Senzational!! Primul investitor la Turnu Magurele. O mare fabrica de rahat se va deschide in curand.

09 Noiembrie 2016, 07:46 | 6286 vizualizări | 16 comentarii
Car Universal
O mare fabrica de rahat se va deschide in curand.

Jupanul Teleormanului a binevoit ca un investitor de calibru sa deschida o afacere la Turnu Magurele. In urmatoarea perioada se va deschide o mare fabrica de rahat. Pesedistii vor manca mult rahat in aceasta campanie cu scopul de a castiga alegerile. Cine voteaza candidatii PSD va fi angajat la ambalat rahat. Procedeul este destul de complex. Trebuie stiut ca angajatii vor lucra fara manusi si masca de gaze. 

Citeşte şi
Comentarii (16) Adaugă comentariu
Ilie de la scularie pe 11 Noiembrie 2016, 07:46
#16
@Unuia cu capul limpede
Domnul meu, se pare că singurul confuzionat sunteți dumneavoastră. Niciodată n-am cerut cuiva să voteze ca mine. Până la urmă asta ține de democrație. Însă dacă ați fi fost mai atent puțin la detalii ași fi sesisat că vorbeam despre modul în care acționează administratorii acestui site. De fapt tot publicând astfel de articole vă face jocul domnule cu capul limpede, nici nu mai trebuie să ieșiți în campanie. Pe de altă parte domnul meu, Buc*reștiu nici n-a dat înainte cu Vanghelie, Onțanu, Piedone, Oprescu ori Firea. E parcă mai rău. Cât despre dezastrul național, ar fi mai bine s-o țineți mai ușor cu pianul pe scări. Cei menționați de dvs au pus doar coroana pe sicriul în care PSD au băgat România. Iar dacă tot vorbim de dezastre, ei bine cui credeți dvs că i se datorează dezastrul în care a fost adus Teleormanul? Nu cumva lui Dragnea și priculicii lui, care acum ne plâng ipocrit și ne căinează pe la televiziuni că am ajuns vai de capul nostru? Ăsta-i tupeu de borfaș, pe bune!
Unul cu capul limpede. pe 10 Noiembrie 2016, 17:35
#15
Domnilor ilie de la scularie+doctorul.
Sunteti foarte confuzi, incercati sa faceti pe impartialii, dar intr-o parte bateti: elecoratul este constient numai daca voteaza altceva, in nici un caz P.S.D., ALFEL ESTE TAMPIT, INCULT! Pana si buc*restenii s-au tembelizat incat au uitata vremurile "infloritoare" ale lui Basescu si Videanu si-ale acelui ti**n care s-a tampit si caruia i-am uitat numele.V-ati intrebat vreodata daca nu cumva si unora ca voi se datoreaza in buna parte actualul dezastru national?/
ilie de la scularie pe 10 Noiembrie 2016, 13:03
#14
@Domnului Doctor
Doctore, m-ai convins aproape intru totul. Ceea ce vreau sa nuantez este faptul ca nu vorbim numai de talibanii pesedisti, ci de cei care nu merg la vot, sau sunt indecisi. La ei m-am referit. Ei pot schimba totul la vot. Uitati-va la ultimele alegeri prezidentiale din SUA. Trump a fost tocat marunt. Rezultatul? Madamme Clinton a pierdut pentru ca publicul american a reactionat invers fata de campania anti Trump. Asa si cu electoratul de pe aici. Daca cei care poate au votat cu PSD la locale ar fi cumva lamuriti despre ceea ce este PSD cu adevarat poate ca numarul votantilor PSD ar scade drastic. Insa daca se continua cu ironizarea in bloc a electoratului, rezultatul va fi in favoarea PSD.
DOCTORUL pe 10 Noiembrie 2016, 10:31
#13
Si cand imi aduc aminte ma intristez .
Deoarece ilie de la scularie a adus aminte de erorile lui Cracea o spun ca au fost multe si cu nemiluita .Dar ce sa faci cand in partid acced doar cei cu bani,asa este si in parlament si in senat .Diferenta dintre Dragnea si Cracea nu este mare vizavii de comportament,omul se si vazuse pe cai mari si nu mai asculta pe nimeni chiar si constinta il parasise .Cred ca nu merita sa castige dupa o analiza la rece .Era o marie cu o alta palarie .Si referitor la cele spuse de domnul ilie nu cred ca talibanii psdeului pot fi convinsi ei au memoria selectiva stearsa .
Ilie de la scularie pe 10 Noiembrie 2016, 08:39
#12
Rahat cu apa rece
