Senzational!!! Daniela Carmen Dan - proasta de bubuie. Fosta prefecta se face de rahat.

25 Octombrie 2016, 22:57 | 7105 vizualizări | 16 comentarii
Car Universal
Librarie in vizuina Danielei.

Carmen Daniela Dan, candidat al PSD Teleorman pentru funcţia de senator, îl contrazice pe poliţistul Marian Godină, cel care a afirmat că volumul său nu a fost dorit de nicio librărie din Teleorman deoarece nu este nicio librărie în acest judeţ. Social-democrata subliniază, de asemenea, că Teleormanul nu e un „judeţ de inculţi şi agramaţi“.

Pagina de Facebook Daniela Carmen Dan

"TELEORMANUL NU ESTE UN JUDEȚ DE INCULȚI ȘI AGRAMAȚI! Dacă un teleormănean caută o carte în județul lui are toate șansele să o și găsească!

Conform datelor oficiale de la Registrul Comerțului, nu mai puțin de 255 de firme din Teleorman au autorizat comerțul cu cărți. La nivelul oraselor si municipiilor avem:

Alexandria - 49;
Turnu Măgurele - 13;
Roșiori de Vede - 23;
Zimnicea - 4;
Videle - 16."

sursa: pagina de facebook a Danielei Carmen Dan. Intrati si cititi comentariile cititorilor. Nici nu stiti ce pierdeti. 

Citeşte şi
Comentarii (16) Adaugă comentariu
Ilie de la scularie pe 28 Octombrie 2016, 10:23
#16
@Ghita Pristanda
Onorabile, cand ne-om intalni o sa secam niste halbe de bere. Rezon nene, adevarat ai grait, de parca ai citit din Scriptura. Numai unii o tin matzu-gaia cu mascariciul asta de militian parlit. Vorba aia, prostul nu mai e prost destul doar fiind si fudul. Acum trebuie musai sa scrie si carti. Altfel nu se poate.
Ghita Pristanda. pe 28 Octombrie 2016, 06:20
#15
Nu-nteleg care-i problema!?
E dupa ce mi-am scris memoriile si operele complete si mi-am luat cu "mama ce ma laud!" doctoratul cu tema "CIRCULATIA PRIN GROPILE PATRIEI SI PE CAILE BATATORITE ALE PROSTIEI IREMEDIABILE" am inchiriat un autobuz si l-am transformat in librarie volanta si mi-am vandut cartile cu mari succesuri. Datorita numarului enorm de cereri a fost nevoie de numeroase reeditari. De aceea ma intreb de ce onorabilul meu coleg scriitor nu procedeaza la fel? Poate n-ar fi rau sa se adreseze guvernului ca sa dea o ordonanta de urgenta ca fiecare abonat la energie electrica sa fie obligat s-o cumpere. costul ei fiind inclus pe factura respectiva.Acelasi procedeu ar trebui aplicat si pentru monumentala opera a celui mai iubit dintre pamanteni, dragul nostru presedinte-voiajor, tovarasul Klaus Iohannis- Pas cu pas- o varianta imbunatatita si democratizata a cartii Mein Kampf. INCHEIERE SERIOASA . CAND VETI TERMINA CU PUBLICAREA A TOT FELUL DE IMBECILITATI? TARA ARDE-N FOC SI MILITIENII SCRIU CARTI!
Ilie de la scularie pe 27 Octombrie 2016, 13:18
#14
@Cetateanului cu biblioteca
Domnule draga, acesta este trendul din pacate. Manelizarea Romaniei pana la esenta. Si pana la urma si cei care vand carti trebuie sa aiba profit, nu? Daca nu se mai citeste asta este altceva. Nu se mai citeste, nu se mai distribuie carte. Simplu, cererea si oferta dicteaza. Unde este in schimb acea valoroasa Biblioteca Municipala? Cine a distrus-o? Stiti cate carti s-au distrus sau au fost furate din Casa de Cultura, acolo unde ele au fost depozitate? Stiti de cate ori m-am rugat de Cracea sa aiba printre ofertele electorate reinfiintarea ei? Ca astia de la PSD nici gand sa repare aceasta problema. M-am oferit sa donez carte, si inca editii vechi de pe la 1900. Raspunsul? .... mi-a raspuns doar ecoul, c-o critica de mama. Nu vedeti? Monumentul lui Tudorica este mutilat, casele de patrimoniu abandonate. Indolenta crasa. In schimb la hore in fata monumentului de la parc si la cascat gura la kitsc-ul oferit de Dragnea nu ne intrece nimeni. Si mai vreti librarii? Qui prodest?
Ilie de la scularie pe 27 Octombrie 2016, 07:38
#13
@eu
Firește că știu cum arată o librărie. Știu chiar foarte bine. Ok, n-ai găsit acea carte în Turnu, și te asigur că și-n Buc*rești o găseai cu multă alergătură. Că nu ți-au adus-o la timp, aici ține de seriozitatea librarului sau a firmei unde ai făcut comanda. Librăria din oraș arată așa cum arată orașul. Și totuși găsești acolo carte de calitate. Revenind la subiectul librărie, mă îndoiesc de faptul că frecventezi librăriile. Pe bune. Cred că tu citești doar din obligație nu din plăcere, altfel n-ai vorbi așa.
Un cetatean cu propria BIBLIOTECA. pe 27 Octombrie 2016, 06:56
#12
Intrebari, intrebari.
Si daca:

