Chimistii turneni - cerere pentru intrunirea Comisiei de Dialog Social.

31 Octombrie 2016, 23:11 | 4328 vizualizări | 34 comentarii
Car Universal
Chimistii turneni - cerere pentru intrunirea Comisiei de Dialog Social.

Chimistii turneni au fost lasati cu buza umflata de miliardarul Ioan Niculae si de autoritatile statului. Schimbarea Danielei Carmen Dan cu Liviu Dumitrascu este un moment prielnic pentru inca o cerere de intrunire a Comisiei de Dialog Social. Fosta Prefecta a mintit chimistii si a facut jocurile lui Ioan Niculae. Saptamana trecuta, Ioan Niculae a fost la Turnu Magurele pentru a trece unitatea militara pe numele patronului Autocora. Uite asa miliardarul isi transfera averea  fara sa fie deranjat de nimeni, iar chimistii nu vor mai recupera nimic. 

Citeşte şi
Comentarii (34) Adaugă comentariu
Ilie de la scularie pe 11 Noiembrie 2016, 09:59
#34
@ T. D.
Culca-te! Esti .... obosit! wink
T. D. pe 10 Noiembrie 2016, 17:41
#33
#ilie franchestain-babanu de la scularie
CARAGHIOSILOR-ZEVZECILOR-CLOVNILOR-LICHELE-JAVRE!!!!! grin LOL raspberry snake vampire cool smirk
franchestain pe 09 Noiembrie 2016, 14:40
#32
frate vaz caveti multe toale murdare de spalat în familie
totusi nu pot sa nu rîz de motivatia de copil prost ca facînd parte dintre comunisti, ca dasta i vorba acus, nu puteai sifona pe nimeni. Tiam lasat io impresia cas fi vrun fraer Gagiule? Doar stii ca nus telermanean si nici comunist, deci nu te poti compara cu mine nici duneata si nici diplomele duneatale. În loc sa iubiti aproapele si sal ajutati, lati distrus si pe el si familia lui si toate visurile care li sa spulberat întro semnatura sub nume de cod. Stii Gagiule ce ma linisteste? faptu ca navem sa nen tîlnim nici cînd pe lumea cealalta, finca 1 dintre noi va ajunge n iad si o voce mia soptit ca no sa fiu io ala. Sa va fie rusine, distrugatorilor de vieti si de destine care azi dati lecti de etica si de moralitate victimelor voastre si urmasilor lor. Iadu cred cai un loc mult prea rafinat petru dalde voi. Rusine voua turnatorilor colegilor si prietenilor vostri. Amin!
ilie de la scularie pe 09 Noiembrie 2016, 09:04
#31
@Valeriu Gagiulescu
N-ar fi rau sa-mi cer si eu dosarul de la CNSAS, poate cine stie m-o fi turnat Costache la un sprit lui Biolan. D-le Gagiulescu, v-am mai spus si ieri: nu mai pomeniti de funie in casa spanzuratului! Puneti mereu placa aia uzata cum ca ati fi facut parte din sistem. E atat de perimata incat sunt sigur ca nici dvs n-o mai credeti. Si chiar si asa sa fi fost, trebuia sa turnati lui Biolan macar barfele din barou, poate cine stie, iesea vreo prima de la Secu precum iepurele din joben. Domnule draga o tot tineti landra cu turnatorul Ilie de la Scularie. Si doar v-am spus ca daca eram turnator puteam vede si eu macar Bulgaria. Puteam avea un pasaport. Dar mie nu mi s-a permis asta. De ce oare? Ca,,iubeam" sistemul cu,,caldura"? Cine m-a turnat ca vreau sa fug din tara? Unul ca dvs. Tot un Costache. Dr. Munteanu cu toate multele defecte pe care le are, tipul stie ce vorbeste, fie si numai datorita faptului ca nu trage la masea ca dvs.
Valeriu Gagiulescu pe 09 Noiembrie 2016, 08:29
#30
PUNCT(pe bune).
