Sergiu Iordan, Uniunea Salvati Romania, - "A mai ramas o saptamana pana la alegeri, ti-ai facut temele?"

05 Decembrie 2016 | 2310 vizualizări | 3 comentarii
Uniunea Salvati Romania.
Uniunea Salvati Romania.

In calitate de alegator,facand abstractie de faptul ca sunt si candidat la alegerile parlamentare, precizez ca pe data de 11 decembrie,voi fi in aceeasi situatie ca si dumneavoastra.Voi fi in situatia de a vota un partid pe care-l consider capabil sa redreseze situatia din Romania.

Inainte de a fi candidat, sunt o persoana ca oricare alta, sunt unul dintre voi, o persoana cu bune si rele, o persoana care va vota. La fel ca si voi, inainte de a ma inscrie intr-un partid politic, am incercat sa identific pe aceia care pot schimba societatea noastra in bine. Cred ca v-ati intrebat pana acum ( iar daca nu – cu siguranta a sosit momentul) in cine sa aveti incredere, cui sa acordati votul vostru? Pentru mine este foarte simplu, aleg un partid in care nu exista corupti, aleg un partid ai carui membri sunt onesti, muncitori si bine pregatiti. 

Voi ati urmarit “oferta electorala” a partidelor? In afara programelor mai mult sau mai putin realizabile, acestea ne ofera si listele cu candidati, iar acesti candidati sunt tocmai cei care vor trebui sa realizeze promisiunile facute. Ca si voi, am inteles ca pana acum partidele fac promisiuni fara acoperire, promisiuni care raman uitate. Acum patru ani ni se promitea un milion de locuri de munca. A fost o promisiune atragatoare, ca si de celelalte si de ea s-a ales praful, acum acelasi partid ne “propune”, ca potentiali parlamentari ,o intreaga lista de penali (unii anchetati, altii judecati, iar cei mai multi sunt deja condamnati). Sa mai ai incredere in acesti oameni? In mod sigur nu, mai ales ca toate infractiunile comise nu au fost din culpa, ele au fost infaptuite in urma unui plan de a incalca legea.

E lesne de inteles ca dupa mai mult de douazeci de ani in care am fost mintiti, nu mai avem curajul sa mai speram ca cineva poate fi “altfel”, inteleg perfect acest sentiment. Ceea ce nu pot intelege, este apatia, indiferenta totala in privinta politicii si a politicienilor. Repet, sunt unul dintre voi, stiu cum este sa speri la mai bine si sa urmaresti cum merge, de fapt, mai rau. Cu toate astea, nu gasesc vreo scuza pentru lipsa de implicare, pentru refuzul exercitarii dreptului de vot. Voteaza ce vrei tu, dar voteaza!

Citeste si: Sergiu Iordan, candidat din partea partidului “Uniunea Salvati Romania” la Camera Deputatilor - "Veniti la vot pe 11 decembrie, de data aceasta aveti pe cine vota!"

Eu te voi ruga sa urmaresti Uniunea Salvati Romania, partidul care mi-a oferit increderea si onoarea de a candida pe lista lui in judetul Teleorman. Mi-ar placea sa citesti si sa vorbesti despre USR cu prietenii tai, cu rudele tale, cu toti oamenii la care tii si impreuna cu care doresti sa te bucuri de viitor.

Ceilalti au structuri puternice, au mai multi bani de campanie, noi nu il avem pe Soros, dar am avut bucuria sa primim foarte multe donatii de la oameni care doresc o altfel de politica, un altfel de politicieni. Vrem ca si tu sa fii alaturi de noi, avem nevoie si de sprijinul tau acum. Ne-am bazat si ne bazam in continuare pe oameni care au facut si fac voluntariat, pe oameni inimosi care chiar cred ca se poate mai bine. Ei au inteles ca doar impreuna putem reusi, vino si tu alaturi de noi!

Comentarii (3) Adaugă comentariu
Sergiu Iordan pe 10 Decembrie 2016, 17:55
#3
mergeți la vot!
Mulțumesc tuturor persoanelor care au avut răbdarea să lectureze articolul meu! Chiar dacă mă criticați sau dacă mă susțineți, acum e important să mergeți la urne si sa va exprimați votul în mod democratic! O seară frumoasă!
un somer pe 05 Decembrie 2016, 22:21
#2
pentru s. iordan
Alecu Donici - Musca





De la arat un plug

Venea încet spre casa

Si, la un bou pe jug,

O musca se-asezase.

Iar ei, spre-ntâmpinare,

O alta musca-n zbor

Îi face întrebare:

— De unde, draga sor’?

— Si mai întrebi de unde!

Ei musca îi raspunde

C-un aer suparat.



Au nu pricepi ce facem?

Nu vezi ca noi ne-ntoarcem

Din câmp, de la arat!



Spre lauda desarta

Multi zic: noi am lucrat,

Când ei lucreaza-n fapta,

Ca musca la arat.

mihai pe 05 Decembrie 2016, 18:45
#1
din turnu
da sergiule mi-am facut temele. nu te votez !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.