Combinatie periculoasa - piroman sub influenta alcoolului. Un turnean si-a dat foc la casa.

13 Noiembrie 2016, 20:06 | 2802 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Combinatie periculoasa - piroman sub influenta alcoolului. Un turnean si-a dat foc la casa.

Astăzi, imediat după orele prânzului, pompierii din cadrul Detașamentului Turnu Măgurele au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din orașul de la malul Dunării.

Conform purtătorului de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir, la fața locului au ajuns 12 pompieri, cu o autospecială de stingere a incendiilor, și un echipaj SMURD. Locuința a fost distrusă în proporție de aproximativ 30% și nu s-au înregistrat victime omenești.

Din primele cercetări, pompierii au ajuns la concluzia că proprietarul își incendiase singur casa, fără un motiv anume. Înainte de necugetatul gest, turneanul se pare că ar fi consumat o cantitate considerabilă de băuturi alcoolice.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Firica pe 13 Noiembrie 2016, 22:02
#2
Gesturi de disperare si nebunie
Hai să nu glumim și să nu credem că și-a dat foc din motive de buc*rie și bunăstare.Cazul nu cred că este unic și nici ultimul.
anghel pe 13 Noiembrie 2016, 20:31
#1
a
ie ba si ala botezat cu un nume ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.