Bomba!!! Adrian Gadea, posibil Ministru al Justitiei?! Nicolae Mohanu - Ministru Sportului. Adrian Simionescu - Ministru Dezvoltarii.

15 Decembrie 2016, 15:02 | 4261 vizualizări | 23 comentarii
Car Universal
Bomba!!! Adrian Gadea, posibil ministru al justitiei?! Nicolae Mohanu - Ministru Sportului. Adrian Simionescu - Ministru Dezvoltarii.

Din surse pesediste teleormanene am aflat ca viitorul ministru al justitiei va fi Adrian Gadea. Fostul sef al CJ Teleorman este arma secreta a lui Dragnea prin care va incerca sa scape de dosare.

Gadea va face tot posibilul sa-l scape pe cel care l-a inventat de toate dosarele. Un alt nume cu sanse mari de a prelua un minister este Nicolae Mohanu. Adrian Simionescu posibil Ministru al Dezvoltarii. Madalin Ionita ar putea ajunge consilier pe probleme cu braconajul  la cabinetul primului ministru. 

Citeşte şi
Comentarii (23) Adaugă comentariu
cacastoare pe 17 Decembrie 2016, 05:55
#23
dur
Gil,sa ti dau la m**e putin !
PIC si POC pe 16 Decembrie 2016, 23:26
#22
Pt.baiatul care semneaza cu litera mica
Ce ne urezi tu noua,sa-ti faca mama ta.Mai stiu pe unul din Constanta care ne dadea la m*ie,iar azi locuieste la Poarta Alba,pentru vreo 5 ani,si locul ala nu e statiune.
madalin pe 16 Decembrie 2016, 21:53
#21
ha ha ha
sa mi beliti p**a ha ha ha
alegator pe 16 Decembrie 2016, 19:58
#20
PNL nu a stiut sa-si faca campanie electorala!!!
De ce tot va place sa jignisti oamenii Psd-lui. Votul spune vointa poporului roman. De ce Pnl-sti nu au fost convingatori in Campania pentru parlamentare???

Pnl nu a stiut in campanie decat sa se lege de Dragnea in loc sa spuna electoratului ce au de gand sa faca daca au ajung la guvernare pentru ca romanii sa o duca mai bine.
Gogu de la Sanepid pe 16 Decembrie 2016, 18:30
#19
Ilie,ce comparații sunt astea,ce socoteală ai făcut?
Păi județele alea pe care le-ai pomenit nu au fost călărite 27 de ani de PSD.Sărăcia nu se compară cu cea din Teleorman.Acolo e altă lume,dar,uite că au pus și ei botu la fumigenele lui Dragnea.Și încă ceva foarte important,aprox.12.000.000 de cetățeni cu drept de vot,au spus pas la 11 decembrie.PSD a obținut doar 18% din totalul de voturi(3.700.000 din 5.000.000 cât a avut Ponta)Asta spune multe.Sunt convins ca cei ce au votat cu PSD,se vor lămuri mai repede ca niciodată.
vasile de la scularie pe 16 Decembrie 2016, 13:37
#18
Simionescu
Parca Simionescu avea ceva probleme cu justitia? Probabil ca altfel nici ca se pomenea de el...
Principele DUDA pe 16 Decembrie 2016, 11:08
#17
Guvern competent,nu glumă !
Un guvern complet ar fi și cu:

-Ivan Victor la Ministerul Sănătății

-Mitroi Teodor la Ministerul Învățământului

-col.Găman Mircea la Ministerul Apărării(revoluționarilor)SIC!

-pe Donică la Ministerul Muncii și Protecției Sociale

-pe Berete la Finanțe

-pe Pr.Ciulei la SRI sau SIE

-pe Țăpurică la Ministerul Tineretului și Sportului

Să vedeți distracție atunci când va afla presa de unde provin toate somitățile astea.Dar să vedeți și jale,atunci când se vor desumfla pe rând toate gogoșile electorale.În final,văd un guvern gen Ponta,cu mulți băieți certați cu legea.
UN MAGUREAN pe 16 Decembrie 2016, 09:18
#16
AU TRECUT ALEGERIILE
DOMNILOR AU TRECUT ALEGERILE SLUGILE PSD INTRĂ ÎN ADORMIRE DE MAGURELE SI ORAS ISÎ ADUC AMINTE ÎN2020 CUCLEA ADUȚI AMINTE CĂ LUMEA TE-A VOTAT SĂ MUNCESTI NU SĂ HIBERNEZI APA CANALIZARE SĂ ADUCI PE MAGURELE IAR IȚÎ VA TREMURA CHILOȚI LA VIITOARELE ALEGERI

snake
Ilie de la scularie pe 16 Decembrie 2016, 09:17
#15
Teleormanizare
Sunteti nedrepti cu Teleormanul. Daca Timisul, Aradul, Bihorul, Buc*restiul, Brasovul au votat PSD, ce mai discutam de Teleorman?
Gogu de la "Saelele" pe 16 Decembrie 2016, 09:04
#14
pt.anonim
Sa intelegem ca tu nu esti din Romania...daca ai fi...ne.am cacat si pe tine,asa prosti cum ne crezi pe astia,multi.....
Luţă pe 16 Decembrie 2016, 08:12
#13
post
Oameni buni, aţi muşcat din momeală! Articolul este o păcăleală!

