Serban Marinescu, primit bine de turneni. Blestematii la adresa PSD-ului.

27 Noiembrie 2016, 08:07 | 3114 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Serban Marinescu.

"După 15 zile în care am bătut satele și comunele din Teleorman ca să înțeleg realitățile unui județ preponderent rural, de astăzi am început să mergem prin orașe. Primul pe listă a fost Turnu Măgurele, de unde este colegul meu Sergiu Iordan, candidat la Camera Deputaților.

Sergiu ne-a dus la târg, unde, dupa două săptămâni de “da’ voi cine sunteți?”, ne-am aflat în situația complet nouă în care oamenii ne recunoșteau: îl știau personal pe el, auziseră de USR și eram priviți ca o alternativă credibilă la actuala clasă politică pentru că îl avem pe Sergiu Iordan pe listă, un om cunoscut și respectat de comunitate. Nu știu dacă localnicii au găsit ce căutau să cumpere, dar sigut au plecat acasă cu multe pliante cu candidații USR.

De la târg am plecat la o fabrică de textile. Doamnele angajate au fost impresionate de gașca noastră de candidați și voluntari, toată lumea a fost numai zâmbete, glume, poze și blestemății la adresa la PSD-ului. Ne-au rugat să facem ceva în legătura cu locurile de muncă pentru că, în timp ce ele muncesc, toți bărbații lor stau acasă din lipsa locurilor de muncă.

Am bătut străzile, am împărțit pliante și am stat de vorbă cu oamenii. E prima zi în care încurajările și mărturisirile că vor vota cu USR au fost atât de reale și autentice încât ne-am entuziasmat. E prima oară când ne punem serios problema că s-ar putea să facem o surpriză incredibil de plăcută în Teleorman la alegeri. Lumea ne știe, ne-a văzut la televizor, ne urmărește pe Facebook și... a citit scrisoarea către Dragnea. Noi le-o dăm si ei zic “o știm, am citit-o pe net”. Impresionant.

Un tip dintr-un magazin a ieșit și ne-a zis că tocmai l-a sunat cineva și i-a povestit cum PSD-ul a împânzit Alexandria cu fluturași cu USR, partidul lui Soros. Le-or zice și lor ceva sondajele alea interne de au ajuns să creadă că e eficient să folosească atâtea resurse ca să mintă despre noi.
Pe aproape toate panourile de afișaj partidele își pun mai multe afișe decât e legal. După ce am ignorat câteva, la un moment dat ne-am enervat și am sunat la poliție. Poliția a fost mirată că există o limită pentru afișaj, a trebuit să le arătăm noi articolul de lege și amenda de 10.000 de lei.

Cea mai impresionantă discuție pe care am avut-o azi a decurs cam așa:
Unde aveți voi sediul, aici, în Turnu Măgurele?
Nu avem aici, avem în Alexandria.
Uite, eu vă votez, chiar sunt convinsă că o să vă votez. Dar eu am mai votat și pe alții care m-au mințit. Eu nu mai duc încă o dezamăgire în viață. Dacă vă pune dracu și furați și voi, uită-te la mine, eu vin și vă dau foc la sediu. Succes!

De la 7 seara am fost invitat de Media Sud Alexandria, la o dezbatere electorala. Cu ocazia asta l-am cunoscut pe domnul Gâdea, Președintele Consiliului Județean Teleorman, care candidează acum la Camera Deputatilor, locul de sub Dragnea. Mi-a citit cu voce tare diverse capitole din gloriosul program PSD în timpul emisiunii, dar șuvoiul său lipsit de emoție nu m-a convins. S-a suparat puțin pe mine când am zis că PSD-ul este cunoscut oamenilor din Teleorman ca fiind un partid de hoți, m-a asigurat că el personal nu e. I-am dat și lui scrisoarea pentru Liviu Dragnea, sper să i-o dea."

sursa: pagina de facebook Serban Marinescu.

