Andrei Plesu il desfiinteaza pe seful PSD. Liviu Dragnea, şmecherul „de vocaţie”, este mai periculos decât Victor Ponta.

02 Ianuarie 2017, 20:26 | 3653 vizualizări | 29 comentarii
Car Universal
Andrei Plesu il desfiinteaza pe seful PSD.

Scriitorul Andrei Pleşu trece în revistă, într-o postare pe blogul său, episoadele politice româneşti care au marcat ultimele zile ale anului 2016, făcând portretul celor mai importanţi lideri politici care s-au remarcat în gestionarea acestor situaţii. Scriitorul analizează, la sânge, prestaţia politică a şefului Partidului Social Democrat, afirmând că stângăciile de care a dat dovadă îl fac mai periculos decât fostul premier Victor Ponta.

Pleşu afirmă că preşedintele Camerei Deputaţilor încearcă, prin toate mijloacele posibile, să atragă atenţia asupra faptului că de acum înainte "el va face jocurile".

"O stîngăcie de ordin „tehnic” a fost şi prima conferinţă de presă organizată de PSD, după nominalizarea dlui Sorin Grindeanu. Am constatat de mai mult timp că dl Liviu Dragnea e mai periculos decît Victor Ponta. La Ponta, toate defectele (destul de banale, de altfel) sînt la vedere. Îţi dai seama din două vorbe, trei glumiţe şi patru impertinenţe cu cine ai de-a face. Dl. Dragnea e mai puţin transparent.

Camuflează prin „mustăceală” (la propriu...). Dar nici la el şmecheria nu e perfectă. Şmecherul adevărat, şmecherul „de vocaţie” nu lasă să se vadă atît de limpede că e şmecher. Din contra. Se dă oblu, dincolo de orice calcule obscure, de intrigi şi ambiţii ascunse. Or dl Dragnea nu face niciun efort să-şi domine driblingul. E inversul dlui Iohannis. Nu vrea să se impună prin discreţie, concizie, simplitate. Vrea, ca la conferinţa de presă amintită, să ne transmită un mesaj de genul: „Atenţie! Marele mahăr sînt eu! Eu fac jocurile! Eu sînt „Bibicul”! Eu, nu băieţelul ăsta care se gudură, la ordin, pe lîngă mine!” E un foarte prost început pentru dl Grindeanu.

Îi va trebui un mare efort ca să se emancipeze de sub tutela „şefului”, să atenueze cît de cît beţia victoriei căruia „omul de la partid” nu i-a rezistat şi să guverneze în nume propriu. Are, totuşi, un aliat: vanitatea dlui Dragnea. Ştiu, din experienţă, ca vanitatea sfîrşeşte prin a te prosti, prin a te micşora, prin a te te face vulnerabil. Din păcate, toată această „titanomahie” se va petrece pe pielea noastră. (Şi apropo, nu e comic să aflăm că „programul de guvernare” al PSD e, „încă” străin nominalizatului? Că o să-l înveţe „pe parcurs”? Noi credeam, naivi, că e un program avut în minte, în lupta electorală, pînă şi de ultimul membru PSD din fundul ţării. Ei aş! Se pare că nu-l ştie cu adevărat decît dl Dragnea. „Partidul sînt eu!” declară, pe sub mustaţă, „preşedintele-Soare”…)", scrie Andrei Pleşu pe blogul său

