Cutremur in Teleorman - Scandalul studiilor( diplomelor) false din IPJ Teleorman si alte institutii publice - partea a doua.

15 Septembrie 2016, 23:57 | 10097 vizualizări | 32 comentarii
Car Universal
Cutremur in Teleorman - Scandalul studiilor( diplomelor) false din IPJ Teleorman si alte institutii publice

Apoi, după ce aveai bani în buzunar (3.500 - 4.000 euro), te prezentai la Universitate, de ex la Universitatea Alexandru Ghica din Alexandria(studiul nostru de caz pentru toti cu diplome false din Teleorman ), unde prezentai recomandarea si banii, apoi ti se explica tot mecanismul prin care în aproximativ 3 luni vei ajunge direct absolvent (mai bine zis, direct cu diploma în brate), bineînteles fără să mai faci nici un an de facultate, pentru că nu-i asa tot degeaba mai faci 3-4 ani de studii dacă esti prost, așa  esti direct.

Universitatea Alexandru Ghica a functionat doar 2 ani, apoi si-a pierdut licenta de functionare, automat si dreptul de a înscrie studentii (dar studentii au fost mereu = naivi). După ce a pierdut licenta, în baza unui asa zis protocol, studentii au putut să îsi dea licenta în cadrul altor Universităti (UPG-din Ploiesti, Hiperyon - Bucuresti, Ecologica din Bucuresti, Universitatea din Timisoara, Pitesti etc).  Asa-zisul protocol nu era altceva decât banii (mita) pe care au primit-o rectorii si decanii acestor Universităti pentru a accepta (pentru a fi complici) la acestă înscriere a studentilor de la Alex Ghica la Universitătile lor pentru sustinerea examenului de licentă. În schimbul banilor primiti, rectorii și decanii „ofereau” subiectele de la examen si garantia că vor promova toti studentii (100%). Bineînteles că si rectorii si decanii acestor Universităti(facultăti) stiau că totul e un fals ordinar, că studentii veniti să sustină examenul de licentă erau doar niste impostori fără nici un an de facultate. Principalele facultăti (domenii) unde s-au desfăsurat examenele și de unde s-au ridicat apoi diplomele au fost Facultatea de Informatică și Contabilitate de Gestiune, Facultatea de Management, Facultatea de Markenting, Facultatea de Drept.

Mecanismul prin care se realiza obtinerea diplomei de studii superioare consta în realizarea unor registre false, prin care asa zisul student era trecut ca la scoala în catalog cu note, examene luate la toate materiile în toti cei 4 ani de asa zisi studii, bineînteles totul era doar un simplu fals, din multe altele. Apoi se „executa” foaia matricolă (falsă) acesta fiind principala „piesă” din dosarul cu acte, necesar la înscrierea examenului de licentă ( stampile, semnături etc totul false), toate aceste falsuri se realizau de către personalul Univ. Alex Ghica din Alexandria. Acest dosare cu actele necesare se „executa” (realiza) foarte repede (maxim o lună), important era cât de repede plătea studentul taxa ( spaga). Practic timpul necesar efectuării studiilor era comprimat în doar câteva luni, „poate totusi se explică cu ajutorul teoriei relativitătii”.

Citeste si: Cutremur in Teleorman - Scandalul studiilor( diplomelor) false din IPJ Teleorman si alte institutii publice - partea I

Apoi cu dosarul (toate actele) necesar pentru înscrierea la licentă, studentul (absolventul = escrocul) se prezenta în perioada desfăsurării examenului de licentă la una din Universitatile prezentate mai sus, binînteles că fiecare student avea posibilitatea să îsi aleagă unde să dea șpaga, pardon licenta. Dar pentru ca frauda (falsul) să fie complet, contra unei sume de bani în plus (+) (500 - 1.000 euro), canditatul putea să primescă licenta fără să se mai prezinte „efectiv” (vorba lui Stoicesca de la antena 3) la examenul de licentă, bineînteles altă persoană mergea în locul titularului si se prezenta la examenul de licentă, adică puteai să fi cu Dragnea si Radu Mazăre pe zmei în Brazilia si îti primeai dimploma de studii, la întoarcere în tară.

Continuarea in zilele urmatoare. 

PS: Mai usor cu amenintarile pentru ca, inca, nu am dat nume. 