Prea iubitii mei franche, sculache si prostache, va panicati si dati din colt in colt ca sobolanii cand vine apa. Asa cum era de asteptat, va fofilati si ocoliti raspunsurile. Iata-le pe ale mele:- Mergeam uneori la bautura cu Biolan, ca urmare a functiilor ce le aveam. - Eu nu puteam sa fiu informator al Sec*ritatii pentru ca eu FACEAM PARTE DIN SISTEM, ORI UNUL CARE SE PRETINDE CA LE STIE PE TOATE AR TREBUI SA CUNOASCA FAPTUL CA MEMBRII PCR SI CEI DIN JUSTITIE NU PUTEAU FI RACOLATI CA INFORMATORI!( AR FI FOST O ABSURDITATE!!) Si tu si altii va luati dupa niste aiureli ale fostului meu coleg, dr Munteanu. Asa si cu Costache. Dar tu, i.d.l.s. DE CE TE FACI CA PLOUA CU PROBLEMA FOSTULUI TURNATOR ANONIM CU ACELASI NUME?? UN LUCRU AI UITAT, SCRISUL, CARE ESTE DOVADA CONCRETA A LASITATII SI TICALOSIEI TALE!DeciraspberryUNCT!
franchestain pe 08 Noiembrie 2016, 13:17
#29
io da ca man cumet sa ma masor itelectual cu duneata Gagiule
alegeti tematica careti convine cel mai mult si tinte tare Gagiule ca comentatori dupa saitu asta bestial dabia asteapta sa ridicam nivelu itelectual ca sa plictisit datîta galagie multa,ca asta esti: Gagiulescu Galagie Goala.Te provoc la o lupta pe tarîmu duneata,deci pleci de la 1-0 deja cu voia mea si daca crezi cai prea putin,îti dau un 3-0 din burta si la final lasam comentatori sa faca scoru corect.

Ce zici frate Galagie? Te bagi la hora de la 3-0 si pe teren propiu? Si ca sa fi mai sigur ca cîstigi,te las salegi si arbitri si sami interzici propii suporteri ai mei la tipu asta de meci.

Sacus ca tiam aruncat manusa stept o reactie pozitiva de la duneata domnule Gagiulescu Galagie Goala.Cu consideratie si un pic de respet petru cel ce loveste în aia care loveste n penalu PSD.Amin!
Ilie de la scularie pe 08 Noiembrie 2016, 07:22
#28
@Valeriu Ion Găgiulescu
Domnule dragă, văd că aveți o obstinație să vă băgați singur în seamă precum chiloții-n c*r. Spuneți că m-ați urmărit cu atenție? Inainte sau după vizitele ritualice pe la bodegile orașului? Ca să vă luminez necunoașterea, în tribunal n-am călcat în viața mea, iar la poliție n-am intrat decât pentru a preschimba buletinul sau permisul. Nici vorbă de pașaport pe vremea de tristă amintire, eu nu aveam voie să am tocmai datorită unora ca dvs sau Biolan, care poate la un pahar stabileau destinul unui amărăștean. Apropo, d-le Găgiulescu, eu de ce n-am fost la șpriț cu Biolan sau cu potentații zilei? Sau orice alt om simplu? Nu d-le Găgiulescu, dvs ar trebui să faceți ciocul mic când vorbiți de moralitate sau de epoca de tristă amintire. Înainte de a arunca dvs cu piatra uitați-vă în oglinda sufletului. Sunteți chiar fără pată? Sunteți d-le Costache, pardon, d-le Găgiulescu? Deși nu mă pot măsura intelectual cu dvs vă dau și eu un sfat: nu mai vorbiți de funie în casa spânzuratului.
franchestain pe 08 Noiembrie 2016, 01:21
#27
nu te cunosc Gagiule, da nici cas vrea
alal logica gagiulesciana frate care zice ca care cum comenteaza unu dupa altu,nus mai multi ci unu sacelasi care cum pe cine ai mai boala. Brava frate mai convins, esti destept. Ramui asa,sa nu te scimbi car fi o perdere prea mare. Amin!
