Bomba zilei: Liviu Dragnea, primul penal al Teleormanului, are interzis la parada de 1 Decembrie.

24 Noiembrie 2016, 20:22 | 2130 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Bomba zilei: Liviu Dragnea, primul penal al Teleormanului, are interzis la parada de 1 Decembrie.

Presedintele Romaniei a interzis prezenta penalilor la parada de Ziua Nationala si la receptia de la Cotroceni.  

"Este vorba despre nişte criterii care au stat la baza întocmirii listei cu invitaţi şi nu pot şi nici nu vreau să vă ascund faptul că în constituirea acestor criterii, care au fost luate în calcul, bineînţeles că în primul rând este vorba despre criteriul ca acea persoană să deţină o funcţie în stat, dar să şi respecte nişte criterii de integritate, iar aici vorbim despre inexistenţa unor probleme penale", a explicat joi purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Mădălina Dobrovolschi.

Intrebare: Teleormanenii cand ii dau interzis acestui infractor?

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
franchestain pe 26 Noiembrie 2016, 17:48
#7
lu fratele nostru legendar Dracula
" ...el, ca reprezentant al unei natiuni care de-alungul timpului a fost si a ramas dusman al STATULUI UNITAR ROMAN"..

Pai frate,România Mare sa facut supt nemti si mai nainte sa cîstigat Idependenta tot supt nemti,aparte de alte progrese sociale,economice,militare si politice.Doar 1 din regi nemti a fost pata neagra a Hopîntzolernilor,adica Carol II.Nu sti da devaratelea or faci desinformare voita pacilisa??? Mai citeste frate ca cititu nui interzis si dupaia mai stam de vorba.Sper ca nu macuzi acus cas Iohanist pen ca io doar vreau sa respetam adevaru istoric,pen ca mai toate datele importante din saraca Tara mea bogata sa realizat supt regi nemti,culminînd cu Unirea tuturor Românilor în trun 1 decemvre care n zilele noastre i data Sarbatorii nationale. Amin!
nepotu lui fidel castro pe 26 Noiembrie 2016, 17:28
#6
NORMALITATE
ESTE INCEPUTUL INTRARII ROMANIEI IN NORMALITATE .ASA SA NE AJUTE CEL DE SUS.
\nSUNT MULTI DATORNICI ACESTUI INCERCAT POPOR:ILIESCU,BASESCU,CONSTANTINESCU,NASTASE,\nTARICEANU,VIDEANU,NITULESCU,VOSGANIAN,DIP,BERCEANU,PONTA,GIGI BECALI,BOAGIU,SOVA,ALMANAHE,GHITA,VOICULESCU,VASILESCU,SI M-I S-A RUPT FILMUL,VOI MAI STITI SI ALTII ??? CE FACEM CU EI NE INVITA LA MONTE CARLO S-AU II IERTAM???
nepotu lui fidel castro pe 26 Noiembrie 2016, 17:16
#5
super
sa fie inceputul sfarsituli ?????!!!!

bai lingailor a-ti distrus aceasta frumoasa tara,pentu cine pentru ce??? pentru un madalin analfabet,pentru o plaluga care nu stie cine este de fapt deputat s-au afacerist?(este vorba de pampalaul de simionescu)

lasati avantajele precare si treziti -va!
Sfantul Andrei. pe 25 Noiembrie 2016, 17:10
#4
Dezinformare.
Presedintele poate sa nu-l invite la Cotroceni, dupa cum si unii dintre cei invitati pot refuza invitatia, dar la festivitatile DIN STRADA NIMENI NU POATE INTERZICE PARTICIPAREA CUIVA!
Condescu pe 25 Noiembrie 2016, 10:17
#3
Da,e si normal,si de bun simt
Si incapatanarea cu care tine,cu tot dinadinsul sa ramana in politica,tine si de educatie.Dar ce sa mai spunem de educatia celor ce se incapataneaza,la randul lor,sa voteze un condamnat penal.Suntem de rasul intregii lumi!Si,pe buna dreptate,pot fi numiti complici cu Dragnea,la ceea ce ni se-ntampla prin Teleorman.
foxy pe 25 Noiembrie 2016, 09:49
#2
Niciodata!
Acum cand in Teleorman c*rge numai lapte si miere gratie caprelor, albinelor si loc*rilor de munca date si create de acest MESSIA al judetului? NICIODATA!!!
Dracula. pe 25 Noiembrie 2016, 07:05
#1
Nedumeriri.
-Ce functie in stat are Dragnea?? Seful unui partid nu este demnitar in stat!;- Domnul presedinte Klaus Iohannis, dupa cum se stie, are niste probleme serioase cu legea si este "posesorul" unor hotarari judecatoresti definitive de condamnare a faptelor sale. Domnia sa cum le socoteste,contraventii sau infractiuni?! El trebuie sa stie, sau,daca habar nu are de lege, ar trebui sa-i spuna consilierii sai ca daca Justitia nu a interzis exercitarea anumitor drepturi, acestea nu pot fi ingradite de nimeni! Atunci puscariasii nu pot vota?-Primul caruia ar trebui sa i se interzica participarea la parada ar trebui sa fie el, ca reprezentant al unei natiuni care de-alungul timpului a fost si a ramas dusman al STATULUI UNITAR ROMAN si care mai este si agent al acestui stat. El niciodata nu va putea fi un FERDINAND REGE!- NICI REPREZENTANTII GERMANIEI, AUSTRIEI SI UNGARIEI N-AU CE CAUTA LA ACEASTA SFANTA SARBATOARE! {{ PRECIZARE: AM SCRIS NU IN APARAREA LUI DRAGNEA, SA FIE FOARTE CLAR!!}}
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.