Rezultate alegeri Teleorman. PNL Turnu Magurele, cel mai bun rezultat din judet.

07 Iunie 2016, 18:30 | 9643 vizualizări | 45 comentarii
Car Universal
Rezultate alegeri Teleorman. PNL Turnu Magurele, cel mai bun rezultat din judet.

În judeţul Teleorman, duminică, 5 iunie, cele 334 de secţii de voatre s-au deschis la ora 07.00, iar până la ora 10.00 votaseră deja 30% dintre alegătorii înscrişi pe listele electorale. La ora 21.00, la închiderea secţiilor de votare, 198.357 de teleormăneni (60,74%) din cei 326.557 de teleormăneni cu drept de vot înscrişi pe listele electorale trecuseră pe la urne pentru a-şi alege primarii, consilierii locali şi consilierii judeţeni.

În ceea ce priveşte municipiul Alexandria, pentru cele 34 de secţii de votare deschise, prezenţa la urne a fost 44,46%, astfel că au votat 19.499 de alegători din cele 43.853 înscrise pe listele electorale.
Candidatul PSD, Victor Drăguşin, a câştigat cel de-a treilea mandat în fruntea administraţiei locale cu 61,64% , (11.533 de voturi) în timp ce, principalul contracandidat, Florin Titirişcă a obţinut 26,29% (4.917) din voturile valabil exprimate.

La Roşiorii de Vede, la cele 21 de secţii de votare s-au prezentat la urne 11.422 de alegători din totalul de 26.698, prezenţa fiind în acest caz de 42,7822%. Candidatul PSD, Cârciumaru Valerică, şi-a adjudecat Primăria cu 55% din voturi.

La Videle, la cele 8 secţii de voatre, s-au prezentat 6.284 de alegători din totalul de 9.173 înscrişi pe listee electorale, respectiv 68,50%. Nicolae Bădănoiu, candidatul PSD şi primarul în funcţie al oraşului, şi-a adjudecat scrutinul cu 55% din voturile valabil exprimate.

La Zimnicea, la cele 9 secţii de votare organizate s-au prezentat 6.135 din totalul de 13.005 de alegători înscrişi pe listele electorale, respectiv 47,17%. Rezultatul n-a fost unul de natură să surprindă pe nimeni, în condiţiile în care candidatul PSD şi primarul în funcţie, Petre Pârvu, a intrat în cursa electorală fără prea mari emoţii, dată fiind lispa unui adversar politic care să-i pună în vreun fel piedici. Social-democratul a câştigat încă un mandat la cârma oraşului Zimnicea cu 75% din voturile valabil exprimate.

În ceea ce priveşte Turnu Măgurele, la cele 18 secţii de votare organizate s-au prezentat 11.183 de alegători din totalul de 25.139 înscrişi pe listele electorale, respectiv 44,48%. Scrutinul a fost adjudecat de Dănuţ Cuclea, candidatul PSD şi primarul în funcţie, cu 51,835% din voturile valabil exprimate, 5564 de voturi. Claudiu Cracea a fost votat de 38,802% dintre turnenii prezenti la urne, 4165 de voturi. Manea Tudor - 487 - 4,537%; Victor Ivan - 441 - 4,108% si Belu Fanel 77 - 0,717%. Trebuie mentionat ca, numai, in ultima luna la Turnu Magurele s-au emis peste 100 de vize de flotant. Interesant de aflat ar fi cate vize de flotant s-au emis de la inceputul anului. 

Deşi au susţinut că şi-au stabilit drept obiectiv pentru alegerile locale obţinerea a 55 de primării, în urma scrutinului de duminică, 5 iunie, liberalii teleormăneni şi-au adjudecat 28 de primării, printre surprizele furnizate de PNL fiind Poieni, Siliştea Gumeşti, Drăgăneşti Vlaşca, Furculeşti, Răsmireşti, Dracea şi Bragadiru, conduse de primari PSD până acum.

Social-democraţii, în schimb, au evitat să lanseze pronosticuri înainte de locale şi s-au limitat la a spune că vor să păstreze cele 68 de primării deţinute. În urma scrutinului de pe 5 iunie, PSD Teleorman a pierdut 7 primării, luate de PNL, dar a câştigat alte 5 primării, respectiv Săceni, Fântânele, Plopii Slăviteşti şi Smârdioasa.
ALDE Teleorman şi-a adjudecat, în urma alegerilor locale, trei primării, respectiv Frăsinet, Sârbeni şi Necşeşti, precum şi două mandate de consilieri judeţeni.
Şi organizaţia judeţeană a PMP s-a ales cu o primărie în urma scrutinului de duminică, respectiv cu cea de la Mavrodin. 

