărât de oraș, numit Turnu Măgurele, distrus de cizma prea grea a pușcăriabililui Dragnea și a găștii de borfași care gravitează în jurul lui. Au pîrjolit tot ce a fost bun cândva în această urbe. Pun și eu, ca și dumneavoastră, aceeași întrebare : domnule Dragnea, îți poți justifica averea? Și te-aș mai întreba ceva : chiar nu ai habar, cine este proprietarul acțiunilor la purtător, ale TELDRUMULUI ?
CETATEAN pe 23 Ianuarie 2017, 18:14
#4
NEPASAREA COSTA
SI CINE ESTE VINOVAT CA PREZENTA LA VOT A FOST DE 39% ?

MANIFESTANTII DE IERI(22.01.2017)NU AU FOST PREZENTI LA VOT DOVEDIND PRIN ASTA NEPASARE DE VIITORUL LOR !

DJ POPO pe 23 Ianuarie 2017, 18:13
#3
Liviu DRAGNEA CURLANGIU
Se aude ca Liviu DRAGNEA este CURLANCIU, i-o trage CARICEANU!!!
leo din strehaia pe 23 Ianuarie 2017, 16:53
#2
pentru tizu meu
Leo de Turnu Magurele, e cea mai mare jagardea. Sa vedetice a postat imbecilu ala pe pagina lui de facebok. Ca aia de au manifestat ieri sunt penali. Baaaa braconierule, luateas in... vrei ma sa spun eu politiestilor de cate ori pleci cu tactu la braconaj noaptea? Taci in mm de jagardea!
Bebe Mihu pe 23 Ianuarie 2017, 15:55
#1
Raspuns + intrebare
Raspuns la ultima intrebare:Niciun parlamentar nu-si poate justifica averea.Cu atat mai putin Dragnea.Avand in vedere ca a lucrat numai la stat.TELDRUM si PROINVEST se pun ca fiind firme se stat?Pai daca au lucrat numai prin contracte cu statul,prin atribuire directa,deci fara licitatie,cum se numesc,parteneri,asociati,impreuna jefuitori de buget al statului?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.