Cititi, priviti si va cruciti! Imagine senzationala! Tupeu ordinar. Indrazneste sa-si bata joc. Nu va e rusine, jigodiilor?!

02 Decembrie 2016 | 2473 vizualizări | 1 comentarii
Daniela Carmen Dan.
Daniela Carmen Dan.

"În satul Călugăru, speranţa la un trai mai bun a renăscut! Bătrânica din imagine va avea o pensie mai mare, va plăti mai puţin la stat şi va putea să îşi procure mult mai uşor medicamentele necesare!

Acum ştie aceste lucruri şi de astăzi îndrăzneşte să creadă în România!" 

Mai mult, aici. 

Comentarii (1) Adaugă comentariu
Cristian pe 02 Decembrie 2016, 12:45
#1
Ajunge nemernicilor !
PSD a transformat județul Teleorman într-o feudă iar pe teleormăneni într-o pop**ație Mulți nici nu au ieșit vreodată din satele lor. Cu ce să compare ”ofertele” tutelor aste blonde din pesede !? Între timp Dragnea Bănicioiu și alți ”bugetari” își petrec vacanțele căutând păsărici prin Brazilia sau Cuba. Tăiați-le subvențiile oameni buni. De 26 v-au transformat într-o masă diformă de asistați săraci cu duhul. Ba mai mult v-au surghiunit copii și nepoții alungându-i din loc*rile natale. Nevoile sărăcia și foamea provocate de PSD Teleorman au făcut ca zeci de mii de teleormăneni să-și părăsească gospodăriilepărinții și bunicii. Aduceți-i înapoi votând împotriva hoților de partid și de stat. Teleormanul a dat minți strălucite de-a lungul vremurilor, totușila ei acasă n-au reușit să facă mare brânză. ” Mă dusei la Botoroaga, mă lătra câinii degeaba...”
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.