Cutremurator!! Primaria Turnu Magurele blocheaza o investitie.

14 Iunie 2016, 12:18 | 8591 vizualizări | 17 comentarii
Car Universal
Cort evenimente.

De ceva timp, la intrarea in oras, un investitor din Bucuresti a demarat lucrarile pentru constructia unui loc special pentru evenimente.

Totul bine si frumos pana cand a fost nevoie de avize. Primaria Turnu Magurele nu vrea sa isi faca datoria. De ce?! Aparitia unui cort pentru organizarea de petreceri ar pune in pericol afacerile multor protejati pesedisti, chiar Hotel Turris ar avea de suferit. Asa sa fi fost si cu Pirelli?! Noi zicem ca aceasta este politica facuta de pesedisti si uite asa au blocat orasul.

Multe afaceri au ocolit aceasta zona sau au fost blocate pentru ca au pus in pericol interesele stapanilor. In loc sa faca tot posibilul pentru dezvoltarea orasului, Primaria pune bete in roate. Prin demersul nostru, speram ca lucrurile sa intre pe un fagas normal.

Citeşte şi
Comentarii (17) Adaugă comentariu
argentin pe 26 Iunie 2016, 11:37
#17
un oras ca un sat
Tara arde in foc si baba se piaptana. Ospatarii din restaurantele Unicom au plecat la munca in strainatate,altii migreaza de la un rstaurant la altul, pentru ca nu sunt remunerati in functie de munca prestata,si munca la negru era tot ce ne lipsea...

Sa instaleze cortul in Buc*resti, pe spatiile verzi,sau la periferie, la sfarsit de saptamana...
gigi pe 18 Iunie 2016, 15:41
#16
penibili
Mai frate,chiar sunteti penibili cu articolul asta !
ipse pe 18 Iunie 2016, 09:29
#15
ooooooohoo
super investitie...am scapat de saracie.cuclea!eu le-as da si un sut in dos
georgel pe 15 Iunie 2016, 23:52
#14
cica
ca sa fie treaba treaba afaceristu e din craiova si era aliat cu un cuplu din oras si cu omu cu fier vechi

planul era facut numai k au uitat de avize
turnean supărat pe 15 Iunie 2016, 16:13
#13
autorizații mă?
Poi câte case cu puradei înăuntru sunt făcute cu autorizație? Și în catanga, celebra casa de pe trotuar, o avea autorizație? Până se găsește unu coios să meargă la DNA, să vezi apoi autorizații!
simpaticu pe 15 Iunie 2016, 12:56
#12
senzational, cutremurator, exploziv
Fraţi turneni. OTV-ul n-a murit. Auziţi şi voi că e cutremurător ce s-a întâmplat. Şi ce mai investiţie. Se monta un cort care crea vreo 500 loc*ri de muncă, ce mai încolo - încoace, începea să c*rgă lapte şi miere la turnu măgurele. Eu zic cel mai bine să închideţi site-ul ăsta, vorbiţi cu primarul Claudiu Crăcea - primar ales la cele 3 secţii de votare din odaia, măgurele şi catanga şi să vă deschidă o televiziune. Dacă tot are bani de cheltuit măcar să nu-i mai arunce pe site-ul ăsta, să facă domnule o televiziune, să-i zică TV CUTREMURATOR, iar director general să-l pună pe eugen ragabeja şi adjunct pe gae felix. Scuze felix, am uitat că ţi-ai schimbat numele.
simpaticu pe 15 Iunie 2016, 12:45
#11
investim in turnu
Ce ştire este asta? Cred că aţi luat-o rău de tot pe arătură. Păi cum să spuneţi aşa ceva că au demarat unii de prin buc*reşti o investiţie, adică au început nişte lucrări, dar nu a vrut primăria să le dea nu ştiu ce avize. Păi aşa merg lucrurile acum, mai întâi construim şi apoi cerem avizele legale. În ce lege scrie treaba asta? Ştergeţi naibii articolul ăsta că e de toată jena. Auzi la ei, să mai fim şi revoltaţi acum că vine unul să construiască, face ce-l taie pe el capul şi apoi cere avize. Păi bravo primăriei dacă nu i-au dat avize. Cum adică, păi te urci la volan, conduci prin oraş vreo 2-3 ani, eventual faci si vreun accident şi apoi te duci să dai examenul auto?
Asa merita pe 15 Iunie 2016, 00:49
#10
Mai terminati cu prostia
Asa ati facut si cu penny si profi...au venit in oras si au inchis o gramada de magazine,lasand multa lume fara loc de munca.Asa si asta,in loc sa ramana banii in oras aduceti oameni de afara sa plece si banii de aici.Hai sa consumam de la ai nostrii ca sa invartim banii dintr-un buzunar in altul,nu mai acceptati strainii!
floricel pe 15 Iunie 2016, 00:37
#9
investitie pentru pop**atie?
cortul ala functiona doar in weekend, inchiria ospatari la negru, si in rest era inchis. pe cand localurile din oras ofera loc*ri de munca sigure. umbla vorba ca se apucasera de constructie dinainte de a primi avize
un baiat pe 14 Iunie 2016, 18:29
#8
vai de noi
nu mai scapam noi odata de caini astia, ce sa faci in oras fara aprobarea lui dragnea, baieti din giurgiu care au facut repede si frumos soselele au castigat licitatita dar din ordinul lui dragnea ia gasit bete in roate si a luat drum nou,, CINE PUTEA SA O IA DECAT LACOMIA DIN DRAGNEA,,, SO GASI VREU PATRIOT IN TARA ASTA SA NE SCAPE DE LICHELE
Puturoseanu Turnescu pe 14 Iunie 2016, 17:29
#7
Nesimtire fata de cine, Ioane?
Cunosti vreun gentelman ale carui bombeuri au fost calcate de acest site?

