Serban Marinescu - Scrisoare deschisa catre Liviu Dragnea.

21 Noiembrie 2016, 12:37 | 49884 vizualizări | 50 comentarii
Car Universal
Serban Marinescu - Scrisoare deschisa catre Liviu Dragnea.

Dragă Liviu,

Nu mă cunoști, dar eu candidez pentru Teleorman din partea USR. Ca și tine, am avut și eu treabă pe la tribunal, atâta doar că eu m-am dus acolo să depun mărturie împotriva unui primar care mi-a cerut mită. Ca urmare, el a facut 4 ani de pușcărie, ceea ce tu, încă, nu ai avut ocazia să faci pentru că ai fost condamnat penal cu suspendare.

Toata lumea știe că Teleormanul e sarac, așa cum știe și că e județul tău. Lumea s-a obișnuit cu Dragnea cum s-a obișnuit cu sărăcia. Vorbind cu oamenii prin sate am înțeles ceva: nu numai că ești corupt dar ești bun gospodar numai atunci când îți construiești ție vile cu piscină. Am înțeles că pentru tine sărăcia, despre care îți place așa de mult să vorbești, e bună doar pentru cei din județul pe care îl stăpânești de atâta vreme.

Liviu, oamenilor le e frica de tine. Au ajuns din nou ca pe timpul lui Ceaușescu să le fie frică să vorbească sincer și deschis despre ceea ce cred. Toți ne zic cât de hoț ești tu și PSD-istii tăi dar încet, ascuns, de frică să nu îi audă alții. Ăsta e rezultatul deceniilor de conducerea a ta și a PSD-ului: sărăcie și frică.

Mi-ar fi plăcut să te felicit pentru succesele tale plenare ca deputat de Teleorman și să-ți mulțumesc în numele teleormănenilor pentru că ti-ai indeplinit promisiunile electorale de pana acum:
 - spitalul regional. Pe ăsta l-ai făcut în 2015
 - aeroportul care o să fie gata anul ăsta
 - autostrada București-Alexandria-Craiova, care a fost terminată deja anul trecut
 - grupul de inițiativă al femeilor manager, care funcționează din 2012
 - parcul industrial româno-bulgar din zona de graniță ce merge brici de 2 ani
 - incredibila hidrocentrală de la Seaca

Din păcate însă realizarile tale și ale PSD-lui în Teleorman sunt altele:

 - Vilele cu piscină ale lui Dragnea
 - Hotelul lui Dragnea
 - Magazinul lui Dragnea
 - IAS-urile lui Dragnea
 - Terenurile lui Dragnea

Tot ce s-a facut bun în județ în ultimii 25 de ani, ai facut tu, pentru tine și ai tăi. Din păcate ai facut foarte puțin: un asfalt aici, o școală dincolo. Întâmplător sau nu, cam pe unde ai tu rude sau drum. Unde nu s-a facut nimic e din cauză că nu ai lăsat tu să se facă. De mai bine de 26 de ani județul e la fel, problemele sunt aceleași. E clar că soluțiile PSD, oricare ar fi ele, n-au mers. Oricine poate vedea realitatea: tu și partidul pe care-l conduci nu aveți competența să le rezolvati. PSD-ul știe doar să asfalteze pe acolo pe unde trece baronul. Și din pacate nu treci prin tot județul. La Saelele se vede ce înseamnă de fapt când face Dragnea ceva: face 1 lucru bun, 5 inutile și toate 6 costa de 10 ori mai mult decât ar trebui.

Liviu, ești mai în vârstă decât mine. Eu îi respect pe cei mai în vârstă. Am vazut mulți în județul Teleorman. Le respect suferința și o înțeleg. La tine, însă, nu am ce să respect. Anii pe care îi ai i-ai folosit ca să înveți mai bine cum se cheltuie banul public în interes propriu. Nu înțelegi nimic din ce înseamnă a fi reprezentant al județului. Nu meriți votul acestor oameni. Nu o spun eu. O spun cei cu care m-am întâlnit în județul pe care l-ai păstorit atâta vreme.