 

Citeşte şi
Comentarii (32) Adaugă comentariu
BARBU pe 25 Septembrie 2016, 12:44
#32
CURAJ
DACA NU PUBLICATI LISTA CU CEICARE AU BENEFICIAT DE DIPLOME INSEAMNA CA NE INTOXICATI CU UN FALS DE ANCHETA JURNALISTICA.
franchestain pe 19 Septembrie 2016, 16:46
#31
ha ha ha
ha ha ha.Amin!
,,,,,, pe 19 Septembrie 2016, 13:35
#30
cu**a cu doua fete
Directoarea de la Scoala Slobozia Mandra - "doamna" stanimir carmen alina este una dintre persoanele care detine functie de conducere pe baza la o diploma cumparata. Cunoastem persoana si stim ca era singurul mod de a avea o diploma de studii superioare. Se poarta foarte urat cu personalul din subordine spunandu le ca daca nu le convine purtarea ei sa si ia " catrafusele si sa plece" altfel or sa aibe de a face cu Emil Stanimir.Astfel profesoarele in cauza au renuntat la ore dandu si demisia - deoarece nu s au putut intelege cu ea si nu s au adresat inspectoratului fiind amenintate cu politia.
Sile pe 19 Septembrie 2016, 12:27
#29
Ha,ha,ha !!
Gata, eşti obsedat!!O voce îţi spune:SILE, SILE, SILE, SILE !!!!Eşti capturat! Monstrul, SILE, te frământă clipă de clipă. Nu mai poţi scăpa, nu te poţi desprinde de MONSTRUL SILE!!!! Cuvintele lui, frazele lui, comentariile lui îţi bat în cap ca nişte ciocane ce nu se mai opresc lovind clopote imense!

A fi obsedat de ceva sau de cineva este ceva grav. Poate că Sile te-a făcut să-ţi corectezi scrisul dar tu nu vrei. Te lupţi cu tine, te chinui să continui dar celălalt din tine nu te mai suportă. Acela strigă: SILE, SILE, SILE, SLIE !!!
Purcel Adrian pe 19 Septembrie 2016, 12:22
#28
Din,,Lumea cealaltă”
După cum ați ghicit, eu fac parte din,,oastea” votanților PSD-ului veniți odată la patru ani tocmai din Lumea cealaltă . Dacă pot să fac acest lucru (fiind decedat =să votez), nu văd de ce nu pot să postez și pe,,Turnu Cu Știri” . Pe sc*rt, deoarece știu că timpul dvs. este foarte prețios pe Pământ și că avem tot timpul din lume-o eternitate -atunci când veniți pe Lumea cealaltă, dacă nu ați putut să obțineți patalamaua de la Ghica și nu sunteți nici revoluționari, trebuie să rămâneți cu ce aveți, adică cu nimic, pentru că oricum, atunci când ve-ți trece in,,partea cealaltă”, nu vă mai folosesc la nimic. Mâncați o ceapă spartă cu mămăligă, fiți sănătoși,nu mai fiți invidioși, dormiți noaptea liniștiți pe pernele voastre și numai așa o să fiți fericiți și impliniți.
Sile pe 19 Septembrie 2016, 12:21
#27
Ha,ha,ha !!
Gata, eşti obsedat!!O voce îţi spune:SILE, SILE, SILE, SILE !!!!Eşti capturat! Monstrul, SILE, te frământă clipă de clipă. Nu mai poţi scăpa, nu te poţi desprinde de MONSTRUL SILE!!!! Cuvintele lui, frazele lui, comentariile lui îţi bat în cap ca nişte ciocane ce nu se mai opresc lovind clopote imense!

A fi obsedat de ceva sau de cineva este ceva grav. Poate că Sile te-a făcut să-ţi corectezi scrisul dar tu nu vrei. Te lupţi cu tine, te chinui să continui dar alălat din tine nu te mai suportă. Acela strigă: SILE, SILE, SILE, SLIE !!!
Sile pe 19 Septembrie 2016, 08:11
#26
Ha,ha,ha !!
Treceţi pe articolul „Demisia directorului și a învățătoarei Lorena...” și citiți comentariile...!!

„Insul fără nume”, știe ce spune și este corect!

