Urare catre PSD - Sa traiti din salariul minim marit. Cat vreti sa-l mariti, tot minim ramane.

03 Decembrie 2016, 09:48 | 3296 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Gadea Adrian.

Salariul minim este de baza in judetele sarace. In zonele dezvoltate, salariul minim este luat ca reper, nu ca baza de trai. Faceti locuri de munca si o sa traim din salariile medii si mari. Salariul minim puteti sa-l mariti pentru voi. Noi nu vrem salariu minim marit, noi vrem salarii din care sa traim decent.

Iata ce declara Gadea Adrian, un pesedist amarat care traieste din salariul minim: 

"Am constatat - și e firesc să fie așa,- că cea mai arzătoare dorință a oamenilor este creșterea salariului minim și a veniturilor în general. De aceea, pe lângă celelalte capitole ale Programului PSD de guvernare care vor fi prezentate oamenilor în campanie, am cerut echipelor noastre de campanie să spună oamenilor de ce candidații PSD Teleorman susțin propunerea partidului de a majora salariul minim."

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
valush pe 04 Decembrie 2016, 21:34
#3
Nedumerire!
Da' chiar aşa! Să ne spună de ce vor candidaţii PSD să mărească doar salariul minim? Ce aberaţii mai debiteayă "specialiştii" psedişti?
IONICĂ pe 03 Decembrie 2016, 21:29
#2
Băieții ăștia (PSD),au înebunit?!
Și ce vrea păcăliciul Gâdea să implementeze în TR,politica de Ciuperceni sau cea de la azilul de bătrâni din Furculești?Oameni buni,ăștia nu știu pe ce pământ trăiesc,în ce an sunt.Să sperăm că-i trezesc sentințele justiției.
aprobatorul pe 03 Decembrie 2016, 18:59
#1
lamuritorul
Vrem loc*ri de munca,intai de toate! Ati promis in mod repetat aceasta.Cati ani sunt de cand promiteti loc*ri de munca in Teleorman? Ce s-a facut concret? Nimic,nimic,nimic! De ce in alta parte e posibil si la noi nu? Care e cauza? Sa fim usor de manip**at?Intreb.De ce suntem cel mai sarac judet si cu cei mai de sus conducatori? Ce au facut ptr.oameni?Sa vedem concret,lasati iarasi cu promisiunile!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.