sursa: ziarulteleormanul.ro

Citeşte şi
Comentarii (45) Adaugă comentariu
Crion. pe 19 Iunie 2016, 17:45
#45
SCUZE!.
L-AM UITAT PE DR NICOLESCU HORIA CARE A MAI FOST PRIMAR LIBERAL SI DEPUTAT. VAD CA TACETI MALC.DERBEDEI POLITRUCI!
Crion. pe 15 Iunie 2016, 18:02
#44
Alte intrebari.
Dar de ing Despa Florin, n-ai nimic de zis? Dar de ing Ceangaru Leonardi? Dar de dr Boganovici Mihai? Dar de ing Lungu Nicolaie? Dar de ing Odangiu Dumitru? Dar de economistul Ion Cojocaru, zis NECO? Pe ing Leocovici Mircea l-ati trecut la sfarsit, asa ca sa fie lista completa. Il ridici in slavi pe epava umana Valeriu Gagiulesc, care este un ratat fost informator al sec*ritatii, ca si tine, de altfel.Mai vrei exemple, lichea ordinara?
Ilie de la scularie pe 14 Iunie 2016, 09:49
#43
@Crion
Eu cred ca tu esti un idiot veritabil, care se baga singur in seama sperand sa se faca remarcat. Si o spun cu toata convingerea citindu-ti ineptiile. Din toata elucubratia ta doar un lucru este adevarat: profesorul Zorila, pe care inclusiv multi dintre cei enumerati de tine l-au combatut ori fatis ori prin spate ca lasii. Poate si d-na Poplaceanu nu merita asta, dar dansa s-a lasat tarata de acest c*rent. Poate ca era pe lista pe loc eligibil azi. In rest.... iti refuz politicos invitatia de a ma duce acolo, si te trimit pe tine sa te duci acolo unde ai stat 9 luni fara chirie. E mai bine si pentru tine, si pentru umanitate. Cat despre Gagiulescu... amice chiar esti stupid. Te poti compara tu cu domnia sa? Ai lasat tu vreo dara in urma ta (in afara inconfundabilului damf de idiot) care sa te faca remarcat? Nimic. Doar te bagi singur in seama ca proasta in zi de balci.

franchestain pe 13 Iunie 2016, 19:54
#42
vati prins frate cinei Cr... Ion...?
tot tînpitu ala dom Nimeni care cade bine rau de tot la vorba unui neamt destept foc: "în lume s mai multi prosti decît oameni".Daca eram din Telerman si mai ales daca candidam pe vro lista pîn comuna duneavoastra,la miile de fani carei am dupa saitu asta bestial frate îi bateal la kur ca pe copii mici si pe fratele Cracea si pe piticu vostru porno.

Ia zile frate "eu" mint io cu ceva or îs corect si spun adevaru? Dacar vrea redactia sa faca o sondare de pareri la adresa Franchestain o sa va convingeti toti frate cam dreptate cu caru,mai putin tînpitu dom Nimeni.Amin!
Crion. pe 13 Iunie 2016, 17:52
#41
idiotului de la <<scularie>>
Inainte de a te baga-n p***da matii, vreau sa te intreb( desi stiu ca nu vei raspunde), cum puteai tu, Cracea si trepadusii care i-ati papat banii si l-ati indemnat sa spuna si sa faca numai prostii, sa va inchipuiti ca va ajunge primar, dupa ce i-a indepartat de partid pe multi intelecuali adevarati si valorosi, cum sunt: Filip Mircea, Manea Tudor, Natarau Gigi, Natarau Vasile, Taranu Marian, Spiridon Stefan, Enache Ilie, Vaduva Geta, Poplaceanu Elena, Zorila Nicolae, etc, etc si s-a inconjurat de pramatii care-si ascund numele ca tine, frachenstain,"eu", raposatul Sorin Duma, Necea si alti cativa Terchea Berchea, in care-a dat strechea???!!!Nu mai vorbesc de "ultimul sec*rist" marele "romancier" de carciuma, Valeriu Gagiulescu zis Turneanu. Acestea fiind zise, cu cea mai mare placere de bag in p***da matii!.( si n-o sa te mai chinui inca patru ani, nu-i mai apuci!)
Ilie de la scularie pe 13 Iunie 2016, 10:04
#40
@eu
Ba eu o să le dau la temelie ori de câte ori vor scoate capul. Vita nu înțelege decât de ciomag și prostul de zvastul peste ceafă. Altfel nu. Șă înțeleagă că nu sunt toți cu creierul neted. Acum văd că tace, de aia cred că ori a înțeles (puțin probabil) ori a fost sfătuit (mult mai sigur) că a dat peste o hienă greu de ucis. În rest aveți dreptate. Hidrocefalii ăștia ne-au condamnat pentru încă 4 ani la beznă.
eu pe 12 Iunie 2016, 19:30
#39
# idls si franchestain
mai oameni buni, nu mai bagati in seama pe cei care voteaza asa cum gandesc, e pierdere de timp. entitatile acefalice batjocoresc fara retinere viitorul acestui fost oras, actuala comuna si viitor sat.

salariat Combinat pe 12 Iunie 2016, 17:27
#38
Bravo Emil Bocioroaga
Emil Bocioroaga de la Transgaz a votat cu PNL-ul chiar daca este prieten si coleg de afaceri cu Simionescu Adrian. Bravo Emil este un adevarat liberal!!!
Ilie de la scularie pe 12 Iunie 2016, 09:36
#37
@Cristian Ionescu
Apropo, dar tu ai citit textul ăla la care faci referire? După limbaj, și mai ales după epitetele adresate mie se pare că stai prost cu bunul simț.
Ilie de la scularie pe 12 Iunie 2016, 09:33
#36
Constatare III
Și acum hai să-ți prezint eu adevăratele cauze pentru care Crăcea a pierdut:

1. Alegerea listei de consilieri. Numerele 1 și 2 l-au costat cel puțin 5%. Inclusiv staff-ul de campanie a cârtit la nominalizarea lor. Ca să nu mai spun de membrii de partid. Numai tu-i pupi în c*r. Știi tu ceva sigur ceea ce noi doar bănuim?