Citeşte şi
Comentarii (29) Adaugă comentariu
Ilie de la scularie pe 09 Ianuarie 2017, 08:51
#29
@Vasile Dragomiresu
Daca si pe tine te cheama Vasile Dragomirescu..... Stimabile, sloganul asta l-am mai auzit la cineva, si tare sunt sigur ca esti una si aceeasi persoana cu acel tip. Asa ca mai usor cu pianul pe scari despre c*raj sau onorabilitate. In ceea ce priveste cautarea dreptatii prin justitie, la ce s-o fac? Ar insemna sa te iau in serios, ceea ce nu e cazul, ti-as creste cota de notorietate, si crede-ma ca nu e cazul.
ilie de la scularie pe 09 Ianuarie 2017, 08:40
#28
@Costin Negulescu
Culca-te. Esti obosit. Rau de tot.
Costin Negulescu. pe 07 Ianuarie 2017, 16:27
#27
Pentru i.ld.s. si franche babanu.
Sunteti atat de fleti si nu va dati seama ca unii fac misto de voi?!
Vasile Dragomrescu. pe 06 Ianuarie 2017, 17:37
#26
Inchei aici.
Daca Plesu si altii ca el-inclusiv unii postaci pe acest site- il mai "desfiinteaza" in felul acesta pe Liviu Dragnea, peste 3 ani, VA AJUNGE PRESEDINTE!
Vasile Dragomrescu. pe 06 Ianuarie 2017, 07:14
#25
Domnule ilie de la scularie.
Nici dumneata n-ai inteles ce-am spus asa ca nu-mi mai pierd timpul cu alte lamuriri. D-tale ti se potriveste perfect zicala "surdul n-aude, dar le potriveste"In privinta stevie nu ma simt ofensat, este o planta comestibila, deosebit de apreciata. Mai rusinos pentru dumneata care stai ascuns in balarii si dai cu pietre folosind un pseudonim onorabil, in masura in care are legatura cu domeniul de activitate respeciv. DACA ESTI ASA DE INTEGRU, CU UN NIVEL CIVIC SI POLITIC RIDICAT, CINSTIT, ONEST, CULT SI BUN PATRIOT, DE CE NU POSTEZI SUB PROPRIUL NUME? STII FOARTE BINE CA N-AI PATI NIMIC, DUPA CUM NU PAT SI ALTII CARE-SI AFISEAZA IDENTITATEA.Ce se va alege de acest site "bestial" dupa ce va fi obligat, CONFORM LEGII, sa-si declare identitatea, sursa de finantare si sa nu mai publice decat comentariile celor care se identifica prin nume si adresa. Socotesc perfect normala aceasta cerinta DACA D-TA CONSIDERI CA TE-AM LEZAT SA MA POTI CHEMA IN JUDECATA.Deci stimabile leaga cateaua!
Ixulescu pe 05 Ianuarie 2017, 22:41
#24
"Telectualul..."
Dar cine este acest...Plesu ? Ce a facut pentru tara asta in afara de faptul ca nusca pe cei de stanga si se gudura ca o potaie la picioarele lui Base' sau Klaus ?
madalin pe 05 Ianuarie 2017, 20:19
#23
fraierilorr
VINE ZPADA SA VA ARATAM NOI FRAIERILOR CUM SE DEZAPEZESTE,,HIHIHI
Vasile and Dragomirescu. pe 05 Ianuarie 2017, 16:05
#22
lui fleachenstain( fara virgula)
Ai perfecta dreptate, unui bou ca tine n-ai ce sa-i spui, vitel te-ai nascut, bou mori!( Cine-ti scrie "comentariile", tu nu esti in stare nici sa le copiezi!?
franchestain pe 05 Ianuarie 2017, 15:04
#21
anal fabetului Vasile care scrie multe cuvinte naspa
si are tupeu sa corecteze paltii,pe cînd el nici chiar numele nu poa sa sil scrie corect,ca sa nu mai pomenesc dalte greseli din comentarile lui din stirea asta.

Verificati greselile gramaticalu lu peshte, si dati singur o nota.Ia vezi,ai luat nota de trecere la conkursu asta la care participi de 1 singur si tot termini pe locu 2?

Dadeai lecti de corectgrafie si de punctuatie lu fratele Sile mai nainte,iar acus o sati dau io tie: între "ilie" si "franchestain" se pune "virgula", "mon cher",ca s 2 personalitati distinte,destinse si distinse n comparatie cu sarlatani de politica,cultura si gramatica corecta ca tine.

"Salutare,salutare,stimabile!" Orvuar,mon fr(ai)ere.Amin!

franchestain pe 05 Ianuarie 2017, 14:38
#20
"c*rat murdar" pe dinafar esti chiar tu,stimabile Vasile,care vorbesti pe nas,
ca se vede clar ca nu le ai cu Caragiale,devreme ce nici cu ghilimelele puse nu recunosti expresi celebre ale si din operele marelui maestru.

Cît despre politica frate,daca ma faci sa cred ca Base a condus ultimi sai 3 ani cu Ponta prim-ministru si cu USL majoritar,chiar ca esti un fachir or mag or vrajitoru din (ga)Oz.

