Pesedistii, luati la intrebari de teleormaneni.

01 Noiembrie 2016, 22:40 | 3577 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Pesedistii, luati la intrebari de teleormaneni.

Daniela Carmen Dan are urmatoarea postare pe pagina personala de Facebook

A doua intalnire de astazi a candidatilor PSD Teleorman cu membrii PSD este, acum la Turnu Magurele.Programul de guvernare prezentat de #PSD este, si de aceasta data, subiectul principal al acestei dezbateri.

Comentariu postat de un cititor pe pagina Danielei:

Constantin Bogdan Alecu - Stimata doamna, pana la programul de guvernare al tarii, ce masuri aveti de gand sa luati in Teleorman, avand in vedere faptul ca la nivel national rata somajului era de circa 5%, potrivit Institutului National de Statistica, in timp ce in Teleorman era de 11%, procent care creste in cazul barbatilor la 13%! In plus, Teleormanul a avut o scadere economica de peste 2% anul trecut si o scadere drastica a productiei industriale si a exporturilor. Exista cumva un plan de relansare economica?

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Prefecta Daniela Dan....... pe 02 Noiembrie 2016, 18:50
#6
O mincinoasă
Este sau nu,prefecta Daniela Dan,mincinoasă ? Bineînțeles că da.Spunea că este apolitică. Dar deodată..... hop ! Apare pe lista de senatori ai PSD-ului.Este Dragnea,mincinos ? Bineînțeles că da. Cine ne mințea în urmă cu patru ani că va crea 1.000.000 de loc*ri de muncă? Același mincinos, numit Dragnea. Cine a adus Teleormanul pe primul loc în țară la șomaj ? Dragnea,prefecta Daniela Dan și PSD-iștii,care conduc toate instituțiile publice.Pe 11 decembrie 2016,votați PSD,pentru veșnica sărăcire..... Votați minciuna și hoția !
un magurean pe 02 Noiembrie 2016, 18:40
#5
suntem condusi de jlugi a la dreagnea
ce sa ceri slugilor psd dupa ei potopul saracia SI ÎNAPOIEREA DISCURSUL LUI DREAGNEA PROPAGANDĂ EFTINA

justitiarul pe 02 Noiembrie 2016, 10:52
#4
Nu mai fiti naivi
Va pierdeti timpul punand asemenea intrebari! Aratati-mi un asa numit politician teleormanean...si pesedist sau de la orice alt partid, care o data ajuns in Parlamentul Romaniei a facut ceva pentru judet. Nu-I va durea niciodata nicaieri de oamenii de rand, vor in parlament DOAR pentru bani si alte beneficii..., plus pentru a sfida ca vezi Doamne, uite ce bine am ajuns eu, iar tu, teleormanene, esti un fraier! Asta este adevarul..., cel adevarat! De promisiunile facute in campaniile electorale n-am zis nimic, se stie ca sunt simple formalitati... Apropos, dupa alegerile locale l-a mai vazut careva pe musiu cuclea pe strada?
Turneanul pe 02 Noiembrie 2016, 09:56
#3
Pt NE-psdist
E adevărat ca dacă ai cap și pregătire profesionala găsești de lucru, doar ca nu în Teleorman. De exemplu în administrația locală și județeană sunt angajați doar psd-isti indiferent de competenta lor profesionala doar pe baza de carnet de partid sau dacă ești vre-o ruda de sef psd-ist. În sectorul privat e și mai greu pentru ca jupanul a gonit toți investitorii pe vremea când visa sa fie unic angajator al județului iar infrastructura strict necesara pentru dezvoltarea județului se găsește doar scriptic în promisiunile electorale și în cifra de afaceri a teldrum-ului, proinvest-ului și altor firme surori.Deci dacă întrunești condițiile NE-psdistului direcția Buc*rești sau în străinătate. Aici rămân doar beneficiarii de găleți, zahar, ulei și ajutoare sociale. Cea mai buna întrebare pentru candidata Carmen Daniel Dan e cum va rezolva problemele județului din postura de senator dacă în calitate de prefect nu a făcut nimic timp de 4 ani ?
Veronica Popa pe 02 Noiembrie 2016, 09:34
#2
pentru NEpsd-ist, aiurea!!!
Nesimțirea și obrăznicia sunt caracteristice PSD-istilor,iar sfaturile sunt cel mai ușor de dat.Numai că trebuie date și de cei care au făcut ceva sau au lăsat ceva în urma lor.Este adevărat că șomajul este peste media pe țară(11% șomeri sunt doar cei înregistrați la șomaj,și din care forță de muncă?),dar sunt și mulți care și-au terminat șomajul,nu au găsit un loc de muncă sau nu au muncit nici măcar o zi cu contract de muncă și,deci nu au contribuit cu nimic la bugetul de stat(bugetul de pensii).Unde sunt cele 1.000.000 de loc*ri de muncă promise de PSD?
Un NEpsd-ist. pe 02 Noiembrie 2016, 05:38
#1
Stimate Constantin Bogdan Alecu.
Iti dau un sfat: PUNE MANA SI MUNCESTE, DE LUCRU SI SERVICII SE GASESC PENTRU CEI CE DORESC. ITI TREBUIE, IN PRINCIPAL, CAP, O PREGATIRE PROFESIONALA CORESPUNZATOARE SI DORINTA DE MUNCA. DACA PE PRIMELE DOUA NU LE POSEZI, GASESTI DE LUCRU LA CAMP, SUNT ZECI DE TERENURI NEMUNCITE!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.