2. Crăcea și-a îndepărtat filiala prin modul în care a gândit campania. În ultimele luni a acționat singular, adunând pseudodezertori gen Necea.

3. Atitudinea unor candidați gen Bîciu, care în loc să fie în campanie pe stradă alături de Crăcea a refuzat pe motiv de Halep sau pur și simplu mergând la pescuit, ori plimbându-și potaia cum a făcut Neagu. Ei bine atitudiea asta a scandalizat mulți membri de partid. De aceea mulți nici nu s-au dus la vot.

3. A crezut orbește în sondajele măsluite de Necea, dar și despre ceea ce Necea l-a mințit despre situația PSD local.

4. A neglijat orașul în detrimentul periferiei, dar nici acolo n-a excelat.
Ilie de la scularie pe 12 Iunie 2016, 09:19
#35
Constatare II
Din punctul ăsta de vedere m-am lămurit. Ești un fel de Necea pus să facă atmosferă anti Crăcea, dar finuț, astfel încât noi ăștia care ne-am prins de manevra ta să fim catalogați ori cretini, fasciști, rău intenționați, etc. Aberații pe care nici prostul satului nu le mai crede. Apoi ai început să bați câmpii cu combinatul. Problema combinatului nu ține de primar fraiere. Este o societate comercială privată, iar numai statul prin organele lui specializate poate rezolva situația. Un primar poate doar să atragă investitori prin acordare de facilități fiscale, facilități, care să vină în întâmpinarea intențiilor unui investitor serios gen Pirelli, care a fost alungat de știi tu cine, dar taci ca porcu-n păpușoi despre subiect. Crăcea a avut ceva concret, parcul industrial la UVCP. Era ceva palpabil. Cuclea nu, a bâiguit doar generalități gen vom face. Atât. Nimic concret, doar bâiguieli. De fapt nici campanier n-a făcut cine știe ce. Oare de ce? Știa el ceea ce știai și tu? Flotanții?
Ilie de la sculărie pe 12 Iunie 2016, 08:51
#34
Constatare
Constat că, cu cât Cristian Ionescu dezvoltă obsesiile lui cu atât mai mult se observă că tipul este unul dintre frustrații care n-a fost băgat în seamă nici de Crăcea, dar nici de soartă. Un frustrat. Păi cum credeai tu măi dragă animalule, vorba unui clasic în viață că într-un sediu mititel pot veni toți turnenii să-și prezinte doleanțele? Tu crezi că o campanie electorală se face stând pe scaun în sediu sau pe stradă luând contact direct cu electoratul? Nu vezi că ești idiot? Cum sugerezi tu au făcut numerele 1 și 2 de pe lista de consilieri, ăia pe care-i tot pupi tu în c*r, și care și-au făcut campanii electorale la pescuit ori la tenis, sau plimbând câinele. Dacă te-am julit este datorită faptului că debitezi inepții care mai de care mai gogonate. Relația lui cu Niculae este simplă. Crăcea a vândut ceva și Niculae a cumpărat ceva. Ceea ce vrei tu să insinuezi arată clar că una declari și alta vrei cu adevărat. Vrei discreditarea lui Crăcea prin asocierea cu Niculae.
franchestain pe 12 Iunie 2016, 00:47
#33
asculta ultima vorba la superioru tau---nu te mai forta dom Nimeni
ca cel mai destept nu baga prostu n sama si nici nui zice pe nume niciodat în viata lui de tînpit.Cred cai opservat ca nu ti-am zis pe nume pînacus (stiu ca asta te doare rau) desi cred ca te cheama mai repede Ion Cristescu de cît cum potezi tu pacilea "mi idiota camarada" cum ti-ar zice onorabilu dom Ilie în tro limba mai latina.

