Ioan Niculae a fost eliberat din puscarie.

16 Iulie 2016, 08:52 | 7707 vizualizări | 32 comentarii
Car Universal
Ioan Niculae a fost eliberat din puscarie.

Ioan Niculae a plecat acasă. A fost aşteptat la Penitenciarul Mărgineni de mai multe multe maşini în care erau rude şi prieteni ai magnatului. Niculae nu a dorit să spună absolut nimic la ieşirea din închisoare, acolo unde, a petrecut 1 an şi şase luni nu tocmai grele, fiind vorba de un penitenciar în regim deschis. 

Magistraţii Tribunalului Dâmboviţa au acceptat vineri, 18 iulie, cererea de liberare condiţionată a omului de afaceri Ioan Niculae, condamnat în dosarul ”Mită la PSD”. Decizia judecătorilor este definitivă. Omul de afaceri, încarcerat la Penitenciarul Găeşti, a apărut vineri, 15 iulie, în faţa judecătorilor de la Tribunalul Dâmboviţa, cerându-le acestora clemenţă pentru liberarea sa din puşcărie. Susţinut de avocaţii apărării, Ioan Niculae a declarat că este un deţinut-model, activ şi implciat în toate activităţile penitenciarului, că şi-a însuşit lecţia privării de libertate pentru faptele sale de corupţie şi că este pe deplin reabilitat. Totodată, Niculae a adus ca argument faptul că şi-a îndeplinit fracţia obligatorie de pedeapsă: o treime din condamnarea de 2 ani şi 7 luni. Apărarea a mai adus în discuţie aportul lui Niculae la economia naţională prin investiţiile făcute aici, nu în străinătate. Este a patra încercare a magnatului de a fi liberat din puşcărie. El se numără printre autorii de cărţi ştiinţifice scrise după gratii.

"Tribunalul Dâmboviţa constată că există suspiciuni cu privire la posibilitatea condamnatului de a elabora cinci lucrări ştiinţifice, de câte o sută dar şi peste o sută de pagini într-un timp foarte scurt alocat în penitenciar de numai 74 de ore şi 45 de minute", explică judecătorii de la Tribunalul Dâmboviţa, precizând că "numai lecturarea lucrărilor ştiinţifice scrise de autori străini care au constituit surse de inspiraţie necesită un timp mai îndelungat decât cel alocat de către condamnat la elaborarea lucrărilor ştiinţifice, chiar şi pentru persoane cu titluri universitare. Multe lucrări ce au stat la baza inspiraţiei pentru elaborarea lucrărilor ştiinţifice nu se găseau în bibliotecile din penitenciare", se precizează în motivarea magistraţilor. Totodată, magistraţii susţin că prin elaborarea lucrărilor ştiinţifice pentru reducerea pedepsei "s-a denaturat scopul şi spiritul reglementării legale şi s-a ajuns la situaţia în care nu se mai realizează scopul şi funcţiile pedepsei privative de libertate, acela de prevenire al săvârşirii de noi infracşiuni, de formare a unei atitudini corecte faţă de muncă, faţă de ordinea de drept şi faţă de regulile de convieţuire sociale ale condamnatului". Decizia instanţei a fost luată ţinându-se cont de ordonanţa de urgenţă privind suspendarea articolului de lege care prevedea ca persoanele condamnate care elaborează lucrări ştiinţifice obţin 30 de zile de libertate. "Considerăm că cele 150 de zile câştigate ca urmare a elaborării a celor cinci lucrări ştiinţifice de către condamnat nu mai pot fi luate în considerare la calculul pedepsei executate, ca urmare a dispoziţiilor legale în acest sens", mai spun judecătorii.

În dosarul "Mită la PSD", în 2 aprilie 2015, Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat pe Ioan Niculae la doi ani şi şase luni de închisoare, pe Gheorghe Bunea Stancu la trei ani de închisoare, pe Gheorghe Teodorescu şi Viorel Bărac la doi ani şi şase luni de închisoare cu executare. Procurorii arătau, în rechizitoriu, că în cursul anului 2009, Gheorghe Bunea Stancu şi-a folosit influenţa şi autoritatea rezultate din funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene PSD Brăila pentru a obţine, cu încălcarea dispoziţiilor legale ce privesc finanţarea partidelor politice, suma de un milion de euro de la Ioan Niculae, bani ce urmau să fie folosiţi în campania electorală prezidenţială, desfăşurată la sfârşitul anului 2009, pentru susţinerea candidatului PSD, Mircea Geoană.

