Ultima ora: Fluviul Dunarea a inghetat la Turnu Magurele.

04 Octombrie 2016, 07:22 | 5830 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Ultima ora: Fluviul Dunarea a inghetat la Turnu Magurele.

Liviu Dragnea și-a exprimat speranța, cu prilejul începerii anului universitar, ca viitorii absolvenți să rămână să lucreze în țară( nr. in Teleorman).

„Le urez mult succes tuturor tinerilor care încep astăzi anul universitar( nr la Alexandria, Turnu Magurele, etc) . Mai important decât să vă învețe teoreme și teorii( n.r. ce atata carte) , anii de facultate vă vor da o experiență( sa faceti politica) care vă va schimba și vă va pregăti de viață( smecherii). (...) Vreau ca în câțiva ani toți tinerii care ies de pe băncile școlii să rămână în țară( se fac locuri de munca in Teleorman) și să aibă șansa de a face parte din clasa de mijloc( grupa mijlocie), la un nivel de trai comparabil cu cel din Uniunea Europeană( Uniunea Saelele-Pleasov)", a scris Dragnea, pe Facebook.

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
robert pe 31 Octombrie 2016, 19:54
#6
primaria
oare domnu primar si d na petculescu imparte banii pe concediile la oameni ca maturatorii nu si au luat concedii de 7 ani
Licu Pliciu pe 27 Octombrie 2016, 10:52
#5
oare?!
Cine crede ca ceea ce spune Dragnea emana din minusculul lui creier se insala. Cuvantarile sunt scrise de,, minti luminate,, platite bine din banii nostri. Pe Dragnea nu-l duce mintea decat la orgii sex-uale, restul este facut de trepadusii din jur.
Andi pe 04 Octombrie 2016, 19:12
#4
Prosti da mulți.
Numai prostia din capul turnenilor nu a înghețat.
Gigel Știrbu pe 04 Octombrie 2016, 11:00
#3
A transformat mincuna în artă
.....și mai urez tinerilor să rămână lafel de naivi,neinformați,lafel de săraci și șomeri și să lucreze pe pământurile lui și să voteze până la dispariția fizică,PSD.În Teleorman au îngețat și mințile,și c*rajul pentru o schimbare majoră în viața și activitatățile oamenilor.Noapte bună,alegători!
flo' pe 04 Octombrie 2016, 08:35
#2
stiri sau pamflete
Dragilor, eu nu inteleg daca acest ziar electronic prezinta stiri sau pamflete. Eu stau cu chirie in Buc*resti, ca multi altii de altfel si m-ar interesa ceva stiri serioase, nu pamflete sau ce crede un editor sau altul de articole, fiecare cu parerea sa, pentru ca ala se numeste forum. Nu vreau sa fiu judecat gresit, dar macar asta nu-i titlu de inceput de luna Octombrie, doar ca sa atrageti cititori ai articolului.. Bafta!
giuri pe 04 Octombrie 2016, 07:47
#1
cacati
smecheri prosti care o sa dispara ca ciupercile

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.