Reglare de conturi in PNL TELEORMAN.

10 Iulie 2016, 07:38 | 5646 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Reglare de conturi in PNL TELEORMAN.

Se pare ca in aceste zile asistam la o adevarata reglare de conturi in randul PNL Teleorman, tinta acesteia fiind tocmai aceia dintre liberali care au avut curajul sa spuna NU instauraril dictaturii lui Eugen Pirvulescu in randul filialei si au avut curajul sa devoaleze si sa condamne legaturile acestuia indisolubile cu randurile partidului rosu, de altfel dovedite cu larghete de alegerea candidatilor la alegerile locale prin care am trecut, precum si larga abonare a firmelor de casa ale acestuia la banul public in fiefurile PSD (despre aceste lucruri, despre dosarele penale in care este implicat, despre cum sa transformi banii de campanie intr-o afacere personala, despre asociatii sai , despre cum sa nu-ti platesti datoriile la stat si multe alte lucruri vom scrie pe larg in alte articole).

Daca-l intrebati credem c-ar raspunde ca "politica-i politica, afacerile-s afaceri!", noi avem dubii totusi!
Dupa cate am remarcat noi, exista trei tipuri de liberali “functionali” in randul PNL Teleorman: cei care accepta, si cerinta obligatorie de la acestia este "sa taca si sa faca", cei care nu accepta dar tac si cei care nici nu accepta si nici nu tac la fraternizarea unora din conducerea filialei cu adversarul politic rosu.

O scurta analiza a modului in care acesti oameni adera la cele scrise mai sus este benefic in a intelege directia pe care partidul o va avea la alegerile parlamentare din iarna. Astfel despre cei care accepta nu sunt multe de spus. Si-au asumat rolul "ghiocelului" printr-un lung sir de vulnerabilitati transformate ulterior in beneficiu personal cu sau fara voia lor. Le-a slabit coloana vertebrata vechile patimi cunoscute omului si "magistral" exploatate de "expert" , cu "duhul blandetii"! Exemple de asemenea patimi am putea da nenumarate, precum o ruda cu datorii la "terte parti" din jocuri de noroc , o amanta frumoasa dar "focoasa", dorinta de a accede la functii numite de dragul unei lacomii personale nemeritate, asocierea in scop patrimonial cu "diavolul" prin interpusi, in diverse societati comerciale abonate la banul public teleormanean si nu numai, si lista poate continua mult si bine. Acesti oameni mimeaza liberalismul in scop patrimonial personal si imediat. Cea de a doua categorie putem sa o incadrarn in tiparul fatalismului mioritic. Acesti oameni, majoritari la PNL Teleorman, nu accepta situatia unei asemenea conduceri, dar gandindu-se ca ea este impusa interimar de sus si poate reprezenta solutia corecta, de moment, pentru un motiv nu prea pe deplin inteles. Lor Ie revine dificila misiune de a "duce" partidul mai departe, pe umerii lor, in alegerile care urmeaza. Ei sunt "carnea de tun" pe care PNL Teleorman Ii va arunca in “lupta” din toamna. Aceasta veritabila "coloana vertebrala" a partidului, acesti soldati disciplinati purtatori ai liberalismului teleormanean sunt cei care ne reprezinta atunci cand votam cu dreapta in judet, stimati cetateni. Ei sunt parlamentarii judetului, ei sunt primarii liberali ai judetului, ei sunt consilierii alesi ai acestuia, ei sunt liberalii cu state vechi de plata in partid care au stiut sa pastreze linia nealterata a partidului in situatii dificile, ei sunt cei care trebuie sa realizeze ca un viitor esec Ie va fi aruncat in spate la prima "oportunitate". De aceea tacerea poate fi de aur, dar nu-i chiar sanatoasa pentru binele partidului!

Astfel "pe surse" stim ca la ultima reuniune de constituire a noului Birou Politic Judetean, cheia de conducere a liberalismului teleormanean, nu a fost prezent niciun parlamentar, si doar 5-6 primari din lista de 28 a partidului, in total 43 de membri. Cu asa sustinere pentru noua conducere asteptam cu nerabdare sa vedem scorul la alegerile din toarnna.