- Am avea o librarie mare, cu carti din diverse domenii, cine sa le cumpere? Oamenii nu prea mai vor sa citeasca si nu prea mai stiu sa citeasca. Intrebarea se poate pune si pentru o biblioteca;-Credeti ca s-a micsorat numarul librariilor si numarul de carti din cauza librarilor sau a unor partide? Hai sa fim seriosi! Eu cand am dorit o carte pe langa cele pe care le aveam, le-am comandat fie prin chioscari, fie pe internet, fie la edituri. O multime de carti au fost vandute cu cotidiene cunoscute-Adevarul, Jurnalul national, etc-Va dau un exemplu: "ISTORIA ROMANILOR PENTRU ELEVI"-autor acad. IOAN AUREL POP-rectorul Universitatii BABES-BOLYAI din Cluj-Napoca-pret 35 lei-editura LITERA. Comandati si-o veti avea.{[Nota: ACEST COMENTARIU ESTE SCRIS DE CATRE ILIE DE LA SCULARIE- care nu este un impostor]} .Doresc o interventie si din partea lui ilie de la scularie.
Ilie de la scularie pe 27 Octombrie 2016, 00:23
#11
@eu
Si crezi ca la Buc*resti le găsești asa la doi pasi? Stimabile eu am căutat un tratat de istorie aproape un an. Nu l-am gasit ib România dar l-am gasit la Chișinău. Deci...
eu pe 26 Octombrie 2016, 23:13
#10
pt.Ilie!
Atunci spune-ti dumneavoastra ce carti exista in librarie la Turnu-Magurele,daca ma contraziceti!Eu am asteptat doua saptamani sa mi se a duca o carte si nu sa putut,pana la urma!(era vorba de o biologie) Stati cum ar trebui sa arate o librarie pentru carti?

ilie de la scularie pe 26 Octombrie 2016, 22:50
#9
@eu
Oare? Când ai calcat ultima oara in librăria orasului? Ai habar ce carti sunt acolo sau vorbesti doar ... ca sa te auzi vorbind?
eu pe 26 Octombrie 2016, 20:40
#8
pt."Unul greu"!
Pai avem librarii pentru carti? Sunt doua sau trei suporturi pt.carti din care majoritatea sunt manuale cateva carti de medicina (daca mai sunt pt.ca vin foarte rar iar chiar daca le comanzi risti sa nu le aduca!)Povesti pt.copii mici!(modificate si ele)!!!! Alte carti,.....nu exista in Turnu doar la chiosc*rile de ziare!
C. Titor pe 26 Octombrie 2016, 19:54
#7
Avem o librărie
Da ! În Alexandria mai avem librărie. Și are cărți bune. Noi suntem săraci și proști și nu cumpărăm destule cărți.

