Complexul de pasari dintre Magurele si Ciuperceni, un pericol pentru sanatate - ne scriu cititorii.

23 Iulie 2016, 17:46 | 7220 vizualizări | 21 comentarii
Car Universal
Complexul de pasari dintre Magurele si Ciuperceni, un pericol pentru sanatate
MIROSUL PESTILENTIAL DIN AER
 
In Turnu si in Ciuperceni, dimineata si seara, in functie de cum bate vintul, se simte in aer un miros greu de inspirat de la complexul de pasari situat pe Magurele linga statia electrica. Cind da drumul si aereaza incaperile respective nu poti sta afara, deoarece nu au filtre de captare a mirosului. Primarii din aceste doua localitati cit si Garda de Mediu sa ia masuri. Votantii care au intrdus in urna votul, vor sa respire. Ajutati oamenii pina nu lesina...
Citeşte şi
Comentarii (21) Adaugă comentariu
. pe 12 Martie 2017, 01:02
#21
.
A FOST CINEVA IN APROPIEREA COMPLEXULUI DE PORCI, DE LA SALCIA??? STITI CE MIROS ESTE IN JUR ??
Un cetatean al acestui oras pe 02 August 2016, 08:04
#20
Domnule Primar ai acestui oras ce faceti,la d-voastra nu a ajus inca mirosul? Cat trebuie sa mai treacaca casa il simtiti si d-voastra?Rusine!Pe timp de vara nu se poate sta cu fereastra deschisa.Vai de capul nostru nimic nu functioneaza in orasul nostru.Probabil ca banii arabului sant foarte importanti.
Anonim pe 01 August 2016, 00:54
#19
Mirosul îngrozitor din Turnu Măgurele ???
Exista Garda de Mediu ???????

Nu se sesizează nimeni in legătură cu acest miros greu de inspirat? ????
ilie de la scularie pe 27 Iulie 2016, 09:36
#18
@Absolventului de liceu
Asa, si ce sa discutam? Sau despre ce? Despre calitatea invatamantului sau despre,,performantele" voastre la BAC? Ori poate vrei sa discutam despre activitatile extrascolare de tipul trasului pe nas sau plecatului cu ti**nii la,,zbenguiala"? Sau poate vrei sa dezbatem despre lipsa celor 7 ani de acasa in relatia elev-profesor? Sau despre atitudinea voastra in spatiul public? Bai copile, cand eram de varsta ta, respectul fata de dascal sau fata de parul alb era de netagaduit. Nu-mi vinde mie gogosile astea copile, invata sa respecti intai, apoi deschizi subiectul. Sterge-ti intai casul de la gura, fa ceva concret in viata, apoi reluam dicutia. Deocamdata esti doar un pusti cordit, foarte obraznic, care da din gura aiurea numai asa sa se bage singur in seama. La ce dracu'imi pierd timpul cu rahati cu ochi ca tine, asta da intrebare. Pana una alta ia-ti provocarea aia si varati-o in locul unde nu te vede soarele niciodata. Asa poate or sa stea mai bine pantalonii pe tine.
Kalo pe 26 Iulie 2016, 23:19
#17
Raspuns
Nu este normal ce se întâmplă, gândiți-vă ca din complexul de la Turnu Măgurele,traiesc peste 40 de familii,care lucreaza acolo si sunt din Turnu Măgurele si din comunele apropiate.Ca sa stiti,fermele de genul acesta,sunt controlate de mai multe ori pe an de catre garda de mediu si de multe alte instituții.Si cred,ca in ziua de astăzi toate instituțiile de control isi fac treaba cum cere legea si nu isi mai permite nimeni sa faca abuz in serviciu. Înainte sa va apucati de scris tot feluri de prostii,gândiți-vă ce prostii scoateți pe gura .
Kalo pe 26 Iulie 2016, 23:18
#16
Raspuns
Buna ziua. Nu stiu cum vorbesc unii fara sa stie spre ce este vorba, dl sau dna, care au scris articolul,cum filtreaza aerul la porcii si gainile în c*rtea dansilor

???? La acest complex, sunt utilaje de ultima generatie care au costat foarte multi bani,pentru a functiona conform standardelor europene cerute si executate cu strictete. Noi credem ca peste tot in lume este miros de trandafir oriunde te-ai duce,dar nu este asa, duceți-vă in toată Europa si vedeti cum miroase peste tot ( langa fermele si pe terenuri de agricultura) .
Absolvent de liceu. pe 26 Iulie 2016, 11:37
#15
Lui Ilie de la scularie.
Vreau sa cred ca acela ce posteaza la #11 nu este ilie de la scularie, cel cu brandul(?) Ca sa nu fiu impertinent si obraznic cu un om mai in varsta, IL PROVOC PE CEL CARE A SCRIS ACELE INSULTE REVOLTATOARE, SA FIXEZE O INTALNIRE CU TOTI ABSOLVENTII CLASEI A XII-a SI SA FACEM O CONFRUNTARE INTRE EL SI NOI SI CINE SE VA DOVEDI TAMPIT SA MANANCE 1KG RAHAT DE PORC PE PIEDESTALUL STATUII LUI TUDORICA.Dupa parerea unor colegi, acel postac trebuie sa se adreseze unui psihiatru.
Prmarii Cuclea si Gidea pe 26 Iulie 2016, 09:03
#14
Masca pe figura,gaze toxice
Pe voi nu va preocupa ce scriu oamenii,sinteti alesi doar ca mascote barem nu siteti frumosi.Va place mirosul insuportabi pe care arabul cu puiernta lui il da in aer,si noi, copii sa suportam, facem punga mare la arab cita nesimtire sa chinui un oras si o comuna locuita de fraeri care ingit si tac.TREZITIVA...
Ora 4 Dimineata pe 26 Iulie 2016, 08:58
#13
Ba nu!
Garda de mediu ce dracu'face? Doarme in ghete?
26 - iulie - 2016 pe 26 Iulie 2016, 07:50
#12
Ora 3 dimineata
In tot orasul era un miros insuportabil de la puiernita. Primaria sa ia masuri ca ne imbolnaveste.