Valeriu Gagiulescu. pe 07 Noiembrie 2016, 17:43
#26
Tot tovarasului ilie de la scularie.
O intrebare in legatura cu afirmatia ta ca jignesti cand esti jignit: poti sa dai cateva exemple cand INTAI te-a jignit cineva pe tine si tu AI RIPOSTAT? De ani de zile, de cand urmaresc acest site si, vrand, nevrand, comentariile tale, am constatat ca DE FIECARE DATA TU ESTI PRIMUL CARE JIGNESTE! Niciodata n-am citit un comentariu de-al tau in care SA SCRII SI LUCRURI SERIOASE, CI NUMAI PROSTII SI MARLANII. Alta intrebare: fiind un prieten de pahar al lui Biolan( fostul sef al Sec*ritatii locale ( atentie, prieten de pahar, nu turnator, cum cred multi tampiti ca tine!), mi-a relatat ca inainte de 1989, aveau un informator VOLUNTAR, care-si iscalea anonimele TOT ilie de la scularie. AI VREO EXPLICATIE PENTRU ACEASTA POTRIVEALA? A treia intrebare: cum se explica faptul ca ori de cate ori postezi( pot spune si prostezi, e mai potrivit!) tu, din balarii, hop, sare si franchestain si-ncepe sa latre, sau sa guite, e destul de neclar?! Un sfat pentru "amandoi"(sau amanunul): legati cateaua!
Ilie de la scularie pe 07 Noiembrie 2016, 11:34
#25
@Valeriu Ion Găgiulescu
Domnule dragă, se pare că nu v-ați putut abține să vă băgați singur în seamă precum musca-n balegă. În primul rând că nu mă interesează absolut părerea dvs, așa cum nu mă interesează nici augusta dvs persoană. Așa că teza cu zvonerul și răspândacii (dealtfel foarte uzitat în mediul de unde proveniți) nu mă caracterizează. Bine că nu mă bănuiți că am răspândit prin târg zvonul că sunteți Elodia sub acoperire. Jignesc când sunt jignit, așa cum pot purta un dialog decent cu cineva care merită. Iar dacă umila mea persoană vă irită în așa hal, luați cu nădejde un Algocalvin sau o Țuicomicină, așa cu faceți și când nu vă doare capul dar aveți poftă. Nu-i așa domnule Costache? Hai că prietenii știu de ce!
franchestain pe 07 Noiembrie 2016, 10:19
#24
refuzi adevaru ca catîru fuga Gagiule
Isus facea frate minuni live si aia care vedea cu ochi lor cum facea bine orbi, paralizati, ologi, ciungi,leprosi or cum destepta prosti ca uni dupa saitu asta bestial dîntre care vaz ca nu te fortezi sa faci exceptie, si aia prezenti acolosa nu credea ce vedea frate,adica vedea si nega si zicea ca aia nu fusesera bonlavi, ca era escrokerie daia grea,ca asa minuni nus posible. Întelegi bre acus carei Franchestain si cares telermaneni. Sacus de înkeiere: Pasol na turbinca moi brat. Amin!
Valeriu Gagiulescu. pe 07 Noiembrie 2016, 07:12
#23
Tovarase ilie de la scularie.
Sa nu te miri ca intervin in aceasta polemica dintre tine si restul cititorilor acestui site "bestial"(??)- vorba lui franchestain( adica tot tu!). Pe mine ma irita prostia si ticalosia ta;- prostie ca tu niciodata nu spui ceva concret, ci doar insulti( auzi vorba," si daca as sti, nu spun, este treaba altora"!!)-ticalosie, pentru ca nu-ti dai numele adevarat, dar lansezi prin targ zvonuri cum ca ai fi ba Cracea, ba Sorin Duma (Dumnezeu sa-i ierte multele si grelele pacate!), ba Mircea(Tutu) Dragnea, ba Tudor Manea, ba Valeriu Gagiulescu(!!) si inca multi altii. Eu am atentionat in cateva randuri conducerea P.N.L.ca,folosind "propagandisti" de teapa ta, VA PIERDE CU BRIO! Nu ma mai intind la vorba, ci va spun, fratiamarati de la Combinat: CE DIALOG SOCIAL,U CINE?!Dvs MERGETI CAT MAI MULTI LA PARCHET( AVETI LOC ACOLO DESTUL, NU TREBUIE SA BLOCATI CIRCULATIA!) SI PRINTR-O PLANGERE PENALA SEMNATA DE TOTI CEI PREJUDICIATI, CERETI SA VI SE ACHITE DREPTURILE RESTANTE. PROCURORII STIU CUM.
