FOTO Culmea hotiei si tupeului in campania electorala. Panou electoral inchis in Caminul Cultural. Jigodia de primarita din Uda Clocociov se sterge la cur cu legile statului roman.

5 Decembrie 2016, 23:22 | 2.543 | 4
Panou electoral inchis in Caminul Cultural.
Car Universal

Toata tara ne cunoaste de tinut unde se aplica Legile lui Dragnea. Ei bine, la Uda Clocociov legea o face si ţaţa Florica Barbulescu, o hoata nenorocita.

In aceasta campanie electorala, primarita din Uda a dispus ca panoul electoral din comuna sa fie inchis sub cheie in Caminul Cultural. Cat a furat javra asta daca isi permite ca in campania electorala sa faca asa ceva. O amenda de 10.000 de lei e o nimica toata pentru batoza asta. Noi credem ca este cazul sa raspunda penal pentru ca aici nu este vorba de o contraventie. Jigodia a ascuns panoul electoral ca nu cumva batranii din comuna sa vada si altceva in afara de PSD. In campania trecuta, Barbulescu a dat mita electorala in valoare de 500 de lei pentru 1 vot. La Uda se fura ca in codru. Cerem Prefecturii si Politiei sa se sesizeze si sa mearga urgent la Uda. Se poate observa ca organizatia locala a PSD a incalcat legea si pe acest panou prin faptul ca a lipit mai mult de doua afise. Astia ne fura si in campanie, atunci la ce sa ne asteptam?!

4 comentarii Comentează

 • #4
  Baronu pe 7 Decembrie 2016, 23:45
  Fut
  Fura ca in codru a pus stapinire pe uda da copii iei nu Scapa deja interlopi I astept a taxa si sa Leo puna la fundulet
 • #3
  Ani pe 6 Decembrie 2016, 20:40
  Fut
  Sai sugeti p**a ca si eu am nacaz pe el
 • #2
  madalin pe 6 Decembrie 2016, 17:13
  ha ha ha
  e iar randul nostru o luati la m**e fraierilor vine iar jupanelul
 • #1
  Satean pe 6 Decembrie 2016, 02:11
  primarita
  Doamne este multi miliardari își construiește hotel la Moieciu băiatul ei Vali a dat ciubuc lui Nicolae Guță 150 milioane vechi la o nunta la RUDARI se poate verifica sunt martori, arunca cu bani peste tot.
  Să se verifice cum a întrat în posesia atâtor hectare de teren abuzivă și norma Natalia și cu alți complici
  Nu are cine sa o ancheteze ca norma are un verișor primar la D. N. A CARE ALA ARE 2_3 apartamente cumpărate pe numele surori lui.
  Dau bani cu saci nimeni nu se sesizează umbla norma din casa în casă și da bani fără frica
  A luat ilegal fonduri europene sa_si construiască oraș pe Dialul balciului
  Nimeni nu verifica nu are c*raj

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.