Grav accident pe drumul Turnu Magurele - Alexandria. Soferul este in coma, iar alte trei persoane sunt in spital.

08 Ianuarie 2017, 09:05 | 16022 vizualizări | 16 comentarii
Car Universal
Grav accident pe drumul Turnu Magurele - Alexandria.

Grav accident de circulație petrecut în această seară( nr. 07.01.2017) pe DN 52 AlexandriaTurnu Măgurele, în apropiere de localitatea Crângu. 5 persoane au ajuns la spital după ce unul dintre șoferi a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de un alt autoturism. Șoferul mașinii care a derapat este în comă la Spitalul de Urgență din Alexandria.

Printre victime se află și un copil
2 autoturisme au fost implicate în cel mai grav accident rutier petrecut pe raza județului Teleorman în acest an. La fața locului s-au deplasat 2 ambulanțe, o echipă de descarcerare și o autospecială cu apă și spumă pentru a stinge un eventual incendiu. 4 persoane se aflau prinse între fiarele contorsionate ale autoturismelor. Este vorba despre 3 bărbați, o femeie și un copil.

Viteaza a fost principala cauză a producerii accidentului
Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Teleorman, nefericitul accident s-a produs din cauza vitezei neadaptate la condițiile de drum.

”Un bărbat care conducea pe DN 52 de la Turnu Măgurele spre Alexandria, din cauza vitezei neadaptate la condițiile de drum, a pierdut controlul autoturismului și a derapat. A intrat pe contrasens unde s-a izbit frontal cu un alt autoturism care venea din sens opus. În urma accidentului au rezultat 5 victime, 4 adulți și un copil. 2 dintre victime se aflau în autoturismul care a derapat, iar 3 din celălalt”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman Teodora Dragole.

Victimele au fost descarcerate în stare de conștiență
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir victimele au fost descarcerate în stare de conștiență. 3 dintre ele au fost transportate la Spitalul de Urgență din Alexandria, iar două la Spitalul din Turnu Măgurele.

Copilul este în stare mai bună, dar conducătorul autoturismului care a provocat accidentul este în comă la Spitalul din Alexandria.

sursa: trnews.ro

 

Citeşte şi
Comentarii (16) Adaugă comentariu
Marian pe 17 Ianuarie 2017, 14:16
#16
?????
Stie cineva cand va avea loc inmormantarea si unde?
Leonidas pe 17 Ianuarie 2017, 00:22
#15
Da am auzit ca a murit Marius Iliuta...RIP..
Si nu viteza excesiva a fost cauza asa cum zice aia de la IPJ..A intrat in depasire fara vizib.(ningea viscolit..)si sa tamponat de masina ce venea pe banda ei un Lodgy Dacia frontal..
Ionuț pe 15 Ianuarie 2017, 13:16
#14
Sunteți cu capul
Nu va mai certați omul ăla care era an comă a murit soția e vai de capul ei an spital la Buc*rești



AVEM CE AM VOTAT.... pe 10 Ianuarie 2017, 21:36
#13
AVEM CE AM VOTAT...
Cum sa nu fie accidente, cand soferii de pe utilaje,in loc sa mearga la dezapezire,intai duc utilajele pe strazi laterale pentru a sustrage combustibil,apoi,dupa cateva ture total aiurea,spun ca nu mai au combustibil??

De ce nu se instaleaza camere video si gps-uri pe utilaje???Cine mai beneficiaza ptr autoturisme?Cu cine se imparte combustibilul????
NU pe 10 Ianuarie 2017, 10:46
#12
Catre suparati
CAND ESTE VISCOL, NU dar NU AU CE SA FACA DRUMARII. In toate tarile civilizate se inchid drumurile cand viscoleste. Doar la noi se urla si se tipa ca nu se face. Se termina viscolul si trimit utilajele.Toate postarile pe youtoube cu deszapeziri sunt cand NU viscoleste. Doar idiotii de romani pleaca la drum, cu toate ca ANM a avertiazt.
# pe 10 Ianuarie 2017, 00:18
#11
La romana
Lăsați gramatica

Este vb de figuranți care circula cu viteza

Eu am circulat ieri 06.01.2017 pe acel tronson de drum

Era viscol, drumarii erau prezenți dar unii mergeau foarte tare inconștienți

Este gheata mergi cu 10 km pe oră, adaptează viteza, lasă motivele

Nu se poate merge oprește

* pe 10 Ianuarie 2017, 00:11
#10
Vorbiți prosti
Vorbiți prosti

Drumarii au tot deszapezit drumul intre Turnu și Crângu

Eu mergeam cu 40 iar șmecherii cu 80-100

Nu mai vb daca nu sunteți în cunoștință de cauză

Dați vina pe drumari

Respectați regulile de circulație daca vreți să trăiți și să nu ii omorâți și pe alți nevinovați

Yoyo pe 09 Ianuarie 2017, 15:58
#9
Accident
Ce vreti ma ca politia sa va futa si nevestele, au alte atributii nu de drumari. Un timpit de pompier angajat pe spaga Gheorge Petre pastase pe fb. cum dorm politisti in masina,Normal ca un ajung acasa sa isi vada familile si au programul dublu fata de ei . Pompieri au paturi amenajate si dorm la servici ca porcii,si au montat router pe stilp sa omoare timpul liber cu netul,fb si altele in timpul servicului . Pentru conectare au voie doar cei ce platesc, Serviciu protectie interna stie ? Trebuie doar o sesizare .
Barabula din Kalimantan pe 09 Ianuarie 2017, 14:00
#8
Barabula din Hawaii
Atsa-i Romania.
Derek pe 09 Ianuarie 2017, 13:53
#7
.
MARIUS ILIUTA

turnean supărat pe 09 Ianuarie 2017, 08:43
#6
sper ca e clar tuturor
drumurile nu sunt bine deszăpezite, plugurile au circulat cu lama sus

morala: fir-ati ai dracu de psdisti! furați și mințiți la fel cum respirați
Dănuţ Cuclea pe 09 Ianuarie 2017, 00:00
#5
Zis koyu
Am venit de la Buc*rești la Turnu joi seară la 11 jumate' . Zăpada era de 20 cm pe șosea și nici un utilaj, deși ningea de vreo 4 ore. Asta e situația, nu avem ce face, hoții sunt la putere iar șeful lor e cetățean de onoare la Turnu Magurele.
Martins pe 08 Ianuarie 2017, 20:07
#4
AIA de la IPJ Teleorman stie ea din birou cauzele accidentului..!!
Politia nu-si face datoria !! Cauza accidentului este ca era gheata/polei pe carosabil ! dar asta nu scriu in raport,arunca vina pe oameni!De ce admin.drumului nu a aruncat acolo material antiderapant? A cui e firma care admin. drumul Turnu Mag.-Alexandria si are contract pt. deszapezire si NICIODATA NU SI-A FACUT TREABA..?? Si eu am avut acc. acolo si la fel au zis politisti-ca n-am adaptat viteza( pe gheatza!!)dar nu au scris in raport ca era gheata pe carosabil pe lungime de 30-100 metri..!
cine pe 08 Ianuarie 2017, 18:59
#3
accident
corectati articolul accidentul s=a intamplat invers din toate punctele de vedere CUM MAI CREDEM NOI IN VOI?

a pe 08 Ianuarie 2017, 17:13
#2
.
nici lb.romana n-o stii rusine
Cine pe 08 Ianuarie 2017, 14:09
#1
cine au fost victimile ?
cine au fost victimile ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.