Continuare: Eugen Pirvulescu, presedintele PNL Teleorman, detine secretul succesului. Contracte publice de peste 125 miliarde de lei fara sa miste un deget.

27 Iulie 2016, 17:05 | 5862 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Eugen Parvulescu.

Eugen Pirvulescu este abonat la banul public. In ultimii ani, prin firmele pe care le administreaza, dar si controleaza, presedintele PNL Teleorman a obtinut contracte cu institutii publice din judet de peste 125 miliarde de lei vechi. Pana aici nu este nimic iesit din comun. Sunt multi oameni de afaceri in tara care au contracte cu statul.
Problemele apar in momentul in care iti iei milioane de euro pentru unele lucrari, iar tu, afacerist smecher, iei banii si nu mai faci lucrarea. Dai si tu cateva "comisioane" cui trebuie si treci la o noua lucrare pe care o castigi, primesti banii, dar iar nu misti un deget.

Citeste aici prima parte din:  Eugen Pirvulescu, presedintele PNL Teleorman, detine secretul succesului. Contracte publice de peste 125 miliarde de lei fara sa miste un deget.

"Someaza" aproape jumatate de an, dar pe 24 iunie 2009 prinde un nou contract cu statul. De aceasta data in Comuna Stejaru. Incaseaza peste 850 de milioane de lei vechi pentru constructia si amenajarea unei baze sportive in sat.
Pe 12 august 2009 conturile lui Pirvulescu sunt alimentate cu suma de 1 miliard de lei vechi de catre Directia de Sport si Tineret Teleorman. Motivul? "Lucrari de amenajare teren de sport Centrul de Agrement Dunarica Zimnicea".

Si ca de fiecare data finalul de an este cu adevarat productiv pentru Pirvulescu. Pe 25 noiembrie 2009 firma lui Pirvulescu castiga un contract cu Spitalul de Pneumoftiziologie din Rosiorii de Vede de peste 3,8 miliarde de lei vechi pentru achizitia si dotarea de echipamente pentru atelier.
Bomba vine tot de Craciun exact ca si in anul precedent, insa de aceasta data suma este una colosala. Nu mai putin de 45 de miliarde de lei vechi intra in buzunarul lui Pirvulescu. El a castigat un contract cu CSS pentru "lucrari de constructie sediu si sala de sport".

Se pare ca nu a mai avut nevoie de bani vreme de jumatate de an. Si intelegem motivul. Nu poti sa cheltuiesti peste 50 de miliarde de lei peste noapte. Asa ca n-a mai participat la licitatii pana in luna iulie a anului 2010, atunci cand firma Pefin General Prod SRL castiga un contract cu Primaria Olteni in valoare de 8.3 miliarde de lei vechi. Pentru acesti bani, angajatii lui Pirvulescu au "proiectat si executat lucrari de amenajare parc comunal".
O luna mai tarziu incaseaza alte 5 miliarde de la comuna Viisoara pentru lucrari de executie la stadionul din comuna.

Cel mai prost an pentru Pefin General Prod SRL a fost anul 2011. In acel an Pirvulescu a reusit sa castige o singura licitatie cu aceasta firma in valoare de 1,2 miliarde de lei. Beneficiarul fiind Clubul Sportiv Teleorman. Angajatii lui Pirvulescu au efectuat lucrari de reparatii capitale acoperis Sala Polivalenta.
Si ultimul tun cu aceasta firma pe numele lui, pentru ca doi ani mai tarziu a schimbat actionariatul in acte, l-a dat in anul 2012. Pe 19 septembrie 2012, Pefin General Prod SRL obtine un contract in valoare de , atentie!!!, 34 de miliarde de lei de la Spitalul de Psihiatrie Poroschia. Cu manutele alea doua ale lui, Pirvulescu a efectuat lucrari pentru efectuarea de reparatii capitale la Spitalul de Psihiatrie Poroschia.

Astea sunt doar cateva dintre contractele obtinute de Pirvulescu Eugen, presedintele PNL Teleorman cu Pefin General Prod SRL. Pentru ca, potrivit Registrului Comertului, nu este singura firma pe care Pirvulescu o administra in acei ani.
El mai avea SC PEFIN & PRO SRL - obiect principal de activitate - Comerţ cu amănuntul al articolelor de fierărie, al articolelor din sticlă şi a celor pentru vopsit, în magazine specializate, administrator Pîrvulescu Eugen. SC PGM EXPERT SRL - obiect principal de activitate - Lucrări de construcţii a clădirilor, asociaţi persoană fizică PîrvuIescu Eugen şi persoane juridice SC TOTAL PRO 2004 SRL şi SC PEFIN GENERAL PROD SRL, administrator Ciupercă Cătălin.

