Serban Marinescu, prin Alexandria. Teleormanenii vor sa munceasca dar nu au unde. Aceasta este cea mai mare problema.

4 Decembrie 2016, 01:00 | 1.719 | 2
Serban Marinescu, prin Alexandria. Teleormanenii vor sa munceasca, dar nu au unde. Aceasta este cea mai mare problema.
Car Universal

Astăzi( sambata, 3 decembrie) am fost în Alexandria, împreună cu unul din modelele mele din politica românească, Andrei Postolache. M-am bucurat foarte mult că a venit alături de mine în această campanie din Teleorman, campanie care e din ce în ce mai puțin despre Dragnea și din ce în ce mai mult despre oamenii muncitori și cinstiți din județul Teleorman.

Încă nu am întâlnit pe cineva care să-mi ceară să-i promit că voi crește salariul minim pe economie sau care să vrea bani pe degeaba de la stat. Am întâlnit însă mulți oameni care își doresc să se angajeze dar nu găsesc unde, care consideră, pe bună dreptate, că după 40 de ani de muncă le e rușine că trebuie să ceară bani copiilor căci nu se descurcă cu o pensie de 450 de lei și mulți tineri grăbiți să plece unde văd cu ochii.
A fost doar cineva care mi-a cerut o țuică iar vina pentru el e exclusiv a foștilor politicieni. O țuică e tot ce au dat până acum, atât au prețuit ei votul unui cetățean.

2 comentarii Comentează

 • #2
  Marian Podaru. pe 5 Decembrie 2016, 07:00
  Fara exagerari.
  Bancul acesta este valabil NUMAI PENTRU MAJORITATEA TURNENILOR, NU SI PENTRU MULTI ALTI TELEORMANENI.
 • #1
  "Marin Serbanescu" pe 4 Decembrie 2016, 13:41
  Frate Serban Marinescu.
  Hai sa-ti spun eu cum este cu cheful de munca la teleormaneni.CICA, INTR-O DIMINEATA SE SCOALA UN TELEORMANEAN, SE UITA LA CEAS, SE SCARPINA LA COAIE, DUPA URECHE, CASCA DE-I TROSNESC FALCILE SI ZICE: BAAA, DAR CE CHEF DE MUNCA AM AZI, CE DRACU' M-O FI APUCAT!? IA SA FUMEZ O TIGARA, POATE-MI TRECE!{ Nota: bancul asta nu-l stiu de la franchestain!!!!}

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.