Mitrana Marian, Adjunct IPJ Teleorman, protectorul lui Mitrana Silvica, zis Zerlinul, tartorul infractorilor din Lita - ne scriu cititorii.

11 Septembrie 2016, 23:29 | 8543 vizualizări | 15 comentarii
Car Universal
Mitrana Marian, Adjunct IPJ Teleorman.

Toti litenii stiu ce se intampla de foarte mult timp la ei in comuna. Zerlinul si-a facut o banda de hoti si fura pe rupte.

De la ferma( Teldrum) se fura motorina si cereale in cantitati industriale. De la micii producatori se fura tot ce e pe camp si in gospodarii. Altcineva spunea foarte bine: Silvica zerlinul...ce rol are cu furaciunile din sat? O sti si el ceva?? Era buna o perchezitie zic eu...are serviciu ca toata ziua vinde cate ceva...vreti motorina de ex...are Silvica sonda in batatura, vreti porumb toata noaptea culege, vreti vreo drujba, bormasina, fain? Are Zerlinu fabrica... Bineinteles Banda Zerlinului ataca si in localitatile invecinate.

Copii din familii amarate sunt urcati in masina si dusi sa fure cabluri pentru ca Zerlinu nu poate sa se urce pe stalp. Pana acum nimeni nu s-a atins de Silvica. Politistii din comuna ii sunt prieteni. Curajul tartorului vine de la un vecin, Mitrana Marian, Adjunct IPJ Teleorman. Toata lumea stie ca Zerlinul este protejatul lui Cucu. Cel putin asa se lauda Mitrana Silvica. 

Citeşte şi
Comentarii (15) Adaugă comentariu
Alin pe 20 Ianuarie 2017, 19:01
#15
ZERLINUL GAINARUL
Vreau sa precizez ca acest individ/animal nu este asa mare afacerist precum credeti.Prima data a inceput sa fure si el cate o gaina de prin sat,cereale dupa camp etc.A facut si el de o chifla sa isi bage in burta aia mare de animal je**s.Inca ceva ar fii de mentionat ca,sunt numai terminati de oameni in comuna aceea,stau toata ziua la bar cu berea in mana,sunt niste analfabeti terminati.
gogu pe 25 Noiembrie 2016, 10:10
#14
lita
Pe cine faci cocalar cocosatu dracu?
sindila pe 12 Noiembrie 2016, 21:42
#13
j**uri
ma distrati cu lita voastra..o adunatura de cocalari betivi care toata noaptea joaca pe bani..vorbiti de hoti..nu exista asa ceva in lita
prostu pe 15 Septembrie 2016, 17:20
#12
vrajeala
intradevar de absolut tot ce se fura in lita stie silvica chiar daca nu fura el.din asa ceva traieste.si sa stiti ca nu si mai pune demult cucu pielea in saramura pentru el chiar daca sunt veri.el e informator cu acte inregula si stat de plata si deaia politia nu i face nimic

Tomiță pe 13 Septembrie 2016, 14:35
#11
Nu beau apă .
Angajam stivuitoristi cu sau fara atestat, dar cu experienta NEAPARAT TREBUIE SA VORBEASCA LIMBA GERMANA CONVERSATIONAL !!! (nu mai intrebati daca nu merge fara germana, se da interviu telefonic in limba germana) .Salariul 12,10 € /h- 2032€ BRUT se lucreaza168 ore pe luna 2 schimburi respectiv 1.397 in mana la cl de impozit 1, Salariu 1470 € net/ luna (clasa de impozitare 3- persoane casatorite, cu copii)si cazarea costa 250€ !!! Ore suplimentare castig suplimentar.

,,Toamna” ...pe uliță . pe 13 Septembrie 2016, 14:18
#10
Angajez grataragiu !
Ne așteaptă o perioadă cu destule breaking news-uri, cu îndeajuns de multe situații limită în care se vor vedea puși liderii politici din România. Unii dintre aceștia vor ajunge chiar să parieze tot pe ultima carte, iar jocul de all in a fost întotdeauna spectaculos.

