L-am prins cu minciuna pe Dacian Ciolos. In Teleorman se traieste ca-n povesti.

5 Decembrie 2016, 13:50 | 2.100 | 2
L-am prins cu minciuna pe Dacian Ciolos. In Teleorman se traieste ca-n povesti.
Car Universal

Dacian Ciolos: In Teleorman, judet condus de Dragnea, avem cei mai multi asistati social, oare de ce? / Imi asum o colaborare cu PNL si USR

"In judetul Teleorman, condus de Liviu Dragnea, avem cei mai multi asistati social. Acolo nu se dezvolta economia, oare de ce?", a spus premierul Dacian Ciolos luni, la Adevarul Live. Ciolos a mai spus ca isi asuma o colaborare pe viitor cu PNL si USR daca vor reusi sa creeze o majoritate guvernamentala.

"Vreau ca lucrurile sa fie clare si fara nici o ambiguitate: imi asum o conlucrare cu PNL si USR pentru a continua proiectele incepute, avand la baza proiectele din platforma Romania 100. Cele doua partide au achiesat la aceasta platforma si mergem impreuna", a spus Ciolos.

Premierul a vorbit in interviu despre modul in care sunt cheltuiti banii pe ajutoare sociale, dar si despre implicarea statului in economie.

sursa: hotnews.ro

 

2 comentarii Comentează

 • #2
  ace pe 6 Decembrie 2016, 10:26
  bolduri
  pai bre predecesorule, cine guverneaza in teleorbiman de 25 de ani???????? nu e bre amicul lu mata, tovarasul dragnea, mustaciosul, care a speriat toti investitorii sa ramana el unicul boier in zona...halal gandire si pricepere, ne mai meritam si soarta cu oameni ca voi
 • #1
  Roman Ciolan. pe 5 Decembrie 2016, 17:10
  Bre, Dace Ciolanas.
  Bag seama ca tu inca nu realizezi ca esti prim ministru al guvernului si ca de economie se ocupa guvernul! O fi ea economie de piata privatizata( adica un fel de cacastoare), dar statul are un mare rol.Asa ai invatat tu la invatamantul politic U.T.C.??

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.