Boul( vitelul ca e prea micut) din fruntea Primariei Turnu Magurele are permisiunea sa isi bata joc de turneni. Intrebare pentru Danut: Vrei la PROTV SAU LA ALTA TELEVIZIUNE?!

11 Ianuarie 2017 | 4954 vizualizări | 13 comentarii
Boul( vitelul ca e prea micut) din fruntea Primariei Turnu Magurele are permisiunea sa isi bata joc de turneni.
Boul( vitelul ca e prea micut) din fruntea Primariei Turnu Magurele are permisiunea sa isi bata joc de turneni.

De astazi noi nu ii mai zicem primar. Danut Cuclea este un vitel pus de Dragnea in fruntea Primariei. Am publicat de trei ori rugamintile, plangerile unor fermieri din Odaia iar Cuclea nu a luat nicio masura mai mult deszapezeste drumul numai pana la gospodaria consilierului Julea Florea.

Dincolo de consilierul PSD mai sunt 5 gospodarii dar niciuna nu este de partea pesedistilor. Ii atragem atentia ca a pus in pericol sanatatea oamenilor. Animalele au nevoie de ingrijire si hrana ceea ce implica mult efort pe timpul acesta. Bai dobitocule tu stii ca pe timpul acesta un gospodar se poate imbolnavi si e nevoie de ingrijiri medicale. In anumite locuri zapada depasete 1 metru si ca este foarte greu de mers. Categoria aceea de drumuri se numeste "drumuri de interes local". In loc sa ajutati gospopdarii voi le puneti bete in roate. Asa ati procedat si cu investitorii. Cresterea animalelor este o activitate economica productiva. Oamenii aceia trebuie ajutati.  Ei nu vor ajutor social. Ei vor sa ii sprijiniti cand au nevoie urgenta. La pasune nu ati facut nimic, ati bagat miliardele de la APIA in buzunare. Chiar daca o sa deszapeziti tot nu va lasam pentru ca in aceste zile acolo s-au varsat lacrimi si asa trebuie sa faceti si voi cei care raspundeti de oameni. Gospodarii, neputinciosi in fata naturii,  au plans ca nu au fost ajutati de nimeni. Pentru asta Cucleo o sa platesti. 

Comentarii (13) Adaugă comentariu
... pe 24 Februarie 2017, 20:39
#13
..
CINE RADE LA URMA,RADE MAI BINE...
satanASA pe 14 Ianuarie 2017, 23:14
#12
Franchi
Esti paranoia si trebuie sa te tratezi. Penalii au castigat iar tu ai pierdut fraiere
franchestain pe 13 Ianuarie 2017, 22:39
#11
logica corecta frate: daca saitu asta bestial si articolele lui,
îs "de 2 bani" cum se suge reaza pacilisa, resulta frate automat ca si comentatoru, cititoru,potacu or analistu respetiv îi tot "de 2 bani", devreme ce pierde vremea pe vremea asta de hîndel pun sait "de 2 bani" cu articole" de 2 bani". Mutativa frate pe THE NEW YORK TIMES, THE WASHINGTON POST, THE SUN, DAILY MIRROR or THE DAILY TELEGRAPH, la ce mucii mei pierdeti iarna si nputiti saitu asta bestial cu mirosu vostru urît mirositor ca ala de la pulernita de pomina de vara trecuta?

Cei atît de greu sa recunoasteti valoarea la saitu asta care va da posibilitatea sa comunicati între si cu duneavoastra, sa va npretiniti or sa va unflati muschi sin kur or sa va plîngeti ofu or sa va modelati ca caracter or sa va restartati creeri spalati or sa va bukurati ca tînpiti ca cîstigara iar Penali vostri or sa sifonati vro combinatie de mafioni or vro stafeta sexuala care face deliciu la toti labari dupacilea frate? Îîî,cei atît de greu farizeilor?