Eu am auzit că...la ministerul dezvoltării un secretar de stat va fi Dana Pitiş...şi va răspunde de un cabinet care începe cu...Absorbţie(sugere)...de fonduri europene, ceva nou se pare în acest minister.
. pe 16 Decembrie 2016, 08:09
#12
.
Pentru Anonim nr.4

Prietene, nu stii sa scrii."V-ati_, nu ""VA-ti".Asta nu stii, insa spui ca ne-am c...t in ea de tara.Bai, boule, Czolocz, Kovesi, Verner Johannis, Clothilde si alti romani ca ei au astfel de ganduri. Auzi, ma, de-abia acum se poate spuneca NE-AM LUAT TARA INAPOI.Nu a fost decat putin pe mana voastra si era sa o vindeti cu totul. Mars!
turnean pe 16 Decembrie 2016, 07:01
#11
ne meritam soarta
asa ne trebuie, asta era de asteptat, nu ne mira nimic vor veni vremuri "bune" ..toata "spuma" orasului in fruntea tarii ..dulce ROMANIE,asta ti-o doresc ..

Pnl pe 15 Decembrie 2016, 21:22
#10
Fraerii
Tot penibili sunteți
Turneanul pe 15 Decembrie 2016, 17:19
#9
PSD
Așa e frate, dacă mai rămân la conducere Pârvulescu și Crăcea în Teleorman nu va mai rămâne fir de PNL-ist în județ, toată zona va fi la dispoziția jupanului. Cu așa nulități nu e de mirare ca rezultatele sunt catastrofale. Semidocții ăștia care plâng de mila teleormanenilor vor stinge lumina la PNL și mai au tupeul sa indemne lumea la vot.Daca ieșeau toți rezultatele erau și mai proaste pentru ei. Unde sunt vremurile când PNL avea onoare ? Crăcea si-a dat de două ori demisia virtual iar Pârvulescu miza pe 33 % voturi în Teleorman de care a uitat probabil intre timp.Cu așa oameni PSD tinde spre unanimitate în Teleorman.
asu pe 15 Decembrie 2016, 16:02
#8
corect
trbuie sa recunoasteti si sa respectati votul masiv dat de romani psd si nu perdantului pnl
adrian pe 15 Decembrie 2016, 15:56
#7
dopu'
Pai sa-l puna si pe Cuclea M. dezvoltarii Regionale, pe Mitroi la Invatamant, pe Mohanu la Interne ( ca sa-i tunda zero pe cei care nu asculta de PSD ), pe dra Iagar la Transporturi sa faca centura Buc*restiului.
Drinel pe 15 Decembrie 2016, 15:49
#6
Au început să dea foc la tara !
Numai profesioniști,uitati-va ce au lăsat în urmă lor.
Anonim pe 15 Decembrie 2016, 15:39
#5
Romania
Cata prostie zace in Turnu Magurele si in judetul Teleorman nu va vine sa credeti. Ca sa va dati seama de atatia ani judetul este furat si falimentat cu totul iar lumea cat poate sa fie de incuiata si proasta incat sa voteze tot cu PSD. Daca pana acum ati crezut ca a fost greu de acum in colo vreau sa va spun ca VA-TI CACAT IN EA DE ROMANIE. Traiti intr-o prostie crunta si va meritati soarta.
gill pe 15 Decembrie 2016, 15:31
#4
soferul
Madalin IONITA soferul nu are carte ca ar fi bun de ministru, prost sa fi noroc sa ai un analfabet care are o avere colosala si nu l intreaba nimeni
alessio pe 15 Decembrie 2016, 15:26
#3
hahalere javre
Pe Piticul Porno (Cuclea)pe Muista orasului (Dra.Elli )ce Ministere le artibiim?
!!! pe 15 Decembrie 2016, 15:14
#2
!!!
Numai țărani hoți ne reprezintă in tara asta

A votat tot Teleormanul cu Dragnea, ne meritam soarta... suntem ușor de manip**at si atât de naivi... o sa fure astia pana se vor satura, iar prostii tot pe salariu de 8-9 milioane vor lucra.

Votează prostii pentru o găleata si o umbrela, unii habar n-au pentru ce au fost alegeri.... sa se spele cu aleșii pe cap
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.