Ar trebui să știi că acest județ e unul dintre cele mai sărace județe din țară. Județul din care tinerii pleacă pentru că s-au săturat de domnia ta nesfârșită. Județul unde au mai rămas doar bătrânii acasă. Cei a căror speranță pentru mai bine ai încercat să o stingi tu, puțin câte puțin, în toți acești ani. Sigur îi știi și pe aceștia. Sunt cei pe care, cu atâta neînțeleasă răutate, îi amintești în discursurile tale goale de adevăruri dar pline de strălucirea ascunsă a banilor furați atâta vreme.

Am o veste pentru tine, Liviu. Acestor oameni le-a mai rămas o rază de speranța pe care nu ai cum să le-o iei. Ei au înțeles că merită să speri că se poate trăi mai bine. Ei sunt cei care nu te vor vota pentru că ei au reușit să vadă ceea ce tu refuzi să vezi. Ei au înțeles că Teleormanul nu este moșia ta. Ei vor prosperitate, locuri de muncă, cinste și respect. Iar tu nu poti sa le dai nimic din astea. Mai bine te duci acasă și votezi și tu USR așa cum o vor face mulți dintre cei care vor veni la vot pe 11 decembrie. Dacă mai ai și tu vreo speranță.


Cordial,
Șerban Marinescu
Candidat USR pentru Teleorman la Camera Deputaților

Citeşte şi
Comentarii (50) Adaugă comentariu
Dan Balan pe 07 Decembrie 2016, 16:40
#50
Candidat USR la senat
http://www.activenews.ro/stiri-politic/Muzicianul-care-zice-ca-traieste-doar-cu-aer-va-salva-Romania-de-la-„teleormanizare-.-Nicusor-al-II-lea-din-USR-VIDEO-138900
6 voturi . pe 01 Decembrie 2016, 18:24
#49
hmm
Dupa un click pe google...se pare ca ai fost intzarcat de "proc*roarea comunista" .. si ne vb de noua de 26 de ani.. acum se aude ca va dat banuti si "unguru"...

Partid corect ce sunteti voi, cu Oana Bizgan Gayral " care are mai multe joburi de la stat, decat tot teleormanu".

POI ORI SUNTEM GOLANI ORI NU MAI SUNTEM..

Eu unul nu vreau schimbarea cu oameni ca voi...

Nici cu domnul ala care mai are putin si isi trece pe numele lui toate baltile si apele din teleorman "poi unde sa mai pescuieasca si el ..."
nepotu lui fidel castro pe 26 Noiembrie 2016, 17:37
#48
TREZITI-VA TEMBELILOR
BAI OAMENI BUNI ILIE DE LA PULARIE,EU SI CEILALTI SUNTETI NORMALI? VOI NU OBSERVATI CA AICI ESTE VORBA DE MANA LUI MAMA OMIDA?! 26 de ani nusunt de ajuns?
6 voturi . pe 25 Noiembrie 2016, 01:38
#47
Ai inceput cu stangul
Tu cine esti ? ca pe nemernici aia ii stim.



Ce ai facut TU pt turnu, as vrea sa aud..sau ce vei face,



ai mai fost in alte partide, sau esti alba ca zapada?



Sutem nevoiti sa alegem raul cel mai mic...



Eu sincer as dori soarta lui "Impuscatu" la toti aceei



ce se dau fete mari si nu sunt.



Aia sunt rai stim !!! dar cum sunteti voi nu.



L-as intreba pe "Candidat" daca stie bancul cu



tantarii...



Pilda cu tantaru e ca : daca ii gonim pastia



satuii...vin alti flamanzi.



