Mancati si ambalajul. Contine mai putin plastic decat salamul!

14 Ianuarie 2017, 16:42 | 3600 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Mancati si ambalajul. Contine mai putin plastic decat salamul!

Mâncați plastic! Altfel o să muriți!

Cine vă mai spune că bio și astea mănâncă rahat, v-o spun eu. Nu trebuie să mă credeți, trebuie doar să băgați la cap și să cercetați singuri după aia, vă veți convinge singuri. Nu există nici un fel de bio, nu mai există nimic natural, totul este 25% carne, 15% lapte, 5% portocale etc. Pe nutriționiștii care ziua, la televizor, vă spun altceva îi găsiți seara în supermarket, la cumpărături. Ah, vaccinați-vă copiii, este importantă și treaba asta. Nu pentru că v-o spun eu, v-o spune medicul. Pediatra noastră are doi copii, amândoi vaccinați, iar dacă pediatra și-a vaccinat copiii atunci cinesunt eu, care habar nu am ce pastile se iau pentru răceală, să comentez? Cu vaccinurile faceți ce vreți, e treaba voastră, nu mă pricep, dar nici nu-mi convine când aud că reapar boli eradicate de ani de zile din cauza unora care se cred medici. Însă la industria alimentară mă pricep, am lucrat în domeniu și știu despre ce este vorba. Am văzut cum arată sucul natural de fructe, de exemplu! Da, sunt niște pachete cu praf, așa, seamănă cu pachetele de cocaină pe care le arată ăștia la televizor, când mai fac câte o captură (rar, e adevărat). Doar că nu sunt albe, sunt de toate culorile, niște culori atât de frumoase de-ți vine să le mănânci! Ceaiul se făcea cu frunze de ceai verde, așa este, dar în sticla de 2 litri intra puțin, puțin de tot ceai din ala natural și restul… Restul nu știu, nu aveai voie să intri acolo unde se puneau prafurile, era singurul loc interzis din toată fabrica. În biroul directorului puteai intra, acolo nu.

Vreți să vorbim despre mâncare? V-am mai spus, am cărat personal praf de înroșit coaja la ou cu extract de boia! Exact, bravo, nici eu nu știu ce treabă are boiaua cu ouăle, dar asta e. Se pune în mâncare la găină și găina face ouă cu coaja mai roșiatică, nu albă, ca aia de Avicola! Cică se vând mai scump astea mai roșiatice pentru că se dau drept bio. În Italia, au desființat la un moment dat raioanele bio pentru că au făcut controale și au constatat că era doar diferență de preț, în rest – nimic bio.

Vreți bio? Vreți să nu vă vaccinați copiii? Mergeți, fraților, în vârful muntelui! Acolo e ok, acolo nu vă trebuie nimic. Dar este o problemă: pe ultimul pe care l-am auzit că s-a dus acolo a stat toată vacanța în pat, cu dureri de burtă. Exact, după ce mănânci mâncare ambalată în plastic, cu grăsime 3%, nu poți să te duci la munte să bagi în tine brânză din aia cu grăsime 100%. Ok, mâncăm natural, naturale, de acord, doar că noi suntem artificiali de când ne-am născut. E valabil și invers, l-ai luat pe baci și l-ai adus la oraș, s-a terminat, în două zile se încrețește la față și moare.

sursa: kmkz.ro

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
dertajat pe 18 Ianuarie 2017, 08:52
#3
e coli
autoritatile sunt mituite de comercianti pentru ca nu se explica sa vanda brinza sau carne de pui cu e coli dl. arab de pe praporgescu si sa nu ia nimeni masuri dar omul are pile nevasta de actiune asta e si noi mancam ce ne dau parvenitii aștea cu mortaciunile lor la ei in tara ii impuscau daca faceau asa ceva

Costin Negulescu. pe 17 Ianuarie 2017, 07:02
#2
Alo, DJSV SI PENTRU SIG. ALIMENTELOR.
Domniile voastre ce parere aveti, sau nu aveti timp decat pentru SATISFACEREA PROPRIILOR VOASTRE INTERESE!. MAFIOTI ORDINARI!
Bianca Dragusanu pe 14 Ianuarie 2017, 18:57
#1
Asa e,aveti dreptate!
Si eu,dupa ce am dezgropat-o pe soacra-mea,dupa 7 ani,mi-a facut cu ochiul și a stanutat,de ziceai că ne-am despartit acum 5 minute.Da,ne si conserva mancarea asta,iar peste ceva vreme o sa mancam materiale de constructii,ca pasarile si sobolanii.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.