Descoperire uluitoare - Teleormanul, al treilea pol al Pamantului.

21 Noiembrie 2016, 11:05 | 2258 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Descoperire uluitoare -  Teleormanul, al treilea pol al Pamantului.

Teleorman, Polul Saraciei

Conform ultimelor date statistice publicate de Eurostat, Teleormanul este polul saraciei din Uniunea Europeana. Putem spune ca, in judetul nostru se afla al treilea pol al Pamantului. Suntem mandri cu aceasta titulatura, de aceea speram ca actuala conducere a judetului sa mearga mai departe  pentru a-si desavarsi opera. Putem spune  ca mai suntem recunoscuti ca pol al: somajului, ajutorului social, analfabetismului si promisiunilor neonorate. 

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Cristi pe 23 Noiembrie 2016, 13:53
#7
pt CD DVD sau ce-oi mai fi !!!
Daca logica si gandirea mea sunt diferite fata de ale voastre,este normal sa existe o diferenta de intelegere,chiar si atunci cand citesti.Si daca vrei un exemplu de privitivism,hai sa ne uitam la cum se imbraca lumea pe acolo(treningul,cismele si gumarii fac parte din costumul de nunta) si sa numaram carutele.Pe cele din oras,ca pe la tara au statut de transport de persoane,mobila,produse agricole,de materiale de constructii,salvare cu moase comunala,dric si TAXI.Toate astea la un magar putere.Asa v-a spus Dragnea ca arata viitorul?
CD pe 22 Noiembrie 2016, 15:30
#6
Ce ciudat!
Cristi #1 si Cristi #4 scriu total diferit dar se pretind una si aceeasi persoana. Mai sa fie! cred ca lucreaza in aceeasi redactie dar au amandoi nume diferite :p Cristi nu prea e niciunul raspberry
Justitia pe 22 Noiembrie 2016, 13:35
#5
Pentru administrator
Mai usor cu "hecareala" ca e cam ilegal ce faci tu cu ipurile. Stii ce zic si cine sunt.
Cristi pe 22 Noiembrie 2016, 12:57
#4
Logica si gandire tipic Teleormaneana
Da,băieti si fete,sunt departe,tare departe de acele loc*ri.Si sincer,cu mici exceptii,chiar nu mi-e dor ne nimeni si de nimic.Nu stiu ce stiti voi despre evolutia mea,dar fata de felul in care ati evoluat voi,e chiar spectaculoasa.Spre deosebire de unii dintre voi,care chiar credeti ca sunteti altceva decat sunteti,eu sunt multumit de ceea ce am realizat.Hai,la munca acum,daca aveti pe unde munci?!



nastratin pe 21 Noiembrie 2016, 23:26
#3
zau ma
ai mai cristi ?....privitimismul asta ti-a atins cumva si neamurile ramase in TR.sau voi sunteti o specie aparte ...atlanti sau arieni?!
Dex pe 21 Noiembrie 2016, 21:22
#2
Pt Cristi
Nu te supara, eu sunt din Teleorman, dar de "privitivism" chiar nu am auzit smile)))))))

Poate tie iti place sa fii "privitiv", cine stie smile)

Unde te-ai mutat de ai avut evolutia asta spectaculoasa? Of... cand vrei sa pari ceea ce nu esti...
Cristi pe 21 Noiembrie 2016, 20:31
#1
UN JUDEȚ CA ÎN AFRICA
UN JUDET DIN CARE AM PLECAT SI ÎN CARE NU MĂ MAI VOI ÎNTOARCE NICIODATĂ.UN JUDEȚ CARE ÎȚI TRANSMITE ȘI ÎȚI ARATĂ NUMAI SĂRĂCIE MIZERIE ȘI PRIVITIVISM.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.