Vino printre oameni sa te cunoasteam .. daca nu te dor



picioarele. daca ne convingi eu te voi vota...!!! nu



trebuie sa faci mult efort,pt ca ceilalti "psd+pnl" nu



fac deloc.
danut pe 24 Noiembrie 2016, 11:35
#46
tot traseistului
...Nu mai am în acest moment nicio cale instituţională de a candida la alegerile interne. Îmi înaintez demisia din calitatea de membru al Partidului M10.Va scriu astăzi pentru a-mi exprimă surprinderea şi revoltă faţă de recentă trădare a idealurilor partidului, idealuri proclamate dar niciodată aplicate. Sunteţi responsabilă direct de un act profund nedemocratic, respingerea unei candidaturi doar în bază exprimării libere de opinii“, a scris Şerban Marinescu, într-o scrisoare adresată Monicăi Macovei,
Danut tot ale Balan pe 24 Noiembrie 2016, 11:34
#45
tot traseistului
„Săptămâna trecută mi-am depus candidatură pentru funcţia de preşedinte al partidului M10. În spiritul democratic în care am înfiinţat acest partid membrii în totalitatea lor ar fi trebuit să aibă posibilitatea să accepte sau să respingă această propunere. Din păcate Comisia Naţională de Integritate şi Arbitraj, comisie supremă în M10 şi al cărui rol l-am gândit împreună, şi-a depăşit cu mult atribuţiile şi mi-a respins candidatură...
Danut ale Balan pe 24 Noiembrie 2016, 11:32
#44
traseistului
Arhitectul Şerban Marinescu, unul din liderii partidului M10, şi-a înaintat demisia din partid, după ce candidatura sa la preşedinţia M10 a fost respinsă.



Marinescu o acuză pe Monica Macovei de faptul că a sabotat o coagulare a forţelor politice noi.
strul pe 24 Noiembrie 2016, 09:30
#43
pt Dan Balan
Da chiar și așa, Dragnea e subinginer si infractor, Simionescu a omorât un om beat fiind. Ori i-ai votat?
Nicolae pe 23 Noiembrie 2016, 18:05
#42
Bravo Domnule
Nu cunosc persoana care a indraznit sa-l vorbeasca de rau pe Dragnea,...dar il felicit.Ca la el acasa in Teleormanul pastorit atat de chibzuit face Asta. Succes la alegeri si jos mascariciul,..
Dan Balan pe 23 Noiembrie 2016, 10:35
#41
MIncinos traseist
Domnul candidat traseist USR in primavara facea campanie pentru Monica Macovei. Iar celalalt candidat Usr este un lautar fara facultate! Cum sa votezi asa ceva?!
In nici un caz asa pe 22 Noiembrie 2016, 21:44
#40
Democratie
In nici un caz Dragnea, Nicusor, Gorghiu sau Ponta este solutia dintr un motiv foarte simplu pentru ca fiecare dintre ei se invart in jurul cozi cand sunt pusi in fata unor situatii sau intrebari importante pentru noi cetatenii. Anume, in toate discutiile publice acesti oameni spun unul despre altul ba ca e sorosist, ba ca e rus, ba ca e comunist, ba ca face parte din vechea garda pdl dar niciodata nu raspund la intrebari concis. Asa ca va rog indiferent cu cine votati nu va mai jigniti si respectati parerea fiecaruia pentru ca asta inseamna democratia. Deasemenea cred ca fiecare este dator sa proceseze informatiile primite si sa nu le ia la prima mana. Referitor la viitorii deputati/senatori actuali candidati acestia ar trebui sa se concentreze mai mult pe cine sunt ei, ce vor ei, ce ar dori ei pentru comunitatea pe care vor sa o reprezinte,decat ce a facut x,y,z. Seara buna oameni buni!
Muie Dragnea pe 22 Noiembrie 2016, 18:55
#39
Muie Dragnea
Sper ca românii să își dea seama ce târfă este acest dragnea și să îl execute cat mai c*rând. Așa cum cutremurele au replici, așa și conducătorii meschini, toți trebuie executați de la dragnea, la blaga și Udrea.
. pe 22 Noiembrie 2016, 17:44
#38
.
Lui 30 si lui 31



Daca chiar nu stii, iti spun iarasi-partiduletul de 3 la suta,USR sau USB sau Osb cum il mai botezati voi, este finantat cu bani straini. Lucrurile astea se intampla in toate tarile cu votanti imbecilizati de un anticomunism despre care au auzit la televizor.