Acelasi Catalin Ciuperca, omul de incredere al lui Pirvulescu mai detine si SC TOTAL PRO 2004 SRL - obiect principal de activitate - Lucrări de construcţii a clădirilor, asociaţi Ciupercă Cătălin, Aciu Daniela, Balauru Adrian, Vâlcea Carmen Tiţa, administrator Ciupercă Cătălin.
Nu se pun la la aceasta socoteala contractele prin atribuire directa ce au fost obtinute de firmele lui Parvulescu, care nu sunt de neglijat.

Pentru a-si sterge urma, dar si pentru a putea sa detina functii publice, in anul 2014 Eugen Pirvulescu renunta la firme. Dupa ce a obtinut peste 125 de miliarde de lei cu Pefin General Prod SRL aceasta este "cedata" unor straini. Este vorba despre Cassama Cassama Densyl si Angelov Yordan.

Acum intelegem de ce apar tot mai multi liberali care il acuza pe Pirvulescu de faptul ca ar fi ”cazut la pace” cu PSD, iar scorul foarte mic a fost cauzat tocmai din targul pe care acesta l-ar fi facut.
Exemplul cel mai graitor este cazul de la Ciuperceni unde la alegerile propriu-zise, candidatul impus de Eugen Pîrvulescu a obținut 12%, iar fostul liberal Lucian Stoicea nu mai puțin de 36%, pierzand alegerile, in fata candidatului PSD Gadea Anghel,tatăl presedintelui Consiliului Judetean Teleorman Adrian Gadea, la doar 45 de voturi.

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
turneanul pe 31 Iulie 2016, 17:49
#9
Parvulescu
Prvulescu e criticat în oficina lui Crăcea pentru ca nu mai are loc în biroul județean, nu mai e primvice la județ și de aia a pornit jihadul cu postacii proprii. Nu știa de contractele lui Pârvulescu înainte de alegeri, că atunci nu făcea referire la chestia asta ? Atunci era bun Pârvulescu, corespundea? Sa nu se înțeleagă ca îl susțin pe Pârvulescu, din contră, ar trebui dacă au onoare sa-si dea demisiile amândoi în urma eșecului din alegeri,sa promoveze oameni competenți pentru alegerile din toamna,din păcate nu cred ca au așa ceva și vor prelua meteahna care l-a făcut nefrecventabil pe Almajanu care se lăuda ca meseria lui e de șef de partid,pentru ca nu-i așa dacă nu c*rge,pica.
Iliescu Alexandru pe 30 Iulie 2016, 14:43
#8
Puscarie
Eu si Lucica (Gaoaza) Alexe, te asteptam la puscarie, hai Eugenia!
ionela pe 29 Iulie 2016, 17:33
#7
psd ist
Crede ma, Savu e mai "psd ist" decat Pirvulescu
stelian pe 29 Iulie 2016, 17:28
#6
Aveti dreptate in ceea ce priveste mazilirea. Saracia ne au adus o ciuma rosie si obedienta lui Almajanu.
eu pe 29 Iulie 2016, 15:57
#5
eiiiiiiiiiiiiiiii
Cracea, Savu si alti oponenti valorosi ai celebrului lider judetean pnl au fost izolati. Pacat.
eu pe 29 Iulie 2016, 15:54
#4
Dar dumneavoastra in ce fel de categorie va incadrati? Zeflemeaua pretins inteligenta si barfa de sant a dus judetul asta pe primul loc in tara la capitolul saracie. Esenta problemei, consta in faptul ca individul care s-a suit mot pe pnl-ul local a beneficiat de "gratulari", basca a mazilit toti oamenii competenti din jurul lui. Mentalitate de gunoi. Din pacate cate unii il admira. Deci?

stelian pe 28 Iulie 2016, 22:23
#3
jos pirvulescu
Propun ca in conducerea pnl ului la nivel de judet,sa fie imediat adusi mult mai celebrul Cracea,analfabetul Bitanu,si prostul orasului Alexandria,Gabi Bulmac.Si asta cat mai repede,pana nu vor cooptati in conducerea pnl ului la,nivel national
Ghiara pe 28 Iulie 2016, 16:55
#2
Amant
Si la Seaca, Pirvulescu a facut jocul psd-ului .Ajci pnl-ul trebuia sa aiba viceprimar dar,in ziua votului doi pnl-isti au votat cu psd -ul dupa ce s-au consultat cu Pirvulescu
ginel pe 27 Iulie 2016, 18:41
#1
grofii
Pirvulescule,ai intrat in cocina,te mananca grofii! Bafta! LOL
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.