FOTO Culmea hotiei si tupeului in campania electorala. Panou electoral inchis in Caminul Cultural. Jigodia de primarita din Uda Clocociov se sterge la cur cu legile statului roman.

05 Decembrie 2016, 23:22 | 3245 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Panou electoral inchis in Caminul Cultural.

Toata tara ne cunoaste de tinut unde se aplica Legile lui Dragnea. Ei bine, la Uda Clocociov legea o face si ţaţa Florica Barbulescu, o hoata nenorocita.

In aceasta campanie electorala, primarita din Uda a dispus ca panoul electoral din comuna sa fie inchis sub cheie in Caminul Cultural. Cat a furat javra asta daca isi permite ca in campania electorala sa faca asa ceva. O amenda de 10.000 de lei e o nimica toata pentru batoza asta. Noi credem ca este cazul sa raspunda penal pentru ca aici nu este vorba de o contraventie. Jigodia a ascuns panoul electoral ca nu cumva batranii din comuna sa vada si altceva in afara de PSD. In campania trecuta, Barbulescu a dat mita electorala in valoare de 500 de lei pentru 1 vot. La Uda se fura ca in codru. Cerem Prefecturii si Politiei sa se sesizeze si sa mearga urgent la Uda. Se poate observa ca organizatia locala a PSD a incalcat legea si pe acest panou prin faptul ca a lipit mai mult de doua afise. Astia ne fura si in campanie, atunci la ce sa ne asteptam?!

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Baronu pe 07 Decembrie 2016, 23:45
#4
Fut
Fura ca in codru a pus stapinire pe uda da copii iei nu Scapa deja interlopi I astept a taxa si sa Leo puna la fundulet
Ani pe 06 Decembrie 2016, 20:40
#3
Fut
Sai sugeti p**a ca si eu am nacaz pe el

madalin pe 06 Decembrie 2016, 17:13
#2
ha ha ha
e iar randul nostru o luati la m**e fraierilor vine iar jupanelul
Satean pe 06 Decembrie 2016, 02:11
#1
primarita
Doamne este multi miliardari își construiește hotel la Moieciu băiatul ei Vali a dat ciubuc lui Nicolae Guță 150 milioane vechi la o nunta la RUDARI se poate verifica sunt martori, arunca cu bani peste tot.

Să se verifice cum a întrat în posesia atâtor hectare de teren abuzivă și norma Natalia și cu alți complici

Nu are cine sa o ancheteze ca norma are un verișor primar la D. N. A CARE ALA ARE 2_3 apartamente cumpărate pe numele surori lui.

Dau bani cu saci nimeni nu se sesizează umbla norma din casa în casă și da bani fără frica

A luat ilegal fonduri europene sa_si construiască oraș pe Dialul balciului

Nimeni nu verifica nu are c*raj
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.