Cu toate ca noul presedinte al partidului si-a dorit un Birou Politic Judetean format din 70 de persoane, se pare ca, lipsa de sustinere la constituirea noului for de conducere l-a determinat sa afirme reducerea acestuia spre o cifra "mai loiala" de 50 de membri.  Dincolo de aceste informatii parvenite "pe surse" o suma de membri marcanti ai partidului si-au dat demisiile din toate functiile pe care Ie aveau in partid:

-George Draghici, fost presedinte al Organizatiei PNL Alexandria a vechiului PNL, copresedinte mai apoi dupa fuziune, actualmente prim-vicepresedinte al PNL Alexandria si consilier local ales si-a depus mandatul din toate functiile detinute, exprimandu-si nemultumirea fata de scorul slab scos de PNL in alegerile locale, precum si fata de lipsa asumarii raspunderii liderilor organizatiei fata de ce acest "esec rasunator" de la Alexandria,

-Lucian Militaru, deputat PNL, fost presedinte PD-L Teleorman, fost presedinte PD-L Videle, copresedinte PNL Videle, membru CJEX , si-a inaintat demisia din toate functiile detinute.

Mai mult, "umbla vorba" prin targ ca urmeaza si altele.

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
Ghici pe 11 Iulie 2016, 16:39
#11
pt. Membru vechi PNL
Mesajul era pentru Turneanul!Scuze!
Membru vechi PNL pe 11 Iulie 2016, 12:16
#10
Pentru Ghici
ia ghici tu ghicitoarea mea, cine este mai abonat ca pirvulesu la furatul banului public in Teleorman, ca ce iti mai place sa comentezi?
ILIE DE LA SCULARIE. pe 11 Iulie 2016, 11:58
#9
Eroare de tipar in titlu.
Titlul propus de autorul articolului era " REGULARE IN CORTURI LA P.N.L." Ne cerem scuze!
Haiduc pe 11 Iulie 2016, 08:21
#8
neintelegerile
MEREU va fi cearta in partide,a fost si va mai fi,ce vreau sa scot in evidenta este faptul ca numitul Cracea vrea si el in conducerea centrala functii domnule,ce penisul lui si face mereu scandal decate ori merge la partid invrajbeste impotriva lui PArvulescu.Domnule Parvulescu da ti domne jigodia afara ca vrea sa distruga partidul liberal.
Hajduk pe 11 Iulie 2016, 08:10
#7
Grup infractional
Partzulescu a transformat un partid politic, candva onorabil, intr-un grup infractional, obedient lui Dragnea si PSD-ului, banul este totul!!!!Nu este nevoie de caractere sau personalitati, ci de idioti sa aduca bani la capii mafioti!!!!Partzulescule ce zici de putin Beciul domnesc????
Ghici pe 10 Iulie 2016, 20:24
#6
Unui "vechi" membru PNL
"Liberalule" te doare rau de Cracea! Ca si pe Pirvulescu . Sunteti de la fratia USL!?
Membru vechi PNL pe 10 Iulie 2016, 10:47
#5
USLasii la conducerea PNL!!!
USL trăieste la Teleorman bine mersi iar privulescu asta abonat la banul public e doar avatarul baronasului rosu Dracnea care si-a mai tras un partid.....!
Turneanul pe 10 Iulie 2016, 10:39
#4
Joc*ri în partid
Ce spune Hajdukul e adevărat,trebuie sa-si depună mandatele toți cei care au pierdut alegerile în frunte cu Crăcea la Turnu Măgurele și sa dispară Almajanu și Părvulescu de la județ dacă vor sa obțină ceva voturi la alegerile din toamnă, altfel se va perpetua mediocritatea și opoziția în Teleorman iar liberalismul se va manifesta doar în opinii pe site-uri.
Rosu pe 10 Iulie 2016, 08:38
#3
EL CAPO
Baiatul asta nu are studii superioare si nu stie sa scrie. Un presedinte de organizarie judeteana doar cu liceul ne duce cu gandul la faptul ca de cuvantul "meritocratie" nu s-a auzit nici in PNL. Toti o apa si-un pamant.
Adventistul pe 10 Iulie 2016, 08:29
#2
Pirtulescu
Atentie! Umbla vorba prin targ ca inregistreaza momentele in care plaseaza mita pentru a o folosi in scop de santaj.
Hajduk pe 10 Iulie 2016, 07:45
#1
ADEVARUL...
Liberalismul in Teleorman este mort de mult...Partzulescu un tractorist analfabet, mosneagul obsedat sexual Iliescu, puscariasul (inca) liber-Fierascu, sunt groparii...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.