Liviu Dragnea, primul penal al judetului, vine la Turnu Magurele.

10 Noiembrie 2016, 14:29 | 3191 vizualizări | 15 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea, primul penal al judetului, vine la Turnu Magurele.

Cel mai mare infractor din istoria Teleormanului vine maine, vineri, 11.11.2016, la Turnu Magurele pentru lansarea candidatilor PSD Teleorman.

Evenimentul va avea loc in sala de sedinte a Primariei. Un asemenea om trebuie primit cu paine si sare. Noi zicem ca oamenii legii ar trebui sa-l aresteze nu sa fie ovationat ca un tatuc. Pana la urma tot la puscarie ajunge. Un condamnat penal a ajuns sa fie jupanul Teleormanului. Cei care il sustin o sa dea explicatii, la randul lor, pentru jaful organizat. 

Citeşte şi
Comentarii (15) Adaugă comentariu
Luli pe 12 Noiembrie 2016, 07:49
#15
...
"Greu la deal cu boii mici şi la vale cu ei ciunţi!!!"

(Asta, în amintirea profesorului de matematică Nistor. Se plimba prin clasă rostind aceste vorbe, vizându-i pe unii.)

Şi eu, plimbându-mă printre comentatori repet:

GREU LA DEAL CU BOII MICI ŞI LA VALE CU EI CIUNŢI!!!
Tunetul pe 12 Noiembrie 2016, 01:47
#14
Pentru Lulu,mincinosul.
Cred ca esti un mare mincinos si pe deasupra beneficiezi de pe urma gastii psd .Daca era adevarat foarte multi doritori se duceau chiar si din partea psdului,pensionari care traiesc cu pensii foarte mici .Incerci sa duci cetatenii in eroare,esti un diversionist prost si multi sau prins,asa ca joaca la alta masa mai j*****e profitoare .
Lulu-liberalul. pe 11 Noiembrie 2016, 17:38
#13
AUTENTICA.
Am participat la " marele" miting al liberalilor(?), care s-au strans cata frunza si iarba ca sa-si sustina candidatii. Nu m-a obligat, nu m-a rugat si nu m-a platit nimeni sa particip, ci am nimerit cu totul intamplator acolo si mi-am zis " hai sa stau si eu". La televizor ati vazut niste scene filmate pe ascuns de catre reprterii unui post, in care apar si eu stand linistit. ESTE FOARTE ADEVARAT CEEA CE S-A SPUS CA MULTI OAMENI AU PRIMIT CATE 200 LEI SA PARTICIPE( 100 inainte, 100 dupa miting ) LA INTREBAREA CE SE VA INTAMPLA DACA TOTUSI SE VOR PIERDE ALEGERILE, RASPUNSUL "IMI BAG PULA IN ALEGERILE LOR, MIE SA-MI DEA BANII!" ESTE ABSOLUT AUTENTIC. DE UNDE BANI, DOMNULE CIOLONASICA???
Prostia pamantului pe 11 Noiembrie 2016, 09:51
#12
S a nascut in turnu - magurele
Unde oamenii sunt inca miniti cu salarii mai mari dar nu se gandesc ca alece salarii mai mare ar aduce cu ele diaponibilizari,sau cu reduceri de 199 de taxe care ar aduce cu ele o scadere foarte mare a PIB . IN TURNU BANTUIE PROSTIA SI HOTIA ! VOTAȚI PSD SI INCONTINUARE o sa va minta dragnea, cum o face de 20 de ani ca o sa faca si o sa dreaga si o sa fie mai bine ...nu stiu de cat timp aveti nevoie sa vedeti cu ochii voștri ca nu e asa . Duie Mragnea
Bogdan pe 11 Noiembrie 2016, 08:45
#11
pt.Nae,oricare ar fi el.
Eu aș îngheța de rușine și teamă și m-aș duce cât mai departe de oamenii pe care i-am mințit și i-am furat atâția ani.Da,mi-ar fi rușine că,încă sunt votat tot de săracii și spălații pe creier,iar cei ce-și dau seama bine,unde am ajuns,cine ne conduce, și în ce fel trăim,nu scapă nicio ocazie să-l caracterizeze și să-l ia la mișto pe condamnatul Dragnea.Nu am niciun fel de regret atunci când spun că:Nu sunt mândru că sunt român,mai mult,teleormănean!
