Exploziv!! Scandalul studiilor( diplomelor) false din IPJ Teleorman si alte institutii publice.

10 Septembrie 2016, 22:32 | 5536 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Scandalul studiilor( diplomelor) false din IPJ Teleorman si alte institutii publice.

In curand pe turnucustiri.ro detalii senzationale despre scandalul diplomelor false. In baza diplomelor false sunt ocupate functii de conducere in institutiii publice. 

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Gigi Veselin pe 13 Septembrie 2016, 14:38
#9
Dadaismul celebrat la Bruxelles.
“Acum 100 de ani, un Român, Tristan Tzara, lansa un c*rent nou în arta modernă a Occidentului: Dadaismul. Ce poate fi mai emoţionant pentru mine decât să salut acest eveniment, în felul meu, cu spectacolul-performance: “ L’Om DadA ”.

Să vin la Paris cu cea mai recentă creaţie a mea, inspirată de “Omul Aproximativ” al lui Tzara, în oraşul unde el a trăit şi unde eu locuiesc, reprezintă realizarea unui vis minunat! Un vis continuat şi întregit prin turneul acestei piese, în chiar inima Europei, la Bruxelles. Precum şi la Londra, în capitala patriei lui Shakespeare, pe care în acest an de asemenea, îl sărbătorim!”,

Bombă -nel ! pe 12 Septembrie 2016, 18:28
#8
USH
“De la Freud încoace s-a produs o mutație: s-a pus sexul în locul capului. Asta e tristețea cea mai mare. Vedeți, la noi, la români există/exista/ o cuviință. Anumite cuvinte nu se pronunțau – nu erau niște tabu-uri, dar există/exista/ o pudoare. Acum “cuviința”, cuvântul acesta, a dispărut din dicționar. Nu am prejudecăți de niciun soi, dar felul în care ne purtăm ucide frumusețea.”
Cetatean oarecare-fara diploma "mare" pe 12 Septembrie 2016, 06:50
#7
Lui #6.
Cand ai scris imbecilitatile acelea te uitai in oglinda?? Dupa cum multi stiu, si pe vremea lui nea Nicu Ceasca, la Drept si la A.S.E. existau c*rsuri la fara frecventa, pe care le urmau foarte multi militieni si activisti de partid si primeau diplome ADEVARATE, dintre care multe nu reflectau PREGATIREA SI CUNOSTINTELE DE SPECIALITATE ale posesorilor, pe cand ALTII ERAU MAI BINE PREGATITI DECAT CEI CARE URMASERA CURSURILE LA ZI. Ce vreau sa spun? NU TREBUIE GENERALIZAT, INTOTDEAUNA SI MEREU VOR FI CAZURI DE ABATERI DE LA LEGE SI MORALITATE, DAR NUMAI VIATA SI PRACTICA II VOR TRIA. DIPLOMA FALSA ESTE ACEEA OBTINUTA FARA SA FI FRECVENTAT ETAPELE (nu-mi vine sa zic c*rsurile) OBLIGATORII ALE VREUNEI FACULTATI, CI AI OBTINUT UN CARTON PE CARE ESTE TIPARIT NUMELE TAU! IATA DOUA EXEMPLE: MARIN CUNE DE LA DIRECTIA DE SANATATE PUBLICA SI SUBCOMISARUL PINTOIU DE LA POLITIE. IAR CU POLITICA SI PARTIDELE, LAS-O MAI MOALE, ASEMENEA LOZINCI BASINOASE SUNT RASUFLATE DE MULT.( VEZI EBA!!).
Frizerul pe 11 Septembrie 2016, 23:01
#6
Hopaa,a mai apărut încă un prost !
Spânule,dacă diplomă nu ai,membru PSD,zici că nu prea ai fi,atunci ești sigur un fan al Antenei 3.Gândești cum te exprimi-morțișorii mă-tii de je**s.Meriți o diplomă de la Fundația Voiculescu.
Spanul. pe 11 Septembrie 2016, 17:59
#5
Frizerului.
Cum p***da matii sa tunzi un chel, care pe dovleac nu are par si pe dinauntru e sec. Ai tu ce ai cu P.S.D. Iti dau o satisfactie si te mai bag inca odata in ma-ta cu pesedeul tau. N-AM POMENIT ASEMENEA CRETIN CA TINE!
Frizerul pe 11 Septembrie 2016, 15:12
#4
Pentru P R O Ș T I
Lățosule,ai scremut un comentariu tipic Antenei 3.Dacă citeai mai cu atenție titlurile comentariilor,înțelegeai exact cam despre ce e vorba.Așa,nu înțeleg decât că ești un purtător de astfel de diplomă ori membru PSD.La tine,în loc să se dezvolte intelectul,îți crește doar părul.Și tot ca la A 3,sunt c*rios ce veți mai spune după ce nu va mai exita Băsescu sau Crăcea va părăsi aceste loc*ri cu obiceiuri africane?Adevărul,întotdeauna a dat frisoane celor cu obiceiuri ca ale lui Dragnea.Hai,marș la scoală,dar nu pe la Spru Haret.Și încă ceva,prostule,cazurile nu pot fi singulare,pentru că sunt al dracului de multe.Zic să vedem lista,mai apoi poți comenta.
Grigore Scarlat pe 11 Septembrie 2016, 14:07
#3
Și cum îi descoperim pe falșii licențiati??
Tare mi-aș dori să cunosc un astfel de absolvent care să conteste această practică smecherească.Să obți o diplomă de studii superioare după vârsta de 4o-45 de ani,mi se pare o inutilitate completată de un fals grosolan,ilegal și imoral.Restul sunt lucruri și îndeletniciri care-i caracterizează pe posesorii de astfel de hârti.Așteptăm cu mare interes o listă cu cei ce s-au deșteptat după ce au terminat cu greu un liceu.
Latosu. pe 11 Septembrie 2016, 12:17
#2
Chelule.
Oameni ca tine, ai carui stramosi s-au dat de c*rand jos din copaci, si-au obtinut, cu chiu, cu vai, un cerificat amarat de absolvire a c*rsurilor elementare, ar trebui sa taca, sa ia sapa si coasa la spinare si sa mearga la camp, care-i napadit de stir si de scaieti. Cretini ca tine, care fac generalizari pornind de la cateva cazuri singulare, nu stiu ca si DL. CLAUDIU CRACEA A ABSOLVIT TOT O FACULTATE PARTICULARA. SAU ESTE TOT P.S.D.-ist?!
Chelu pe 11 Septembrie 2016, 09:49
#1
DIPLOME LUATE PRIN MICIUNA SI FALS
Sint zeci daca nu sute de astfel de ”licentiati”,multi fosti ori actuali angajati prin primariile si scolile din Teleorman.Mare parte a absolventilor semianalfabeti provin de la facultatile din Tirgoviste,Alexandria si Turnu Magurele,iar astazi ii gasim prin c*rtea sau pe linga PSD-ALDE.Diplome luate cu ajutorul partidului stat de catre oameni care scriu greu si citesc si mai greu.Deh,complexele si frustrarile pe care le vor purta cu ei toata viata.OAMENII MICI,DIPLOME FALSE,CONOSTINTE IOC.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.