Concurs pentru ocuparea posturilor de directori de școli. Vezi lista candidaților.

12 Octombrie 2016, 11:36 | 4464 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Concurs pentru ocuparea posturilor de directori de școli.

Pentru prima dată în învățământul românesc, aspiranții la posturile de directori din școli sunt testați în cadrul unui concurs organizat la nivel național, cu subiecte unice, stabilite de Ministerul Educației

În Teleorman concursul se desfășoară la Liceul Tehnologic “Nicolae Bălcescu” din municipiul Alexandria. Candidaţilor le este permis accesul în centrul de concurs doar în intervalul 9.00-9.30. Proba scrisă se desfăşoară începând cu ora 10.00 şi va dura 120 de minute. Evaluarea se va realiza începând cu ora 12.00, de către Comisia de concurs. Toţi membrii comisiei de concurs (cadre didactice şi reprezentanţi ai autorităţilor publice locale) vor fi prezenţi la Liceul Tehnologic “Nicolae Bălcescu” Alexandria la ora 11.00. La aceeaşi oră vor fi prezenţi şi observatorii – reprezentanţi din partea sindicatelor, părinţi, elevi.Subiectele pentru concursul de ocupare a funcţiilor de directori în unităţile de învăţământ preuniversitar de stat vor fi unice la nivel naţional.

Lucrarea scrisă a fiecărui candidat va fi evaluată, pe loc, de către o comisie de concurs formată din : un coordonator care este un inspector școlar, doi reprezentanți ai unității de învățământ -cadre didactice din școală nominalizate de Consiliul de Administrație al școlii- și doi reprezentanți ai autorității publice locale. Proba scrisă nu poate fi contestată.

După ce vor trece de proba scrisă, candidații vor mai avea de susținut încă două probe: interviul și evaluarea CV-ului.

În intervalul 17 octombrie-17 noiembrie cei care au fost admiși la proba scrisă vor susține și celelalte probe din cadrul concursului.

157 de candidaturi

Inspectoratul Şcolar Judeţean Teleorman a scos la concurs 142 de posturi de director şi 31 de posturi de director adjunct pentru unităţile de învăţământ din judeţ. Lista iniţială de candidați afişată în data de 7 octombrie cuprindea 148 de candidaturi admise şi 15 respinse.9 din cele 15 candidaturi respinse iniţial au fost admise prin derogare derogare de la prevederile art. 9 alin. (2), respectiv art. 10 alin. (3) din Metodologia privind organizarea şi desfăşurarea concursului pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar, ca urmare a deciziei Ministerului Educaţiei. Astfel, numărul candidaturilor admise în Teleorman a ajuns la 157.

Lista candidatilor din Teleorman.

sursa: teleorman24.ro

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Elevul pe 24 Octombrie 2016, 04:57
#9
Carmen
O cu**a de nota 10.
Mihaela pe 14 Octombrie 2016, 13:58
#8
Pentru Lucian
Mare prost esti,nu stii sa apreciezi oamenii,esti gen d-na Stanimir,s-o pupi in c*r,si lasa-l in pace pe Grigore,s-a dovedit a fi competent,ce dracu mai vrei ma boule,de-i sugi p**a atat? Si tot pentru cultura ta slaba,si sotia lui Grigore a fost competenta la examenul de director,fara sa aibe vechime in astfel de functii.BRAVO FAMILIA GRIGORE!
X pe 13 Octombrie 2016, 20:56
#7
Pt. Lucian/C. Stanimir
Durere mare, doamna Stanimir! G.Grigore a fost singurul din zona care a promovat!
Tudor Matresu pe 13 Octombrie 2016, 20:14
#6
Consilier local
Continuare comentariu - Eu însumi am colaborat cu Școala Gimnazială Lița. Am participat la o serie de activități în cadrul școlii, rămânând încântat de modul cu au dec*rs. Modestia, ținuta profesională și verticalitatea morală fac din profesorul Grigore George un om capabil să poarte pe umeri responsabilitatea bunului mers în viața Școlii Gimnaziale Lița.
Tudor Matresu pe 13 Octombrie 2016, 20:04
#5
Consilier local
Domnule Lucian, bănuiesc cine sunteți. Asta are prea puțină importanță. Dar de ce nu aveți c*rajul să vă dați numele și aruncați cu pietre din ascunzătoarea anonimatului. Iar cu directorul de la Scoala Gimnazială Lița nu știu ce aveți de împărțit. În școală are o conduită ireproșabilă atât în relația cu dascălii colegi cât și cu elevii. Dacă intri în școală, se vede mâna de gospodar cu inițiativă In relația cu factorii de decizie din localitate știe să-și impună punctul de vedere și o face responsabil. Atât în activitățile școlare cât și extrac*riculare se implică cu responsabilitate și tact pedagogic. Toate activitățile școlare au fost permanent organizate cu competență implicându-se trup și suflet în viața școlii, în relația cu elevii, dascălii și părinții.
Lucian pe 13 Octombrie 2016, 08:46
#4
Scoala lita
Schimbati.l draq pe grigore george (zis lindicel) de la scoala lita.pe ala nici fizicul nu il ajuta sa fie director.ii e frica si de umbra lui.mai mai sa il bata elevii de la clasa a.8.a.in afara sa linga in c.. mai marii comunei nu e bun de nimic.il ajuta statura in sensul asta.nici nu e nevoie sa se aplece smile) puneti oameni competenti care stiu ce au de facut in functiile alea asta daca educatia mai reprezinta ceva pentru cineva
Cune Marin pe 13 Octombrie 2016, 08:38
#3
cum s-a legiferat din nou prostia
S-au luat note cam mari. Ori candidatii au învățat, ori subiectele au fost abordabile (ușoare) ori s-au făcut șmecherii ca de obicei. Mitroi Teodor a luat cea mai mare notă. Până și popa Ciulei a luat dar la. limită. Ceva îmi spune că e ceva putred la mijloc. Oricum conc*rența a fost de 1 pe loc, adică fără conc*rență. Doar retardații puteau să nu ia acest așa-zis conc*rs! Era momentul să triem la sânge directorii dacă se vroia o reformă întradevăr, dar se pare că nu se vrea. Pun pariu că în fiecare școală sau liceu se gaseau cel puțin alți 2-3 profesori mai buni care să ia acest conc*rs.
rusinosu' pe 12 Octombrie 2016, 17:52
#2
nu se ppate
Fratilor,nu remarcati ca aceasta lista aprobata este o legiferrare a faradelegerilor psd.Cel Putin la Turnu Magurele sunt doi autseideri popa si dna de la praporgasca,ce nu au ce căuta acolo.O rusine nationala! Bravo PSD,ai învins,omenia si meritocratia!
PACAT pe 12 Octombrie 2016, 16:09
#1
ASTA ESTE CULMEA
Cum ma la Unirea sa vina Ciulei LOL LOL .

Nu se poate asa ceva. Un om ca asta nu are ce cauta acolo. LOL LOL
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.