Ilie de la scularie pe 06 Noiembrie 2016, 09:01
#22
@Costin Matinescu
Omule, ești stupid! Dar stupid nativ, tu nu trebuie să te scremi ca alții pentru asta. Ție îți iese din prima. Altfel ai fi sesizat că expresia aia are un caracter peiorativ. În fine, nu e treaba mea că pe materia cenusie a ta patinează musca. Grav este că în funcțiile de conducere și decizionale sunt puși numai idioți ca tine. Care se cred miezul din dodoașcă. Alții ca ei mai frumoși și mai deștepți nici că sunt pe planeta asta. Ți-am spus zevzecule, chiar și dacă aș ști, nu e treaba mea să dau soluții. Și apoi, voi cei implicați în problema asta în mod direct de ce-ați dormit în ghete? Sindicatul a fost sufocat de PSD. De ce n-ați dat cu conducerea lui de pământ atunci când au făcut pact cu diavolul? De lași, de aia. Știi tu băi amețitule câți sindicaliști au votat PSD la ultimele alegeri, și câți îl vor vota peste o lună? O grămadă, ca să nu spun majoritatea. Adică vor vota cu cei care i-ai vârât în căcat până la nări. Înainte să ceri soluții vezi cauzele problemei.
Costin Marinescu. pe 05 Noiembrie 2016, 17:42
#21
Lui i.d.l.s.
Din partea unui idiot ca tine nici nu putea veni alt raspuns!Cand zici ca cineva iti este camarad, intelesul logic este ca DACA ACELA ESTE INTELIGENT SI TU TE SOCOTESTI ASEMENEA LUI; DACA IL SOCOTESTI IDIOT, SI TU ESTI ASEMENEA LUI! CAT DESPRE REVEDERILE LEGALE, EU ASTA TI-AM CERUT, NU SA DAI TU SOLUTIA! DAR CE POTI SA-I CERI UNUI CRETIN?!
Ilie de la scularie pe 05 Noiembrie 2016, 14:00
#20
@Costin Marinescu
În sfârșit ai sesizat și tu ridicolul în care te avânasei cu imbecilitățile tale? Kamarad nu poți fi cu mine, pentru că n-am obiceiul să țin idioți patentați lângă mine că se ia. Spre deosebire de tine, eu nu mă avânt în ridicol emițând inepții pe post de soluții. Există autorități în drept care sunt îndrituite să rezolve acest conflict de muncă sau să elaboreze strategii pentru anumite ramuri industriale, nu trebuie umila mea persoană să ofere soluții. De fapt aici e problema. Au oferit soluții tot felul de habarnamiști ca tine în locul adevăraților specialiști. Cât despre CEZ sau WIROM, aici e altă gâscă în altă traistă. La aceste două societăți statul este încă acționar, ce-i drept minoritar dar are acea acțiune de aur care poate pune frână unor abuzuri ale acționarului majoritar, asta dacă se dorește cu adevărat. E cu totul alt gen de abordare a problemei. Iar dacă ar trebui să vorbim și de poluare, chiar ar trebui să te abții tu să mai delirezi pe aici, ca tu poluezi.
Costin Marinescu. pe 04 Noiembrie 2016, 17:53
#19
Prea iubite si stimate i.d.l.s.