Nu mai minti comentatori dupa saitu asta bestial cu perioadele presidentiale! Daca sti matematica calculeaza majoritatea parlamentara si partidele si aliantele de guvernamînt sio sa ramui tînpit de cît a condus PSD si PD (comunisti certati din FSN) în 27 de ani de la Revolta popoulara or Lovitura de stat,cum vrei sai zici,da nu Revolutie.

Cine are majoritate parlamentara si impune guverne din 2012 pînacus sub Klaus si saracia? În 11 ani de Iliescu conduse ca partid majoritar FSN-FDSN-PDSR-PSD. Uitasi ca sub Tapu,PD facu ce vru n Coventia Democratica pîn la destramare?

Întelegi frate cît esti de tînpit or prost informat or "pîrnaias"? Vai de steaua si de troaca ta.Amin!
Ilie de la scularie pe 05 Ianuarie 2017, 10:40
#19
@Vasile
D-le Vasile, si dvs sunteti un pic in tarlaua cu stevie. Plesu este om de cultura cu adevarat? Sau Liiceanu? Hai sa fim seriosi! Il comparati pe Plesu cu Eminescu sau Caragiale? Pe ce considerente? Eminescu a sprijinit pe conservatori, inamicii politici ai liberalilor. Pe cand Plesu a facut anilingus unui grobian, care era inamicul Romaniei, la fel de toxic precum Dragnea. Putin bun simt cand faceti asocierea Plesu-Eminescu, fie si indirect. De ce il,,injurati" dvs a spus un adevar. Faptul ca il combati pe Dragnea nu te califica automat ca parte dintre cei buni. Deloc. Si apoi, Patapievici sau Tismaneanu (Tismanenko), feciori de komiternisti nu pot fi portdrepelul luptei impotriva PSD. E ca si cum s-ar injura de mama singuri. Provin din trunchiul comun cu PSD. Asa ca mai usor cu pianul pe scari cu ipocrizia. PNL chiar isi merita opozitia. In campania asta au fost o forma fara fond, inerta si penibila. Iar Mutulica Plimbaretul a contribuit din plin la dezastrul PNL.
Vasile Dragomrescu. pe 05 Ianuarie 2017, 08:03
#18
Lui ilie franchestain.
Esti complet pe dinafara, bibicule! Inc*rci istoria cu politica si partidele cu gastile, iar despre personaje, ce sa mai vorbim!.Hai s-o luam metodic- ca intr-o sceneta a grupului "VOUA": -Din 1989 si pana azi Traian Basescu a "domnit" 10 ani, Emil Constantinescu 4 ani, si furer-ul Klaus von Iohannis 2. Din felul cum prezinti tu istoria, si ei sunt tot sec*risto-comunisti de-ai lui Iliescu;-Confunzi in mod jalnic P.N.L. al lui Ion I.C. Bratianu cu "p.n.l." prezent!;- Caderea catastrofala a P.N.L. nu se datoreaza lui Dragnea si P.S.D. ci prestatiei mizerabile a celor cocotati la carma sa si groparului numit Uniunea Sarlatanilor din Romania-agentura creata de Iohannis care sa fie "partidul si guvernul lui" Pana la urma, din trei s-a ales cu cea mai lunga!
franchestain pe 04 Ianuarie 2017, 21:21
#17
dale lu Caragiale: " esti tare, stimabile, la machiaverlîc*ri"...prea stimabile Vasile,
cînd potasi "întaiasi data pentru prima oara",fu clar ca te prefaci ca nu sti ca "n Romania, lingusirea si hotia sunt virtuti”,ca sub PSD "industria romana este admirabila,e sublima,putem zice,dar lipseste cu desavarsire" si ca saracia asta va dura finca "prostii mor,dar prostia ramane”.Nai ce le face: "zi-le oameni si da-le pace!”.Totu ncepu n ´89 cînd Iliescu striga la Roman:"Hai si noi pe la revolutie!".Apoi se tradara."Tradare sa fie, dar s’o stim si noi".Si uite asa poporu Român batu pasu pe loc,finca "un popor care nu merge inainte, sta pe loc, ba chiar da inapoi".Ai votat si FSN si PSD? "Bravos natiune! Halal sa-ti fie!"."Sa am pardon de impresie!",dar "o sotietate fara printipuri, va sa zica ca nu le are!".Solutia ideala pe care "n-am putut pentru ca s’o tratez cu refuz" îi:"ori sa se revizuiasca, dar sa nu se schimbe nimic; ori sa nu se revizuiasca, dar atunci sa se schimbe pe ici pe colo".Sacus man treb:"Eu pentru cine votez?" n 2018? "Salutare, salutare, stimabile!".Amin!
Peneș pe 04 Ianuarie 2017, 17:04
#16
Bon fiscal
Aveți idee daca in Turnu Măgurele spălătoriile auto eliberează bon fiscal pentru serviciile prestate ???
Sa-Muel pe 04 Ianuarie 2017, 13:39
#15
La munca capitalisti imputiti!!!
Singura solutie pentru ROMANIA este edificarea societatii socialiste multilateral dezvoltate!!!
franchestain pe 04 Ianuarie 2017, 12:03
#14
mai adauga la toate maretiile indiscutabile PNL si 2 mari Hopîntolerni: Karol si Ferdinand
si aflati formula cîstigatoare nationala.Cu comunisti ceati realizat? Astea de le vedeti si le mai si simtiti:foame si saracie,saraciilor de fraeri.