sursa: adevarul.ro

Citeşte şi
Comentarii (32) Adaugă comentariu
Prosti sunteti toti pe 21 Ianuarie 2017, 23:53
#32
Nenorocitilor va da lumea in cap pana la urma
Va omora oamenii care nu le dati banii
noi pe 21 August 2016, 10:07
#31
suntem aici
suntem aici tocmai sa ne spunem parerea sau sa fie convins Niculae ca averea i-am facut-o NOI, prin munca noastra platita ieftin.

astept sa-l revad in puscarie alaturi de prostituata aia din zimnicea
Beligan pe 27 Iulie 2016, 20:00
#30
Din ce traieste Niculaie?
Dupa cum am vazut cu totii ca marele magnat al judetului nostru a platit destul de scump ca sa iasa din puscarie mai devreme. Dar ma intreb din ce o trai saracutul ca toate societatile sunt falimentare. Sa isi achite facturile din dobanzile conturilor din strainatate? Sigur, NU. Stie ca este urmarit. Are trepadusii lui care il alimenteaza ca de fiecare data din evaziunile fiscale de la : fabrica de lapte, ferma de vite, moara, fabrica de biscuiti, hotelul plututor, hotelurile din Zimnicea si mai ales cel de la mare - acum in plin sezon nu taie nici o factura sau chitanta la fel ca si ani anteriori, apropo cum poate sa functioneze un hotel de 5 stele care nu are receptia facuta ? Am auzit ca si-a infiltrat fosti angajati in structurile ANAF - ANTIFRAUDA ( M. Vatafu si F. Iordan ) DIICOT, DNA DORMITI MA ? wink
franchestain pe 24 Iulie 2016, 22:08
#29
tot nu mai gasit Gagiule?
*Cauta si vei gasi* frate.Amin!
franchestain pe 23 Iulie 2016, 15:47
#28
si io te iubesc mult Gagiule
si continui sa nu ma desamagesti demostrînd o inconpetenta crasa n noua postura de Sharlok Holm.Nu stiam frate ca orce cetatean poa sa cotrobae pîn evidentele popoolatiei de la Militie,da tot degeaba,ca inconpetenta i la ea acas.Ca sa poti sa gasesti pe cineva ntro arhiva trebe sa si sti sa citesti frate,calfel te uiti ca muta la penis si ramui cu gura cascata ca bou la poarta noua.

Ceia ce nun teleg Gagiule,îi de cel gicnesti si de cel subapreciezi atît pe dom Ilie,ca de departe se vede cai om cu coeficent de inteligenta ridicat spre deosebit.Sa fie cumva praf în ochi petru fraerime frate? Te salut cu respet siti doresc o vara excelenta alaturi de cei dragi.Amin!
Ilie de la scularie pe 23 Iulie 2016, 06:54
#27
@Valeriu Ion Găgiulescu
Națiune fii vitează / Strigă Ion Căcărează! Domnule, am impresia că dumitale numai pronunțarea cuvântului căcărează vă produce salivație. Probabil că pe la stabilimentele de unde plecați deobicei spre dimineață, cam incoerent și cam împleticit vi se servește și sortimentul respectiv sub numele de măsline. Numai așa se poate explica apetența dvs pentru căcăreze. Vedeți d-le Găgiulescu, bine se spune la tv: consumul exagerat de alcool dăunează grav sănătății. Inclusiv și bunului simț.
Valeriu Gagiulescu. pe 22 Iulie 2016, 20:00
#26
Eroare din greseala.
Datorita depasirii vitezei luminii( dupa teoria lui ilie cacareaza), am sarit tocmai litera "c" de la cacareaza. Incolo ramane cum am zis. Cei doi derbedei, idioti raman. Auzi babanule franchestainule, in evidenta informatizata a pop**atiei acest nume nu apare nicaieri in Romania. Extindem cercetarile spre Transnistria.
franchestain pe 22 Iulie 2016, 16:53
#25
am fost destul de convingator frate Gagiulesu or Gagiulescu or cum teo chema?
mai gicnit intentionat frate ca sami provoci o reactie mai violenta ca sa se convinga gloata ca nu esti Franchestain.Acus îmi esti dator o bere,da daia far alcol, ca cred ca lumea i convinsa ca nu esti io chiar de nam reactionat cam cum sperai si io rasuflu usurat frate ca nus tu,ca teribil cosmar am mai trait cînd am auzito si pasta.

