Ghinea: Mandri ca am fost la universitati despre care Ponta si Dragnea cred ca sunt nume de gume de mestecat.

7 Decembrie 2016, 21:18 | 1.309 | 5
Cristian Ghinea.

Acest mesaj al meu de ieri a ajuns la sute de mii de oameni doar din această pagină.

A fost preluat de presă. Am atins un punct sensibil: ne-am săturat să primim lecții de românism de la borfași.

Noi, cei care am fost și la sapă, și la cules de fasole prin porumb, și la universități mari din lume.

Pentru toți colegii mei din USR, din toată țara - doctori, ingineri, profesori, antreprenori, cercetători - care zilele astea fac cu entuziasm și bunăcredință prima lor campanie electorală și care suportă mizeriile aruncate în cap de propaganda borfașilor: dragilor, voi sunteți tot ce are România mai bun.

Iubim România. Nu o furăm.

Noi nu avem televiziuni, dar ne avem unii pe alții. Share-ul ajută. 
Fiți mogulii noștri și distribuiți :)

#InteligentaBateAudienta

www.cristianghinea.ro

"Am studiat la Londra, la cea mai bună universitate de ştiinţe sociale din Europa (London School of Economics -n.r.). Ei şi-au luat doctorate prin plagiat. M-am născut în Sălăjean, am copilărit în Conţeşti de Dâmboviţa. Am trăit pe pielea mea sărăcirea anilor 90.

5 comentarii Comentează

 • #5
  franchestain pe 8 Decembrie 2016, 23:16
  *1,*2,*3-slugoi Penali ca si Sefu
  van teleg frate ca trebe sa va cîstigati cascavalu si sa discreditati contracandidati la Penali vostri.Acus ducetiva linistiti la culcare ca Penalu Întîiu a vazut ca vati facut datoria,desi sunteti doar 3 pupan-kur-isti din 500 de comentator,adica iar aveti sanse so luati la bot can 2014.Amin!
 • #4
  Pago-Pago pe 8 Decembrie 2016, 20:52
  Pt 1 si 2
  Sunteți niște cretini de care se folosesc altii să-i ștergeți cu limba unde vreti voi
  Ce mare intelectual e dragnea,un pârlit de inginer auto(si repetent un an,cam greu asta prin anii optzeci/
 • #3
  Marian Podaru. pe 8 Decembrie 2016, 11:43
  Apocalipsa..
  Sculati voi, oropsiti ai sortii, Voi osanditi la foame sus!In sfarsit, VIN U.T.C.-ISTII LA PUTERE SI NE SALVEAZA TARA. SI CA ORICE SALVATOR, MERITA NISTE RECOMPENSE, IAR EI, DREPT RECOMPENSA, VOR TOATA TARA PENTRU EI.
 • #2
  SE STIE!! pe 8 Decembrie 2016, 06:14
  Ete-te, maaaaa..!
  A facut scoala SPIONILOR la Londra. Daca veneai cu vreun doctorat in STIINTE TEHNICE, MEDICINA, MATEMATICA, FIZICA, CHIMIE, mai treaca-mearga, dar cu asemenea "studii" in "scoli" in care se cultiva diversiunea si tradarea de tara, nu puteati fi decat in "HUNIUNEA SABOTATI ROMANIA". AVETI VREUN PROGRAM CONCRET DE CRESTERE ECONOMICA PRIN REVITALIZAREA INDUSTRIEI SI AGRICULTURII????? AVETI PE PASTELE MAMII VOASTRE DE NULITATI! INTREBARE: SERVICIUL ROMAN DE INFORMATII A INTRAT SI EL IN BANDA DISTRUGATORILOR DE TARA??
 • #1
  Se vede pe 7 Decembrie 2016, 23:28
  Scoala de spioni
  Minte si asta ca si PSD ul ca si PNL ul- cum respira. Pai ma nene ma tu crezi ca Liviu sau mai stiu eu ce politician, nu au fost saraci? Au fost si apoi au facut bani. Toti au fost la sapa( Liviu sigur a fost) si toti au futat. Tu de ce ai adopta o alta pozitie? NU VA MAI CREDEM. Nici pe PSD NICI PE PNL SI NICI PE VOI USR istilor.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.