Asa ca poti sati potezi ineptiile cu încredere,cai dreptu tau de tînpit,da sa nu te mai astepti la replica ca io nu bag orice prost în sama si nici nui zic vrodat pe nume.Ciao bambino si hasta nunca ca devii penibil copilas.Amin!
Cristian Ionescu. pe 11 Iunie 2016, 18:05
#32
Cititi sub "Adauga comentariul"
Domnule Claudiu Cracea o cauza principala a insuccesului dvs( este impropriu zis, pierderea alegerilor, intrucat nu puteati pierde ceea ce n-ati avut!) este totala lipsa de inteligenta a celor din echipa de campanie, care, macar o luna de zile trebuia sa respecte ceea ce cereti altora:" COMENTARIILE VENITE DIN PARTEA VOASTRA CU PRIVIRE LA EVENIMENTELE PREZNTATE PE WEBSITE-UL NOSTRU....ETC" ORI CRETINI GEN ilie de la scularie si franchenstain NUMAI ASTA N-AU FACUT. COMENTARII DE BUN SIMT, DE CARE AR FI TREBUIT SA TINETI SEAMA, CHIAR DACA NU VA ERAU FAVORABILE, DAR NICI NU VA JIGNEAU, AU FOST CENZURATE, IN SCHIMB S-AU PUBLICAT IMBECILITATILE CRETINOREDACTORILOR CARE V-AU MANCAT BANII, V-ATI DAT IN SPECTACOLE DE PROST GUST PE STRADA, DAR ATI OCOLIT CU INCAPATANARE INTALNIRILE LA SEDIU CU OAMENII CARE DORESC BINELE COMUNITATII. ATI EVITAT SA PREZENTATI CLAR RELATIILE DVS CU IOAN NICULAIE SI N-ATI INTREPRINS NIMIC PENTRU COMBINAT SI SALARIATI, BA ATI FOST SATISFACUT DE NECAZURILE LOR
F1 pe 11 Iunie 2016, 08:57
#31
Pentru cetateanul ...turmentat. Pardon! Obiectiv.
Sa mori tu ca a impartit Cracea bani? I-ai vazut tu cu ochii tai? Daca da, si n-ai anuntat organele competente esti la fel de penal ca el. In termeni juridici asta se numeste tainuire plus favorizarea infractorului, si te-ai cam ars. Nu mai manca cacat si gandeste inainte sa deschizi gura sa spui tampenii. Singurul Pacalici de aici esti tu, ca-ti tai singur craca de sub picioare. Dar daca n-ai gandit tu aberatia asta, spune-i idiotului care te-a pus sa bati campii ca l-am indemnat eu sa citeasca Codul Penal inainte. Ce dracu' ma, de unde aia ma-sii tot apar imbecilii astia care-si deverseaza aici,,gonoreea" pretins,,telectuala" made by umflatura aia de-o duc pe umeri?
Ilie pe 11 Iunie 2016, 08:40
#30
@Votantului #27
Mă ăsta, tu nu cumva ești Ion Iliescu undercover? Numai ăla vedea peste tot fasciști, legionari și alte loaze care veneau să fure democrația aia originală de tip mineresc pe care a implementat-o cu ajutorul brutelor din adânc*ri. Vezi că peste 3 zile se împlinesc 26 ani de la acele evenimente tragice. Crăcea a greșit grav, așa este, dar a mai pierdut dintr-o cauză care se ridică mai presus de greșelile făcute. Se numește factorul uman. Mai precis dualismul lor. Una spuneau în față, că-l votează pe Crăcea, și alta spuneau după ce acesta trecea mai departe. Cât despre Bîciu și Neagu, hai las-o jos! Când Crăcea era pe străzi la campanie, Bîciu era la pescuit. Poate încerca să convingă peștii de cât de bun e Crăcea de primar, cine știe? Nici pe Neagu nu l-am văzut lăngă Crăcea. Bîciu nici măcar nu răspunde la salut când civa-i dă cu bună ziua. El e boier, nu-i place vulgul. Cu ăștia voiai să câștige Crăcea? Băi ăsta, tu ne iei pe toți drept trepanaul electorat al lui Cuclea?
franchestain pe 11 Iunie 2016, 02:29
#29
20 de ani de Draqnea Întîiu de Telerman de saracie,otie si minciuna
si ian grozit limba la 2 comentatori.Chiar crezi SeFeu asta dom votant? Asa vrei sa justifici prostia telermaneana? Da cal votara cîteva mii si scoase cel mai bun rezultat din judet,nu fu tot din cauza noastra bre? Or asa nu se pune si trebe un tap ispasitor petru tînpenia la uni care se da de itelectuali si anal isti politici si voteaza tot cu penali declarati de un tribunal .Iam speriat io si dom Ilie amintind cas penali cu acte, da nu sa speriat de penali si ia votat. Astai tare bre. Tia luat mult timp so debitezi Einstaine? Nare rost sa raspunzi ca stiu cît esti de tînpit, doar esti din Telerman si mai ales din Turnu, deci tînpit la patrat asa cum tie troaca. Amín!
un cetatean pe 11 Iunie 2016, 00:28
#28
observator neutru
Oameni buni,la ora 14,Cracea se declara deja castigator,avea confirmarea ca cei pe care ii platise cu cate un milion iesisera la vot. In ziua alegerilor Blonda si cu Pacaliciul ala din f1 imparteau bani in stanga si-n dreapta.Noi nu o sa avem alegeri corecte bazate pe ceea ce simte omul,pentru ca cei ce candideaza se bazeaza pe saracia si prostia unora ce se lasa mituiti. Puteai sa citesti pe chipurile lor rusinea ca au primit bani sa-l voteze pe Cracea,dar cu toate astea au facut-o.Sa le fie rusine tuturor celor ce au dat si celor ce au primit. Cracea daca a avut banii astea la dispozitie,de ce ia aruncat?putea sa-si faca vreo afacere sa angajeze oamenii carora lea promis loc*ri de munca,sau gandea ca va iesi primar si va putea sa-i scoata furand din primarie.Personal nu inteleg ce a putut fi in capul lui. Daca asa gandeste, mai bine ca nu a iesit Primar. Nu stiu ce ar putea face Cuclea in acest moment sa revitalizeze orasul,dar daca nu o va face,va trebui cu siguranta schimbat.
Alt votant. pe 10 Iunie 2016, 19:38
#27
De acord( dar cu amendamente) cu#25.
" Fiecare pasare pe limba ei piere", zice o....zicala! Tu, Caudiule. ai pierit pe limba lui ilie de la scularie si franchestain, doi mafioti notorii, care au folosit un limbaj fascisto-comunist cu care au ingrozit alegatorii. Acum insinuiaza ca ai pierdut din cauza DOMNILOR BICIU SI NEAGU, pe care, daca i-ai fi ascultat nu ajungeai in situatia asta umilitoare. TE-AI DAT IN NISTE SPECTACOLE PENIBILE PE MAGURELE SI ODAIA, CU BABE DE GAT SI CU TIGANI ANALFABETI. DEGEABA AI DAT UN COMUNICAT DEMN DACA NU CURETI ORGANIZATIA DE CRETINI! DECLAR-O DIZOLVATA SI PUNE PE ALTUL S-O IA DE LA CAPAT
Ana lu Manole pe 10 Iunie 2016, 17:54
#26
Rezultate alegeri -Tr, Măgurele-2016