Noi doi stim sigur ca nu esti io,da io no am clara înca ca tu nu esti alt potac dupaci travestit în tine,mai ales ca dom Ilie fu amabil si calm ca niciodat,nést pas monsieur Gagiulesu or Gagiulescu ?!? ca tot no am clara înca frate cu jocu carel faceti,ca din teatru asta de 2 bani,ala perjudiciatu s io si cred ca urmariti pîn la urma sami furati indentitatea or sami conpromiteti personalitatea n fata miilor de fani care ma citeste cu placere si pe carei salut cu respet pea ceasta cale si le promit ca nu voi permite la niciun tînpit dupa saitu asta bestial frate sami fure nici macar umbra.Va doresc o vara placuta alaturi de familile duneavoastra.Amin!
Ilie de la scularie pe 22 Iulie 2016, 08:27
#24
@Valeriu Gagiulescu
Domnule Gagiulescu, din bun simt nu va raspund asa cum ati merita dupa comentariul postat de dvs....
Vlad Matei pe 22 Iulie 2016, 06:43
#23
Lui Valeriu Găgiulescu
Cine se scuză, se acuză.
franchestain pe 22 Iulie 2016, 00:31
#22
recunosc ca conparatia cu tine man spaimînta profund,Vasile Roaita
finca consider ca ma coboara multe trepte ndarat frate.

1-nam afirmat cas un brand,ci cas un nume real desi va vine greu sa credeti-Franchestain Babanu,polecrit de apropiati Babau.

2-nus telermanean,deci nam cum sa fiu din comuna duneavoastra,deci nam cum sa fiu vrun *Ilie* or alcineva,deci mai departe frate nam cum sai cunosc pe jmenari politici dupacolo,motiv petru care nam facut campanie la careva,ci contra comunismului PSDist,cu multe critici la penalu sef Draqnea si cîteva mistouri la piticu porno care aparu ca VIP în multe articole.

3-ala care afirma ca ma cunoaste,poti fi sigur cai un mare mincinos si trebe tratat ca atare.

4-daca cumva am ajuns un comentator apreciat de mai multi comentatori si daca numele meu se relationeaza cu interesu dea urmari stirile,asta se datoreaza frate la redactia dupa saitu asta bestial care nu ma censurat deloc vro 4 ani sii multamesc cu prilegiu asta.

5-apro po,chiar esti sigur ca coeficentu tau de inteligenta i peste al meu?!? Miramas!

