Exclusiv: Cine este tartorul infractorilor din comuna Lita? Cine este protectorul? - ne scriu cititorii.

9 Septembrie 2016, 23:43 | 4.861 | 4
Cine este tartorul infractorilor din comuna Lita? Cine este protectorul?
Car Universal

Banda infractorilor din comuna Lita are un sef destul de mare. Tartorul este protejat de un cap din IPJ Teleorman. Protectorul si tartorul sunt vecini. Mai multe luni, 12 septembrie. O informatie pentru Politie: infractorii isi vad in continuare de meserie. Sa nu-i deranjati. 

Cei care au ceva de spus ii rugam sa comenteze sau sa ne scrie pe adresa admin@turnucustiri.ro

4 comentarii Comentează

 • #4
  sindila pe 14 Octombrie 2016, 15:26
  aiureli
  ce magazin ba idiotule?
 • #3
  Rzv pe 10 Septembrie 2016, 00:34
  :))
  Vaii d c nu se unesc tinerii săi bage la portbagaj si m săi dea o tura pe la pădure apoi sa vina dezbrăcați si in pic sifonați acasa??si legat-i de picioare....sa meargă precum caii aia legat-o de picioare k tot ii plac lui Peța..unu de altu..
 • #2
  Oleee pe 10 Septembrie 2016, 00:07
  Militieniii
  Pastolache cu cercei....da Peta cu sisu in ei...joaca pocher pana la 3, si la trei si jumatate cine o sa sparga barul? ...baiatul lui potcovaru...
 • #1
  sori pe 10 Septembrie 2016, 00:02
  no coment
  Pai ce sa facă edi pastolache daca toata ziua statea la nasiso la magazin la barfa ??? Lui nu.i place munca se vede pe fata lui !!! Desi lare de la tara baiatu !!! Cel Putin cum vorbeste..!!!!

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.