Sa zicem ca sunt un idioten kameraden de-al tau( lucru normal, idiot la idiot trage!),nu mai fac propuneri, nu mai comentez, tac si ascult. Ca atare, TE ROG PE TINE, BA CHIAR TE IMPLOR, SPUNE-NE SI NOUA CE CAI LEGALE EXISTA PENTRU REZOLVAREA PROBLEMELOR COMBONATULUI SI ALE INDUSTRIEI INGRASAMINELOR CHIMICE??? SI MAI RASPUNDE LA INTREBAREA: DACA CEZ SI WIROM AR FACE LA FEL CA NICULAIE, STATUL AR STA DE LEMN TANASE??? DACA NU ESTI CAPABIL SA RASPUNZI MACAR NU MAI POLUA ACEST SITE!
franchestain pe 04 Noiembrie 2016, 12:26
#18
astai boala ereditara la Babani frate Fane,se transmite pîn gena
sauzim numa de bine si sanatate multa tie si familiei tale si la toti telermaneni sin special la toti turneni ca la cîte probleme are macar sa fie sanatosi ei si familile lor,inclusiv la toata redactia dupa saitu asta bestial.Dumnezeu cu duneavoastra.Amin!
Fane babanu pe 04 Noiembrie 2016, 07:49
#17
Pentru Franchestain
Fratioare, poate or fi si pe acolo sad nu stiu. In schimb am dat cu pumnul in Sibiu vreo 3 ani. Ne-om si cunoaste, mai stii?
franchestain pe 03 Noiembrie 2016, 16:03
#16
te salut cu respet frate Fane
da sti cumva dac a trecut neamu Babanu n marsu lui triunfal si pe la Vîlcea,Sibiu or Basov?

Multumesc de informatie si va doresc la tuturor sa scapati de ciuma rosie-loló care sa abatut asupra Telermanului si pe care la dus pîn la portile Infernului frate.O sara buna! Amin!
Mariana Rotaru. pe 03 Noiembrie 2016, 13:49
#15
Completare si continuare la comentariu.
In comentariul meu nu m-am referit la cineva anume, CI LA MAI MULTI. Daca un domn ce-si asuma un pseudonim care face trimitere la o profesie grea si nobila se considera vizat, este treaba dumnealui, si-n acest caz IL ROG SA SPUNA CARE-I SOLUTIA, DAR S-O SPUNA BAZANDU-SE PE PREVEDERI LEGALE!!!. JIGNIRILE, PALAVRELE, INSULTELE SI ALTE FORME DE MASCARE A LIPSEI DE INTELIGENTA, NU NE INCALZESC PE NOI, CEI AJUNSI IN PRAGUL DISPERARII. DECI, REPET, DACA ACEST CONFLICT ESTE NUMAI INTRE NOI SI O FIRMA PRIVATA, CE ROST ARE COMISIA DE DIALOG SOCIAL???? { NOTA: DACA SUNTETI CURIOSI, EU SUNT O PERSOANA REALA, IMI GASITI NUMELE SI C.V.-ul LA SERVICIUL RESURSE UMANE DE LA CIC} CA SA RASPUND INDIRECT LA IDEEA AMANARII ALEGERIOLR, FITI SIGURI CA EXTREM DE MULTI CETATENI VOR BOICOTA ALEGERILE, CARE, ORICUM, NU AU ROST DIN MOMENT CE MAFIOTUL DE NEAMT VREA SA PUNA PREMIER ACELASI DOBITOC CARE ESTE IN PREZENT.
fane babanu pe 03 Noiembrie 2016, 11:43
#14
Pentru Franchestain
Fratioare, cine stie pe unde ne-or mai fi neamurile risipite? Ca am neamuri pana la Focsani si Turnu Severin.