6-Amin!
Valeriu Gagiulesu. pe 21 Iulie 2016, 18:00
#21
Stimati cetateni.
De catva timp prietenii si cunoscutii imi spun ca prin targ se vorbeste ca eu as fi ilie de la scularie si franchestain babanu. Dezmint cu toata hotararea si indignarea aceste acuzatii!. Oi fi si eu un om cu destule pacate si cu ceva pasarici la glava, dar nici nu pot cobori la nivelul a doi derbedei idioti, sc*rsorile si excrementele asa zisei intelectualitati"culte la cap" din acest amarat de targ. Cineva, socotit un om bine informat sustine ca stie cine sunt acestia, dar eu nu-mi permit sa risc si sa dau niste nume, de care nu sunt sigur si sa jignesc oameni onorabili. Rusine sa le fie acestor secaturi cu pretentie de brand!
Ilie de la scularie pe 21 Iulie 2016, 15:27
#20
@Liviu Olteanu, pardon, Căcărează
Națiune fii vitează, zise Vodă Căcărează. Băi lăbuță tristă, părerea mea sinceră deste că ..... atunci când când pronunți cuvântul căcărează îți lasăgura apă. O fi de la apetența ta pentru... măsline caprine?
Ilie de la scularie pe 21 Iulie 2016, 07:34
#19
@Chimistului somer
Înainte de a te băga și eu acolo unde ai stat 9 luni fără chirie, și de unde, din păcate pentru noi ai evadat prin fenomenul nașterii, ei bine mă doare fix în 3 litere că la tine purceaua este bolnavă de deces în cocină. Chiar v-o meritați căcărezelor! V-a regulat Dragnea și Nicolae cu aia îndoită de v-a făcut anusul pătrat și voi ce-ați făcut? I-ați votat! Ca să v-o mai tragă încă o dată, și încă o dată până o să vă sature de prostie. E, atunci nu mai mânca atât de multe căcăreze și nu mai fii cu gura mare prostul dracului, că vă meritați șomajul. Ieșeați pe străzi, huiduiați un pic, și apoi plecați acasă ca să beți un pet de bere și o pungă de semințe, și să vă râgâiți prostia. Asta meritați. P.S. Livache, matale chiar ții la imaginea de om subțire, așa că te-ai deghizat în proletar ca să poți flatula prostia ce-ți fermentează-n cap. Lăbuță tristă, poți păcăli pe mulți, dar nu pe toți. Te dă de gol stilul și inconfundabilul damf de prost.
franchestain pe 21 Iulie 2016, 00:59
#18
esti prea amarît frate *Chimist somer* ca sa te mai iau si io n cîrnat
dupa ce tea luat atîta timp în cîrnat Penali Sociali Demonocrati si mai are înca 4 ani de cîrnarit la dalde tine dacus nainte.Sper ca nu gîndesti ca fratele Liviu care da vina pe Iohannis si PNL petru suminarea economiei nationale,care culpa de suminare a economiei nationale a fost scoasa din codu penal de penali PSDisto-comunisti si nici nu era Iohannis presedinte cînd i sa dat moka lu mafionu Niculai o parte din industria chimica si din agricultura.Asa ca daca cumva tie rau,mai reflecteaza la cîte runde iai dat votu la ciuma comunista siai sa bagi cu sama ca de fiecare data tia fost rau de tot frate,da cauti rau n alta parte finca capatîna idioata nu te lasa sa recunosti cai comiso fatal de tot pupa-n-kuristule iliesco-comunist.Sacus sufera ca meriti frate.Asa sa va jute Dumnezeu.Amin!
Chimist somer. pe 20 Iulie 2016, 19:44
#17
Lui ilie cacareaza + franchestain boul.
S-a pornit de la un comentariu care pune degetul pe rana si spune adevarul. La noi purceaua-i moarta-n cocina si doi idioti se distreaza. Cu toata stima si mandria pentru ei, dar sa-i bagam in pizdele mamicilor lor!
Ilie de la scularie pe 20 Iulie 2016, 13:25
#16
@Liviu Olteanu
Stimabile, poate ne luminezi si tu necunostinta noastra cu ceva inventat de matale. Poate este ceva mai deosebit decat motul de la basca sau apa calda. Acum pe bune, bai amaratule, eu cred ca te bagi singur in seama, cersind si tu o mica doza de atentie. Si banuiesc ca stii cine-o face, nu? Sau trebuie sa-ti fac schita tehnica, pentru cum se face asta? Da'nu ti-o desenez, c-o brevetezi ca inventie proprie si iar te bagi singur in seama ca pleampa in zi de balci. Hai flit ca ma plictisesti cumplit.
chimist pe 20 Iulie 2016, 12:52
#15
pompe
Bre patroane, vino la combinat, pana nu-ti ia Uba si cu Esca pompele si locomotiva si n-o sa mai ai cu ce sa faci uree si cu ce s-o cari!
franchestain pe 19 Iulie 2016, 20:08
#14
*Falsa modestie,frate Liviule,îi ultima forma a rafinamentului vanitati*
nai abar frate cîta batae leam dat io la aia caren cepea fraza cu *Îmi cer scuze ca..* si farizei nun telegea de cei bateam în truna cînd ei cerea scuze.Daia frate,fincasi cerea scuze lor,nu mie,pe cînd duneata miai cerut direct mie,chiar dacai facuto doar *petru un anumit aspect*.La rîndu meu îti cer scuze frate finca ca tiam desconsiderat eforturile si munca depuse petru noi toti banuiesc,si nu doar petru amoru propiu,dar ti le cer doar petru aspectu asta.

