Exploziv: Teleorman - Prostitutia de la varstele copilariei si saracia crunta merg mana in mana. Vinovatul principal este Liviu Dragnea.

07 Decembrie 2016, 07:35 | 6349 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Prostitutia de la varstele copilariei si saracia crunta merg mana in mana.

In Teleorman nu este saracie, aici este saracie crunta. In mediul rural se traieste incredibil de greu. S-a ajuns pana acolo incat cazurile de prostitutie a copilelor de 12-13 ani sa fie cunoscute de toata lumea.

Cand il auzim pe Dragnea cum vorbeste la televizor despre Teleorman, parca ne vine sa ne luam cu mainile de par. In Teleormanul rural este incredibil cat de greu se traieste. Nu mai este un secret pentru nimeni ca fetite din familii sarace sunt impinse de viata grea sa se prostitueze. Scolile de la tara au ajuns adevarate pepiniere pentru proxeneti. Cand ajung la liceele din orase sunt deja formate si li se prezice un viitor prin tari occidentale.

Prostitutia a ajuns un fenomen de masa.

Cadrele didactice si Politia stiu toate aceste cazuri, insa nu fac nimic pentru ca institutiile statului s-au degradat si sunt corupte in ultimul hal. Proxenetii prospera si platesc taxe de protectie oamenilor legii. Chiar si unii parinti stiu ce fac fetitele lor, dar se multumesc pentru ca se descurca cum pot. Bineinteles, acestia nu pot fi numiti parinti. Toate acestea se intampla pe fondul saraciei crunte generalizate. Cine conduce judetul de 20 de ani nu are cum sa nu poarte macar o parte din vina. Sunt generatii de copii care s-au nascut si au crescut pe timpul mandatelor lui Dragnea. Liviu Dragnea este stapanul, tatucul, jupanul, deci raspunde la fel ca un tata. Teleormanenii stiu ca acest penal se implica numai pentru propriile interese. 

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
fane pe 10 Decembrie 2016, 19:54
#9
cum dracu sa scrie de elvis
Daca doamna lucrează pentru dumnealui.
radu pe 10 Decembrie 2016, 15:11
#8
de elvis vecini rău dece nu scri burghie
Bai nea burghiu de elvis ala de e vecin cu tine de ce nu faci un articol sa stie toata lumea cu ce se ocupă nu cumva iti e frica?
Exact așa e pe 08 Decembrie 2016, 08:17
#7
Toate ciorile
Profita d sărăcia din județ și iau fetele venite de la țară la liceele din orase... O grămadă d ti**ni borati merg în mașini scumpe si politia doarme.n ham...
gigi pe 08 Decembrie 2016, 00:05
#6
informatia
de cind romania a intrat in europa din 2007 a iceput sitematic alimentarea tarilor din europa cu fete pentru a se prostitua,si a fi supuse unor fapte de neimaginat trafic de carne vie, prostitutie suntem rasul europei ..beneficiarii sau asa zisi protecori sunt cunoscuti si paracunoscuti si din Alexandria si din turnu magurele majoritatea sunt ti**ni .dar si romani in colaborare cu ei, se deosebesc prin opulenta care o expun,la toate colturile in turnu magurele auzi cel ma i frecvent vocala ca :cutarescu are femei, ala are femei .ti**nii sau imbogatit de pe urma prostitutiei camatariei si pe spatele romanilor,ti**ncle lor nu pot sa practice aceasta meserie,sunt fidele si au cultura lor,pe timpul lui Ceausescu umblau cu caruta si mergeu la ferme in agricultura ..astazi circula cu masini scumpe. ce rusine pentru autoritatiile locale .S.R.I.JUSTITIE POLOTIE RUSINEEEEEE !
Marius Florin pe 07 Decembrie 2016, 19:59
#5
Dl
Mintiti! Si eu sunt Anti Dragnea! Dar pt niste mici exceptii numiti ca in Teleorman s-a ajuns la prostitutie. Informati domnilor, nu dezinformati.
toate pe 07 Decembrie 2016, 18:55
#4
toate
Alde ronaldo fratiso lu vero,suba,viktoras, mondi si toti care ma.i sunt crd k au cazemata afra smile))))
Cioflînc Cătălina pe 07 Decembrie 2016, 18:04
#3
Sunteți stupizi
Mi se pare stupidă această știre din moment ce drumul în viața ti-l faci în funcție de cât și ce îți dorești. Nu știu ce e mai stupid: ca îl blamam pe Dragnea pentru generațiile care nu se prostituează pentru a manca ci pentru ca le plac banii, sau ca articolul acesta este redactat de o persoana care a făcut prostituția pur și simplu sa para o soluție rezonabila? Oameni buni, trezirea!
Bla bla bleah pe 07 Decembrie 2016, 17:04
#2
Wake up bitches
Da mă. E de vină Liviu Dragnea că sunt ele c*rve si le place p**a. Serios? Dacă esti sărac, nu te futi pentru bani. Pace.
Stefanel Capatanosu pe 07 Decembrie 2016, 10:32
#1
Viitor de aur au tinerele romance
Daca ar iesi copii si din caviatea bucala,Romania ar avea o pop**atie ca a Chinei.Meseria asta e decand lumea,dar mai grav este faptul ca o anumita etnie,racoleaza si obliga minore sa se prostitueaze.Astea sunt fapte extrem de grave,cunoscute de catre institutiile statului,Politie,Proc*ratura,Justitie.Numele proxenetilor sunt cunoscute,dar nu se vrea stoparea acestui fenomen.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.