Nu va mai bag în sama ca va rîsgîiti si va destept si dupaia mio dati si mie la troaca cum ati facut dea lungu timpului si cu fruntasi vostri comunisti.Àdio,ba,àdio.Amin!
franchestain pe 04 Ianuarie 2017, 11:53
#13
poti sa potezi frate Vasile & comp "maretiile" PCR-FSN-FDSN-PDSR-PSD?
ca sa vaza tot prostu cea facut astia petru saraca Tara noastra bogata si pe cinea votat? Ma repet: Vai steaua voastra.Amin!
VASILE. pe 04 Ianuarie 2017, 11:53
#12
Lui Sile.
E bine s-o lasi balta cu cultura ta de mahala. I-auzi, domnule, Ardei Plesu si meditatia transcedentala, ha,ha,ha! Pai el nu-i in stare nici sa mediteze cat o ciubota gaurita, dar sa mai fie si filozof! Si sa-ti mai spun ceva: "liberali" ca tine, ilie franchestain, cracea, alina pauker, oita turcana, crin antonescu Si multe alte masti de carnaval au distrus P.N.L. Pana la dragnea, VA VENIM NOI DE HAC, BANDITI ORDINARI!
franchestain pe 04 Ianuarie 2017, 11:47
#11
"învatati,învatati,învatati"-daca tot va place neocomunismu,fratilor care va dati de învatati
"Partidul Național Liberal (PNL) este unul din principalele partide din România și totodată cea mai veche formațiune politică din țară. A fost înființat sub acest nume la 24 mai 1875. Din cele 87 de guverne ale României, 30 au fost conduse de premieri liberali. De numele și istoria Partidului Național Liberal se leagă cele mai importante evenimente din istoria modernă a României: instaurarea monarhiei constituționale (1866), obținerea independenței de stat (1877), ridicarea României la rang de regat (1881), Războiul de întregire a neamului și crearea României Mari (1918), adoptarea Constituției din 1923, și relansarea economică după criza din 1929–1933. În toată această perioadă, liberalismul a devenit fundamentul ideologic pe care s-a construit România modernă."

ro.wikipedia.org/wiki/Partidul_Național_Liberal_(România)

Daca nu cititi istoria asta,sa nu veniti cu harfe: "Daca san fintat în 1875 cum dea facut monarchia constitutionala din 1866?",cacolo zice clar: "sub acest nume".

Amin!
Sile pe 04 Ianuarie 2017, 10:03
#10
tipic româneşte; Giugaru, Caţavenu, Vasile
Crearea de scenarii pentru aburirea "boborului" este de actualitate.

Apărându-l pe Ponta deveniţi şi mai penibili."Agenturili"străine, au plănuit moartea celor 64 de tineri la "colectiv"!?Dacă aveţi dovezi duceţi-vă cu ele la proc*rori de încredere de caz.

Ponta începuse să scormonească în... afacerile mentorului Năstase de fapt!Dragnea nu a fost creat de cei înşiraţi aiurea de Vasile ci de marile hoţii făcute de el însuşi ani la rând din banii publici. Din 1996, toate planurile lui au avut ca etichetă "Acapararea puterii politice" numai pentru propriul interes şi pentru a scăpa de cătuşe. A făcut asta plecând de la bază, de aici din Turnu Măgurele.