Dati deci Cezarului cei al Cezarului,frate. Amin!
eu pe 12 Ianuarie 2017, 21:24
#10
intrebare
Si ce anume a facut?Pentru toti cetatenii care platesc taxe in oras si impozite?!!!!! A facut pentru voi care il "pupati in c*r"!!!!! Nu vreau sa fiu nesimtit/nesimtita dar chiar as vrea sa stiu "ce anume a facut"!!!??? Stiti cum se face pe aici???"iar i-am mintit pe prosti,.....cand vin cu probleme iar le spunem ca deocamdata nu se poate",......doar la persoanele care ii pupa-n "c*r" se poate!!!!!!
turnean pe 12 Ianuarie 2017, 20:58
#9
Pentru domnul primar \cuclea
Domnule primar cei care incearca sa va denigreze sunt niste papa lapte,oameni de nimic care nu au ce face. Cei mai multi dintre cetatenii din Turnu cunoastem lucrurile bune realizate de dvs. asa ca degeaba latra acesti,,caini turbati,,
eu pe 12 Ianuarie 2017, 19:30
#8
raspuns!
Cine se ocupa de cetateni,......trebuie sa aiba grija de ei!Nu trebuie primarul? Cane vrei sa fi primar trebuie sa fi sigur ca poti ajuta cetatenii orasului respectiv!Daca Tel Drum nu se ocupa,aproape deloc sa scosta la licitatie si sa vina o firma capabila! Este valabil in tot orasul,acum nu "mai viscoleste",dar tot cu "lama mai pe sus"circula masinile de la dazepezire,sa nu zgarie asfaltul,probabil!
a pe 12 Ianuarie 2017, 19:06
#7
a
Eu am primar si il respect, voi suntei niste animale, cu site-ul vostru si cu cracea...
Vasile Dragomrescu. pe 12 Ianuarie 2017, 16:31
#6
Domnule Primar Danut Cuclea.
La doua sesizari pe care le-am facut ati dispus masurile cuvenite, pentru care MULTI cetateni va multumesc. Mai am inca una: partea dinspre carosabil a parcarii de la hotelul Turris serveste si ca trotuar pietonal( cel dinspre fosta Posta este prea ingust si cand sunt si elevii de la Sf. Haralambie la scoala este aglomerat si unii trebuie sa coboare pe carosabil). Acum zapada nec*ratata din parcare si neridicata de pe carosabil ii inc*rca si pe pietoni si pe soferi. Soferii o arunca-n drum si cei cu plugul o imping la loc. Pe noi nu ne intereseaza ca zapada va fi c*ratata de personalul hotelului sau de asistatii sociali, dar ea trebuie luata cu Wola, incarcata in bascula si depozitata undeva. Stiu ca daca veti folosi mijloacele inchiriate de Primarie, vor incepe sa urle "cateii democratiei" si sa va injure, dar n-are nimic, doar sunteti obisnuit! Stiti vorba ceea: "cainii latra, zapada trece!"
Mimi pe 12 Ianuarie 2017, 11:30
#5
Pentru Fermierul in cauza
Faceti un apel si la Domul Cracea, el este promt si darnic, un mic efort si pentru militantul lui ca doar nu i-ati facut campanie degeaba, Uaaaaa jigodiilor, nu stiti ce sa mai inventati sa va luati de primar si de PSD sa iesiti voi din cu**a acum fecioara!
e pe 12 Ianuarie 2017, 08:58
#4
g
nu vrei sa iti ranim la vaci ? mana pe lopata nu mai stati la pomeni
Vasile pe 12 Ianuarie 2017, 08:48
#3
Pt. Relu Tintea si cetatean
Cata obedienta! Cata nerusinare ! Baieti, ori sunteti de pe luna, ori de la Poroschia!
Cetatean pe 12 Ianuarie 2017, 08:22
#2
Pentru autor
Domnule fermier,vesnic nemultumit, nu vrei sa ti se mature si in c*rte? Tu mereu ai de comentat vrei sa iti fie pazita ferma sa ti se c*rete zapada eventual poate sa ti se si dea de mancare la animale.decat sa va plangeti pe acest site de doi bani mai bine ai face un efort si ai merge pana la primarie sa aduci la cunostinta problema ta si sunt sigur ca va fi rezolvata.oricine a apelat la domnul primar, asa cum ziceti voi pe aici ca este ( aici pentru ca fata in fata nu aveti c*raj) a gasit intelegere si a fost ajutat.asa ca terminati cu articolele voastre de doi bani
Relu Tintea pe 12 Ianuarie 2017, 07:17
#1
Omul potrivit la locul potrivit-Cuclea Primar
Domnul primar Cuclea dovedeste o pregatire buna in administratie,putere de munca si buna organizare in tot cea ce face pentru comunitatea noastra a turnenilor. Nu inteleg de ce atata bataie de joc a redactiei dumneavoastra fata de domnul primar care a castigat alegerile locale la un scor zdrobitor cea ce dovedeste ca a fost alegerea cea mai buna.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.