Cutremur in Teleorman - Scandalul studiilor( diplomelor) false din IPJ Teleorman si alte institutii publice - partea a treia.

21 Septembrie 2016, 10:02 | 7167 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Scandalul studiilor( diplomelor) false din IPJ Teleorman si alte institutii publice.

In cadrul primăriilor  din Alexandria, Turnu Măgurele, Politia din Alexandria si Turnu-Măgurele si alte institutii, s-au creat adevarate  retele mafiote care au reusit să obtină pe baza unor studii false(diplome) posturi si functii importante  în aceste institutii, iar pe lângă acestia au obtinut diplome false si mai multi membrii ai familiilor (de ex. nevestele acestora, nasi, fini etc.), mafia fiind destul de mare.

Asa s-a  ajuns ca oamenii care sunt corecti, compententi, muncesc, au studii realizate prin stresul examenelor, să nu poată ocupa aceste posturi si functii, pentru că nu fac parte din acestă retea mafiotă, iar acestora din urmă le este frică sa nu fie înlăturati din functii, oameni buni au ajuns să fie îndepărtati de acesti infractori ordinari, care amenintă în stânga si în dreapta, probabil tot de frică.

 Rugăm S.R.I. si D.N.A. să se sesizeze, pentru că în Alexandria si Turnu-Măgurele, toti sunt corupti, se poate observa si analiza imediat acest lucru, practic toti care au studii superioare realizare la Univ. Alexandru Ghica din Alexandria si diplome obtinute de la UGP, Hyperion, Ecologic, Drept sunt doar niste infractori cu studii si diplome false. Ar trebui anchetati, dar ar trebui si să restituie toate sumele încasate de la stat atât timp cât au ocupat aceste posturi si functii cu diplome false.

P.S. Stăm la dispozitia S.R.I si D.N.A. pentru a le oferi numele celor din Politie, primărie care au diplome false, informatii si date cât mai exacte.

Continuarea in zilele urmatoare.

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Olimp pe 11 Noiembrie 2018, 14:02
#8
Cum primarul Turnu Măgurele refuza sa angajeze tineri competenți din localitate
Fiul meu absolvent ai facultății de Drept Universitatea Buc*rești c*rs zi .cu diploma licență a depus Cd la primaria Turnu Măgurele Judetul Teleorman pentru ocuparea postului de consilier juridic și a fost refuzat pt că nu are experiență.Doua loc*ri au fost ocupate de fete cu diplome false de la universitatea Alexandria Teleorman .Fiul meu nu are șanse de angajare in orașul și judetul Teleorman in care s_a născut și acrescut unde s_a format ca om a studiat la liceul Marin Preda 12 ani,a absolvit liceul cu media 9,34 și nu are loc de analfabeți cu diplome false.Oare fiul meu trebuie sa părăsească România pt un loc de muncă? Judetul Teleorman

Saru pe 25 Septembrie 2016, 14:45
#7
Diplome
Ba si la politia de frontiera sunt diplome false, si uni au iesit la pensie Safta,Radut si alti
un cititor... pe 23 Septembrie 2016, 20:30
#6
aburela
alooo... turnu cu (ne)stiri... de 5 zile scrieti despre o abureala... concret... subiect si predicat sau.. luati-va oi nene !!! subiectul e vechi de 8 ani !!!... nu mai aveti cititori, nu stiti ce sa mai scrieti ???

