Municipiile și orașele din Teleorman au fost câștigate de PSD.

06 Iunie 2016, 01:36 | 10405 vizualizări | 24 comentarii
Car Universal
Municipiile și orașele din Teleorman au fost câștigate de PSD

Candidații PSD au câștigat funcțiile de primar în toate orașele și municipiile din Teleorman.

La Alexandria, Victor Drăgușin a câștigat cu peste 60% al treilea mandat. Petre Pârvu a câștigat un nou mandat la Zimnicea . La Videle câștigător este Nicolae Bădănoiu. La Turnu Măgurele, Dănuț Cuclea a câștigat un nou mandat, iar la Roșiorii de Vede, fotoliul de primar a fost câștigat de Valerică Cârciumaru.

PSD a câștigat peste jumătate dintre comunele din Teleorman. Potrivit primelor informații după numărătoarea voturilor, se pare că PSD a câștigat și câteva dintre comunele PNL-ului: Săceni, Fântânele, Smârdioasa și Plopii Slăvitești.

Social-democrații au pierdut însă în comune precum Drăgănești Vlașca, Sârbeni și Dracea.

Rezultatele parţiale ale alegerilor locale, dau PSD-ul drept marele câştigător, cel puţin prin prisma faptului că şi-a adjudecat toate oraşele. Astfel, în urma numărătorii parţiale, situaţia se prezintă astfel:

Alexandria – primăria municipiului a fost câştigată de VICTOR DRĂGUŞIN (PSD), cu un procent de 60%
Zimnicea – Petre Pîrvu (PSD) – 75%
Videle – Nicolae Bădănoiu (PSD)- 55%
Roşiorii de Vede – Cîrciumaru Valerică (PSD) – 55%
Turnu Măgurele – Dănuţ Cuclea (PSD) – 45%
COMUNE
Orbeasca – Gheorghe Budică (PSD) – 82%
Suhaia – Barbu Polexia (PNL) – 85%
Ţigăneşti – Gelu Pisică (PSD) – 75,8%
Buzescu – Valentin Trăistaru (PNL) – 70%
Dobroteşti – Ion Mănica (PSD) – 70%
Moşteni – Tăbărana Vică (PNL) – 91%
Călineşti – Haită Gabriel (PSD) – 88%
Gratia – Florea Ion (PSD) – 92,11%

sursa: teleorman24.ro

Citeşte şi
Comentarii (24) Adaugă comentariu
..' pe 09 Iunie 2016, 06:17
#24
..
TELEORMANUL, comparativ cu BANATUL... este diferenta de gandire si gospodarire, ca de la cer la pamant...