Ninge cu flori de plumeria peste automobile

bunici sunt azi neuitatele noastre copile



prieteni de eri au plecat la odihna'n morminte

cenuse si plumb cad deavalma peste cuvinte



taifunul istoriei bate crunt prin golite bodegi

la pensie-au iesit boemi si piccoli si regi



numai eu stau singur si mut în port la Antofagasta

si Anzilor albi le privesc sub cerul albastru creasta



c*rge sangele vremii cu nisipul lumii'n clepsidra

la fiece colt de strada scoate capul o hydra



zadarnic astept în Tegucigalpa tramvaiul 5

departe, la Turnu Magurele, plang ultimele caterinci



duce uraganul în nestire, carti, reviste si manuscrise

am rămas acelasi amestec de Don Quijote si Ulise.

Votant pe 09 Iunie 2016, 19:50
#25
Am pierdut lupta
Si singurul vinovat esti tu, Claudiu Daniel Cracea! De ce spun asta? Deoarece nu de putine ori ai fost avertizat aici (altfel nu s-a putut) ca anumiti oameni din randul consilierilor, si nu numai, nu au ce cauta langa tine (Biciu, Ene, Mohora... ce coincidenta o sa apara mai tarziu... Necea, Neagu ) Te-am rugat sa tii cont de vocea celor din,,centru,, si nu ai facut-o ! Ai facut campanie furibunda in mahala si in centru...ioc, iar la final ai cules roadele lipsei totale de strategie electorala. Te-ai inconjurat de oameni ejectati de altii si ai gresit! Mai grav este ca ai primit semnale si nu ai tinut cont de ele! MANDATUL DE PRIMAR ERA AL NOSTRU, NU AL TAU! Pentru toate acestea ai luat decizia corecta de a pleca ! Fii demn si pleaca! Numai asa vei avea demnitate! Altfel........
eu pe 09 Iunie 2016, 17:09
#24
pentru Claudiu
Chiar daca nu ai reusit sa treci de masinaria rosie nu trebuie sa renunti, nu le da satisfactia asta. Ar fi foarte normal sa treci la "igienizarea" partidului si ar fi bine sa incepi cu presul local care ti-a facut anticampanie.
franchestain pe 09 Iunie 2016, 13:40
#23
la duneavoastra n comuna are drept de vot si minori frate?
ca daca n 2011 erati 24.772 cu copii minori cu tot si popu latia tari fu n cadere libera ca nici nu se mai babardira si mai si murira o grama de batrîni,atuncea cum den 2016 avura dreptu 25.139 de cetateni? ca calculînd si minori la 25.139 de votanti ajungeti la peste 35.000 frate sin teleg ca niciodat nati ajuns la cifra asta,nici cînd aveati (cum ati zis) industrie beton înarmat si nici nu plecaserati cu mic cu mare peste otare.

Vorbeati peaci pe saitu asta bestial frate ca comuna i pustie,ca copii sa dus în teri streine,barbati la furat,înselat,cersit si la cules de portocale si doamnele la capsuni si castraveti n Spania.Atuncea cum dea crescut popu latia n asemenea hal frate? or otii PSDisto-comunisti inventara cetateni pacolo prin zona,ca asta nseamna ca si la sate tot asa inventara cîteva mii în plus pe sat si joaca si cu titulari si cu rezervele la un loc de alegeri.