Cât despre „talmeș-balmeș-ul” scrântitorului de limbă (#25), este clar că s-a băgat singur în malaxor pentru a-i ieși „strigătura”!

Sincer, îmi pare rău, nu credeam să se limpezească așa de repede „diagnosticul” în cazul persoanei. A reușit singurel să-și spună numele cum și-l spune cucu!
franchestain pe 18 Septembrie 2016, 15:33
#25
cînd nimic nu ai a spune,te servesti de alte nume,de insulte si dispret ;
toate cu un plan maret - sa devii cine nu esti : Fat-Frumosu din povesti,spilcuit si cu coloana,sic si educat la blana.Pîntre fraze eminente si înjuraturi decente,falsu intelectual,îi modelu actual : taranus de pîntre bloc*ri,parvenit din alte loc*ri,studentit 3 luni la *Ghica*,dumnealui si toata clica,diploma de la Ploiesti,or de nu,din Buc*resti,contra-productiv si prost,titularu-sef pe post,mincinos si indecent,arogant,incompetent,sclav loial petru jupîn,cotizant bun la stapîn,evazionist fiscal,vrun consilier local,aranjat la 4 ace,la furat chiar perspicace,onorabil negustor,nicidecum un impostor,tribunalu n portofel,delicvente fel de fel,politistu cumparat,cazieru nepatat,la alegeri altruist,PSDisto-anarhist,dublu vot-oras si sat,credinciosul declarat,nesimtit si egoist,de penali pupa-n-kurist,prepotent si fals smardoi,badaran si taranoi,activist neîntrerupt,PSDist penal,conrupt.Ce sa mai!model cu pile : ati ghicit! Se striga Sile. Ma retrag sa beau un vin.Scuze frate si ...Amin!
colonelul Mațico pe 18 Septembrie 2016, 12:24
#24
Pentru ofițerul Radu, pardon,,VALENTIN” !
Constat,,cu plăcere”, că, Nașul (col. Chirilă- d-zeu să-l ierte), a crescut in grădina lui (fosta UM.01750 Tr. Măgurele-pontonieri), numai ...buruieni ! Să mă explic : 1.-pe LISTA celor 101 revoluționari din Tr. Măgurele, jumătate, adică 50-51 sunt cadre militare ale R-2-PONTONIERI(fosta UM,01750-Tr Măgurele), adică :Abălaru, Antonescu, Badea, Chirilă, Șcheau, Scumpu, Georgescu,Pațachia, Manciu ...etc (vezi lista !)2.Pe LISTA absolvenților,,Ghica”, 50/100 sunt tot din,,grădina ” lui Chirilă, adică Antonescu (soț și soție), Anișoara Birsoianu(fostă Sterie-fără acte și Băloiu -cu certificat de căsătorie ) ...etc ! 3. Pe lista angajaților lui Dragnea Liviu, se regăsesc la Teldrum -Manciu, la IAS. LIȚA (la Biloiu), -Badea Iancu, Bugean Pantelie -revoluționari cu acte, foști ofițeri in UM.01750, deci tot in grădina lui CHIRILĂ !Acum ați ințeles, de ce a desființat Liviu Dragnea, UM. 01750 și de cine s-a folosit ?
Sile pe 18 Septembrie 2016, 10:37
#23
Ha,ha,ha !!
Eu scriu, tu scrii, el franchestaineşte.(Păcat de numele ăsta!)

Ha,ha,ha,ha!!!!

Cel mai dăştept, fraţilor. Firmă...brand..., ce, ca noi, sărăcimea!Prostimea!E, hai, pulimea...!

Noi suntem teleormănenii proşti. „EL”,...doxă!

Iliuţă, ce are mă măscăriciul ăsta cu tine? Vrea să vă daţi mâna. Ne ia şi-n cioroiască...Măi scrâteală, tu ar trebui să ai bunul simţ în primul rând pentru că te băgăm în seamă.

Nu vezi cum toţi comentatorii se abat de la subiect şi te bagă la malaxor?E, hai,...rahat! Sau...KAKA!

O ţii una cu pocirea cuvintelor.Dă-o-n colo de treabă!DE FAPT ÎŢI BAŢI JOC DE TINE !!!