Ilie de la scularie pe 25 Iulie 2016, 16:40
#11
@Ilie Nistor
Mein Liebe Idioten Kamerad de ce-as fi interesat despre bacalaureat? De ce m-ar interesa catastrofele juvenile? Prostia proaspat certificata de bacalaureat evolueaaza invariabil catre un grobian ca tine care se baga singur in seama ca proasta-n zi de balci. Singurul lucru in comun intre cele doua - prostia si ferma avicola - este faptul ca ambele polueaza si put. Deosebirea intre ele este ca ferma avicola este necesara, cu toata poluarea pe care-o produce, pe cand prostia nu. E chiar toxica.
Anonim pe 25 Iulie 2016, 14:02
#10
Despre puiernita
Puiernita este unul din putinele societăți unde se găsesc loc*ri de munca in zona,cât despre miros puturosilor le miroase întotdeauna
Ilie Nistor. pe 24 Iulie 2016, 18:03
#9
Halal site de stiri.
Examenul de bacalaureat s-a terminat de mult, dar voi nu v-ati invrednicit sa scrieti cateva randuri despre el. Nici macar "eruditul" kamerad ilie de scularie n-a binevoit s-o faca, probabil nici nu stie ce bazaconie mai este si asta. Rusine sa va fie!!
tu pe 24 Iulie 2016, 17:53
#8
cune prostul!
Cune a dat aprobate verbala ca de scris nu stie sa scrie,boul de prefect de 5 zile!
Nineta Patraulea. pe 24 Iulie 2016, 05:47
#7
Extraordinar!
Uitandu-ne la data si ora postarii articolului, precum si la orele cand au inceput sa fie postate comentariile, tragi concluzia ca acestea AU FOST SCRISE INAINTEA ARTICOLULUI, CA SI CAND SE STIA CA VA FI PUBLICAT ARTICOLUL! IN PLUS, TOATE COMENTARIILE-PRIN CONTINUTUL LOR IMBECIL- PAR A FI SCRISE DE ACEEASI PERSOANA.ACEST "MOD" DE ZIARISTICA FACE CA SERIOZITATEA SI GRAVITATEA PROBLEMEI SA TREACA PE PLANUL DOI! DACA VEI CERCETA MODUL CUM AU FOST DATE APROBARILE DE FUNCTIONARE, VEI CONSTATA CA ACESTEA AU FOST EMISE DE "MARI SPECIALISTI" GEN MARIN CUNE. SUNTETI PENIBILI turnc*ristilor!
argentin pe 24 Iulie 2016, 05:00
#6
PROSTIA SE PLATESTE
Uraaaa.....Traiasca P.S.D.(P.C.R.)....REALES DIN 4 IN 4 ANI, CA SI CEAUSESCU DIN 5 IN 5 ANI ...

Va meritati soarta....
Cine sa vina? pe 24 Iulie 2016, 00:26
#5
La garda de mediu tot Psd
Primesc spagi si drepturi ...cum sa vina...Inspector este Dana Banu...psd -ista inflocata
x pe 23 Iulie 2016, 20:47
#4
y
Mancati rahat... Nu partidul trebuie sa ia masuri, ci institutiile abilitate!
brvoo pe 23 Iulie 2016, 20:06
#3
bravooo
Votati cuclea danut
... pe 23 Iulie 2016, 18:58
#2
..
"Puiernita", cum este denumita, a fost infiintata de dr.Arghir,dupa "asa-zisa Revolutie" (adica lovitura de stat). Dupa ce si-a facut plinul, a vandut"afacerea" si a plecat din localitate.

Abia acum v-ati trezit????

Aveti ce meritati....
Locuitor Str,Chimiei pe 23 Iulie 2016, 18:25
#1
Mai există Gardă de Mediu?
După ce a sărăcit orașul și a mințit groaznic pop**ația rămasă(s-a depop**at orașul până la limita minimă),conducerea PSD a Municipiului(Comunei Tr.Măgurele)ne distruge prin lipsa actiunilor de implicare în controale ale Gărzii de Mediu.Nu cred în sprijinul vreunei acțiuni a PSD în favoarea cetățenilor în următorii 4 ani.Alegerile s-au terminat,mizeria, sărăcia și bătaia de joc continuă.Asta ați votat,acum suportați-i.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.