Daca nu intelegi, iti reomand sa te documentezi, exista carti, internet, televizor.Daca esti selectiv si suficient de istet, poti intelege.

daca nici nu stii, nici nu intelegi, esti o cauza pierduta. la fel de pierdut va fi si votul tau.de ce sail arunci in urna daca stii ca nu ai NICI O sansa sa castigi? Numai pentru ca esti fanatic?

Cred ca semeni cu Micusor Dan.Nu ti-am facut un compliment.
Noi pe 22 Noiembrie 2016, 17:10
#37
pentru Matresu
Tataie, ești obosit si perimat, ai carențe în exprimare si gândire, fa-ti un bine si culca-te!
Noi pe 22 Noiembrie 2016, 17:08
#36
a pornit Masina electorală
Grea dilemă, să alegi intre un hoț si un necunoscut. Ca Dragnea e hoț dovedit, nu neagă nimeni, iar de contracandidatul lui, nu avem informații suficiente. Ce este de făcut? Chiar e o întrebare serioasă? Pai fraților, e o certitudine că e o nebunie să aștepți rezultate diferite, atât timp cât nu schimbi nimic în variabilele evenimentului. Cu alte cuvinte, vom fi proștii țării dacă îl votam tot pe Dragnea. Amin!
franchestain pe 22 Noiembrie 2016, 16:48
#35
mdaaa,acus ian sa vedem noi ce se mai în tîmpla pacilisaaa
mdaaa......vro 30 de comentatori,deci vro 25 de tînpiti.O sa aflati cîtiva din ei dupa ceo citi articolu meu.Amin!
Tudor Matresu pe 22 Noiembrie 2016, 13:25
#34
un om
D-lui S. Vătămanu. Din respectul pe care vi-l port ca, să zicem, fost prieten, mai comunist decât mine, care eram un simplu muncitor la combinat, și scriam versuri comuniste pe care și acum le-aș mai scrie, iar dvs puneați în scenă și jucați adevărate ODE comuniste. Hai să nu ne măsurăm trecutul. Prezentul la Lița este din ce în ce mai bun, apă c*rentă, iluminat public ca la oraș, drumuri ( decamdată ) pietruite, școli și grădinițe reabilitate, dotate cu calculatoare și multe altele. Iar acest om vine să dea cu pietre, nu se prezintă, nu spune ce are de gând să facă iar noi ca proștii să-i zicem sărut mâna COANE! Ăn c*rând vom avea și canalizare și gaze, drumuri comunale asfaltate, etc. Așa că, nu știu câte voturi va lua Dreapta dar Stânga (pe care ați trădat-o) va lua voturile meritate. Salutări prietenești și numai de bine să auzim ( pentru țară)!
Nu conteaza pe 22 Noiembrie 2016, 13:13
#33
Mai conteaza?
Credeti ca de prost am plecat din tara? Sau de bine ce mi-a fost? Pai uite d-aia am plecat. ca sa nu mai vad Dragnea. Bai nene, cand il vad pe nenea asta, ma ia de la stomac... L-as omori in secunda doi. Si nu pentru apartenenta politica. N-am nici o treaba cu nici un fel de partid. Dar l-as omori pe el si pe multi altii, pentru ca au scapat cu fraude si s-au ales cu niste foarte multi bani si prea putine consecinte... Sa te ia dracu, Liviu!