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Dana Anghel pe 30 Noiembrie 2016, 16:28
#10
Despre Serban Marinescu
https://www.facebook.com/Gandul.info/videos/1357988550891860/
Dana Anghel pe 30 Noiembrie 2016, 16:27
#9
Iata cine este Sergiu Iordan
http://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/10411-sergiu-iordan-candidat-din-partea-partidului-uniunea-salvati-romania-la-camera-deputatilor-veniti-la-vot-pe-11-decembrie-de-data-aceasta-aveti-pe-cine-vota
USR pe 30 Noiembrie 2016, 08:31
#8
Noul Dragnea
De USR
cetateanul turmentat pe 30 Noiembrie 2016, 00:10
#7
totusi....
totusi cine e acest domn serbanescu? e de origine din teleorman?
cetatean pe 29 Noiembrie 2016, 08:29
#6
?
Totusi, cine este Sergiu Iordan?
Marioara Tupangiu pe 28 Noiembrie 2016, 17:25
#5
Domnule Serban Marinescu.
Ce-o fi cu \"puhoiul\" de oameni care si-au rupt hainele de pe ei ca sa te vada si sa te pipaie ca pe un nou MESIA? Dragul meu, nu te mai autoamagi, NU NE CONVINGI, AM INGHITIT ATATEA BALIVERNE DE LA POLITRUCI, INCAT NU LE MAI DIGERAM PE ALE TALE. ESTI BAIAT IN FLOAREA VARSTEI, DACA TE-A APUCAT GRIJA SI MILA DE NOI, VINO IN TURNU MAGURELE, INFIINTEAZA O AFACERE PRODUCTIVA CU VREO 35 DE SALARIATI SI PESTE PATRU ANI, TE ALEGEM CE DORESTI MATALE.
cetatean pe 27 Noiembrie 2016, 17:34
#4
intrebare
Cine este Sergiu Iordan?
Mos Ion ROAITA. pe 27 Noiembrie 2016, 16:43
#3
Nici eu nu inteleg...
...cine este acest domn Sergiu Iordan?! Sunt si eu mai demult prin acest targ al scumpei noastre PATRII, dar nu am auzit nimic despre acesta, NICI DE BINE, NICI DE RAU. Cunosc o multime de OAMENI DEOSEBITI IN ORAS, DE DIVERSE PROFESII SI MESERII, DE LA SIMPLI MUNCITORI, LA INTELECTUALI DESPRE CARE S-A AUZIT SI-N TARA SI CARE AU PUS UMARUL LA RIDICAREA LUI LA UN NIVEL SUPERIOR DE CIVILIZATIE SI DEZVOLTARE SI NIMENI NU S-A GANDIT MACAR SA-I INTREBE DACA AR VREA SI S-AR SIMTI IN STARE SA NE REPREZINTE IN DIVERSE FORURI ALE DEMOCRATIEI- DE LA CONSILIERI LOCALI LA PARLAMENTARI. NU DAU NUME DE TEAMA CA HAITA DE MAIDANEZI DE SERVICIU AR SARI IMEDIAT SA URLE! Asa ca, stimati domni Serban Marinescu si Sergiu Iordan, vedeti-va de treaba, stiti versul zicala "apa trece, pietrele raman", apa sunteti voi, noi ramanem pe post de pietre. SI DACA VOM SOCOTI CA NU AVEM DE UNDE ALEGE, INTRAM IN CABINELE DE VOT SI PUNEM 2-3 STAMPILE PE BULETIN. Atentie: de la ora 8=631 vizualizari si TREI COMENTARII!
Turnean pe 27 Noiembrie 2016, 12:48
#2
cetatean fara titlu
Mă întreb ce o să facem cu atâta bine pe care ni-l aduce USR-ul. E povestea cu elefantul. Oricum nu cred în poveștile voastre. Data de 11 decembrie vă va arăta cine sunteți și cât crede lumea în voi.
E pe 27 Noiembrie 2016, 11:04
#1
Teleormanenii sunt oameni calzi si ospitalieri!
Ei primesc bine pe oricine, nu doar pe Serban Marinescu!

Ce nu inteleg eu este de ce nu a fost pus primul pe lista Sergiu Iordan. Fiind teleormanean, ar fi avut mai mult succes la public.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.