Ilie de la scularie pe 03 Noiembrie 2016, 07:47
#13
@Mariana Rotaru
Stimată doamnă, poate nu este cel mai nimerit limbaj, dar este singurul pe care-l poate înțelege acei idioți care-și postează pe aci delirurile pretins soluții salvatoare. Pe cine să combați? Pe unul care cere nici mai mult nici mai puțin decât amânarea alegerilor pentru un conflict de muncă între un privat și salariații lui? Cu ce argument logic l-aș putea combate decât să-l îndemn să se caute la doctor?
chimist pe 03 Noiembrie 2016, 06:38
#12
reconvertit
Stat linistiti si nu va mai certati. Nu se va mai face nimic. Numai exista personalul care sa se ocupe. Au plecat. Si-au gasit de lucru. Combinatul va avea soarta UVCP-ului.
Mariana Rotaru. pe 03 Noiembrie 2016, 06:35
#11
Observatii si intrebari pertinente.
Constat ca pe acest site nu se pot purta discutii civilizate, bazate pe logica si pe bunul simt. Insulte, jigniri, limbaj suburban, din partea unor oameni care se pretind intelectuali si cu multa carte. Se porneste de la un articol- in general, prost scris si nedocumentat- referitor la o problema extrem de delicata si grava pentru multi salariati fara..salariu si fosti salariati cu mari restante la salariu. Vine cineva cu un comentariu, poate nu prea grozav, chiar fantezist si unii -de regula aceiasi- sar inediat la gatul lui si-n loc sa-l combata in mod civilizat, sa-i arate unde greseste si care-s solutiile legale, vor sa-l sfasie si sa-l devoreze. Eu, care, cand nu cunosc un lucru, am bunul simt DE A-I INTREBA PE CEI CARE STIU, intreb:-DACA ESTE VORBA DE UN CONFLICT DINTRE O FIRMA PARTICULARA SI SALATIATII EI, CE ROST SI PUTERE ARE COMISIA DE DIALOG SOCIAL, LA CARE PATRONUL NU PARTICIPA????;- urmand "logica" unora, DACA CEZ SAU WIROM INCHID, MURIM SUB PRIVIRILE UNUI STAT PASIV?????!
Ilie de la scularie pe 02 Noiembrie 2016, 11:22
#10
@Marin Costinescu
Mein Liebe Idioten Kamerad, esti dus cu pluta. Daca FB a gresit tinta (desi ma indoiesc) tipul are dreptate. Ai vazut ca ai sarit calul si acum arunci pisica in c*rtea altuia. Sub alt nume. Cum ai ajuns tu la concluzia ca militez pentru blocari de strazi, drumuri.... este un mister pe care nu am nici un motiv sa-l descifrez. Mintea prostului este contagioasa. Mai ales cand cere amanari de alegeri pe motive absurd de hilare. Cum mai omule, sa ceri tu amanarea alegerilor pentru ca un patron nu-si plateste angajatii? Doar un sarac cu duhul poate cere asemenea absurditati. Esti penibil domnule! Parol!
franchestain pe 02 Noiembrie 2016, 11:02
#9
frate Fane vaz ca esti dalde Babanu
ten treb fara caterinca ca s interesat mult sa aflu daca neamu duneata sen tinde dincolo de Telerman si cam pîn ce judete,ca poate suntem neamuri si dei asa,poate facem o paranghelie frate de buc*rie chiar daca nu mam mai îmbetat decît de vro 18 ori de cînd mam lasat de beutura acus vrun an jumate.Astept cu sufletu la gura de la duneata un raspuns franc si cinstit asa cum îs toti Babani.Amin!