Ionut pe 22 Noiembrie 2016, 12:02
#32
Bah proștilor psdisti postaci
În primul rând, dacă va întreabă cineva cine e Soros habar nu aveți cine este. E unul bogat. Altceva mai știți? Sunteți atât de proști încât psd ul v-a convins că există un Soros, care alimentează usr.ul! Ba voi sunteți prosti?? Este singurul partid din această țară condusă de hoții de la psd care trăiește din DONATII ba proștilor. Si nu de la firme mă prapaditilor. Sunteți atât de bătuți în cap!! Prostii sustin psd-ul deși ii fura psd-ul cu zece mâini. Nu am văzut electorat mai prost decât al psd-ului si Alde care e păpușă de manevră a psd ului. Va meritați soarta!
Sandu Diliman pe 22 Noiembrie 2016, 10:51
#31
Punctului
Mai desteptule, ce sa mai fure Soros? N-au furat mafiotii nationali cot la cot cu mafiotii din UE si SUA totul din Romania? Cand mai postezi pe aici ia si creierul cu tine!
Renata pe 22 Noiembrie 2016, 10:43
#30
Hai tragem o concuzie
Ce facem,ramanem condusi de cei ce au fost alesi de morti,saraci,spalati pe creieri si de toti puturosii si pomanagii?Dupa toate astea,las pe toti cei care au comentat,au drept de vot si inca mai sunt vii,sa spuna catre ce ne indreptam?Daca mergem in aceeasi directie ca pana acum,nu ne indreptam decat spre nicaieri,aceeasi saracie si minciuna si golanie din politica dusa de PSD.Alegeti,dar pe urma,sa nu regretati zi de zi,alegerea facuta.
Ilie de la scularie pe 22 Noiembrie 2016, 10:41
#29
Dincolo de aparente
Hai sa fim realisti si sa vedem ce e dincolo de aparente. Credeti ca tipul asta candideaza asa, de capul lui? Ca nu este cineva in spatele lui, si care-l baga la inaintare pentru sustinerea ulterior alegerii lui a interesului unui cerc de putere? Mai crede cineva in sintagma - politician cinstit? Inseamna ca e naiv. Timp de 26 ani au tot aparut fel de fel de apostoli ai dreptatii in politica. Insa odata alesi, au uitat ce-au promis, si ceea ce e mai rau, s-au dovedit doar deziluzii. De aceea orice tip care declara ca vrea sa ia taurul de coarne este privit fie cu ostilitate fie cu neincredere. Si aceasta perceptie a lor in randul maselor nu se poate imputa alegatorilor, ci chiar modului in care acesti politicieni au spulberat sperantele alegatorilor. Nu este suficient sa injuri pe cineva, ci sa arati ce vrei sa faci tu pentru oameni.
Mihai pe 22 Noiembrie 2016, 10:41
#28
Despre candidat
https://www.facebook.com/shere.marinescu/about

