Ultima ora: Danut Cuclea, Adrian Gadea si Petrica Pirvu se incalzesc pentru parlamentare.

05 Octombrie 2016, 12:17 | 5186 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Parlament.

Danut Cuclea, primarul din Turnu Magurele, Adrian Gadea, presedinte CJ Teleorman si Petrica Pirvu, primar Zimnicea, au nevoie urgenta de imunitate parlamentara. 

Revenim cu amanunte. 

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
Ilie de la scularie pe 07 Octombrie 2016, 13:19
#12
Tizului cu cratime
Si asta este adevarat, dar slaba cultura politica nu i se poate imputa doar romanilor, in general aceasta slaba cunoastere a fenomenului electoral este valabila peste tot in lume (vezi Brexitul, ca sa nu mai vorbim de americani, care habar n-au cine-i conduce). Acel caz concret de care vorbiti este daca vreti exceptia care intareste regula.
ILIE DE LA SCULARIE. pe 07 Octombrie 2016, 12:04
#11
lui ilie de la scularie.
Acum sunt de acord cu tine 100%!In ceea ce priveste "electoratul inert" fac o precizare-completare printr-o mica poveste reala: dupa alegerile locale am intrebat o cunostiinta " tu pe cine ai votat Silvio? "(nume real!).- Pe Cracea.De ce, il cunosti, stii cine este??- SA-L IA DRACUL, HABAR N-AM, ASA MI-AU ZIS NISTE CUNOSCUTI! [ Rog pe dl Cracea sa ma scuze, jur ca asa a fost!!!]Morala: SI DINTRE CEI CARE MERG LA VOT, MULTI SUNT TUFA DE VENETIA. DACA LE VEI CERE SA-SI ARGUMENTEZE OPTIUNILE POLITICE ITI VINE "SA-TI LASI BALTA TOATE INTERESELE"- VORBA LUI TOPARCEANU SI SA EMIGREZI PE ...INSULA SERPILOR.
Ilie de la scularie pe 07 Octombrie 2016, 08:21
#10
Tizulul cu cratime
Ca dispare un partid, fiecare pasare pe limba ei piere. Cat despre optiunile politice ale cetatenilor din orasele mici, ei bine aici un sociolog ca dvs ar trebui sa observe ca acest segment electoral este majoritar inert. Chiar ostil politicului. In orasele mici ca al nostru voteaza extremele. Adica cei convinsi din ounct de vedere politic ori interesati de avantajele obtinute din politica, si asistatii social, deobicei masa de manevra a puterii locale. Daca cei de afara nu pot vota la locale, nici cei care au restante la bugetul local sa nu poata vota la aceste alegeri. Atat timp cat tu esti doar consumator, nu si contributor, atunci nu ar fi corect ca votul acelora sa perpetueze aceasta stare de fapt. Adica un primar si un consiliu local care sa arunce in carca noastra povara asistatilor social.
ILIE DE LA SCULARIE. pe 07 Octombrie 2016, 07:24
#9
lui ilie de la scularie.
In sfarsit, un comentariu putin mai obiectiv, dar care are si cateva "lipsuri" in privinta obiectivitatii. De acord cu propunerea ca sa aiba drept de vot numai cei care contibuie la P.I.B.-ul Romaniei. In acest fel cei care sunt plecati peste hotare si nu contribuie cu nimic la bugetul tarii, sa nu ne poata hotari noua soarta, ci sa voteze pentru tara unde stau! In privinta electoratului CARE AR MAI AVEA DREPTUL SA VOTEZE iti spun eu ceva mai PRECIS:AL P.S.D. S-AR MAI SUBTIA PUTIN, DAR AL P.N.L. AR CAM DISPARE!!!{ti-o spune unul care participa de multi ani la studii sociologice si au acces la listele cu prezenta la vot dupa alegeri si din care facem parte OAMENI NEANGAJATI PARTINIC- in orase mici, ca al nostru, se cunosc destul de bine optiunile politice ale cetatenilor}
asta e bine pe 06 Octombrie 2016, 22:26
#8
Pentru
asa poate are sanse si Cracea LOL LOL LOL
uitac! pe 06 Octombrie 2016, 18:13
#7
teroare
Acest individ,Petrica Pârvu este un golan care sa plimbat prin Italia (Venetia

........) cu minunatul vânzător de cremwursti Nelu ospatrelu Oprea zimnicean de-al nostru din Oltenii de Rosiori.Drept multumire acest director mitic este propus de marele primar de Zimnicea la functia de deputat. Fratilor,a înnebunit societatea românească.Parvu ar trebui sa plătească cu libertatea pt ce a facut inacea deplasare.Daca el crede ca nu sa iasă public si sa conteste ilegalitatea comisa.
LOCALNICUL.. pe 06 Octombrie 2016, 17:03
#6
Muschetarii...
Tuta sluta si urita,au gasit ceva mai bun de ros si hopa in caruta paramentului,parca nu erau suficienti,trebuia sa fie si trei de unde intoarece trenul,ce au facut pentru oamenii din localitate sa merite votul?
Nostradamus pe 06 Octombrie 2016, 07:42
#5
informatii
Danut va fi ales deputat.Ionela va fi aleasa primarita la Turnu Magurele.
Ilie de la scularie pe 06 Octombrie 2016, 07:13
#4
@Viorica
Ehe, bine zicea un mare filozof: cu cât lași prostul în pace cu atât ți se va urca în cap. Draga mea crezi că ar fi nevoie de furci și topoare ca la 1907? Io zic că nu. Mai degrabă este nevoie de un pic mai mult de glagorie în capul unora? Uite, eu am o propunere - cei care nu plătesc impozitele la stat, ori au datorii la bugetul central ori local să nu beneficieze de dreptul de vot. Și ai să vezi că dacă se aplică această măsură electoratul PSD se subțiază teribil.
Pruna pe 05 Octombrie 2016, 20:22
#3
Imi asum responsabilitatea
Asa vrea Cracea ?
ion pe 05 Octombrie 2016, 17:13
#2
Nea Prtrica
Nea Petrica va iesi primar pina la adinci batrinete. stie sa respecte omul indiferent de categoria sociala. a avut si noroc cu nicolae dar omul sfinteste locul.ii doresc domnului primar sanatate si realizari multiple pentru zimniceni

Viorica pe 05 Octombrie 2016, 12:55
#1
Ne ducem dracului,Dragnea nu a înțeles nimic!
Să nu se încălzească și pentru Rahova ori Jilava.Dacă și asta mai este o țară normală,atunci trebuie să ieșim urgent din case și să mergem peste ei.Liniștea și răbdarea noastră naște monștrii.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.