Nota 4.00 pentru organizarea premierii olimpicilor teleormăneni. Bătaie de joc pentru cei mai merituoși elevi ai județului.

14 Iunie 2016, 20:17 | 4763 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Bătaie de joc pentru cei mai merituoși elevi ai județului.

Olimpicii Teleormanului au fost chemați, astăzi, la Consiliul Județean pentru a fi premiați de autorități. Evenimentul care ar fi trebuit să fie o încununare a unui an de muncă greu pentru elevi s-a transformat, pentru 20 dintre olimpici și profesorii care i-au pregătit, într-o mare dezamăgire. ” O încurcătură”, ”o greșeală”, ”o omisiune” a făcut ca pe lista de premianți să se regăsească doar o parte dintre olimpicii Teleormanului, astfel că jumătate dintre elevii chemați la premiere au aflat în plin eveniment că au venit până la Consiliul Județean degeaba.

Olimpici din Turnu Măgurele, Roșiorii de Vede sau Alexandria, care au obținut premii speciale la fazele naționale ale concursurilor și olimpiadelor școlare și care s-au așteptat să fie primiți cu respect și admirație de către autoritățile județene, au aflat cu stupoare că nu se regăsesc pe lista de premianți din cauza unei erori de transmitere a faxului cu numele olimpicilor, între Inspectoratul Școlar Județean Teleorman și Consiliul Județean Teleorman. Reprezentanții Inspectoratului Județean Teleorman se scuză susținând că din instituția în cauză faxul a plecat în regulă. La Consiliul Județean Teleorman, faxul cu probleme a ajuns cu două foi lipsă. Două foi cu 20 de nume de copii olimpici care au trăit, astăzi, o mare dezamăgire.

”Inspectoratul Școlar Județean Teleorman a pus la dispoziția Consiliului Județean lista cu olimpicii județului Teleorman, document transmis pe fax. Din păcate, nu știm ce s-a întâmplat. La noi a reieșit că au fost transmise în totalitate numărul de pagini. La Consiliului Județean a reieșit că au fost transmise întru totul numărul de pagini, dar, din păcate, astăzi, la festivitate, ne-am trezit că două pagini, pagina 6 și7 din document erau omise, motiv pentru care Consiliul Județean nu a fost pregătit în acel moment cu suma de bani, iar noi am fost sesizați de copii că nu au fost găsiți pe listă. Am verificat și noi documentele, a verificat și Consiliul Județean. S-a găsit o cale de rezlvare pe moment, au fost premiați elevii rămați în sală. Cinci au plecat. Au rămas nepremiați domnii profesori față de care ne ne cerem scuze. Lucrurile vor fi remediate până mâine. Ne pare rău de acest incident”, este poziția Inspectoratului Școlar Județean Teleorman prin vocea inspectorului general adjunct Cristiana Savu.

Cei 27 de olimpici care s-au aflat pe listele de premiere au primit sume cuprinse între 700 și 200 de lei. Pentru restul olimpicilor omiși din indolența mai marilor învățământului teleormănean și a autorităților județene, CJ Teleorman a găsit o soluție de moment. Cu excepția celor cinci copii care au părăsit sala de premiere, până când autoritățile au găsit soluția de moment și au venit cu banii pentru premii, restul elevilor și-au primit sumele de bani aferente. Sumele primite nu compensează însă nici gustul amar al premierii, nici banii plătiți de părinți pe meditații pentru acoperirea găurilor unui sistem de învățământ care mai multe distruge decât crează, nici bani dați pe deplasările la olimpiadele naționale, nici orele lungi de învățat, și cu atât mai puțin umilința de care au avut parte astăzi.

sursa: teleorman24.ro

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
MEDIOCRITATE pe 03 Iulie 2016, 21:00
#6
CEL MAI MEDIOCRU JUDET DIN TARA
CA IN FILMELE CU PROSTI... CA LA NOI LA NIMENI....
sigur ca nu e tot pe 17 Iunie 2016, 14:03
#5
repros
Apropo de Unirea, intrebati-o pe doamna D. de fizica cum a scos-o eminenta pe mediocra de fiica-sa ?
si asta nue tot pe 15 Iunie 2016, 16:47
#4
.....
sunt in judetul asta o multime de mizerii ...pe care ne facem ca nu le observam. In Turnu Magurele liceele sunt politizate pana in dinti...si ceea ce e mai trist ..intrebati cativa elevi care chiar conteaza in liceelea astea sa va spuna cam cum sunt tratati copiii profesorilor...la Unirea multa lumea mi-a spus ca daca ai parintii profesori in liceu deja ai viata aranjata
unu pe 15 Iunie 2016, 08:11
#3
cjt si isj tr aceasi mizerie
prostii astia ar sa-si dea foc
moromete pe 15 Iunie 2016, 00:06
#2
proooostie mai mare nu intalnesti
Un model de prostie marca isj teleorman cind vine vorba de elevii si profesorii eminenti.Bineinteles ca nu ei sunt de vina pentru lista incompleta, probabil femeia de serviciu de la consiliul judetean
costy pe 14 Iunie 2016, 20:26
#1
jale
Alta "operatiune" marca ISJ Teleorman. Asta e o institutie jalnica, ce a reusit sa rupa legaturile cu absolut toate institutiile statului !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.