pe sc*rt este arhitect, absolvent si asistent universitar al Universitatii de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu din Buc*resti

"Sunt Șerban Marinescu și candidez din partea USR la Camera Deputaților în Teleorman. Sunt arhitect, am doi copii și am denunțat un primar la DNA pentru că mi-a cerut mită. M-am hotărât să întru în politică pentru că vreau să schimbăm joc*rile acestei clase de politicieni, politicieni care discută ore în șir la televizor despre alți politicieni ca ei, uitând că politica este despre oameni și problemele lor cotidiene.

Candidez în Teleorman pentru că îmi doresc ca oamenii lăsați de izbeliște de PSD să aibă lângă ei un om pe care să poată conta. Știu că nu este ușor, dar voi reuși, pentru că teleormănenii sunt, ca și mine, oameni încrezători care nu și-au pierdut speranța, care vor să contribuie la dezvoltarea comunității lor, nu la stagnarea în sărăcie."

. pe 22 Noiembrie 2016, 10:05
#27
.
Lui 24,

Esti fara creier si tu si toti votantii,vai cat de muuuulti sunt !, USR. Idiotilor, ne mananca Soros tara, cata mai este, nu vedeti ca USR- fundatia SOROS, Ungaria, Viktor Orban? Asa s-au pisat pe noi si cand au adus comunismul, din cauza prostilor ca tine, care nu inteleg nimic, inghit toate mustele.
eu pe 22 Noiembrie 2016, 08:13
#26
alegeri
Wow, ce de comentarii. Are dragnea contracandidat? Păi asta e minunat, nu credeți? dragnea a furat în draci, doar proștii nu stiu asta, dacă celălalt e cinstit sunt dispus să-i acord votul meu.
Ghvug pe 22 Noiembrie 2016, 07:24
#25
nu ne rămâne decât să sperăm
Logica este clară, decât să votez un infractor dovedit (în continuare anchetat pentru furt din banii publici), prefer să votez un tânăr arhitect. Nici eu n-am certitudinea că este cel mai priceput. Totuși USR are o imagine imaculată.
Lui Matresu pe 22 Noiembrie 2016, 07:06
#24
Vatamanu S.
Mai Tudore,te stiu din anul 1975.Comunist convins .pupinc*rist fanatic,ai ramas iubitor de Iliescu si de tot ce inseamna Psd .Lasal pe acest om in pace. Apropo,Teldrum Lita(fost IAS-Lita) ESTE AL ACESTUI S.M ori a lui Dragnea?
justitiarul pe 22 Noiembrie 2016, 00:29
#23
Un dram de adevar
Toata clasa politica nu este decat o apa si-un pamant, pleaca ai nostri, vin ai nostri! Abureala pana ajung pe functii, apoi totul se uita si conteaza doar propriul buzunar, nu si cei carora li s-au facut promisiuni. E bine stiuta 'dragostea' mea pentru imbecilul de dragnea, n-as vota insa niciodata pe cineva care-si face campanie pe nefacutele unui nefericit nesimtit precum personajul mentionat anterior. Iar adevarul cel adevarat este acela ca va trebui sa mai c*rga multa apa pe Dunare pana cand onor clasa politica sa-si schimbe mentatilitatile..., de asa natura incat promisiunile sa se transforme in fapte. Am si o intrebare: de ce cand acest penal vine in Turnu, nu iesiti in strada sa-i cereti socoteala vav de ceea ce a promis? Raspund tot eru: pentru ca nu aveti c*raj si nu sunteti uniti, va conduce si v-a si dezbinat!
turnean supărat pe 22 Noiembrie 2016, 00:17
#22
citesc și mă minunez
hai mocofanilor, luati-l la mistocareala! aratati-i ce gânditori de top sunteți voi! nu va e mă rușine? nu cracniti în fața lu' dragnea, dar va umflați în pene în fața unui tânăr necunoscut aici? mari prostovani sunteți!

Tinere, fă un efort si vino aici, vorbește cu oamenii, lasa-i să te vadă. Cred că vei fi impresionat. Nu sunt toți idioți. Încă există oameni inteligenți, oameni care s-au săturat de Dragnea.
Bogdan pe 21 Noiembrie 2016, 23:46
#21
Pentru Serban Marinescu
Tu prietene cred ca vrei sa dispari de pe harta lumii ..=)) nu cred ca ai idee cu cine te pui, macar ia-te si tu de cineva de teapa ta nu juca la capete asa mari smile)
Ioana pe 21 Noiembrie 2016, 23:40
#20
Acum am cu cine vota
Asta cu Soros este precum "PNT-ul tipareste bani la sediul partidului"25 de ani de FSN nu sunt suficienti .
nastratin pe 21 Noiembrie 2016, 23:20
#19
la vot....
intrebare.....TREI BABE MERG LA VOTARE ...DOUA MOARTE UNA VIE ...OARE CATE VOTURI O SA FIE.?...eu cred ca doar dragnea stie