Miroase a hîndel dala greu pacolo frate,daia zic sa folositi mai des parfumuri ca nen pute pe toti Români.Amin!
Puturoseanu Turnescu pe 09 Iunie 2016, 10:17
#22
Craceo, "rdica-te si umbla"!
Ca politica e o c u r v a, sunt convins ca o stiai, da' ca are si sida si sifilis si ca nici nu vrea sa urmeze tratamentul! - Asta ai ignorat complet! Ia-ti concediu medical, trateaza-te ca esti contaminat, pune-ti 3 prezervative si treci inapoi la munca!
franchestain pe 09 Iunie 2016, 08:55
#21
petru cel mai tare analist politic,dom Nimeni
io---"iesiti frati Români la vot si votati cu cineoti vrea dan contra la oti mincinosi penali PSDisti,nu stati acas ca fanatici PSDisto-comunisti iese la votare ca necati la prima ora si pînan 12 a votat cu toti ca astia nu rateaza niciodat vro votare"---nu fui obiectiv ci realist.or realitatea din saraca Tara mea bogata nui asta?

Onorabilu dom Ilie an torso pe toate fetele (fata de mine caream mers direct contra la penali PSD) deati zis ca cînd îi cu ursu cînd cu prostu,da de fapt fu cel mai obiectiv,da tu abar ai cen seamna "obiectiv" sil acuzi pe dom Ilie de lipsa ca sa te faci de rîs pîn la capat si sa te bagi în sama singur sti tu cum.

Io vazui pe saitu asta bestial frate comentari spurcate rau care ataca pe toti contraPSDisti,stiri si liste PSDiste si tu acuzi redactia ca na publicat anume comentari?Citeste frate daca sti,daca nu,apucate de popice nautice ca ca analist politic esti varza si nicidecum obiectiv asa cum ceri la alti.Capisi bre acus mi idiota camarada?Amin!
franchestain pe 09 Iunie 2016, 08:10
#20
ca sa nalizeze cel mai tare analist politic dupa saitu asta bestial frate
"Conform recensământului efectuat în 2011, pop**ația municipiului Turnu Măgurele se ridică la 24.772 de locuitori, în scădere față de recensământul anterior din 2002, când se înregistraseră 30.089 de locuitori..."-ro.wikipedia.org/wiki/Turnu_Măgurele#Demografie,

Din cauza la 2 comentatori zici ca pierdut dom Cracea pacolo? Din 24.772 de cetateni în 2011 (deci imagineazati can 2016 îs mai putini ca tendintai în scadere) are drept de vot 25.139 (?) din ce zise articolu,plus ca aparura si flotanti PSDisti care PSDisti în 2012 urla sa voteze doar Români din Tara ca aia dafar nu conta la ei (desi era un reverendun pop**ar) cînd de fapt acus la locale nu conta frati mei dafar care putea sa voteze doar în Tara nu acolo afar si cine cheltue bani ca sa vie n coa petru niste fraeri care orcum voteaza cu saracia,otia si minciuna si orcum masina PSDista de furt de voturi merge jnur?

Chiar trebe sati traduc bre titlu la articol "cel mai bun rezultat din judet"?Capisi acus mi idiota camarada?Amin!
Ilie de la scularie pe 09 Iunie 2016, 07:55
#19
@Cristian Ionescu
Dobitoc este fiul doamnei mă-ta, asta ca să lămurim lucrurile de la început. Că ai anulat votul este treaba ta, dar nu judeca tu pe alții că nu ești guru acestui oraș. Și ca să nu mai latri aiurea pe aici, îți sugerez să mai aștepți un pic. Cei de la PNL vor lua lista electorală permanentă la puricat. Vei vedea niște surprize mari, unele de-a dreptul penale. Prea și-au luat PSD-iștii din oraș câte un țăran în spațiul locativ. Faptul că prea le ții partea celor două podoabe de pe lista liberalilor spune multe. Crăcea a fost sabotat de ei fraiere. Știi ce făcea Bîciu când Crăcea era pe stradă făcându-și campanie? Era la pescuit imbecilule. Acolo era. Așa că nu te mai da rotund că vorbești doar ca să te auzi vorbind. N-a muncit deloc. Nici măcar nu răspundea la salut pe stradă când oamenii îi dădeau cu bună ziua. Strâmba din nas, el e boier, nu-i place plebea. Și tu cu ăsta voiai să câștige Crăcea? Băi prostule, spre deosebire de tine eu știu ce spun, tu doar latri aiurea.
Cristian Ionescu. pe 09 Iunie 2016, 06:34
#18
Precizare importanta.
Fiind ziua Sfintei Inaltari jur si va rog sa ma credeti ca la primari AM ANULAT BULETINUL APLICAND STAMPILA IN AFARA CHENARULUI NE AVAND INCREDERE IN NIMENI IAR LA PARTIDE-PARTIDUL NATIONAL LIBERAL. Iata care-i rezultatul alegerilor din punct de vedere al intelesului REAL AL DEMOCRATIEI-Numar total alegatori inscrisi in liste=25139-Numar votanti Cuclea=5564-22,133%-Numar votanti Cracea=4165-16.568%. Mai este nevoie de comentarii? Cauzele refuzului majoritatii alegatorilor de a nu se prezenta la urne-propaganda josnica promovata de acest site in care-si varsa fecalele toate jigodiile urbei- gen ilie de la scularie si franchestain, care, prin lipsa de obiectivitate si prin prostia afisata l-au "ingropat" pe dl Cracea( sa va dau un exemplu acest dobitoc de ilie de la scularie in calitatea lui de redactor al acestui site a atacat comentariul unui cetatean DAR A OMIS SA-I PUBLICE COMENTARIUL SI NIMENI N-A INTELES NIMIC)- cand s-au facut remarci despre Biciu si Neagu i-au improscat cu noroi
... pe 09 Iunie 2016, 05:47
#17
...
NE MERITAM SOARTA .... PROSTIA SE PLATESTE...
EU pe 08 Iunie 2016, 23:51
#16
PRIMAR
AM INTELES CA A CISTIGAT CRACEA PE MAGURELE SI IN ODAIA, HAIDETI SAL PUNEM PRIMAR PESTE MAGURELE SI ODAIA SA BUCURE PUTIN SI ILIE SI ALTI CA EL.
Ilie de la scularie pe 08 Iunie 2016, 17:40
#15
@Cristian Ionescu
Pe Crăcea l-a mâncat încrederea în oamenii care una i-au spus în față și alta au făcut. Ia exemplu pe Necea, care și-a jucat magistral rolul. L-a dus pe Crăcea în Măgurele doar într-o singură zonă, pe care a și câștigat-o, dar pe ansamblu a pierdut practic și acea zonă a orașului. Plus că informa staff-ul PSD de orice mișcare a lui Crăcea. Pe baza informațiilor lui și-au clădit strategia Cuclea și ai lui. L-a mâncat lista de consilieri în care numerele 1 și 2 i-au pus ghiuleaua de picior. L-au costat minim 5 %. L-a mâncat lipsa de reacție atunci când i s-au semnalat nereguli la nivel de listă electorală, vezi numărul imens de vize de flotant. Eu aș fi cerut verificarea acestor vize. Sau m-aș fi dus din ușă în ușu să mă informez despre adevăr. N-a făcut-o și asta l-a costat.Sunt multe de spus, dar cred că e inutil să-i explic unuia ca tine. Nu te fac prost fiindcă i-ar jigni asocierea.
nastratin pe 08 Iunie 2016, 16:24
#14
zic
d-le cracea, tu nu ai fost invins de cuclea ci de sistem,de un intreg angrenaj bine pus la punct, de o intreaga retea de tip mafiot .dar asta nu te absolva de vina de-a fii un vesnic perdant,trebuia sa vi cu ceva ce te-ar fi ridicat deasupra lor si asta ne-ar fi convins ca esti mai bun ca ei.....retragete, dar nu inainte de-a aduce in locul tau pe cineva mai bun decat