Este corectă ideea lui Vasile despre hazardul din PNL. Da, la naşterea "premierului" Dragnea au contribuit şi aceştia.

Giugaru(scuze de stâlcirea anterioară) şi Caţavencu parcă au ceva personal cu Pleşu. Nu este departe nici Vasile.

Să fiţi sănătoşi!

Să auzim de bine!



Sile pe 04 Ianuarie 2017, 09:26
#9
parcă era vorba despre Dragnea dar Pleşu merită atenţie
A. Pleşu

În timp ce era student, a devenit membru al Partidului Comunist Român. A fost exclus din PCR în mai 1982 ca urmare a implicării sale în așa-numita „afacere a Meditației Transcendentale”, instrumentalizată de puterea comunistă pentru a compromite mai mulți membri ai intelectualității vremii; pe lângă Pleșu, între cei vizați de acțiunea regimului comunist, se numărau sculptorul Ovidiu Maitec și scriitorul Marin Sorescu.[5] A fost „exilat” la Tescani și i s-a luat dreptul de semnătură.



Andrei Pleșu i-a trimis două memorii lui Nicolae Ceaușescu, în care îi cerea acestuia reangajarea la Institutul de Istorie a Artei, și a nu fi pus la zid pentru participarea la o conferință pe tema „meditației trancendentale”.[6] Ceea ce nu știa era că operațiunea fusese orchestrată de Sec*ritate în scopul eliminării unor persoane incomode, și astfel apelurile sale erau inutile.
Vasile. pe 04 Ianuarie 2017, 06:09
#8
Prea iubite si stimate franchestain.........
.....de la scularie. Ca de obicei bati campii! Nu-i treaba ta daca altii l-au citit pe Eminescu si Caragiale. Problema este CA NICI TU NU PREA I-AI CITIT! Daca l-ai fi citit pe Eminescu ar trebui sa stii ce a scris despre liberali( nu-ti citez versurile poeziei si nici titlul ei, te las pe tine s-o faci). Stii cine a spus ca MINCIUNA STA CU REGELE LA MASA? (habar n-ai!). Intrebare concreta: IN CAMPANIA ELECTORALA CINE A ABANDONAT P.N.L. SI A TRECUT IN TABARA UNIUNII SARLATANILOR DIN ROMANIA A LUI SOROS? CUM, MAMA DRACULUI, SA NU-SI PIARDA SI BRUMA DE SIMPATIZANTI PE CARE-I MAI AVEA?!ORICUM, P.N.L. NU MAI EXISTA, CI DOAR P.D.L.!!
franchestain pe 03 Ianuarie 2017, 22:19
#7
la multi ani si la multi bani si la multa corectitudine frate Vasile si Giugeare si Cateavencule
da voi stiti da devaratelea programele PNL si PSD? Vreti sa ne faceti sa credem ca 2 milioane si ceva de fraeri ca voi (ca se va dovedi asta) a citit programu PSD si lan teles cai cel mai bun dupa ce lea citit si pale PNLului si pale alorlante partide?

O lae frate,pasta so nghititi voi ca votanti PSD na citit nici Luceafaru lu maestru Eminescu cum na citit nici pe maestru Caragiale cu Cateavencu nostru dupacilea cu tot care cred ca nici nu stie cin la scris pe Cateavencu,si vreti sa ne faceti sa credem ca citit si ei si voi toate programele la toate partidele? Vomitati pacilisa numa basaconi,pe cînd în realitate fraerimea prefera una si buna: viata de cîine, satuncea unica optiune i PSD.Punct.