un teleormanean pe 21 Noiembrie 2016, 21:31
#18
are dreptate dar va dau un sfat
dragi anti -PSD isti, in afara faptului ca ce spune candidatul USR in articol este foarte ADEVARAT si doar cine are de castigat de pe urma atitudinii lui Liviu, este contra celor spuse de Marinescu, va dau un sfat : haideti sa iesim de pe net,sa coboram in strada,din usa in usa si sa explicam fiecare colegilor,vecinilor,prietenilor ca inainte sa faci ceva bun,trebuie sa scapi de ceea ce e rau !!!!!!!! Asa ca haideti la vot anti PSD pe 11 dec si dupa care speranta schimbarii in mai bine poate sa mai apara !!!!
Dana Anghel pe 21 Noiembrie 2016, 20:59
#17
Domnule Tudor Matresu
Daca ati fi mai atent la ce cititi si mai putin inversunat ati vedea ca mai jos nu v-a raspuns Serban Marinescu ci un anume domn Rares Popescu. In plus, daca ati avut c*riozitatea sa aflati ceva despre candidat in loc sa aruncati cu vorbe grele, i-ati fi consultat CV-ul si ati fi aflat ca este absolvent al Universitatii de Arhitectura si Urbanism din BUc*resti, unde a si profesat in calitate de asistent universitar in ultimii 12 ani.
Robert pe 21 Noiembrie 2016, 20:17
#16
DRAGNEA
...si de cand s-a mutat Dragnea cu toata "familia traditionala" in Domenii, se toarna asflat si pe Mihalache.
Tudor Matresu pe 21 Noiembrie 2016, 20:14
#15
un om
Domnule Marinescu, în răspunsul pe care mi-l dai mai jos, am observat că stai cam rău cu gramatica ( vezi In 26 de ani sau ( corect s-au) tot schimbat guverne...) și sa ( corect s-a) cam săturat... Are dreptate d-l Moraru, ești absolvent de SPIRU HARET. și vrei să ne conducă niște agramați care nu stăpânesc nici limba dar filozofia existenței unui neam încercat de o Istorie milenară, atât de zbuciumată. La loc comanda, cântă la alte case! Noi nu te credem.
fane pe 21 Noiembrie 2016, 19:23
#14
iute la reactie, dar n-ati pune mina sa dati o cautare pe google
lui E: sa va faceti o idee, dar mai cautati: http://dilemaveche.ro/sectiune/editoriale-si-opinii/articol/povestea-unui-denuntator-la-dna
walonul pe 21 Noiembrie 2016, 19:21
#13
De ce sa votezi pe altcineva
Pentru ca nu are cum sa fie mai rau decat cu Dragnea, asta este un motiv suficient. CV-ul unui tanar nu poate fi prea bogat si nu spune nimic despre caracterul lui, dar este suficient ca sa te faca sa te hotarasti sa nu mai votezi un penal.
Eu pe 21 Noiembrie 2016, 18:34
#12
Halal atitudine
Oare cand o sa pricepeti ca alegatorii nu au nevoie de oameni care doar critica fara sa ofere solutii???



Nu ati invatat nimic in ultima vreme... Cu cat sunteti mai ironici, cu atat indepartati electoratul de voi. Ce garantie avem ca dupa ce veti fi ales nu veti la fel de ironic si cu oamenii care vin in audienta, de exemplu??



Nu spun ca PSD-ul si Dragnea sunt sfinti (departe de mine gandul asta), dar am impresia ca singurul scop al USR la aceste alegeri e sa atraga electoratul extremist prin lozinci de genul "PSD-ul fura" si "Nu mai distrugeti Romania".



Inteleg ca e important sa luati voturi sa intrati in parlament... dar... programul vostru este inexistent... vreti sa stopati hotia, dar nu stiti cum veti face asta... Si va asteptati sa va voteze lumea?!?!?! Pe bune?!?!?!
Dana Anghel pe 21 Noiembrie 2016, 18:32
#11
Mai multe detali aici:
https://web.facebook.com/pg/serbanmarinescuTR/about/?ref=page_internal
Tudor pe 21 Noiembrie 2016, 18:18
#10
Raspuns
Cine e si de ce candideaza:

https://www.facebook.com/notes/șerban-marinescu/cine-sunt-și-de-ce-candidez/1067886563332182
Mihai Gaureanu pe 21 Noiembrie 2016, 17:23
#9
ajutor
https://www.facebook.com/serbanmarinescuTR/