Cuvântul scârbă îmi vine în minte.Se potriveşte (ca sentiment faţă de tine) ca o mănuşă!
franchestain pe 17 Septembrie 2016, 19:46
#22
ce sa mai vorbim despre articol frate Vali?
cînd impostori beneficiari de asemenea diplome,moralmente ilegale,le flutura pacilea cu mîndrie,nu mai ramune nimic de zis,sa zis totu frate.Nu mai exista nici decenta,nici demnitate si nici rusine.Nu mai exista competitie între oameni capacitati,nici vro sansa petru tineri promitatori din universitati consacrate si apreciate nu doar pe plan national,iluzionati de un vis maret,finca posturile si functile dorite le ocupa impostori pilosi,posesori de diplome luate n 2-3 luni pîn metode conrupte,legalizate de un PSD interesat sa distruga valorile si capacitatile reale frate si sa mentina o stare de prostie generala care sa le asigure domnia veninoasa întrun stat sfîsiat economic si moral unde prostitutia itelectuala îi prezentata ca cheie a succesului si conruptia etatizata ca simbol al identitati nationale.

Întrun cuvînt,ne mai ramune doar sa ne nchidem singuri n sicrie,ca sa scapam de iad si sa le cerem penalilor conrupti,ca ultima si unica favoare,sa ne bata ei alea 4 cuie frate.Amin!
Lăcrămioara Tănase (fostă Murtaza) pe 17 Septembrie 2016, 19:39
#21
Pentru,,VALI”, de la pct. 18 (Vali pe 17 Septembrie 2016, 11:34 #18 )
Dacă era legală moralitatea și legalitatea(portul de armă) de care vorbești, intradevăr ar fi rămas mai puțini, dar corecți, cu fruntea sus și nu ar fi permis unor impostori de teapa ta să fure ...cum respiră . Tu ești un norocos, ai rămas și cu diploma de la Ghica, cu titlul de revoluționar, cu două fete (una din prima căsătorie a soției tale), cu ha de la nuci ... ! Ai plecat din Tr. Măgurele ...la Buc*rești ! Dar ceea ce nu ai reușit să faci, este că nu poți scăpa de reputația de infractor (vezi istoricul ! ), de complexul de inferioritate datorat staturii de pitic (1,60 m) și evident de foștii colegi (prieteni virtuali,fosta UM 01750), pupinc*riști care te înc*rajează in demersurile pe care le-ai intreprins, din slugărnicie și abjectă obediență ! Ai mare grijă cu ce iți dorești, s-ar putea ca intr-o zi :,,Dacă era legal portul de armă,puțini mai rămâneam ” să devină realitate !
ilie de la scularie. pe 17 Septembrie 2016, 17:54
#20
Impostorului #17.
ilie de la scularie, cel cu "brendul" nu-i capabil sa scie idioteniile pe care le caci tu, care,de fapt,esti unul si acelasi tampit cu franchestain. Auziti, dragi tovarosi si nas Floreo, aceste nimic*ri si-au castigat stima si respectul milioanelor de internauti din Turnu Magurele. 'Tu-va muma-n c*r de derbedei ordinari!
franchestain pe 17 Septembrie 2016, 12:49
#19
ca sa vezi cît esti de prost frate *Sile*
nu mam chinuit deloc sa scriu corect co facui cu *copy-paste* metoda Ponta frate,da esti atît de tînpit (doar esti din Telerman si deja devine pleonasm expresia) ca nu bagasi cu sama,or fac*rati pe tînpiti ca sa evitati sami traduceti ineptia n cauza si,mai mult,papitoiu Comisar vru sa masmuta npotriva stimabilului dom Ilie,potînd cun nume pe care nui capabil nici sal faca cu *copy-paste*,ca sa vedeti cin se pune cu mine frate.