Ce va deranjeaza la PNL si la Klaus? Adevaru? Ca promis cor sa faca alta politica? Aia face frate,alta politica,far sa promita marea cu sarea ca penali PSD.Nu va place simplitatea si adevaru? Ramuneti cu PSD si mai vorbim dupaia,c avem vro 4 ani dacus în colo.Vai de steaua voastra frate.Amin!
Vasile. pe 03 Ianuarie 2017, 16:32
#6
Draga Sile.
Sunt un om civilizat si nu vreau sa te jignesc (daca tu te vei simti jignit este treaba ta!). Te intreb: TU AI CITIT CEVA SCRIS DE PLESU, SI DACA AI CITIT, AI INTELES CEVA? Da-mi voie sa ma indoiesc. Pe ce ma bazez? Pe faptul ca tu nu ai inteles ce-a zis "Giugaru" ( nu Gigaru, cum scrii tu). SENSUL VORBELOR LUI ESTE CA SUCCESUL ZDROBITOR AL ALIANTEI P.S.D.-A.LD.E. NU SE DATOREAZA NUMAI LUI DRAGNEA, CAT, IN MAI MARE MASURA, CRETINISMULUI POLITIC SI INTELECTUAL AL CELOR CE-AU ACAPARAT PUTEREA IN P.N.L. SI LUI IOHANNIS!IN AFARA DE LOZINCI UTECISTE, GOALE DE CONTINUT, NU AU PREZENTAT NICI UN PROGRAM. EI AU FOST CA O ECHIPA DE FOTBAL CARE A AVUT CA SINGURA PREOCUPARE SA ARUNCE MINGEA AFARA DIN TEREN SI SA SE TAVALEASCA PE JOS, SIMULAND FAULT.CAT DESPRE PONTA, STII DIN CE I S-A TRAS? CA A VRUT SA SCORMONEASCA IN DOSARELE MARILOR RETROCEDARI IN CARE SUNT AMESTECATE TARI "PRIETENE" CA AUSTRIA SI GERMANIA, IAR INCENDIUL DE LA CLUBUL COLECIV A FOST PROVOACAT IN ACEST SCOP! DAR DUMNEZEU EXISTA!
Sile pe 03 Ianuarie 2017, 14:51
#5
E clar, nu vă place adevărul !
Articolul este toxic pentru pesedişti.

Dragnea "vrea, ca la conferinţa de presă amintită, să ne transmită un mesaj de genul: „Atenţie! Marele mahăr sînt eu! Eu fac joc*rile! Eu sînt „Bibicul”! Eu, nu băieţelul ăsta care se gudură, la ordin, pe lîngă mine!” E un foarte prost început pentru dl Grindeanu".



Pleşu e Pleşu!Voi...? Ce sunteţi voi, mă? Vai de vapul vostu dacă pe mâna voastră ar fi încăput cultura.!!

Dooamne, vărs!!! Dar nu-mi este rău!
Costin Negulescu. pe 03 Ianuarie 2017, 13:32
#4
Sarmane Plesu.
Ai fost si ai ramas un ratat si ca om de cultura si ca om obisnuit. Ai supt de la toti si tot prost ai ramas.
Sile pe 03 Ianuarie 2017, 07:16
#3
pt. Gigaru
Cretinoid eşti tu din primele cuvinte!După ce citeşti comentariul de mai sus (a lui Pleşu) numai un cretinoid poate afirma că "Dragnea şi valul de simpatie pe care este cocotzat(sic) sunt opera unui cretinoid ca Pleşu..." Adică eşti pe dos...

Ai dreptul la comentarii dar...eşti varză, stimabile! "Ciorba" ta este parte din România! Este un mare adevăr spus de Pleşu:

Dragnea este mai periculos decât Ponta!

Şi, mai eşti şi vulgar.Adică varza din tine pute, pute rău de tot...!!Brrr! Bine că nu eşti pe aproape...
Catavencu. pe 03 Ianuarie 2017, 06:03
#2
Aplauze pentru Giugaru!
Andrei Plesu este o canalie ordinara care a supt si la tatele vacilor comunismului si capitalismului si, alaturi de cei citati,si de Liiceanu, Manolescu, Patapievici, Cartarescu si alti "telectuali culti la cap" au dus in mocirla cultura romaneasca,notiunea de DEMOCRATIE si, in special, istoria Romaniei. Ceea ce ma mira este faptul ca acest site mizerabil-"academia" lui ilie franchestain- a publicat acest comentariu excelent?!
Giugaru pe 03 Ianuarie 2017, 02:58
#1
Mizerabil..
Dragnea si valul de simpatie pe care este cocotzat sunt opera unui cretinoid ca acest Plesu, Pipidi, Udrea, Basexu, Ciocanis, bubosul Ciolos, tehnocratii de ultra cacat si restul de constipati de dreapta, ce au avut ZERO performante la guvernare, in total dispret cu aceasta tara de oameni indobitociti si saraciti...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.