Surprize, surprize! Ce li se pregateste teleormanenilor?

30 Iulie 2016, 17:18 | 5915 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Surprize, suprize!

Cresc tarifele la apă și canalizare

Consilierii locali alexăndreni s-au întrunit în ședință extraordinară vineri, 29 iulie, având pe ordinea de zi trei proiecte de hotărâre.

Printre acestea s-a aflat și proiectul de hotărâre privind acordarea unui mandat special reprezentantului Consiliului local Alexandria în Adunarea Generală a Asociaţilor la Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară “Teleormanul”, pentru a aproba modificarea preţurilor/tarifelor la apa potabilă şi canalizare pentru întreaga arie de operare de către S.C. APA SERV S.A. Proiectul a fost întocmit la solicitarea Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară “Teleormanul”. ”Propunerea s-a facut ca urmare a adresei nr. 848/18.07.2016 a A.D.I. “Teleormanul”, al carui membru asociat este si municipiul Alexandria, prin care se solicita acordarea unui mandat special reprezentantului Consiliului local al municipiului Alexandria in Adunarea Generala a Asociatilor la A.D.I. “Teleormanul”, pentru a aproba modificarea preturilor/tarifelor la apa potabila si canalizare pentru intreaga arie de operare de catre S.C. APA SERV S.A”, se arată în documentația proiectului.

Cel care ar urma să reprezinte Consiliul local în AGA este viceprimarul Ioan Augustin.

Proiectul nu a primit votul consilierilor locali din opoziție. Motivul pentru care reprezentanţii PNL nu au votat proiectul a fost explicat de consilierul local PNL Florin Titirișcă. ” “22%, respectiv 16% creştere este foarte mult în condiţiile în care TVA a scăzut. De fapt, este vorba despre o creştere de aproximativ 27%. În aceste condiţii, eu nu votez acest proiect. Consider că populația ar trebui informată din timp”, a spus Florin Titirişcă. Proiectul a trecut, în final, cu 12 voturi pentru şi 5 împotrivă.

sursa: teleorman24.ro

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
a politic pe 03 August 2016, 21:37
#4
nu fac parte din nici un partit
cea mai buna metoda de a nu se fura este ca furnizarea apei, a c*rentului, a gazelor si a comunicatiilor sa fie monopol de stat la preturile cele e mai mici. Daca pretul este mic nu va fura decat ti**nul, care se stie ca este nascut cu aceasta gena - gena care este transmisa dealungul timpului acum si la politicieni.
Ilie de la scularie pe 31 Iulie 2016, 07:42
#3
@Relu
Bine ar fi să fie așa, dar ..... mă tem că Teleormanul este deja grav contaminat de pesedism.
Relu pe 30 Iulie 2016, 23:26
#2
Surprize spuneți?
Am așa o premoniție că teleormănenii le vor face o surpriză la alegerile din noiembrie sau decembrie,celor din PSD.Au și surprizele astea o limită.Pentru că răbdarea a trecut demult.Ce e Cucleo,nu mai sînt bani ca să țineți toți puturoșii și agitatorii PSD-ului prin primărie si prin funcții?
Moțatu pe 30 Iulie 2016, 18:30
#1
Ăsta se numește,indirect,FURT
Nu ne mai rămâne decât să fentăm și noi pe cei ce ne fură constant și progresiv.Sunt câteva metode pentru a păcăli contoarele de apă,descoperiți și încercațile.Țiganii de pe multe străzi din Magurele și din oraș,deja au trecut la fentarea contoarelor,cu ajutorul celor de la ApaServ.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.