Petru toti nesimtiti care crede ca io,Franchestain,am sa ma rasboiesc vrodat cu dom Ilie,le zic sa nu se mai screama ca sar putea sa se kaka pe ei,finca comentatoru Ilie si io neam cîstigat respetu multora pîn ura si invidia altora,finca supara adevaru,zis pîntro gramatica corecta or nu,ceia cei indiferent liberalismului cine lupta petru el,iar noi 2 am înotat neobosit contra c*rentului si nu neam înecat ca ciorile la mal.Cînd se va otarî dom Ilie sa bata palma cu mine,atunci sa va vaz pe unde scoateti camasa penalilor conrupti.Or vuar mes fr(ai)eres.Amin!
Vali pe 17 Septembrie 2016, 11:34
#18
Dacă era legal portul de armă,puțini mai rămâneam
Observ aici un război între,,fruntașii de postări,,ai acestui site,dar rîmâneți rău în urmă cu comentariile la articol.Cei cu diplome false,împreună cu,,profesorii,, lor,râd sau se amuză,și,între timp,mai eliberează câte o diplomă unei loaze.Hai să nu transformăm lucrurile serioase în dispute cu orgolii și fără niciun rezultat.
Ilie de la scularie pe 17 Septembrie 2016, 09:01
#17
@impostorului # 15
Mein Liebe und Grosse Idioten Kamerad, nu-l mai înjura tu pe Franchestain. Când pomenești de funia aia, nu căuta casa stupidule, caută o cracă solidă, și apoi ... restul ritualului. Dacă te crezi atât de deștept, nu fura de la alții ca Puie Monta, ci fă-ți tu un brand, dar se pare că posibilitățile tale sunt prea mititele pentru asta așa că faci și tu ce fac și alții - fură. Franchestain, așa mărginit cum îl percepi tu a reușit exact ceea ce vrei tu, dar tu nu poți. Notorietate. Brand. Și să-ți mai spun ceva prostule, bagă la cap: lebăda poate trece drept gâscă, invers însă e imposibil. Iar tu ești gâsca aia care vrea să treacă drept lebădă. Și știi de ce? Te dă de gol inconfundabilul damf de gherțoi. Și de prost. Kitsch-ul se poate înțoli de la Armani, se poate parfuma cu orice, dar astea nu pot estompa ceea ce ești tu de fapt - un kitsch. Ai pomenit de Franchestain, ei bine țin să te debusolez: tipul are un IQ mai mare decât al tău. Poate și de aia e greu să-l pricepi. aici e buba.
Sile pe 17 Septembrie 2016, 08:08
#16
Eu scriu, tu scrii, el franchestaineşte
Ha,ha,ha,ha!!!!

Oameni buni, s-a chinuit masacratorul limbii române, de pe acest site, să scrie corect!!!E bun la citate!Dar nebun la puritate...(Na, că făcui o rimă fără voia mea.)
ilie de la scularie. pe 17 Septembrie 2016, 06:06
#15
Funia din casa spanzuratului.
"franchestaine", acesta este un subiect de care trebuia sa te feresti ca dracul de tamaie! Tocmai tu te gasisi sa vorbesti de diplome obtinute PE NEDREPT (cred ca este termenul cel mai potrivit)? Tu esti tipul reprezentativ de om INCULT, INCREZUT SI NARCISIST, care, PENTRU A-SI ASCUNDE PROSTIA, FACE PE...PROSTUL MISTOCAR! STIMABILACHE, NUMAI UN OM INTELIGENT POATE JUCA ROLUL UNUI PROST, DAR IN CAZUL TAU NU-I...CAZUL! TU ESTI UN PROST DIN NASCARE! GRAV ESTE INSA FAPTUL CA TU REUSESTI CU SUCCES SA INGROPI IDEEA DE LIBERALISM SI SA LASI IMPRESIA CA PARTIDUL LIBERAL ESTE O GASCA DE DERBEDEI.
franchestain pe 16 Septembrie 2016, 20:36
#14
adica Comisare ca capacitatea mea dean telege ceva i redusa vreai sa zici?
da cum ramune cu capacitatea duneata de exprimare? Poti sami traduci si mie ineptia urmatoare frate?

* CEEA CE SCRIETI DVS IN ARTICOL( CARE ESTE O MIZERIE A LIMBII ROMANE, PROBABIL SCRIS DE UN "ABSOLVENT" DE GENUL INCRIMINAT!), PARE DESPRINS DINTR-O SCHITA "S.F." SI CARE, DE MULT TIMP AR FI FOST DESCOPERIT DE CATRE D.N.A.PERSONAL, DORESC DIN TOATA INIMA SA FIE DESCOPERITI SI DEFERITI JUSTITIEI TOTI ACESTI MAFIOTI, DAR ESTE EXTREM DE GREU.*

Deci io ma bat în gura acus cu pisalogu de usturoi,ca tocmai fac muschidei la ora asta frate,daca reusesti sa ma faci san teleg ca ceai debitat mai sus are logica cu contextu respectiv.Asta-nseamna cu adevarat * O MIZERIE A LIMBII ROMANE, PROBABIL SCRISA DE UN "ABSOLVENT" DE GENUL INCRIMINAT!*.

