Cristea Marcel Bogdan, polițist din Zimnicea, prins în flagrant pentru luare de mită.

05 Octombrie 2016, 07:44 | 7548 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Cristea Marcel Bogdan, polițist din Zimnicea, prins în flagrant pentru luare de mită.

În urma unui apel la linia telverde anticorupție 0800.806.806 un polițist din Teleorman a fost prins în flagrant de luare de mită

”Luni, 03 octombrie a.c., ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Teleorman sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, au prins în flagrant un agent de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (I.PJ.) Teleorman în timp ce primea suma de 1000 euro pentru soluţionarea favorabilă a unui dosar penal. Cazul are la bază un apel al unei persoane la Linia Telverde Anticorupție 0800.806.806 din care rezulta faptul că un agent din cadrul Poliției orașului Zimnicea a pretins suma de 1000 euro pentru a soluționa favorabil dosarul penal în care aceasta era cercetată pentru săvârșirea unor infracțiuni la regimul rutier. Persoana a formulat denunț la S.J.A. Teleorman ce a fost înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman. În cursul zilei de 03.10.2016, procurorul de caz împreună cu ofițerii de poliție judiciară ai S.J.A. Teleorman, delegați în cauză, cu sprijinul Serviciului Operații și Serviciului Tehnic din cadrul D.G.A. – Structura Centrală au realizat prinderea în flagrant a polițistului după ce a primit suma de bani menţionată de la denunțător” se arată într-un comunicat al DGA.

Pe parcursul derulării activităților s-a beneficiat și de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale - Biroul Operațiuni Speciale Teleorman din cadrul I.G.P.R. Față de poliţist s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Solutia Tribunalului Teleorman: În temeiul art. 226 alin. 1 şi alin. 2 rap. la art. 202 alin. 1, 2, 3 şi 4 lit. e şi la art. 223 alin. 2 din Codul de procedură penală, admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman şi dispune arestarea preventivă a inculpatului CRISTEA MARCEL BOGDAN, pe o perioadă de 30 zile, cu începere de la data de 4 octombrie 2016 până la 2 noiembrie 2016, inclusiv. În temeiul art. 275 alin. 3 Codul de procedură penală, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi 4 octombrie 2016, ora 13,15.
Document: Încheiere - măsuri preventive (faza de UP) 57/2016 04.10.2016

 

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
florinel pe 15 Februarie 2020, 20:53
#7
De la giratoriul de la Piatra
.......Bogdanel, nu parea fi ce se discuta, el vine la Politia Zimnicea de la o unitate din Buc*resti, adus la Zimnicea cu mari interventii, adjunctul politiei Varban a garantat pentru el, dar activitatea lui a lasat de dorit, numai ca martor a fost giratorul de la Piatra, a jumulit tot ce a fost posibil, daca dragoste nu e, nimic nu e.
Anonim pe 06 Octombrie 2016, 16:12
#6
Cunoscut spagar!!!!!
O fi el tanar dar si a batut joc de multi oameni si acum roata s a intors...foarte bine ca l au denuntat...sa fie exemplu pt toti colegii lui....sa nu mai ceara bani si sa isi bata joc de oameni amarati!!!!politia trebuie sa ne apere nu sa ne jecmaneasca!!!!
Gicu Ogica pe 06 Octombrie 2016, 02:13
#5
Este un exemplu ptr.cei care lucreaza in continuare.
Pacat un copil tinar caruia banii i-au luat mintile.Niciodata nu esti mai predispus sa ajungi la puscarie ca in meseria de politist.Ginditi-va ce pateste un politist arestat unde se poate intilni cu fosti clienti de-ai sai.
Coleg pe 05 Octombrie 2016, 21:35
#4
A meritat!!!
Era de asteptat sa se intample cu el asa ceva. Este un mare spagar.acum sa saturat sa stai la racoare coleaga. Ulciorul nu merge de multe ori la apa! Ai fost atentionat de multe ori si degeaba.
Un contravenient pe 05 Octombrie 2016, 21:23
#3
Mi a luat permisul
cum adica nu "a fost de acord cu cei acuzati" ca nu inteleg.care sunt "cei acuzati"?de sunt acuzati? Judecatorii sunt acuzati?
Arapu Marius pe 05 Octombrie 2016, 20:59
#2
Politist corect INSCENAT!!!
Cred ca i s - a inscenat o acest eveniment politistului.Il cunosc ca un om corect si cinstit ca si parintii lui.Poate de aceea i s- a, pregatit' asa ceva pentru ca nu a fost de acord cu cei acuzati si probabil i- au facut asa ceva.Imi pare rau este un politist tanar cu viitorul in fata dar cei corecti intotdeauna ada patesc daca nu fac ce li se spun.
Adrian Florea. pe 05 Octombrie 2016, 10:18
#1
Politia e frate cu interlopul
Pe la Turnu Magurele cand vine DGA-ul?Pentru ca si pe aici e mult de lucru.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.