Dacă nu credeți ... Uite



www.facebook.com/librariagabriella/
Alt chioscar. pe 26 Octombrie 2016, 17:33
#6
Ce spui, camarade?!
Cand o fi trimis Dragnea ciracii sa confiste publicatiile in care era criticat?? Pe vremea penultimilei campanii electorale locale era editat un ziar,finantat de P.D.L. si distruit gratuit, in care nu se faceau declaratii de dragoste pentru pomenitul. Cum aparea ziarul veneau Claudiu Cracea si Sorin Duma si luau o multime de exemplare pe care le distribuiau ei. Tu care probabil nu stii pe ce lume traiesti, iti inchipuiai ca ei erau agentii lui Dragnea sile luau sa le distruga. Dupa mine duca-se la dracul Dragnea, dar vorbiti ceea ce-i adevarat, nu scorneli!
Chioscar pe 26 Octombrie 2016, 11:10
#5
Repede va mai inflamati cand e vorba de carte
Nu stiu ce contine aceasta faimoasa care si nici cat conteaza ea in contextul actual,dar un lucru se vede destul de clar,prostia si lipsa unei bune educatii,in general,a pus stapanire pe electoratul PSD.Dar daca tot veni vorba de chiosc*rile de presa din TR,hai sa va spun un episod extrem de grav si periculos.In perioada cand Dragnea inca era varful judetului,erau trimisi ciracii PSD pe la toate chiosc*rile de presa,sa cumpere toate publicatiile in care erau scrise articole despe obiceiurile si naravurile actualului condamnat penal.Asta vi se pare normal,doamna prefect?
Dănuţ Cuclea pe 26 Octombrie 2016, 07:54
#4
Zis Koyu
Madama asta cred că a citit atâtea cărți câte se găsesc la chioșcul de ziare de la ceas. Apropos, ăla o fi contorizat? Oricum, față de fata de la vaci,asta e super !
Ilie de la scularie pe 26 Octombrie 2016, 07:45
#3
Continuare ...
Aici am ajuns. Fără biblioteci, fără monumente, fără cinema, fără culură. O turmă de urlaci și aplaudaci la kitsch-urile organizate de Dragnea pe banii noștri. Un mic, o bere, o horă jucată în fața monumentului de la parc... și gata! Ne-am culturalizat! Iar Dragnea își freacă mâinile de buc*rie: i-am mai prostit încă o dată! Aici am ajuns. Dacă au ajuns și milițienii să facă mișto de noi, e clar. Bine am ajuns! Și așa suntem de râsul c*rcilor, dar dacă au ajuns și gaborii să-și permită ironii la adresa noastră... e destul!
Ilie de la scularie pe 26 Octombrie 2016, 07:35
#2
Prostie la puterea n
Măi fraților, voi băurăți apă după prostul satului? Un nebun aruncă o piatră în baltă, și toată lumea sare s-o scoată! Extraordinar! A publicat un milițian o carte și trebuia s-o cumpere tot românul plătitor de taxe și impozite și ținută sub pernă precum Cărticica Roșie a lui Mao. Pe când îl voi auzi și pe Becalli oripilându-se că Teleormanul nu are librării care să-i vândă cărțile. Dragi adimnistratori ai acestui site, dacă vă pasionează cititul cu adevărat, atunci găsiți și librăriile alea. Stimată doamnă Prefect, acum mă iau și de dvs! Cu temei. Dvs stați în Alexandria, unde poți găsi carte de calitate la Biblioteca Județeană. Din păcate turnenii n-au norocul ăsta. Biblioteca orașului s-a distrus sau a îmbogățit biblioteci personale. Se cam știe la ordinul cui, nu? Ați fi vrut s-o faceți dispărută și pe cea din Roșiori dar ... nu s-a putut. Unii de pe acolo mai au încă respect pentru carte și c*raj în fața lui Dragnea. Pentru că lui Dragnea îi e frică de capetele luminate.
Unul GREU de cap. pe 26 Octombrie 2016, 06:03
#1
Zau ca nu pricep!
Ce prostie a zis dna Dan??? Ce, nu avem librarii, sau nu exista nici una speciala pentru acest politist???!!PE MINE MA REVOLTA FAPTUL CA EL NU INTERVINE CU UN COMENTARIU SA CLARIFICE LUCRURILE. FELUL CUM PREZINTA REDACTIA PROBLEMA ESTE O DOVADA CLARA DE IMBECILITATE!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.