Cine se gândea deci că PSD-ul va intra în campanie cu tensiuni mocnind amenințător în interiorul partidului, surpriză! Codruța Kovesi și DNA le-au dat celor doi un nou motiv de a sta împreună. În rest, putem considera că îndemnul rostit de Ponta înaintea prezidențialelor din 2014: „Dacă nu câștigăm alegerile, scapă cine poate” a rămas și în acest an laitmotivul conducerii social-democrate.

Eu pe 13 Septembrie 2016, 11:11
#9
Taci dreacu tu
Pai si tu cu ce dreacu esti informat vino cu dovezi ca sa fii crezut pentru ca astfel cuvantul si spusele tale nu au nicio valoare fimiar scarba de tine de mancator de pateu pe sant
Eu pe 13 Septembrie 2016, 08:40
#8
Jeguri de oameni frustrati
Omul e bolnav mizerio normal ca nu are loc de munca nu poate lucra nu poate face efort si cu atat mai mult nu are voie sa puna la suflet toate j**urile voastre cum mortii vostri sa postati asa ceva cand nu aveti dovezi poate are o ruda bogata poate omul a strans bani intr un cont ca apoi sa nu mai lucreze un om de nota 20+ si o familie de milioane nu merita sa sufere din cauza mieriilor scrise de frustrati ca voi uitati va la voi in "ograda" si apoi vorbiti de altii. Cand esti vazut prea bine lumea te judeca si apar si invidiosi si dusmani nu tot ce se spune e adevarat fiecare poate spune orice despre oricine. Hai mancati voi pateu cu paine si stati sa barfiti pe altii toata ziua ca sigur o sa ajungeti departe. Pofta buna!
Eu pe 13 Septembrie 2016, 00:07
#7
Taci dracu tu
Taci dracu tu din gura, omu se desc*rca cum poate cu duba pe care o are si nevasta lui munceste in Germania . Vai de capu tau, intereseaza te inainte sa vorbesti "om educat si cinstit ce esti "
cunoscator pe 12 Septembrie 2016, 23:43
#6
cunoscator
taci dracu din gura ca habar ai ce vorbesti, omul asta nu are loc de munca si ii pica banii din cer ? sau de unde altundeva?

Toata lita il stie pe Zerlinu marele sarlatan din Lita



RUSINE POLITIEI DIN LITA !
Eu pe 12 Septembrie 2016, 20:45
#5
Jeguri de oameni frustrati
Băi ce j**uri de oameni sunteti nu aveti alta treaba decat sa vorbiti despre oameni seriosi cu o familie frumoasa in ziua de azi toata lume vorbeste despre toata lumea veniti fratilor cu dovezi mizeriilor mi e si scarba de orasul asta si de lumea asta jegoasa si invidioasa uuuooo v as da foc pe capul vostru sa fie
Să nu uiți...Darie ! pe 12 Septembrie 2016, 18:22
#4
"E prea frumos cerul ca Dumnezeu sa nu fie acolo." Paul Feval
"Sunt foarte mulțumită de produsele oferite..nu credeam că au un efect așa grozav..am tot încercat tot felul de produse atât pentru față cât și pentru păr dar nu au avut rezultate..de aceea eram puțin

sceptică și în ceea ce privește produsele voastre dar sunt extrem de mulțumită și nu le folosesc de foarte mult timp, dar deja au dat rezultate! Vă felicit și cu siguranța voi continua să cumpăr! Sunt

cele mai bune!"



Jvvnm pe 12 Septembrie 2016, 13:17
#3
Stai linistiti
Redactati niste articole de kkt . Daca scri sau spui ceva, aduceti frate probe concrete, nu vorbele unor ciobani care stau pe sant .
Titi pe 12 Septembrie 2016, 08:13
#2
Cineva a sesizat deja Buc*restiul
Majoritatea hotilor fura sub protectia politistilor.Toata lumea stie asta,dar ei nici macar nu se mai feresc.
problema pe 12 Septembrie 2016, 00:19
#1
e
Ca se stiu aceste lucruri de foarte multa vreme...si or sa ramana inca multa vreme pe val infractorii in Lita. E ca si fara politie, nimic nu misca nici cea mai vaga umbra de impotrivire din partea reprezentantilor legii, legea e simpla : nu ucizi nu faci puscarie...prejudiciul mai mic de 2000 de roni si cat mai des, daca te lacomesti esti taxat, e ca la pariuri sportive castiguri mici si dese...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.