Vreau sati amintesc frate ca Tara noastra a dainut la veac*ri 90% datorita la *prosti* siar fi bine sati ceri scuze si petru aspectu asta la toti *prosti* dupa saitu asta bestial frate. Fara sa te desconsider din nou,cum îl cheama si undei figureaza numele aluia care a inventat *roata*???,care roata i una din cele mai mari inventi din toata istoria omeniri de miliarde de ani si sti bine importanta ei petru omenire si ce memorie sc*rta are omenirea asta.Capisi bro acus,pe unde bat cînpi? Bato vina de falsa modestie so bata.Amin!
Liviu Olteanu. pe 19 Iulie 2016, 13:41
#13
Stimabile brand ilie de la scularie.
Pentru un anumit aspect ii cer scuze lui frananchestain ca l-am banuit a fi una si aceeasi persoana cu " subsemnTU" . Desigur ca l-am jignit, el este mutl mai destept decat tine! Zi asa, la institutia aceea de stat m-a pus partidul!!! HA,HA,HA,HI,HI, DOAMNE, DUMNEZEULE, CA MARE GRADINA AI!!! AUZI, KAMARADUL LUI IOHANNIS, LA O.S.I.M.( nu stii tu ce-i aia!) NU TE NUMESTE NICI UN PARTID, SI ACOLO NU SE DAU CARNETE DE MEMBRU DE PARTID, CI BREVETE DE INVENTII!. Si daca tot te trezisi sa pomenesti de GALA GALACTION, pe ce opere figureaza numele ilie de la scularie?? Daca Pisculescu poate fi luat de unii in ras, ilie se numeste cumva CACAREAZA, de-i este rusine de acest nume?!
Ilie de la scularie pe 19 Iulie 2016, 07:33
#12
@Liviu Olteanu
Nici nu mi-am făcut iluzii că ai putea înțelege fenomenul integral. Dacă mi-ai spus că numele tău figurează în analele unei instituții publice m-ai convins. Să-ți amintesc cum au fost numiți în funcții toți trepădușii de partid? Adică pe ce criterii? Dacă ai mai fi stat mai mult prin biblioteci ai fi sesizat că mulți clasici ai culturii noastre au rămas în memoria colectivă sub presudonim. Grigore Pișculescu nu ți-ar spune nimic, dar la școală i-ai studiat opera. Nu știi cine e? Păi cum bre, Grigore Pișculescu n-a înregistrat pseudonimul de Gala Galaction la matale la prăvălie? D-le Olteanu, m-ai lămurit. Dacă te-ai fi lăudat cu ceva palpabil, da! Jos pălăria! Dar să-mi vii și să te lauzi că partidul te-a pus într-o funcție într-o instituție publică .... da, chiar e o chestie cu care te poți lăuda. Sau oi fi inventat și matale ceva în afară de apa caldă și moțul la bască, mai știi?
franchestain pe 18 Iulie 2016, 17:30
#11
se vede frate Liviule ca esti destept în inventi si marci
devreme ce confunzi un nume real ca *Franchestain* co marca inventata ca dom Ilie.Dacas fi la fel de destept ca duneata,sii multumesc lu Dumnezeu ca nui asa frate, ar trebui sa spun ca *Liviu Olteanu* si *Ilie de la scalurie* s acelasi comentator si se baga singur în sama ca chiloti n colon.Noroc frate ca mai am capu pe umeri,ca daca mas baza pe dalde duneata, sar alege hîndelu de viata mea.Da chiar,ia zimi bre, din toate lucrurile si chestile pe care le folosesc io,care i inventat de duneata si cei ala,ca sati aduc tribut frate asa cum merita un inventator adevarat care face viata mai usoara la semeni lui.Poti sa fi sigur cam san teleg frate,daca cumva crezi cam doar 2 neuroni.Multe succesuri în meseria de inventator si sa te fereasca Dumnezeu de esece car fi o mare pierdere petru Tara mea si Români mei.Amin!
Liviu Olteanu. pe 18 Iulie 2016, 13:35
#10
Pentru ilie de la scularie.
Dupa cum cred ca ai observat, eu postez foarte rar. Intr-adevar, fiecare crede ce vrea, sau ce-si inchipuie el.Spui ca te-ai chinuit sa creiezi un brand- ilie de la scularie- dar te-ai chinuit degeaba. Pentru un om inteligent, adevaratul brand il constituie numele lui DIN ACTUL DE NASTERE SI CEEA CE RAMANE DUPA EL. EU SUNT NEVOIT SA LAS MODESTIA LA O PARTE SI SA SPUN CA NUMELE MEU FIGUREAZA DE MAI MULTE ORI IN EVIDENTELE UNEI INSTITUTII DE STAT SI VA RAMANE ACOLO CAT VA DAINUI SI ACEASTA TARA. NUMELE INSTITUTIEI ESTE OFICIUL DE STAT PENTRU INVENTII SI MARCI. NUMELE CELOR CARE POSTEAZA PE ACEST SITE RAMANE TOT ATAT TIMP CA ATUNCI CAND AR FI SCRIS PE PERETII UNUI W.C. PUBLIC. GATA, IAR MA REPLIEZ, NU MAI PIERD TIMPUL CU PROSTII.