Îti cer scuze daca par dur cu tine,da teai lipit la discutie ca muci de tavan cînd teai otarît sa gicnesti redactia dupa saitu asta bestial frate.Cred ca tiai luat ciorapi rasuciti co dadusi cotita ca la Întorsura Buzaului cu exprimarea ta duplicitara.Amin!
Mother Nature pe 16 Septembrie 2016, 18:27
#13
Chestiunea zilei
Cum este posibil să comiți o infracțiune,in cazul articolului de mai sus, (absolvent Universitatea Ghica din Alexandria) și să te lauzi pe pagina de Facebook cu ce ai făcut, adică să postezi in clar că ești licențiat al acestei,,mari excrocherii” ( U.E.B., U.P.G., etc.).Este inimaginabil și lipsit de sens . Rușine impostorilor!
Claudia Antonescu pe 16 Septembrie 2016, 18:15
#12
soția lui Valentin Antonescu
Să știți că și eu am studiat la Alexandria, la Universitatea Alexandru Ghica și mi-am dat licența la PLOIEȘTI (U.P.G.), dar nu suntem singurii in această situație, Tot acolo, chiar dacă și-au luat licența la U.E.Buc*rești, au studiat și Liviu, fosta sa soție Bombonica ...și lista ar putea continua, pentru cine are nevoie de informații suplimentare . Am făcut și noi, ceea ce au făcut și ceilalți, adică eu mi-am schimbat statutul de,,simplă” invățătoare, Liviu a,,putut” să lucreze in administrația publică (prefect și președinte de C.J.), iar Bombonica manager la Hotelul și societatea cu același nume:,,TURRIS ”.De banii pentru taxă (4.000 euro), nu am dus lipsă, pentru că soțul meu se află la loc de cinste pe :,,Lista celor 102 viteji(revoluționari),din Tr. Măgurele”, adică este trecut primul, evident in ordine alfabetică și indemnizația de revoluționar am investit-o in studii și călătorii. (vezi poza de profil a soțului meu pe Facebook, cea cu pasărea pe mână ).
Anișoara Birsoianu pe 16 Septembrie 2016, 17:47
#11
Absolventă UEB
Da, recunosc că și eu am terminat Universitatea Ghica din Alexandria și am susținut examenul de licență la UEB. (Universitatea Ecologică din Buc*rești ). Am avut mare nevoie de diploma de licență in DREPT, pentru a mă angaja la Poliția locală din Videle, pe postul de șef de serviciu . (vezi pozele Facebook, de pe wall-ul meu). Cele arătate in articol sunt adevărate .
"Comisar Catani" pe 16 Septembrie 2016, 17:13
#10
Ma si amuz!.
Folosind acest pseudonim, nu-nseamna ca fac parte din randul functionarilor cu uniforma. Nu, stimabililor, m-am nascut in puta goala si de-atunci port numai haine civile. Nici armata n-am facut, intruca fiind fiu de detinut politic, trebuia s-o fac la munca si,rec*rgand la pile si cunostiinte(mergea si pe vremea aceea, coruptia a-nceput cu Adam), am fost omis din evidente pana am depasit varsta si-am fost...avansat soldat neinstruit.Unii constat ca nu m-au inteles bine, la prima citire (Sile #2), dar apoi si-au dat seama ce spun si s-au corectat( Sile#3).In schimb, din partea lui franchestain nici nu te poti astepta sa priceapa ceva! EL NICI PE EL NU SE-NTELEGE! FAC O PRECIZARE....PRECISA: DORESC DIN TOT SUFLETUL SA SE AFLE ADEVARUL SI CEI VINOVATI SA-SI PRIMESCA PEDEAPSA!! [NUMAI CA NU SE VA INTAMPLA ASA SI LUCRURILE SE VOR DESFASURA IN CONTINUARE LA FEL!!!!]
franchestain pe 16 Septembrie 2016, 15:44
#9
porti nume mare din calea fara frate Antonescule
ten treb si io sa nu mor prost: ca militar la lovitura de stat teai înscris dupaia ca "revolutionar"?!? ca dacai asa,cum ramune frate cu juramîntu facut poporului Român? iar cu diploma de la "U. Ghica" voastra a Primului penal de Telerman luata la "UPG" Ploiesti,probabil a lu mafionu Sebi Ghita,chiar era nevoe,la pregatirea duneata,sa urmezi o cale asa den tortocheata si deocheata,cu iz de ilegalitate ultimu urlet,adica cu c*rsuri facute la Alexandria si examene de diploma la alta Marie,da cu aceiasi palarie rosie-loló?!? Nu vreau frate sati fur din merite,das mai multumit cu bacalareatu meu decît co diploma luata n halu asta.