Mai fratilor, hai sa nu dam cu piatra numai in ai nostri. Recunosc, marea lor majoritate sunt ... asfalt, dar pentru numele lui Dumnezeu, teleormanenii nu sunt campionii prostiei! Numai daca ne uitam la Buc*resti, de cine a fost condus, si mai ales cine-l conduce azi, situatia din Teleorman mi se pare parfum de flori de camp. Ca si in alte parti. Si acolo e la fel. Nu trebuie nici sa ne victimizam, dar nici sa mergem cu autoironia sau autovictimizarea prea departe. La noi voteaza si mortii. Ei si? In alte parti viata sexuala debuteaza cu mami sau cu tati. Ori in grup. Sunt aia mai breji ca noi? D-lor administratori optica dvs este una gresita. In loc sa va bateti joc de oameni, ar trebui sa va straduiti sa-i atrageti de partea luminata a fortei. Injurandu-i sau injosindu-i cu acest asa zis umor, de trei lei dupa parerea mea, nu faceti altceva decat sa-i determinati sa voteze invers, sau sa nu iasa la vot. Efectul va fi contrar decat cel scontat. Parca vad erorile lui Cracea. Deja vu.
TUNETUL pe 10 Noiembrie 2016, 02:50
#11
Pentru 3 si 6
Bai pupinc*ristii lui Dragnelu,halitii rahatul lui Dragnelu atunci cand are diaree,atiai dracului de parveniti pusi pe functii de partid fara merite .Stergetil la c*r cu limba secaturilor .
Tunetul pe 10 Noiembrie 2016, 02:42
#10
Imi provoaca greata .
Cum oare oamenii din urbea turneana mai cred in promisiunile unui condamnat,un evazionist,un impostor si un tip perfid cu apucaturi de dictator in persoana lui Dragnea .Exista multa prostie in teleormanunu la mana,apoi urmeaza grupurile de interese ale celor care il pupa in gaoaza pe jupan pentru posturi si benefii,Un sistem piramidal in care o mare masa de neaveniti se pupa unii in c*r pe altii .Totul se desfasoara de 20 de ani cu ajutorul institutilor statului care suntconduse tot de politruci pusi pe functii fara a avea un merit decat ca fac parte din partid .Se perpetueaza pupatul in c*r care a devenit o arta,care mai de care cu stilul si talentul lui pentru a intra in gratile jupinului Dragnea sef de clan .Fabrica de rahat alui Dragnea miroase dar prostii au devenit imuni.
insideversion pe 09 Noiembrie 2016, 21:22
#9
pentru 3 si 6
Amice 3, ori esti batut in cap ori tre sa-ti deseneze ca sa pricepi ca prea pute, iar tu, musiu Nae, psd-ul produce, emana...rahatul, iar voi il haliti cu doua maini, nu stiti cum sa va mai ploconiti in fata unui imbecil penal ca dragnea, el va minte, voi votati..., el agoniseste si voi...rabdati, vai de capul vostru de..., prosti e putin spus...
Nenea Iancu pe 09 Noiembrie 2016, 18:25
#8
Ești chiar marele Nae Giurumea???
Vai,vai,ce glumițe de tip Puie Monta!Întotdeauna au fost secături cu atitunide ironică și infantilă,în rândurile PSD.În afară de asta,stiți să mai faceți ceva,la ceva bun mă refer?
da pe 09 Noiembrie 2016, 18:21
#7
rahat
Sunt convins ca dumneata domnule,traiesti si savurezi cu fiori mirosul desi atunci cu miros înalte persoane.Psd si Alde mirositorii de .......rahat!
nae giurumea. pe 09 Noiembrie 2016, 12:47
#6
????
Daca este vorba de ceea ce vedem in poza, nu e rau!Dar, cum voi faceti aluzie la ...altceva, ne intrebam daca nu cumva cacatul l-ati mancat voi?!
VORTEX pe 09 Noiembrie 2016, 12:36
#5
Oare cati vor intelege articolul ?
Romanii au stiut intotdeauna sa faca haz de necaz,dar un singur lucru este cert,cu PSD si ALDE la conducerea tarii,intreaga natiune va fi reprezentata de o astfel de fabrica.Si ca sa fiu mai explicit,pentru ca nu multi vor intelege,cu adevarat,aceasta postare,vom fi cu totii intr-un mare rahat.Nu sariti sa ma contraziceti,tipul si viata ne va arata cine are dreptate.
Iliuta pe 09 Noiembrie 2016, 11:22
#4
Victorie pt.TELEORMAN
In sfarsit,ni se recunoaste apetitul pentru rahati,timp de peste 25 de ani.Nu credeti ca ar fi timpul sa mancam si sa mirosim si altceva?Uitati-va oameni buni,rade-o tara intreaga de noi,si noi dormim si ne imbatam cu vise si promisiuni desarte,aruncate in bataie de joc,de condamnatul Dragnea.CINE A CONDUS,DIN 1996,JUDETUL SI ORASUL NOSTRU? NU CREDETI CA 20 DE ANI ESTE PREA MULT?
bravoooo pe 09 Noiembrie 2016, 10:50
#3
ha ha ha
Super articol,la cit mai multe, fara sa spui nimic concret.

Cit profesionalism .BRAVOOOoooooo
Oancea pe 09 Noiembrie 2016, 09:03
#2
O FABRICĂ PERFECTĂ PENTRU ELECTORATUL TURNEAN
Știam și simțeam acest fabulos demers,l-am remarcat încă de astăvară.Tonul și semnalul pentru acest mare proiect a fost dat de mirosul pestilențial care ne-a îvăluit și ne-a făcut să ne simțim ca un veritabil produs al acestei renumite fabrici.Acum nu ne mai rămâne decât simpla alegere a unui conducător de asemenea investiție,iar altul decât Dragnea,nu identific.Așteptăm propuneri pentru șefii de secții și liderii de sindicat.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.