Liviu Dragnea o are mica si hoata. Viorica si Daniela o au prea ingusta.

06 Decembrie 2016, 22:57 | 3591 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea si Viorica Dancila.

Scandal mare pe seama teleormanenilor

Dacian Ciolos a afirmat urmatoarele: In judetul Teleorman, condus de Liviu Dragnea, avem cei mai multi asistati social. Acolo nu se dezvolta economia, oare de ce?". Liviu Dragnea, Viorica Dancila si Daniela Carmen Dan au sarit ca arsi acuzandu-l pe Ciolos de minciuni si tot felul de rautati la adresa teleormanenilor. Multumim celor trei pentru ca ne-au luat apararea.

Jupanul a declarat ca in Dolj sunt mai multi asistati social. Noi ii spunem ca in Bucuresti sunt si mai multi ca in Teleorman. Ciolos s-a referit la procent, smecherilor! In Teleorman avem 11,1%, iar la nivel national media este de 5,8%. Daca in Bucuresti ar fi 11%, cifra ar fi de peste 200.000 de asistati social. Liviu si cele doua tate dovedesc ca au creierul mic. Va rugam sa nu mai continuati pe aceeasi linie pentru ca ne faceti de ras. Ce sa mai spunem ca se fac tot felul de glume pe seama teleormanenilor. Tot Ciolos este vinovat?

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Turneanul pe 07 Decembrie 2016, 22:45
#2
Așteptări
Pai e pe la Bruxelles de vreo 3 mandate și singurul lucru pe care l-am văzut la ea e gura aia mare cu care latră dar și papă banii rămași după ce își i-a Dragnea tributul ca doar nu o susține împotriva majorității PSD-iste pe degeaba.
Rosiori Nord pe 07 Decembrie 2016, 10:07
#1
Ce asteptari aveti de la astfel de oameni?
O paiata ajunsa pe la Bruxeles,fara nicio competenta profesionala,reprezinta un judet extrem de sarac,dar vine cu solutii pentru Romania.Suntem de tot rasul!Niste personaje fara viziune si fara REZULTATE.Doar minciuni si promisiuni,gata sa fie inghitite de Telormaneni.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.