Fane Babanu pe 02 Noiembrie 2016, 07:35
#8
Idiotului de Costin Marinescu
Marinescule, inseamna ca ieri ai fost baut cand ai scris delirul ala. Uite ce-ai postat: Intrucat peste problema Combinatului s-a asternut cenusa tacerii si nici o autoritate locala sau de stat nu mai sufla o vorba, propun sindicatului sa instaleze un cort in fata Bisericii si sa stranga semnaturi pe cererea de AMANARE alegerilor generale in JUDETUL TELEORMAN pana la REZOLVAREA TUTUROR PROBLEMELOR, INCEPAND CU PLATA DREPTURIOR RESTANTE SI TERMINAND CU RELUAREA PRODUCTIEI. STATUL ARE DESTULE INSTRUMENTE LEGALE LA DISPOZITIE PENTRU REZOLVARE, INCAT SITUATIA ACTUALA SEAMANA A COMPLOT! Recunosti cine a postat imbecilitatea asta? De unde p***da ma-tii ai dedus tu ca am cerut blocari de strazi sau accesul in institutii? Faptul ca te-am luat la cel mai crunt misto, si tu bati campii despre altceva inseamna ca esti chiar prostul satului. Ba prostul p...lii, Combinatul asta s-a inchis din cauza lacomiei unora si lasitatii altora, la care s-a adaugat multa, multa prostie cand s-a votat.
Marin Costinescu. pe 01 Noiembrie 2016, 18:34
#7
Lui ilie de la scularie si babanu=#5
DOAMNE, ce idioti sunteti!!!! Bai, prostilor, SE POATE FACE ORICE NU-I INTERZIS DE LEGE! Adica, dupa mintea voastra de diversionisti, poti sa-l injuri pe Primar( nu-i vorba de Cuclea, sau x sau y, ci de PRIMAR-OMUL LEGII), POTI SA BLOCHEZI DRUMURILE PUBLICE, POTI SA INDEMNI LA RASCOALA, SA IEI SALA DE JUDECATA CU ASALT NUMAI CA NU ESTI DE ACORD CU HOARAREA JUDECATORULUI, DAR ESTE INTERZIS SA CERI AMANAREA ALEGERILOR PENTRU SIMPLUL MOTIV CA AMATORII DE PARLAMENT NU AU CE SA LE PROMITA ALEGATORILOR. PRECIZEZ: STRANGI SEMNATURI PE O CERERE, NU BLOCHEZI STRAZI SAU INTRAREA IN SECTIILE DE VOTARE, NU JIGNESTI, NU INSULTI, ETC.IDIOTILOR, LEPADATURILOR, VOI ATI INCHIS COMBINATUL, VOI ATI DISTRUS TARA!SECURISTI FRUSTRATI!
MISU pe 01 Noiembrie 2016, 13:04
#6
Bravo Lingailor
Bravo lui DUDAU. Are asta o putere de convingere mai ceva ca Maica Tereza . Mici cimpazei se lasa dusi de nas de babuinul DUDAU sa apere averea GORILEI NICOLAIE . Au restante de 5 salarii . DUDAU are pensie . Combinatul este mort, voi si alti tipi ca DUDAU aveti grija de el. Sunt agenti de paza ce provin din familii cu multe probleme,DUDAU a speculat problela si pus de NICOLAIE isi bate joc de ei . Baieti nu mai fiti maimute, treceti la fapte .
franchestain pe 01 Noiembrie 2016, 11:38
#5
citesc la voi negativisti astia inc*rabili si man treb daca chiar exista leac frate
voi puteti sa imaginati situati aberante si sa va considerati eminenti,da cìnd o face alt comentator,indignat de o nedreptate crasa,propunînd o actiune mai putin ortodoxa si mai putin realizabila,tocma ca sa evidentieze disperarea si necesitatea unei actiuni imediate a fraerimi muncitoare contra unui Escrok Penal spriginit de Statu Penal representat cu cinste de Penali Sociali Demonocrati,voi ce faceti? sariti la el,ommu disperat dispus sa faca ceva nebunesc petru binele comunitati,în loc sal aprobati si eventual sa gasiti alte mijloace or pîrghii legale pîn care sa convingeti autoritatea de stat sa puna fin escrokeriei si jafului privat,gen Penalu Niculai.

Or faceti parte si voi din banda Penalilor devreme ce sariti pe toti cares contra lor sin cearca cumva sa destepte prostimea si fraerimea muncitoare?

Mai lasati logicu doparte si gramatica corecta si bagati fantasticu n actiune petru binele comunei sial viilor morti dupacolo cu creeru facut terci de malaxoru PSDist-comunist.Amin!