Un click pe „despre” este de mare ajutor
Cosmin Moraru. pe 21 Noiembrie 2016, 17:14
#8
Draga Serbanica.
Ma alatur lui E si mai zic:- nu este suficient sa faci "misto" de dragnea(vezi, i-am scis numele cu litere mici!), trebuie sa faci si tu niste promisiuni, cel putin la fel de gogonate ca ale lui, ca sa luam in calcul posibilitatea de a te vota;- nu este suficient sa ai barba si moaca de smecher, ca sa te credem. SUNT MII DE OAMENI SUPERIORI DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE LUI dragnea CARE NU SUNT TENTATI DE UN CIOLAN PARLAMENTAR, CUM AR FI DE EX. CRACEA SI CARE AU CONDUS SI CONDUC O AFACERE PRODUCTIVA. PANA UNA ALTA,TINERE BAVAREZ, FA MATALUTA BINE SI IN CURSUL ZILEI DE MAINE PREZINTA-NE SI C.V.ul TAU. PANA ATUNCI INCHIDE PLICUL CU SCRISOAREA, ESTE LIPSITA DE VALOARE!(TE-NTREB IN SOAPTA, ESTI ABSOLVENT AL UNIVERSITATII SPIRU HARET DIN BRASOV? SA-MI SPUI NUMAI MIE SI NU VOI MAI SPUNE SI ALTORA!)
Marius pe 21 Noiembrie 2016, 16:49
#7
Draga Domnule/Doamna E
Serban Marinescu se prezinta. Are pagina de facebook, are pagina de candidat pe USR, are tot ce vreti dumneavoastra, la 3 clickuri distanta. Vreti sa vina cu CV-ul la dumneavoastra la usa ca sa va convinga?
Lucian pe 21 Noiembrie 2016, 15:02
#6
Bravo, Șerban!
Dar, așteptăm să aflăm și alte fapte bune făcute de tine în afara denunțului împotriva primarului!

Hai, c*raj! Lumea așteaptă! Ce vrei de fapt? Ce gânduri ai pentru viitor.
Rarres popescu pe 21 Noiembrie 2016, 14:50
#5
Serban Marinescu
Nu sunt fan PSD si nici pe departe nu sunt fan DRAGNEA....parerea mea strict personala...In 26 de ani sau tot schimbat guvernele la putere,au fos PSD-ISTI au fost PNL-ISTI. ETC.rezultatul a fost acelasi,toti au furat pe rupte,asa ca oricine ar veni la guvernare indiferent de culoarea politica,rezultatul va fi acelasi din pacate...pe nimeni nu intereseaza situatia grea a oamenilor de rand,nu cautati sa convingeti lumea cu disc*rsuri pompoase,ca voi sunteti altfel decat ceilalti!!!rezultatele in cei 26 de ani se vad,promisiuni????lumea sa cam saturat .La fiecare 4 ani aceiasi poveste.....toti politiceni latra pe unde apuca tv,presa,adunari, etc.Oameni si au pierdut si sperantza si interesul....asa ca puteti scrie mult si bine.....dumneavoastra si toti politiceni,
Tudor MATREȘU pe 21 Noiembrie 2016, 14:01
#4
cetațean care nu se vrea umilit de catre neica nimeni
Povești de adormit copiii. Pe bătrâni nu poți. Un neica nimeni vine de undeva din neant să ne dea lecții de democrație. O să luați voi voturi cu...căciula. Oamenii lui Soros vor sa pună mâna pe țară. Nu aveți nici o șansă.
E pe 21 Noiembrie 2016, 12:56
#3
Draga Serban Marinescu, pe tine de ce te-am vota?
Nici noi, alegatorii, nu te cunoastem. Oare de ce nu te prezinti tu, ca sa-ti vedem CV-ul, activitatea politica de pana acum si planurile de viitor?

Prezinta-te tu si convinge-ne sa te votam. Nu-l mai prezenta tot pe Dragnea, ca pe el il cunoastem de mult timp.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.