NE MERITAM SOARTA...
Ilie de la scularie pe 08 Iunie 2016, 11:01
#23
@Costin Negulescu
Ce nai bre nea Costine, pai ai uitat bre ca Buc*restiul a fost condus de un Oprescu, pupil de-al lui IlieSScu, de un Vangelie, PSD-st notoriu, de un Ontanu, la fel de PSD-ist, ca sa nu mai zic de Negoita? Astia din ce partid au facut sau fac parte? Se pot numi astia politicieni de dreapta? Lasa-l in pace pe Cracea, a fost invins, a recunoscut asta, si s-a retras. Gata. Ce-i tot dai tu lectii de cariera politica? De ce nu faci tu ceea ce-l indemni pe Cracea? Arata ce poti, ia fraiele acestui avorton cum ii zici tu si ridica-l. Arata ca esti un lider adevarat, cu carisma. Verba volent facta manent ar spune latinii. Si dreptate mare au! De criticat toti ne pricepem, dar sa facem treaba nu. Hai sa nu fim ipocriti! S-au facut greseli mari, DA! Asumarea lor s-a facut. Cineva a platit cu cariera politica. Gata! Si apropo de cocina, daca tu consideri acest site cocina, ce cauti intre porci?
Costin Negulescu. pe 06 Iunie 2016, 17:37
#22
Dle ilie de la scularie.
Buc*restiul este zona traditionala P.S.D.??? Ce naiba, omule, iar umbli cu glume de prost gust?! Adevarul este urmatorul: IN ACEST AVORTON, NUMIT IN MOD PERFID p.n.l. S-AU ACIUIAT TOATE LEPRELE SOCIETATII, INCAT-vorba unuia- CHIAR DACA DIN PARTEA P.S.D. AR CANDIDA STATUIA LUI TUDORICA DOROBANTUL, TOT AR CASTIGA!. Dle Cracea, dovedeste ca ai caracter si demnitate si pleaca din Turnu si din acest partid-pres al nulitatii numita iohannis. Mergi in alt oras si inscrie-te in partidul lui Basescu: activeaza ca simplu "matroz" 5-6 ani si pe urma hotarasti daca te mai bagi in politica, DAR NU IN TURNU MAGURELE. PANA ATUNCI, INCHIDE ACEASTA COCINA NUMITA T.S.
eu pe 06 Iunie 2016, 15:47
#21
pt.forta psd!
Mars sa-i spui lu mata,vita! Ati furat ca altfel nu mai era primarul PSD!Furati,mintiti,jigniti,....asta doar pt.a nu face face inchisoare?????Sunteti zdrentele societatii,taraturile orasului,......stati si cersiti,......lasati omul sa voteze ce vrea ca asa fac oamenii cinstiti,....dar voi nu stiti ce inseamna!!!!! Taraturi,.....noi care nu va vrem ne stergem cu voi la fund!!!!!! Cersetori noti,......ati ajuns sa furati voturi sa averi voi locudi de munca pt.ca singuri si lucrand cinstit nu ati fi capabili!!!!!!U...U....U!!!!!
ilie de la scularie pe 06 Iunie 2016, 15:39
#20
@Costin Negulescu
PSD n-a castigat Romania ci doar in zonele deja traditonale. In Ardeal PSD-ul si-a luat-o cu chiote, asa ca nu se probeaza intru totul afirmatiile dvs. Vechiul Regat chiar are o problema cu mentalitatea.
Unu pe 06 Iunie 2016, 14:48
#19
Dati-o-n...
Pana acum credeam ca la alegerile locale se faceau,mânării,dar daca si acum cu strictetea de votare o sg data,a iesit tot PSD-ul...Alti 4 ani de PSD pe telorman,pardon de saracie. Nu pot decat sa zic,noi teleormanenii suntem masochisti,sinucigasi s.m.d!

Bravo PSD poate 4 ani nu au fost de ajuns "jupanului" sa faca acele 1kkk de loc*ri de munca,poate mai ii trbuie inca 4,ca de acum s-au deblocat banutii,de parcare,de garduri,de toate...maine poate cine stie or sa "c*rga" si loc*ri de munca(in visele noastre).
Costin Negulescu. pe 06 Iunie 2016, 13:42
#18
Stimati cititori.
Vad ca unii dintre dvs nu sunteti informati de rezultatele din tara. Oare toata tara s-a "tampit"? Sau numai unii dintre dvs, gen franchestain?Ca sa nu va las sa muriti prosti, repet: LA PRIMARI N-AM VOTAT PE NIMENI, IAR LA PARTIDE-PNL!
Claudiu mangiru pe 06 Iunie 2016, 11:20
#17
PDL ???? PNL????
Acum nu mai selectați mesajele ! Nesimtitilor ? Postărti doar ce va aduceau vouă cei de la PDL PNL laude,eu nu cred că mai existari pina la sfârșitul luni iunie, jigodia de Crăcea Claudiu nu mai are pani să plătească infecția asta de sait
radu achim by sergiu ragabeja, pe 06 Iunie 2016, 10:17
#16
pt costin negulescu
Bv domnule jur ca nu te cunosc dar ceea ce spuneti dumneavostra este perfect adevarat,aceasta mizerie de site propagandist ar trebuii sa faca in asa fel incat identitatea celui care barfeste sa fie la vedere desii domnul cracea nu recunoaste ca fiind siteul domnului se stie ca dansul este primcipalul actionar la intretinerea lui ce aivsemanat asta ai cules
gabi oaie pe 06 Iunie 2016, 09:29
#15
asta e.....
Felicitari domnule pimar ......Claudiu Cracea insfarsit am castigat
franchestain pe 06 Iunie 2016, 08:15
#14
telermaneni a ales iar frate viata de cîni în lanturi
la mai multe oase frate ca carne no sa mai suporte matele duneavoastra. Prosti rau de tot frate. Amin!
aaaaaaaa pe 06 Iunie 2016, 08:08
#13
bbbbbbbbbbb
slugilor pdl-iste,iar va roadeti unghiile 4 ani shock tongue laugh tongue rolleye tongue wink