Hai sa fim seriosi,frate,nu mai încerca ca disperatu sa faci fraerimea sa creaza ca "universitatile" alea 2 îs serioase si scoate specialisti adevarati,1 si 1,pe banda rulanda,ca se vede ce specialisti scoate din cît de bine traeste Telermanu si la ce nivel itelectual,social si moral a ajuns.Macar taci din gura si nu mai flutura diplomaia de hîndel.Pa-pa.Amin!
Antonescu -VALENTIN ANTONESCU pe 16 Septembrie 2016, 14:06
#8
A studiat Contabilitate si Informatica de Gestiune la Universitatea Alexandru Ghica
Am dat examenul de licență la UPG (Universitatea Petrol și Gaze) din Ploiești, sunt REVOLUȚIONAR (CU ACTE)și 1 ha de teren la Banciu (la nuci), ofițer M.Ap. N. (genist) ! Care-i problema voastră, cu :,,Cutremur in Teleorman - Scandalul studiilor( diplomelor) false ”. Voi sunteți sănătoși la cap ? Am studiat Managementul Organizatiilor la Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" Sibiu (Adică -PONTONIERI)și in prezent lucrez la :,, Stres Curaj Mandrie ”. Acum ați ințeles cum stă,,problema” ?
franchestain pe 16 Septembrie 2016, 12:06
#7
ai dreptate frate sergentule n rezerva
1 din aia care abar are cum si cînd sia luat diploma si doctoratu,presupun,îi Penalu Întîiu de Telerman si de România,otu mincinos,tovarasu Liviu Draqnea.Io sper frate can tro buna zi va cadea toti falsi revolutionari,toti aia cu diplome universitare luate cu cascaval pîn conruptie si toti aia carea gecmanit Tara mea sia duneavoastra si pe Români nostri ca penali Draqnea,Ghita,Mazare & comp.Îmi cer scuze frate daca nu cunosc toti penali,dai valabil petru toti far sa conteze din ce partide face parte,da sa nu uitam ca PSDu i cel mai mare partid si partidu care conduce cele mai multe administrati locale,deci logica corecta zice ca are si cei mai multi penali conrupti si mafioni.Dabia astept sami raspunda n contra vrun nesimtit PSDisto-comunist care face diversiune pe saitu asta bestial frate.Amin!
franchestain pe 16 Septembrie 2016, 11:13
#6
alooo,Comisare! îi vorba do gasca conrupta de mafioni care scoate fraeri cu diploma
pe banda rulanda ca sa poa s obtina un post de conducere cel putin la nivel local si judetean,ca la nivel national se cere doctorate saia i alta mîncare de peste la care 1 din bucatari sefi era Gheorge Oprea, si duneata ca comisar afirmi frate ca aia care vrea diplomele si ofera cascaval decarilor îs nevinovati?!? Ca comisar tot asa ai ajuns?!? cu cascaval la superiori?!? si facînd parte din nevinovati,banuiesc, ca vaz ca consideri ca aia care da cu cascavalu la aia care da diplome îs usa de biserica comisare.

Sacus finca cazusi la zar siti dadusi arama pe fata, io stiu ca cin se scuza sacuza frate,asa ca comisare daca taceai negustor te numeai frate.