acelasi din todeauna pe 11 Noiembrie 2016, 07:27
#10
Presedinte ipocrit,lansare fastuoasa.
O intrebare legitima ar trebui adresata acestui individ,care a vandut 3 presedinti de partid pana a ajuns in aceasta functie.Ce a facut ca chimisti turnenii sa—si recupereze salariile restante de la Niculaie ? Va spun eu NIMIC. Un ipocrit,parvenit,escroc asta il caracterizeaza pe Dragnea.Votatil s—a o duca bine an continuare,si sa minta frumos naivi,prosti si regimentati psdisti.Nu va mai incredeti intru—n FARISEU .Va venii si ziua cand nise va face si noua dreptate,este pe aproape.Dreptatea noastra va fi facuta de judecata DIVINA.
mâine pe 11 Noiembrie 2016, 05:42
#9
pentrupostacu 6
Dute n plm de dobitoc. Daca stii mai multe vino la diicot si fa un denunt cu toate detaliile si amanuntele care pot dovedi faptele burtanilor. Daca doar faci praf mai bine taci dreaqu.
Un om pe 11 Noiembrie 2016, 03:21
#8
Blestemat sa fie
Sa dea Dumnezeu sa-i vina numele imbecilului asta..., cum de l-o rabda pamantul...
franchestain pe 10 Noiembrie 2016, 23:02
#7
lu Luli,fratele cu substrat
credeai ca nu ma prind frate? pîn deductie deduc ca vreai sa zici ca Penalu Întîiu de Telerman si de PSD are post de vicepresedinte la americani propus de pretini lui rusi la Trompa sai scoata p amarîti aia din hìndel cu puterile lui divine.Am nimerito bine frate or nu? Mai baga una,da mai grea c asta fu prea usoara.Amin!
pentru turnu cu stiri pe 10 Noiembrie 2016, 21:52
#6
de ce nu mai scrieti nimic despre frati burtan
de ce nu mai scrieti nimic despre frati burtan din Comuna Crângu Judetul Teleorman cei mai mari proxeneti si despre cum se lauda ca are toata lumea la picioare,politia si parchetul isi primesc dreptul de la frati burtan rusine justitiei din romania tongue wink tongue rolleye
a pe 10 Noiembrie 2016, 18:31
#5
t
cu pietroaie trebuie intampinat huoo
Dimirache pe 10 Noiembrie 2016, 17:06
#4
O RUSINE A ROMANIEI
Un condamnat penal a ajuns sa propuna,sa promoveze și sa sustina niste persoane care nu au performat in niciun domeniu.Ei,daca sunt propuse de Dragnea,va dati seama cu usurinta,cam ce fel de oameni sunt si care este viitorul tarii noastre.
Luli pe 10 Noiembrie 2016, 16:55
#3
Întrebare!!!
Larry King, marele moderator american de emisiuni tv. a fost întrebat de o actriţă, în ultima lui emisiune până să se pensioneze: "Larry, dacă l-ai întâlni pe Dumnezeu, ce întrebare i-ai pune?" După un sc*rt moment de gândire Larry a răspuns: "Doamne, ai sau nu ai un fiu?"

Eu l-aş întreba: "L-ai văzut sau nu pe Dragnea?"
franchestain pe 10 Noiembrie 2016, 16:31
#2
sa vezi lingbisti frate si pupan-kuristi
facîndusi meseria pe melodiile "Nu ma mai despart de tine" si "Tu esti viata mea,tu esti iubirea mea".Vine tot Telermanu or doar alde limba si buza locali? Sa vezi vînzare frate la Colgate,rujuri si apa de gura.Spor la treaba!... or pofta buna!...si "de unde nui,sa issvorasca".Amin!
Nae pe 10 Noiembrie 2016, 16:18
#1
Oare ?
Il doare in basca.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.