tine ....astfel vei fi ptr. a doua oara invins... te-au votat cateva mii de turneni, ei chiar nu merita nimic ?
un magurean pe 08 Iunie 2016, 15:53
#13
degaba are rezultate bune pnl
rezultatele nu țin de foame cînd o parte din pop**ația a votat psd si întocmai înapoierea economică,si saraciea pe care psd o impune prin cei care au fost votați .psd ne vrea saracii si umili ne trebuie o nouă revolție excaim
beau-beau pe 08 Iunie 2016, 15:50
#12
Cine e pe primul loc
Atât de bune rezultatele încât cuclea a câştigat din nou primăria. Halal scor, halal victorie, cinste ţie claudiule. Ai luat argintul, dar locul 2 nu se premiază. Oricum ţie îţi place în opoziţie. La putere te prosteai, aşa fi băiat deştept şi rămâi în opoziţie. 4 ani trec repede. Mai încerci în 2020. Nu pleca din politică, de pe urma ei ai avut atâtea buc*rii şi satisfacţii. Tu ştii cel mai bine. Ce buc*rie mai mare putea să-ţi ofere politica decât acest binemeritat loc 2.
franchestain pe 08 Iunie 2016, 15:45
#11
îi un comentator peaci care se baga singur în sama ca chiloti n vagin
si se foloseste de numele la 2 dintre cei mai cititi si respetati comentatori dupa saitu asta bestial frate.Daca noi lam îngropat pe fratele Cracea atunci cum de scoase cel mai bun rezultat la vro runda de alegeri?Casa ntelesei io de la duneavoastra pînacus ca nu le am nici cu golaveraju nici cu candidati dupacolo frate.

Ar trebui sa ma preciezi doar petru ca miam dat interesu petru zona duneavoastra desi nam nicio treaba cu Telermanu si nici nam avut vrodat frate.Ar mai trebui sami arati onorabile domn (te numesc asa cas sub juramînt cu fratele popa Ilarie pîna sîmbata,calfel te faceam de nu mai scapai nici cu arbitru de tusa si nici cu SMURDu) în ce potare da mea am îndemnat Români mei sa voteze cu onorabilu domn Cracea,ca iomi amintesc ca iam îndemnat sa iasa la vot toti si sa voteze cu cineor vrea dan contra la otii penali si mincinosi PSDisto-comunisti.