Dincă Nelu (Nuțică) pe 22 Septembrie 2016, 13:40
#5
Fost PNL.-ist, fost UNPR.-ist, actual ALDE !
Pentru cei care au grave probleme tehnice cu diplomele obținute de la Ghica(exclus probleme de moralitate, cinste și bun simț), doresc să mă implic in calitatea mea de politician și de director la,,formare” profesională astfel : in următoarea perioadă (15 zile lucrătoare), cei care se simt cu,,musca pe căciulă”, să vină la noi, la reconversie profesională, unde, după un c*rs de b---t p-la la urs vor intra in legalitate și iși vor putea păstra diplomele și loc*rile de muncă ! Și eu susțin,,cauza pierdută” a diplomelor de licență, dar cer din partea voastră o minimă participație constând in produse ca: ulei, făină, mititei ...etc. pentru satisfacerea,,pomanei electorale ! (exclus cârnați).
Stan pe 22 Septembrie 2016, 08:58
#4
nume
de ce nu scrieți numele concret, dacă-l știți? credeți că organele abilitate cred in bazaconiile unor neasumati?
franchestain pe 21 Septembrie 2016, 20:34
#3
asta sen tîmpla frate cînd permiti legal înfintarea de universitati particulare
în fiescare sat sin orasele uitate de lume.Din ceam bagat io cu sama,Români a ajuns popor de studenti (toata lumea face facultati,pîn si aia ntre 50-70 de ani) si de cîntareti frate (fiescare scara de bloc are cel putin 3 formati de musica).Vaz ca c*rge vedetele pe la noi ca kaka pe canalele de degectie fara pauza frate.Ca cum vam zis,am ajuns popor select,numa arta si stiinta,specialisti n toate domenile,mai ales la penalu PSD (cica cam 60.000 ar avea disponibili acus) care are sub 15% din itelectualitatea româneasca.

Mia mintesc cacus fix 20 de ani rîdea otrepele iliesco-comuniste de la PDSR (si considera ca Constantinescu cu CDR lui îs niste mincinosi ordinari) dupa ce anuntase *Tapu* cavea vro 15.000 de specialisti.

Acus îi minte penali PSDisti pe fraeri lor (calicimea,prostimea,putorimea,vii morti,morti vii,flotanti,hahalerele cu diplome gen *GHICA* si toata batrînimea de la Udupu,cu 60.000 de specialisti.Sacus sariti pupa-n-kuristilor la contrazis.

Orvuar mes fr(ai)eres.Amin!
Emil Chirilă (Nașu” ) pe 21 Septembrie 2016, 15:19
#2
Mărturisire:
Eu sunt singurul vinovat ! (mortul e de vină) . Este vorba desigur de:,,Scandalul studiilor( diplomelor) false din IPJ Teleorman si alte institutii publice ” Să vă explic : -Inainte de a pleca la cele veșnice, m-am organizat puțin, nu am vrut să las lucrurile in voia sorții și m-am hotărât să le fac un bine . Pe cei care au fost șefi de sevicii(Antonescu-șef serviciu geniu, Băloaica-in prezent Birsoianu-șef serviciu alimente, ...etc ), i-am trimis la,,Ghica”, să nu rămână pe drumuri după desființarea UM 01750, adică eu le-am dat aprobarea in calitate de cdt. Pe ceilalți șefi de servicii și nu numai, i-am trimis la col/ Mircea Găman să-i facă revoluționari și să nu rămână muritori de foame . (Abălaru, Antonescu, Badea, Scumpu, Georgescu, ...etc).Pentru restul care nu au beneficiat de,,diploma Ghica”, sau de titlul de,,revoluționar”, nu am mai putut face nimic, respectivii rămânând numai cu pensia militară sau au fost repartizați la alte unități .
col. Adrian Georgescu (Gâlmă) pe 21 Septembrie 2016, 13:47
#1
Serviciul tehnic -AUTO- (fosta UM. 01750- Tr. Măgurele)
Constat cu plăcere că, nu mai aveți liniște, până când adevărul privind obținerea diplomelor false de la,,Ghica”, nu iese la iveală . Foarte corect și foarte bine venită această acțiune de demascare a impostorilor . Eu nu pot să vă spun, decât atât: că, acolo unde sunt, aproape toate funcțiile sunt ocupate, adică : am șef PCT (punct control tehnic ), pe nea” Vasile, la biroul auto pe Meca Costel, cu foarte multă experiență și nu ne mai trebuie decât un șef de depozit auto, cel pe care am contat fiind momentan indisponibil .Mai avem și șofer (Oprea Cornel), dar și un specialist in geniu, pontoane și pescuit,,la coasă”, Ilincuța Corne, totul sopervizat și supravegheat de NAȘU”-Chirilă ! Așa că vă așteptăm, cu sau fără calificarea,,Ghica” pentru a ne continua activitatea, pentru eternitate !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.