Scandalos!! Oameni de succes platesc sa apara intr-un anumit ziar din Teleorman.

21 Septembrie 2016, 09:11 | 5166 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Scandalos!! Oameni de succes platesc sa apara intr-un anumit ziar din Teleorman.

Nu este o noutate, se practica pe cale generalizata in presa centrala. Ioan Niculae platea sume frumusele pentru a aparea la televizor. Ei bine, in Teleorman este un ziar care se lauda ca este liber sa faca ce vrea. Din pacate, lumea nu mai este asa naiva iar adevarul iese la lumina pentru ca este din ce in ce mai liber.

Daca nu ai talentul in a te lauda, ei bine asa zisii ziaristi liberi stiu sa te prezinte ca pe un vizionar. Ca sa dovedim ca suntem liberi in Teleorman ii lasam pe cititori sa comenteze ce vor despre subiectul acestui articolas. 

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
cracea pe 26 Septembrie 2016, 10:26
#5
dur
Simionescu este sponsorul nr 1 la Liber de Teleorman. Bate din usa in usa sa mai faca si altii sponsorizari ! Bravo lui,intorc astea armele spre el cat de c*rand !
claudiu pe 21 Septembrie 2016, 21:37
#4
viceversa
grin Clamații ceea ce faceti voi. Mi se pare superb că voi preluați articolele de la alții pentru a le demonta. Chiar ati epuizat subiectul dragnea incat va luati de colegi?
Daca aveti c*raj pe 21 Septembrie 2016, 20:34
#3
NU MAI CRITICATI
Sa va fie rusine. Cum puteti acuza VOI cand se stie ca CRACEA (scuzati scrierea)va da ceva bistari si va da ce articole sa publicati,aceste articole le rescrieti voi ca CRACEA (scuzati scrierea)nu este capabil sa le scrie corect. Rusine voua. Rusine rusine rusine. Hai ca asta este tare LOL LOL
Marian pe 21 Septembrie 2016, 20:03
#2
Marian@marian.com
"Liber în Teleorman" e tonomat cu fise. Bravo feteleeeee...
nea ion din islaz pe 21 Septembrie 2016, 16:22
#1
pt.redactie
Bai dar chiar nu intelegeti ca omul a cumparat 2100 ha de teren in comuna? De sursa banilor mucles. Iar ca el sant destui oameni de succes in teliorman. Si ce daca i se face publicitate? Ziarul este liber. Asa ca incadrativa in cele 100 cuvinte apoi dati like.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.