Doi traficanti de droguri, opriti in trafic de procurorii DIICOT. 5 kilograme de cannabis, ridicate de oamenii legii.

26 Iulie 2016, 18:06 | 3779 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Doi traficanti de droguri, opriti in trafic de procurorii DIICOT

5 KILOGRAME DE CANNABIS, RIDICATE DE POLIȚIȘTI

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Teleorman, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au ridicat 5 kilograme de cannabis, dintr-un autoturism oprit în trafic./ Cele 2 persoane care transportau drogurile au fost conduse la audieri.

La data de 25 iulie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Teleorman, sub coordonarea procurorilor DIICOT — BT Teleorman, au interceptat în trafic, în municipiul Alexandria, un autoturism în care se aflau două persoane pe care le bănuiau de trafic de droguri.

În urma controlului, din autoturism, polițiștii au ridicat o cutie din carton în care erau doi saci care conțineau 5 kilograme de fragmente vegetale de cannabis — inflorescențe de culoare verde-olive.

Cele două persoane au fost conduse la sediul DIICOT — BT Teleorman, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
" BRAVO BAIETI " pe 18 August 2016, 07:11
#2
" FELICITARI "
DACA PROCURORII DIICOT AR "PRINDE" TOATE DOCUMENTELE CARE SE EFECTUEAZA CU SEMNATURA,STAMPILA,NR DE INREGISTRARE,DE CATRE NOTARIATE,TRIBUNALE,FIRMELE DE CADASTRU,SEDIUL CENTRAL DIN ALEXANDRIA+TOATE LOCALITATILE DIN JUDET, AR FI EXCEPTIONAL...

" DAR, O MANA SPALA PE ALTA, SI AMANDOUA FATA"...
" BRAVO BAIETI " pe 18 August 2016, 07:05
#1
" FELICITARI "
ACEASTA PLANTA, NUMITA CANABIS, SE GASESTE DIN BELSUG PE TOATE DRUMURILE, ASTFEL INCAT, ORICINE O POATE CULEGE.

DACA CINEVA A FOST ISTET SI S-A GANDIT SA VALORIFICE ACEASTA IARBA,TOT RESPECTUL... SUNT MULTI OAMENI SARACI CARE NU AU BANI DE TIGARI SI CULEG DE PE CAMP, O USUCA SI FUMEAZA IN TRABUC...NU ESTE NIMIC NOU SUB SOARE...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.