un tanar pe 06 Iunie 2016, 08:08
#12
pnl=iohanis
Stie cineva rezultatele din capitala? ????? Un mare semn de intrebare pentru Iohanis si pnl.. Astept sa ma corecteze profa!
Sandu pe 06 Iunie 2016, 08:01
#11
În TR a învins din nou prostia !
Nici nu știți ce va așteaptă,dar și pe ei.
Marin pe 06 Iunie 2016, 06:44
#10
Iac
Nu se va schimba nimic cu oamenii din turnu magurele! Sa vedem "ce mai face" primarul nostru " iubit".
Doina pe 06 Iunie 2016, 06:31
#9
RUSINE
Ne meritam soarta,cu toate ca vedem cum arata acest oras ne este frica de scimbare !rusine!!!!!!!!

Costin Negulescu. pe 06 Iunie 2016, 06:16
#8
Am cateva satisfactii.
1- Ca desi nu l-am votat pe dl. Cuclea, ( mai precis, la primari nu am votat pe nimeni) TOTUSI A IESIT CASTIGATOR;-2- Ca dl Cracea s-a dovedit din nou a fi VESNICUL PERDANT- vorba ziaristei Carmen Dumitrescu- desi a cheltuit enorm! A dus o campanie MURDARA si de o TICALOSIE fara margini. Si-a adus in staful electoral toate sc*rsorile targului, cum ar fi ilie de la scularie, franchestain, valeriu gagiulescu, etc;-3-Ca asa zisul PNL, bastardul lui Iohannis, rezultat din contopirea cu partidul mafiot PDL, s-a AUTODETRAMAT. Toti cei care impartasesc adevaratele valori liberale trebuie sa stranga randurile si sa ELIMINE GUNOAIELE dintre ei! CATEVA SFATURI:- DL CRACEA SA-SI DEA DEMISIA DIN PNL, SA DISPARA DIN VIATA POLITICA SI SA PARASEASCA ORASUL:- DACA MAI ESTE CINEVA DISPUS SA FINANTEZE ACEST SITE, SA DESFIINTEZE ANONIMATUL SI SA INTRODUCA OBLIGATIVITATEA DECLARARII NUMELUI SI A ADRESEI DE INTERNET A COMENTATORILOR SI SA FIE CU ADEVARAT SITE DE STIRI, NU WC PUBLIC PENTRU DEMENTI!!
Fortza PSD pe 06 Iunie 2016, 04:08
#7
Cel mai tare Cuclea
Gata v.a inchis gura.frustratilor!!mars acas' incultilor si nesimtitilor care promovati decat barfa si prostia pe site.ul asta de 2 lei.lasa.ti.va de meserie ca nu da lumea 2 bani pe voi latrati ca prostii!!!!
ba ce idioti pe 06 Iunie 2016, 03:29
#6
nu e posibil
Teleormanu e taramu handicapatilor, cum sa votezi ba un partid care a facut dezastru atatia ani? Chiar atatia inapti mintal sunt in judetu ala? Nu-mi vine sa cred. Romanii or sa ajunga minoritate... O sa fie tara ti**nilor si a fantomelor d romani judetu asta...
insideversion pe 06 Iunie 2016, 02:46
#5
Prostia e in floare in Teleorman
Ramaneti toti o apa si-un pamant.., sa va fie rusine, fie ca ati votat cum ati votat, fie ca din nou v-ati lasat furati.., TELEORMANUL, RUSINEA ROMANIEI!
Otilia pe 06 Iunie 2016, 02:06
#4
Uuuu
Sa pupati bancile si cosurile de gunoi inca 4 ani ca altele n_ o sa mai vedeti.
anghel pe 06 Iunie 2016, 01:57
#3
u
sa stati pe bancile puse de danut pana va veti satura
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.