Teldrumul a dat un tun in Teleorman.

30 Octombrie 2016, 09:56 | 4724 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Teldrumul a dat un tun in Teleorman.

Celebra societate Teldrum din Alexandria - celebră căci numele său este legat de cel al liderului PSD, Liviu Dragnea - a câştigat licitaţia pentru deszăpezirea drumurilor naţionale din judeţul Teleorman în următorii patru ani, relatează news.ro. Valoarea contractului atribuit de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale fostei societăţi a Consiliului Judeţean Teleorman, se ridică la 34.998.136 de lei fără TVA.

Contractul a fost atribuit pe 9 septembrie 2016, Teldrum fiind singurul ofertant. Potrivit elicitatie.ro, lucrările de deszăpezire nu pot fi subcontractate, acesta fiind Lotul 3 din cele zece loturi în valoare totală de 136.666.117 de lei fără TVA.

Foto: Google Maps

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Eu. pe 31 Octombrie 2016, 14:18
#5
Toti stitii
Toată lumea aici știți să înjurați și să faceți în tot felul. De ce nu mergeți direct in fata companie să faceți acest lucru. Pe Fb sunteți cei mai tari.
Unde e reacția noastră? pe 30 Octombrie 2016, 15:30
#4
Implicit și un tun în buzunarele noastre
Chiar suntem o țară de oamnei mici,de mămăligi.O mână de hoți și de mincinoși a reușit să distrugă destinele și viața a mii și mii de familii din Județul Teleorman.Ce este și mai grav,este faptul că cei mai mult afectați sunt cei tineri.
ah pe 30 Octombrie 2016, 15:29
#3
da
Interesant ar fisa ne spuneti cam cat revine unui kilometru.Probabil vreo 6-7 mii de euro?
112 pe 30 Octombrie 2016, 13:28
#2
Jefuirea cetateanului si a banului public
Cand primeste si TelDrum UN TUN din partea autoritatilor statului?Noi ne-am saturat sa tot fim pacaliti si furati ca-n codru.
AUTOGREDER pe 30 Octombrie 2016, 11:14
#1
CONTRACTE FARA LICITATIE?
CRED CA E SIMPLU.CINE A INTOCMIT DOSARUL PENTRU LICITATIE SI CINE L-A APROBAT.HAI,TEMA PENTRU DNA.CINE ARE INFORMATII MAI DETALIATE DESPRE ACEST JAF,SA FACA O PLANGEREVA ACOLO UNDE TREBUIE.VA FI O IARNA GREA ATAT PENTRU NOI CAT SI PENTRU JUPAN SI TELDRUM.SA SPERAM CA DUMNEZEU LE VA ARANJA PE TOATE,MAI ALES PE CELE ALE JUPANULUI.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.