Numeste-l!

Haide, c*raj!

Macar unul!
oricum pe 14 Iunie 2016, 15:36
#6
tot aia e
E greu sa intelegeti ca primaria trebuie sa fie neutra? avizele trebuiesc eliberate fara a te uita in ochii si buzunarul celui ce solicita,asa a fost si cu Pirelli,vorbeste unul de dezvoltarea orasului....intreaba-l pe cuclea de asta ca doar l-ai votat....vorbeam de mafia din primarie...asa sa va ajute Dumnezeu...hmmm dezvoltare auzi.....
ion pe 14 Iunie 2016, 14:26
#5
pentru autor
intii incepe sa construiasca si pe urma cere avize?inainte de inceperea lucrarilor conform legii sint necesare diverse avize.a respectat legea sau aruncam fitile.acest site,in ultima vreme da dovada de prea multa nesimtire.
costy pe 14 Iunie 2016, 14:17
#4
investitor de la Buc*resti ?
Hai sa fim seriosi, in asta consta dezvoltarea orasului? Cine mai face evenimente in Turnu incat sa nu aiba unde ? Si avem pe de alta parte o groaza de localuri. Lasa-i p-aia de la Buc*resti (vezi si strandul municipal luat in trecut de o firma din Buc), ca nu vin sa investeasca ci sa jegmaneasca. Foarte bine sa nu le dea nici un aviz, trebuiau sa se intereseze inainte de necesitatile orasului.
Nedumeritu. pe 14 Iunie 2016, 13:25
#3
Mai concret, se poate?
Este vorba de extinderea cimitirului?
Marian pe 14 Iunie 2016, 13:08
#2
Cununăm și botezăm/Dar la iană ce mâncăm...
Nu vreau să fiu rău,dar să socotim un pic -Local la Rustic,local la Hotel,local la Teică,local la Codrea,localul Nenea Nae,local la fostul abator,local la Victor,local la malul Dunării,local la fostul restaurant din Taberei(Dunărea)și mai ziceți dumneavoastră pentru că sigur am scăpat vreunul.Nu-mi explic cum rezistă într-un oraș fără salariați iar dumneavoastră mai vreți unul(cu cort!că de-ăla n-avem).Să se facă!Dar gândiți-vă și la altceva care ar da de lucru la nefericiții de turneni cărora numai de evenimente nu le mai arde.





euu pe 14 Iunie 2016, 12:56
#1
Sunteti rau-intentionati!
Este extrem de simplu sa realizezi ca un cort de organizare evenimente nu este o investitie in interesul comunitatii locale.

Restaurantele din oras merg in general destul de prost din cauza saraciei, reusesc sa se tina pe linia de plutire doar datorita nuntilor / botezurilor, etc.

Daca apare un astfel de cort, care sa acapareze si evenimentele astea, sunt sigur ca multe din restaurantele din oras nu vor mai putea rezista pe linia de plutire. Se vor desfiinta loc*rile de munca stabile ale personalului din locatiile respective si tot castigul ar pleca la investitorul din Buc*resti.

Deci care este interesul turnenilor???
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.