Nicusor Dan, increzator intr-un 15% in Teleorman. Liviu Dragnea a furat si oul de sub closca. Turnucustiri: jupanul a luat closca si cuibul.

8 Decembrie 2016, 05:20 | 2.022 | 3
Nicusor Dan.
Car Universal

Preşedintele USR, Nicuşor Dan, a declarat miercuri că este încrezător că partidul pe care îl conduce va obţine 15% în judeţul Teleorman la alegerile parlamentare.

„Sondajul de 19% ne încurajează de a spera la un 20% la nivel naţional. Sunt încrezător la un scor de 15% în Teleorman”, a spus Nicuşor Dan la o conferinţă de presă, conform agerpres.ro.

Înainte de a susţine conferinţa de presă, Nicuşor Dan a avut o întâlnire cu cetăţenii din municipiul Alexandria.

„Am dat nişte pliante în centrul Alexandriei. Oamenii ne cunosc şi ne spun mulţi că ne votează. Ne-a spus un domn că domnul Dragnea a furat şi oul de sub cloşcă. Sunt foarte mândru de colegii care au înfiinţat filiala din judeţul Teleorman pentru că au avut curaj să se lupte cu puterea locală. Legat de judeţul Teleorman, pe noi la USR ne preocupă foarte tare acest tip de judeţ, de aceea unul dintre cei mai buni oameni, Şerban Marinescu, este candidatul nostru pentru Teleorman pentru că nu vrem o Românie cu două viteze”, a mai spus Nicuşor Dan.

 

3 comentarii Comentează

 • #3
  Gelu pe 8 Decembrie 2016, 09:35
  Cu cât mai mult,cu atât mai bine !!!
  În TR 15% iar în România 20%.
 • #2
  Prita pe 8 Decembrie 2016, 08:46
  A luat destul pina acum
  Asteptam ca pe viitor sa ia si cu executare si sa-i mai ia din ce a agonisit prin furt.
 • Incarca mai multe comentarii

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.