Fane Babanu pe 01 Noiembrie 2016, 08:31
#4
Tampitului de la #1
Nea Marinescule, eu propun altceva mai bun. Propun ca sindicalistii chimisti din Turnu Magurele sa arda recoltele, sa otraveasca fantanile, sa ascunda femeile si copii la codrii (care au scapat de joagar) si apoi sa continuie rezistenta in munti prin greve spontane si de avertisment pe varfuri de munti (unde sunt invitati sa participe si ursii din Padurea Neagra) sau mitinguri si marsuri de protest prin coclaurile dintre munti si vai. Acum serios, tu ai creierul in priza cand scrii tampeniile alea? Cred ca WC Tudor daca ar trai si-ar roade unghiile de la picoare de invidie pentru elocinta cu care-ti debitezi delirul.
localnic pe 01 Noiembrie 2016, 08:24
#3
cic
instalatii la pamint,datorii imense,patron escroc ordinar lipsit de orice credibilitate.insolventa poate ar fi fost un prim pas.
Ilie de la scularie pe 01 Noiembrie 2016, 07:42
#2
@Costin Marinescu
1. Care sindicat? Conducerea lui este confiscată de PSD. Membrii lui? Niște lași. Unde au fost când colegul lor, Florin Mihai era dat în judecată de Cuclea pe motiv că acesta l-a jignit atunci când Florin i-a spus că minte ca un porc? Trebuiau să umple sala de judecată. Să-l sprijine cu prezența lor. Dacă era așa, acei judecători ar fi simțit fiori pe șira spinării. Și nunumai ei.

2. Apropo, știi câți membri de sindicat au pus botul la minciunile lui Cuclea și au votat PSD la ultimele alegeri?

3. Omule, tu chiar ai probleme serioase cu psihicul! Du-te și te tratează dementule! Cum să amâni alegerile pentru un conflict de muncă între un privat și salariații săi?

4. Pe urmă asta cu statul sub folie în fața Bisericii este moțul de la bască.

5.Dacă nu știi, taci chiar cu riscul de a fi luat de prost decât să vorbești și să confirmi bănuiala.

6. Ți-ai mai revenit spre final dar asta nu te scuză de elucubrațiile debitate de tine pe post de axiomă.

Costin Marinescu. pe 01 Noiembrie 2016, 06:34
#1
Propunere.
Intrucat peste problema Combinatului s-a asternut cenusa tacerii si nici o autoritate locala sau de stat nu mai sufla o vorba, propun sindicatului sa instaleze un cort in fata Bisericii si sa stranga semnaturi pe cererea de AMANARE alegerilor generale in JUDETUL TELEORMAN pana la REZOLVAREA TUTUROR PROBLEMELOR, INCEPAND CU PLATA DREPTURIOR RESTANTE SI TERMINAND CU RELUAREA PRODUCTIEI. STATUL ARE DESTULE INSTRUMENTE LEGALE LA DISPOZITIE PENTRU REZOLVARE, INCAT SITUATIA ACTUALA SEAMANA A COMPLOT! DE CE PARLAMENTUL NU DA O LEGE SPECIALA (NU NUMAI PENTRU CIC, CI PENTRU INDUSTRIA DE INGRASAMINTE), DE CE GUVERNUL NU DA O ORDONANTA DE URGENTA? NU CUNOSC TERMENII JURIDICI, DAR STATUL POATE CA, PRIN EXECUTARE SILTA, SA TREACA LA CONFISCAREA TUTUROR PROPRIETATILOR LUI IOAN NICOLAIE, SA ACHITE DATORIILE SI SA REIA PRODUCTIA, INTRUCAT NUMAI DIN PROFITUL REALIZAT SE POT ACHITA. APOI SE FACE IARASI PRIVATIZAREA, DACA-I MUSAI SA FIE ASA, CA VREA U.E.DACA SE PUBLICA PREZENTUL COMENTARIU, VOI REVENI.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.