Ziua Nationala a Romaniei: numai eroi, patrioti, speciali, generali. Unde este bunul roman?!

1 Decembrie 2020, 10:03 | 1.189 | 3
Ziua Nationala
Car Universal

Am ajuns rau de tot: tara e plina de eroi si patrioti. Cine se duce la slujba e facut erou. Medicii, militarii, politistii, profesorii isi fac datoria, nimic mai mult. Mai mult, aici>>BuletindeOltenia.ro

3 comentarii Comentează

 • #3
  Batman pe 4 Decembrie 2020, 13:23
  Lui Zorro
  Dar de Bogdanovici nimic, nimic? Că e și revoluționar dar și turnător dovedit de CNSAS.
 • #2
  Ilie de la scularie pe 1 Decembrie 2020, 18:08
  Actor de rahat
  Liviu Dragnea îl trădează mereu pe Coldea,Dîncu Folosind persoane care i-au fost fidele in guvernul socialist Coldea i-apus pe tava PSD-ul România și posibilitatea de a fi președinte dar el a uitat și i-a trdatat ca la giuvarasti.
 • #1
  Zorro pe 1 Decembrie 2020, 14:08
  revolutionari
  Unde sunt impostorii de revolutionari din Turnu? Unde sunt Geanta, Vladutu, Ely, Severica, Ghinea,Nicu Chioru, Mohanu, Dorcea, Cazangiu etc? Acesti impostori facuti revolutionari de hotul de Gaman - spaima sticlelor de coniac! Ei sunt falsii revolutionari carw au delapidat statul de miliarde de lei! Ei sunt cancerul acestui oras! Poate se va sesiza DNA si vor da o data socoteala! Am uitat pe Epure si Verginica Tibisir!

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.