Politistul Marian Godina indrazneste sa se ia de Liviu Dragnea.

4 Decembrie 2016, 10:27 | 2.691 | 3
Marian Godina.
Car Universal

Luând notă de sloganul PSD "Îndrăznește să crezi în România", cunoscutul polițist Marian Godină îl invită pe Liviu Dragnea "să îndrăznească" să pună virgule și să nu fie "agramat".

"Îndrăzneşte să scrii "La mulți ani, români!" şi "La mulți ani, România!"
Îndrăzneşte să pui virgule!
Îndrăzneşte să nu fii agramat!
Îndrăzneşte să crezi că e extrem de ruşinos să scrii greşit în limba poporului al cărui drapel îl postezi la final!
Hai, îndrăzneşte!
Aşa cum ați îndrăznit să spuneți că Teleormanul e plin ochi de librării", a scris Godină pe pagina sa de Facebook.

Reacția polițistului a venit după ce Dragnea a transmis un mesaj pe Facebook de Ziua Națională în care a scris: "La mulți ani români! La mulți ani România!".

3 comentarii Comentează

 • #3
  gigica pe 8 Decembrie 2016, 14:28
  s
  d le godina chiar e nevoie sa iti amintim ca nu ai decat o postliceala de 2 ani?? semaforule
 • #2
  franchestain pe 4 Decembrie 2016, 12:45
  frate Godine,la "Joc*ri de putere" lai auzit cea zis despre Marea Unire de la 1918?
  "Unirea de la 1 decemvre 1918 a fost foarte avantajoasa pentru România".Atît a stiut el despre Marea Unire,dea ramus Bogdan Rares prost,ca boú la poarta 9.
  Pun pariu frate pe toata planeta Pamînt ca nu stie nici macar 3 nume de fauritori ai Mari Uniri si nici daca Românii mei era condusi de vrun domnitor,domn,voevod,împarat,rege or presedinte.
  Am vazut frate la "Joc*ri de putere" emisiunea "500 de ani de la reforma luterana" cu Mihai Neamtu si profesori supereminenti Radu Preda si Adrian Niculescu dupa 17 novembre siam ramus io mai prost decît Bogdan Rares,adica cam ca boú la poarta 10,de cîta eruditie,materie cenusie si limbaj elevat a emanat acolosa în studiou ala în noaptea ceia, si ma gîndeam cam cear fi putut comenta Penalu Întîiu de Telerman si de România,dear fi participat si el acolosa,afar de: "Reforma luterana a fost foarte avantajoasa petru luterani.",asta daca cumva era capabil sa scoata vrun sunet în fata alor 3 somitati în materie de istorie,sociologie si teologie.Amin!
 • #1
  z pe 4 Decembrie 2016, 10:40
  s
  daca te iei de jupan vezi sa nu,,zbori'' de pe la melitie

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.