Si nu ma lua cu gramatica corecta ca ceam zis cum am ziso,ai priceputo clar ca tuica de duda.Ar trebui sati dai demisia frate ca comisar ca nai nicio masura a dreptati si bagi la carcera paia nevinovati si lasi conrupti sa colcae n libertate.Dalde tine ma bagat la carcera pe mine,vinovatu fara vina,capisi frate cine si ce sunteti? Amin!
CLAUDIU pe 16 Septembrie 2016, 10:19
#5
DURA LEX SED LEX.
CU TOTII, PROFESORI, ABSOLVENTI JUDECATI SI CONDAMNATI PTR. EXCROCHERIE. NE MAI MIRAM DE CE NU AVEM PERFORMANTA .PAI CU ACESTI FURICIOSI...
Sergentul în rezervă pe 16 Septembrie 2016, 10:07
#4
către Comisarul Catani
Nu încerca tot felul de amenințări voalate și păreri diversioniste.Nu vreau să jicnesc pe nimeni dar,poți fi prost și atunci când ești sincer.S-a deschis Cutia Pandorei,sunt lucruri bine știute care s-au întâmplat și încă se mai întâmplă,din păcate.Timpul mișcă unele acțiuni,pornite de ani buni,și este doar o cestiune de timp până vom vedea adevărații vinovați,pe șpăgari și posesorii de diplome false.Și cu certitudine și pedepsiți.Se promovează în continuare hoția și prostia.Gata,sunt destui absolvenți care nu știu să scie și să citească bine,și au diplome fără să știe ce școală au absolvit.
Sile pe 16 Septembrie 2016, 08:39
#3
pt. Comisarul...
Recitind comentariul dv. cred că ați dorit să spuneți că vor fi persoane care pot „turna” pe nevinovați. Da, aveți dreptate. Românul se uită des cu invidie în c*rtea vecinului.

Despre falșii revoluționari și falșii proprietari eu spun că există liste și dovezi ale faptelor lor. Vă dau dreptate, încă odată, referindu-vă la... „granguri”. Aici este problema.Dai de cine nu te aștepți scormonind în mocirlă. Cu gândul că numai interpretarea dezvoltă mici inadvertențe, aveți susținerea mea.
Sile pe 16 Septembrie 2016, 07:43
#2
Judecată incorectă!
Domnule...comisar, sunteţi în eroare! Credeţi că beneficiarii acelor diplome sunt oameni nevinovaţi? Sunt principalii vinovaţi!!!!

La fel de vinovaţi sunt şi cei care le-au emis diplomele. Toţi au ştiut de aceste falsuri. Prin comentariul dv. nu faceţi decât să înc*rajaţi şi pe alţii la asemenea fapte. Au fost criminali descoperiţi şi după 30 de ani.Totul este să se vrea „din toată inima” să fie descoperiţi. Eu cred că nu sunt liniştiţi niciodată în sufletul lor. Au mereu o teamă. Crima perfectă nu există! Este imposibil ca dv. să nu știți pe vreunul care „a pus botul”. Din păcate este foarte greu să fii justițiar.
Comisar Catani. pe 16 Septembrie 2016, 06:24
#1
Parere sincera.
PRECIZARI CLARE:- NU SUNT UNUL "CU MUSCA OE CACIULA", IMPLICAT SAU BENEFICIAR AL ACESTOR METODE DE A OBTINE DIPLOME;- NU ESTE VORBA DE AMENINTARI, CI DE ATENTIONARI PENTRU CEI CARE VOR INCEPE SA "TOARNE" OAMENI NEVINOVATI. CEEA CE SCRIETI DVS IN ARTICOL( CARE ESTE O MIZERIE A LIMBII ROMANE, PROBABIL SCRIS DE UN "ABSOLVENT" DE GENUL INCRIMINAT!), PARE DESPRINS DINTR-O SCHITA "S.F." SI CARE, DE MULT TIMP AR FI FOST DESCOPERIT DE CATRE D.N.A.PERSONAL, DORESC DIN TOATA INIMA SA FIE DESCOPERITI SI DEFERITI JUSTITIEI TOTI ACESTI MAFIOTI, DAR ESTE EXTREM DE GREU. FAC O COMPARATIE SI ZIC CA LA FEL AR FI DE GREU SA-I DEPISTEZI PE FALSII REVOLUTIONARI, SAU PE CEI IMPROPRIETARITI CU PAMANT PE NEDREPT. IN PLUS, FITI SIGURI CA SUNT MULTI GRANGURI- IN TOATE PARTIDELE- CARE AU ASEMENEA DIPLOME, SI CHIAR MASTERATE SI DOCTORATE!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.