Ilie de la scularie pe 18 Iulie 2016, 08:33
#9
@ Liviu Olteanu
Stimabile, latinii aveau o vorbă: erare humanum est, perseverare autem diabolicum. D-ta continui în același greșeală. Nu e treaba mea ce crezi d-ta. În definitiv oricine are dreptul la bătut câmpii, nu? Dar să știi un lucru însă: m-am chinuit să creez un brand - Ilie de la sculărie, pe care unii îl mai plagiază ca Ponta în teza de doctorat - și nu găsesc nici un motiv să mă dedublez. te asigur că nu am personalitate bipolară. La mine ce e în gușă e și-n căpușă. Iar de discutat pot discuta cu oricine care se respectă.
Ilie de la scularie pe 17 Iulie 2016, 18:48
#8
@ Liviu Olteanu
De ce să poarte ei răspunderea? Au un guvern asumat politic? Am înțeles perfect aluzia, nu e nici un dubiu. Clasa poolitică în ansamblu este cea care trebuie să stingă lumina in corpore. Despre #3.... Elocvent, nu?
Liviu Olteanu. pe 17 Iulie 2016, 18:06
#7
Iarasi lui ilie d.l.s.
Am observat este imposibil sa discute cineva cu dta! Ar fi totusi o exceptie, te intelegi si te stimezi cu franchestain, explicatia constand in aceea CA, DE FAPT, SUNETI UNA SI ACEEASI PEROANA!!!! Pa si s-auzim de bine!
Barton pe 17 Iulie 2016, 17:35
#6
Oamnei de rahat
Dragi turneni gaureni, imputiti, je**si, linge-ti talpile domnului Nicolae, sa pregatiti-va koorurile imputite pe MAREA PENETRARE!!
Liviu Olteanu. pe 17 Iulie 2016, 14:34
#5
Draga ilie "de la scularie"(????)
Stii vorba aceea " ultimul stinge lumina", cu alte cuvinte ultimii poarta raspunderea. CAND A M ZIS IOHANNIS SI LIBERALI, NU AM SUSTINUT CA CEILALTI ( POLITICIENI) SI CELELALTE ( PARTIDE POLITICE) AU FOST SI SUNT USI DE BISERICA. DACA ASTA AI INTELES TU,TE PRIVESTE. Dar de " comentariul" lui #3 ce parere ai? Foc de inteligent, baiatu'!
Ilie de la scularie pe 17 Iulie 2016, 07:25
#4
@Liviu Olteanu
Crezi că nunumai Iohannis este de vină pentru dezastrul în care se află România? 26 ani de furt și hoție nu i se pot pune în cârcă doar unui președinte sau unui partid doar că tu nu-i înghiți. Comentariul tău denotă nu superficialitatea cunoașterea fenomenului, ci talibanizarea politică vis a vis de subiect, ceea ce este foarte toxic. Crezi că liberalii sunt de vină pentru soarta țării? Sau numai ei? PSD-știi nu? Sau favoriții tăi cei cu mărul verde nu? Sunt ei atât de neprihăniți? Fii rezonabil stimabile! Nu poți arunca pisica în ograda altuia după ce tu ai omorât-o. Asta se cheamă cinism. D-le Olteanu ați folosit prea mult cuvântul dacă pentru o singură prostie enunțată cu titlu de adevăr. DACĂ unii politicieni care vor să profite imagistic de suferința românilor, deși și ei sunt amestecați în producerea ei îți vor lua seama și vor ieși din peisajul politic, atunci chiar vom avea șansa de a da înainte. Dacă n-o vor face, atunci .... ne vom rezuma la acel DACĂ.
Hai sictir Liviu Olteanu pe 16 Iulie 2016, 21:19
#3
Esti un lanba-iu
Sa ii s-gi lui neamtu, ca pe Dragnea cred ca l ai facut bec in c-r.
ilie tudor pe 16 Iulie 2016, 12:33
#2
ia dat druma sal ia iar
este un borfas adistrus toate combinatele si salarii la oameni ne date de 2 ani la parnae nenorocitule
\n
Liviu Olteanu. pe 16 Iulie 2016, 12:00
#1
Prea putin interes pentru noi.
Daca se vor reporni combinatele producatoare de ingrasaminte, daca ne vom primi salariile restante, daca se vor face noi investitii in capacitati productive,vom fi multumiti! PANA ATUNCI II VOM SOCOTI SOCOTI PE IOHANNIS SI P.N.L.VINOVATI DE INALTA TRADARE SI SUBMINAREA ECONOMIEI NATIONALE!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.