Cacus vaz ca te doare si te bagi n sama ca chiloti n vagin la mijto sa te simti mare scula pacilea.Pasol na turbinca bre.Amin!
salvatorul naţiei pe 08 Iunie 2016, 15:27
#10
cracea senator
Atunci zic să candideze Crăcea pentru un post de senator sau deputat. Dacă a luat cel mai bun scor atunci să fie propus pentru alegerile parlamentare din toamnă. Oricum are şanse mari să iasă. Ideea e să meargă în campanie cu necea, ene minu, bîciu, vîlcea @ comp. Şi obligatoriu să bage câteva miliarde de lei vechi. Ca să fie sigur de victorie. Baftă multă în toamnă. Şi apucă-te din timp Claudiu şi fă-ţi campanie. Dă de băut şi de mâncat pe Măgurele şi în Odaia, dar şi în Catanga. Că multă lume te aşteaptă, căci tu eşti salvatorul naţiei.
eu pe 08 Iunie 2016, 15:01
#9
pt.Cristian Ionescu!
Borfasi sunt cei ce fura,.......PSD!!!! Si pana la urma de partea cui esti,...nu prea se intelege??? Din anumite comentarii,.......pari PSD-infocat nascut si crescut cu doctrine PSD-iste!
Cristian Ionescu. pe 08 Iunie 2016, 13:11
#8
ilie de la scularie- bou nu domn!
Unii ca tine si ca franchestain l-ati ingropat pe Cracea! Credeti ca o sa va mai mearga mult asa, dar va inselati, BORFASI ORDINARI!
Caraiman-Aga pe 08 Iunie 2016, 11:46
#7
@ Ilie de la scularie
De acesta data sunt in totalitate de acord

cu pozitia d-stra.Perfect adevarat!
Țugui Ica pe 08 Iunie 2016, 10:03
#6
Prostia în TR,e la ea acasă!
Adevăratele alegeri vor fi făcute numai de DNA.Singura alegere corecta si dreapta făcută din gramada de spălați pe creieri si hoți.Succes Codruta,va urma o perioadă grea și mult de muncă.
PNL-ist pe 08 Iunie 2016, 09:21
#5
Cracea
Cracea este iubit de multi oameni in Turnu Magurele. In 2012 cu partidul la pamant a luat 32%, mult peste votul politic . Anul acesta a luat 39%, la fel, mult peste partid la Turnu Magurele. El este locomotiva. Felicitari pentru c*rajul si forta cu care a luptat .
Ilie de la scularie pe 08 Iunie 2016, 07:44
#4
@Cristian Ionescu
Acu' că mă mușcași de c*r, hai să-ți dau replica. Faci atâta caz că la Odaia și Măgurele prostia e în floare. Așa o fi, dar o să-ți dau o veste proastă rău. Și în oraș prostia este la cote la fel de mari. Eu știu un pensionar comunist notoriu, de-o prostie fără egal, care într-o discuție avută cu niște persoane a afirmat nici mai mult nici mai puțin că la 1907 țărăniștii au tras în răsculați. Că nu știi cine-i candidatul x sau y nu-i grav. Grav este ce aberează ăla. Pentru că ăla votează așa cum votezi și tu. Votați inert, fiindcă copii voștri sunt plecați din oraș, voi aveți pensii și nu vă pasă de tinerii care au rămas în oraș. La cinismul vostru s-a asociat această mafie care ne sufocă de 25 ani. Încet, încet Turnu va fi doar o comună cu bloc*ri în care vor paște caii prin parc*ri printre grupurile de pensionari și țigani și maidanezi, mulțumiți de cum arată urbea lor. Dar... vox populi vox dei. Rămâne de văzut ce se va alege de populi peste 4 ani.
Cristian Ionescu. pe 08 Iunie 2016, 06:23
#3
Cateva observatii si precizari.
1- Dl Dragnea sa nu se laude ca lui i se datoreaza aceste rezultate- din contra, daca nu avea o situatie controversata din punct de vedere penal si daca n-ar plana asupra lui banuiala ca face jocul lui Iohannis, P.S.D. ar fi castigat cu peste 80% din voturi. 2- Sa nu se mai laude nimeni cu locul doi!; in sport este un loc de onoare, dar in politica se cheama INFRANGERE! 2- La Turnu Magurele sa nu se mandresca asa zisul P.N.L. cu rezultatele de la Odaia si de pe Magurele, cea mai mare parte a cetatenilor habar n-au nici de Cracea, nici de Cuclea. Va dau un exemplu: cineva ( NU O BABA ANALFABETA SI RAMOLITA!- ci o persoana destul de tanara si cu ceva carte), credea ca dl Cuclea este de la " taranisti", iar dl Cracea de la "pesedisti"( citez: " mai da-i dracului, sa mai fure si-altul, i-o ajunge astuia") Asa ca, dragi tovarOsi si nas' Floreo, mergem ininte, cu franchestain si ilie de la scularie!
eu pe 07 Iunie 2016, 21:04
#2
felicitari
felicitari celor de la furculesti ca s-au desteptat!felicitari ginel,sanatate multa tie,sotiei Nicoleta si copiilor vostri!



Caraiman-Aga pe 07 Iunie 2016, 20:17
#1
Democratie
Normal ar fi ca viceprimarul sa fie cel care a obtinut numarul de voturi cel mai mare dupa Cuclea.Ca reprezentare pentru cei peste 4000 de alegatori.Sigur nu se va intimpla acest lucru,totusi pentru o administrare transparenta si credibila ar fi benefic si pentru Primar !Ce parere aveti d-le Primar Cuclea D ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.