EXCLUSIV! Primaria Turnu Magurele - o afacere de famiglie.

03 Iunie 2016, 11:43 | 6877 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

O sa va prezentam increngaturile dintre "asociatii" acestui "SRL", cat si "dividendele" ce le revin, sau mai bine zis partea de afacere de care profita si care de atatia ani paraziteaza acest oras. In fiecare campanie electorala ei militeaza pentru "capi di tutti capi" local (primarul) ales cu atentie de Dragnea. In campaniile electorale ei devin militanti, denigreaza, ameninta sau cumpara pentru a beneficia in continuare de avantajele pozitiei pe care o au in acest SRL de familie numit Turnu Magurele.

1. Cuclea Danut - ales de Dragnea sa fie primar (patron al acestui SRL ), este cel ce aproba toate platile, este cel ce imparte tortul. Supunerea oarba fata de Dragnea si interesele lui este obligatorie ca sa-si pastreze functia la care n-ar fi visat niciodata. Si-a lasat sotia si copilul pentru secretara Ionela. ( nu este o barfa, o stie toata lumea), dar i-a oferit si fostei sotii o functie in primaria Turnu Magurele (credem ca nu din mila ci pentru a-i inchide gura ). Este nasul de cununie al presedintelui CJ Teleorman, Gidea Adrian (tatal sau Gidea Anghel - primar al comunei Ciuperceni).

2. Cristea Florentin - viceprimar, este campion al neamurilor angajate in primaria Turnu Magurele. Unul dintre gineri - secretarul primariei, una dintre fete - sefa Evidenta Populatiei, cealalta fata angajata la Radio Sud ( Radio Teldrum ), celalalt ginere are o firma de termopane si este abonat la lucrari incredintate direct de nasul de cununie, Cone Cornel - director al SC URBAN SRL. Fratele lui Cristea Florentin este viceprimarul comunei Traian. Are responsabilitati politice in centrul orasului.

3. Badita Stancu - administratorul public, beneficiaza de un salariu peste 5000 lei pe luna. Raspunde politic de Cartierul Odaia.

4. Cone Cornel - director SC URBAN SRL. Cu o salarizare de invidiat, ce ajunge la aproape 10.000 de lei pe luna, beneficiaza si de o parte considerabila, din bugetul SRL-ului, pe care il distribuie la intelegere cu asociatii, in cea mai mare parte prin incredintare directa, fara licitatii, firmelor de casa. Este nasul lui Procopiescu Nicolae si nasul de cununie al uneia dintre fetele viceprimarului. Raspunde politic de Cartierul Odaia.

5.Bita Adrian - director al SC EUROBAC SRL, fost prefect de Teleorman, asociat in firma de consiliere juridica Lex Veritas, a beneficiat de-a lungul timpului de numeroase contracte cu primariile PSD. Specialitatea lui: consiliere in sustinerea licitatiilor cu castigator cunoscut. Are un salariu bunicel de peste 5.000 lei pe luna. Are sotia angajata la primaria Turnu Magurele si se ocupa de licitatii. Tras pe linie moarta.

5. Procopiescu Nicolae - angajat la SC EUROBAC SRL, un mic sefulet cu remunerare corespunzatoare, a avut o firma de constructii cu care a beneficiat de numeroase lucrari incredintate direct. S-a ocupat de anveloparea frauduloasa, fara autorizatie de constructie, a blocurilor din Turnu Magurele. Detine numeroase spatii comerciale pe Praporgescu si la Moldoveni, pe care le-a inchiriat. Este nasul lui Cuclea Danut. Raspunde politic de Cartierul Catanga. Este unul dintre cei care se ocupa de cumpararea de voturi in acest cartier.

6. Gigi Cioc - Sef Casa Armatei. Salarizare corespunzatoare, alimente la discretie. Raspunde politic de Cartierul Magurele.

7. Chitu Gheorghe - Sef Serviciu Asistenta Sociala, este un individ fara scrupule care beneficiaza din plin de pe urma asistatilor sociali. In campanie se ocupa de asistatii sociali. Ameninta cu pierderea ajutorului social persoanele care nu sustin PSD.

De aici in jos sunt slugile.

Deci sa recapitulam Cuclea Danut si Cone Cornel se ocupa de incredintari directe, Bita si sotia de licitatii cu castigator cunoscut, lucrarile se executa de firmele apropiate. Banii nostri din taxe si impozite ajung in buzunarele lor. Familiile lor sunt aranjate, tot pe banii nostri.

EI VOR LUPTA PANA IN ULTIMA CLIPA PENTRU EI SI AVANTAJELE LOR, FOLOSIND ORICE METODE!
VRETI SA MAI AVETI O SANSA IN ACEST ORAS?! TOT PANA IN ULTIMA CLIPA TREBUIE SA LUPTATI SI VOI!
DOAMNE, AJUTA!

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
casablanca pe 05 Iunie 2016, 16:46
#6
familionu..........
Un singur lucru vreau să zic poate că există şi nişte adevăruri în tot ce se spune, dar ca de fiecare dată vaţi legat şi de cine nu trebuie. E una persoană aici în material - secretaru primariei. Aşa şi ce vreţi să spuneţi cu el. Că e ginerele vicelui şi e angajat în primărie. Păi bă şmecherilor franchi e cel mai bun băiat şi e în primăria aia de 14 ani. A ajutat toată lumea care i-a bătut la uşă şi voi îl băgaţi în oală alături de ailalţi. Marş la coteţ cu voi găinarilor. Şi dacă nu vă ies voturile să ştiţi că la cum vorbiţi de rău pă baiatu asta am avut noi grijă de voi P(E)N(A)LISTILOR. Să vă număraţi voturile bine şi altădată să nu vă mai luaţi de băiatu cel mai bun din primărie care ia ajutat pe toţi oameni.
lumeee lumee pe 05 Iunie 2016, 12:06
#5
mare familie
ce e? ce e? Nicu branza si cu Florea tziganu"' campanie pentru cuclea piticotul....olee nenea niculeee dute baa in irlanda cu cazanul tau cu volan pe dreapta.,..daca era bine cu psd ul poate stateai in tara langa familie...iar ti**nu moare de frica pt ca intr-o saptamana are control la sediul central al vacilor din clanul Linca...
cineva pe 04 Iunie 2016, 21:58
#4
pentru Oricine
Vezi de treaba ta,ca stie "sigismund" ce spune. Si tu stii,dar faci pe prostul. Ai grija,sa nu ramai asa!
Oricine pe 04 Iunie 2016, 20:19
#3
Așa comportament...
Dintre cei care scrieți aici, câți dintre voi vă gândiți că Ionela este mamă și are un copil de crescut!? Când gândiți, sau scrieți fără să gândiți, vă dați seama vreodată ce consecințe au cuvintele astea !? Cu atitudinea asta vreți să câștigați respectul oamenilor ....
sugismund pe 03 Iunie 2016, 21:16
#2
da vreau
ionela va suge tot saitu vostru si pa cracea ce el daca iese primar nu o doreste tot pa ea ca e disponibila pa mobil si nu numai da ca nu e asa si il iubeste pa asa zis primar sa arate sa faca o poza pt campania electorala
... pe 03 Iunie 2016, 17:55
#1
..
Stim,este adevarat. P.S.D.,lupta cu ultimele eforturi sa ramana pe metereze. In cartierul Magurele, brusc, i-a apucat "simtul datoriei",adica,lucreaza la decopertarea stradutelor unde se gasesc romi, pentru a fi siguri de alegeri.

Timp de 4(patru ani),nimeni nu vine sa intrebe ce necazuri,neajunsuri,sau nemult
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.